-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ñå ðáéäéá, äõï ðáñáäåéãìáôá:
á) äñïìïò óå âïõíï, ïðïõ áêïìá êáé ôçí çìåñá óðáíéá ðåñíáíå áõôïêéíçôá, áñãá ôï âñáäõ êáèçìåñéíçò. Ðéóóá óêïôáäé, êáé äåí âëåðåéò öùôá. Å åêåé ìðïñåéò íá îåñåéò áí õðáñ÷åé áëëïò ìðñïóôá óïõ.YðÜñ÷åé ðÜíôá ç ðéèáíüôçôá íá ðåôá÷ôåß êÜôé áðï ì@@@óìåíá ðïõ Ý÷ïõí **âãÜëåé ôá öþôá åìðñüò-ðßóù ** ãéá íá âñïýíå ôá ãñáììÜñéá ðïõ èá ôïõò äþóïõí ôçí íßêç ,íôïõÝôá æùíôáíþí êáé ðáñÜíïìá åñùôåõìÝíá æåõãáñÜêéá ðïõ ðåôÜãïíôáé ìå óâçóôÜ öþôá áðï ôï ðáñáêåßìåíï ÷ùñÜöé ðñïêåéìÝíïõ íá ìçí ãßíïõí áíôéëçðôïß ãéá ôï ðïý êñýâïíôáé êáé ðáíå íá ôïõò âñïýí ïé êåñáôÜäåò Öñüíôéóå ôïí äñüìï áõôüí íá ôïí Ý÷åéò êÜíåé ìÝñá êáé íá Ý÷åéò óôï ìõáëü óïõ ðÜíôá ôá óçìåßá ðáãßäåò ...
â) ÅÏ Ôñéðïëåùò-Êïñéíèïõ, óôéò ôåñáóôéåò áíïé÷ôåò êáôçöïñéêåò óôñïöåò, ïðïõ å÷åéò ïñáôïôçôá êáé ìðïñåéò íá îåñåéò ôé åéíáé ìðñïóôá. Åí ôù ìåôáîõ å÷åéò êáé ìðáñéåñá. Áìá äåí å÷åé êéíçóç, ìðïñåéò íá êáíåéò ïôé èåëåéò.
Ôþñá ôåëåõôáßá êïéìïýíôáé ðïëëÜ âüäéá óôçí áñéóôåñÞ óõíçèùò ôïõò âñßóêåéò ìðñïóôÜ óïõ óôéò áñéóôåñÝò óôçí Ýîïäï êáìéá öïñÜ ìå Ýíá ç êáèüëïõ ðßóù öþôá êáé áêüìá ðåñéóóüôåñïé ðïõ ðÜíå ëùñßäá ëùñßäá ãéá íá ìç ôïõò ðåôÜîåé ï äñüìïò ...
Åíôåëþò öéëéêÜ êÜðïéïò ðïõ âëÝðåé íá áóðñßæïõí ôá ìáëëéÜ ôïõ ÷ùñßò íá öôáßåé ç çëéêßá ôïõ
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
παράνομα ερωτευμένα ζευγαράκια που πετάγονται με σβηστά φώτα απο το παρακείμενο χωράφι προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί για το πού κρύβονται και πανε να τους βρούν οι κερατάδεςΆλλη χαζομάρα κι αυτή! Αν βγουν με αναμμένα φώτα, πιο δύσκολα θα δει ο διερχόμενος οδηγός τις πινακίδες τους!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
παράνομα ερωτευμένα ζευγαράκια που πετάγονται με σβηστά φώτα απο το παρακείμενο χωράφι προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί για το πού κρύβονται και πανε να τους βρούν οι κερατάδεςΑυτο μου θυμιζει πριν καποια χρονια στην Θεσ/νικη πριν φτιαξουν την εισοδο προς Αγ. Παυλο/Καστρα κτλ. απο περιφερειακο την γνωστη αλανα που πηγαιναν (& πηγαινουν) τα ζευγαρακια για να βλεπουν πιατο την Θεσ/νικη....(βεβαια πως γινετε αυτο μεσα απο θολωμενα τζαμια δεν μπορω να το εξηγησω ) Και φυσικα ανετα μπορουσαν να μπουν ή να βγουν στον περιφερειακο χωρις να χρειαστουν να κανεις κυκλους οπως τωρα. Ενα ζευγαρι λοιπον πηγε να βγει χωρις να ελενξει τον δρομο, ισως γιατι η συνοδυγος εκανε αλλη δουλεια με συνεπεια να πεσει μια νταλικα επανω τους !!! Νομιζω οτι σκοτωθηκαν.... δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι πανε κοντα 6-7 χρονια. Συνεπεια ηταν να βαλουν μπαριερα στο συγκεκριμενο σημειο και επρεπε να πας μεσα απο το δασος....
Μετα βρεθηκε ο 'δρακος' και παει λεγοντας η ιστορια.....
-
Θέλω μόνο να διευκρινήσω κάτι σχετικά με το θέμα μπασιμάτων σε στροφές που αναφέρθηκε προηγουμένως.
Είναι τελείως διαφορετικό το να μπεις σβέλτα σε στροφή (υπολογίζοντας και τα τυχόν αντίθετα διερχόμενα οχήματα) και εντελώς διαφορετικό το να μπεις τέζα μην υπολογίζοντας τίποτα (που συμφωνώ πως είναι λάθος σε δημόσιο δρόμο χωρίς μέτρα προφύλαξης).
Σε αρκετές περιπτώσεις, οργανωμένες παρέες ατόμων ή και clubs, έχουν εντοπίσει κάποιες στροφές σε ήσυχες και ερημικές περιοχές. Εκεί είναι εφικτό να υπάρχει όλη η οργάνωση και ο συντονισμός ώστε να 'ελέγχεται' ο δρόμος πριν και μετά τη στροφή και όποιος επιθυμεί να κάνει περάσματα με σχετική ασφάλεια.
Και πριν πέσετε πάνω μου να μου πείτε πως αυτό δεν γίνεται, σκεφτείτε μόνο πως και τα περιοδικά και οι εκπομπές αυτοκινήτου για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων και των δοκιμών, ενεργούν ανάλογα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Θέλω μόνο να διευκρινήσω κάτι σχετικά με το θέμα μπασιμάτων σε στροφές που αναφέρθηκε προηγουμένως.Είναι τελείως διαφορετικό το να μπεις σβέλτα σε στροφή (υπολογίζοντας και τα τυχόν αντίθετα διερχόμενα οχήματα) και εντελώς διαφορετικό το να μπεις τέζα μην υπολογίζοντας τίποτα (που συμφωνώ πως είναι λάθος σε δημόσιο δρόμο χωρίς μέτρα προφύλαξης).
Σε αρκετές περιπτώσεις, οργανωμένες παρέες ατόμων ή και clubs, έχουν εντοπίσει κάποιες στροφές σε ήσυχες και ερημικές περιοχές. Εκεί είναι εφικτό να υπάρχει όλη η οργάνωση και ο συντονισμός ώστε να 'ελέγχεται' ο δρόμος πριν και μετά τη στροφή και όποιος επιθυμεί να κάνει περάσματα με σχετική ασφάλεια.
Και πριν πέσετε πάνω μου να μου πείτε πως αυτό δεν γίνεται, σκεφτείτε μόνο πως και τα περιοδικά και οι εκπομπές αυτοκινήτου για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων και των δοκιμών, ενεργούν ανάλογα.
Γίνεται,γίνεται.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
σκεφτείτε μόνο πως και τα περιοδικά και οι εκπομπές αυτοκινήτου για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων και των δοκιμών, ενεργούν ανάλογα.
Ναι αλλα με τις σχετικές άδειες απο τους αρμόδιους φορείς.Σιγά μην μαζευτεί καμια ομάδα απο κοντράκηδες και ζητήσει και πάρει άδεια απο την τροχαία!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
σκεφτείτε μόνο πως και τα περιοδικά και οι εκπομπές αυτοκινήτου για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων και των δοκιμών, ενεργούν ανάλογα.
Ναι αλλα με τις σχετικές άδειες απο τους αρμόδιους φορείς.Σιγά μην μαζευτεί καμια ομάδα απο κοντράκηδες και ζητήσει και πάρει άδεια απο την τροχαία!
Δηλαδη καθε περιοδικο πριν παει στη Θηβα για μετρησεις περναει και περνει αδεια απο την τροχαια? Ειστε σιγουροι???
-
Ρε Xristos69 μας δουλευεις? Ολα τα περιοδικα παρανομα την κανουν την δουλεια τους. Ολα αυτα τα μπασιματα και τα διπλωματα που βλεπουμε στα περιοδικα σε δημοσιους δρομους ειναι. Οτνα παιρνουν ενα γρηγορο αυτοκινητο για δοκιμη, που νομιζεις οτι δοκιμαζουν τα ορια του? Στα βουνα της Ελλαδιτσας μας.
Και φυσικα ολοι αυτοι ανεξαιρετως, νομιζει κανεις οτι δεν κανουν κοντρες? Ειδικα με τα καλα και γρηγορα αυτοκινητα που παιρνουν για δοκιμες? Ημαρτον... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε Xristos69 μας δουλευεις? Ολα τα περιοδικα παρανομα την κανουν την δουλεια τους. Ολα αυτα τα μπασιματα και τα διπλωματα που βλεπουμε στα περιοδικα σε δημοσιους δρομους ειναι. Οτνα παιρνουν ενα γρηγορο αυτοκινητο για δοκιμη, που νομιζεις οτι δοκιμαζουν τα ορια του? Στα βουνα της Ελλαδιτσας μας.
Και φυσικα ολοι αυτοι ανεξαιρετως, νομιζει κανεις οτι δεν κανουν κοντρες? Ειδικα με τα καλα και γρηγορα αυτοκινητα που παιρνουν για δοκιμες? Ημαρτον...συμφωνω! εξαλλου υπαρχει περοπτωση τροχαια να δωσει αδεια να παει καποιος συντακτης του 0-300 ή του ΜΟΤΟ καποιο μηχανακι με 200+ σε δημοσιο δρομο????
NO WAY!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Δεν αρκεί μονάχα η άδεια από την τροχαία. Για τη διοργάνωση οποιουδήποτε αγώνα χρειάζεται άδεια από την ΕΛΠΑ, που δεν την δίνει εύκολα και αν θυμάμαι καλά πρέπει να της σκάσεις και ένα αξιοσέβαστο ποσό.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θέλω μόνο να διευκρινήσω κάτι σχετικά με το θέμα μπασιμάτων σε στροφές που αναφέρθηκε προηγουμένως.
Είναι τελείως διαφορετικό το να μπεις σβέλτα σε στροφή (υπολογίζοντας και τα τυχόν αντίθετα διερχόμενα οχήματα) και εντελώς διαφορετικό το να μπεις τέζα μην υπολογίζοντας τίποτα (που συμφωνώ πως είναι λάθος σε δημόσιο δρόμο χωρίς μέτρα προφύλαξης).
Γίνεται,γίνεται.
Να φροντίζετε μόνο να έχει κάποιος από την παρέα 4Χ4 και ιμάντα ή σχοινί. Καλά δεν λέω;
Θα μου πει αν δεν υπάρχει πίστα όπως στα μέρη μας τι να κάνεις; Εγώ πάντως δεν είμαι σύμφωνος γιατί πάντα θα βρεθεί αυτός που θέλει να κάνει το κομμάτι του και να συναρπάσει τα πλήθη και εκεί κάπου χαλάει η σούπα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και φυσικα ολοι αυτοι ανεξαιρετως, νομιζει κανεις οτι δεν κανουν κοντρες? Ειδικα με τα καλα και γρηγορα αυτοκινητα που παιρνουν για δοκιμες? Ημαρτον...Νιώθεις οτι σε δουλεύουν??? ΔΕΝ είπα οτι γίνεται πάντα έτσι, ειπα το τι προβλέπεται να γίνεται. και φυσικά μεσα στα προβλεπόμενα δεν είναι η ικανοποίηση τέτοιου αιτήματος απο ομάδες διοργάνωσης αυτοσχέδιων αγώνων.
-
Χθες το βράδυ δύο κάφροι, ένας με ασημί τεράστιο SUV (!) και άλλος με γρήγορη σπορ BMW, ανέβαιναν σαν ΤΡΕΛΟΙ τη Μεσογείων, τη στιγμή που είχε και φοβερή κίνηση. Εκαναν κάτι απίστευτες σφήνες, τόσο που κυριολεκτικά τρομοκρατούσαν τους άλλους οδηγούς.
Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να ειδοποιήσω το 100. Αλλά μέχρι να εξηγήσω πού βρισκόμουν αυτοί θα είχαν φτάσει στο... Θεό...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Γίνεται,γίνεται.
Να φροντίζετε μόνο να έχει κάποιος από την παρέα 4Χ4 και ιμάντα ή σχοινί. Καλά δεν λέω;
Θα μου πει αν δεν υπάρχει πίστα όπως στα μέρη μας τι να κάνεις; Εγώ πάντως δεν είμαι σύμφωνος γιατί πάντα θα βρεθεί αυτός που θέλει να κάνει το κομμάτι του και να συναρπάσει τα πλήθη και εκεί κάπου χαλάει η σούπα.Υπάρχουν διαθέσιμοι άμεσα οι γερανοί ΚΑΤΣΙΜΠΑ όπως και η Express... Τόσα χρόνια μας έμαθαν πια...
Χιούμορ κάνω...
-
Πάντως σχετικά με το θέμα των δοκιμών των περιοδικών, σε ένα άλλο τόπικ (δεν θυμάμαι σε ποιο) είχατε αναφέρει για τη δοκιμή ενός αυτοκινήτου από τους 4Τ και ότι αυτό φαινόταν να κινείται στο αντίθετο ρεύμα. Τότε απάντησε κάποιος συντάκτης του περιοδικού (που επίσης δεν θυμάμαι) και είπε πως αυτά γίνονται ελεγχόμενα και αφού είχαν πάρει τα ανάλογα μέτρα.
Κάτι ανάλογο έχει βρεθεί ως λύση από αρκετά άτομα ώστε να στρίψουν με ασφάλεια και χωρίς ρίσκο, σε έρημες και απομακρυσμένες περιοχές. Απλά βάζεις 2 άτομα να τσεκάρουν από τις 2 μεριές του δρόμου (που δεν έχει στο ενδιάμεσο καμία διασταύρωση ή παράδρομο) και αν σου δώσουν το οκ μπαίνεις στη στροφή με τα όρια σου και χωρίς να ενοχλείς κανέναν. Συντονισμένα, οργανωμένα και με ασφάλεια.
Σε αυτό δεν χρειάζεται καμία ΕΛΠΑ ούτε καν η αστυνομία. Άλλωστε σε τέτοιες ερημικές περιοχές ειδικά το χειμώνα η πιθανότητα να πετύχεις περιπολικό είναι ελάχιστη.
Επίσης αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κόντρα. Απλά είναι ένας τρόπος να ξεδώσεις με κάποια στοιχειώδη έστω μέτρα ασφαλείας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κόντρα. Απλά είναι ένας τρόπος να ξεδώσεις με κάποια στοιχειώδη έστω μέτρα ασφαλείας.
ξεδίνεις κάνοντας κόντρα.Μπορεί όχι με άλλο αυτοκίνητο αλλα με ενα χρονόμετρο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
**Να φροντίζετε μόνο να έχει κάποιος από την παρέα 4Χ4 και ιμάντα ή σχοινί. Καλά δεν λέω; **
Θα μου πει αν δεν υπάρχει πίστα όπως στα μέρη μας τι να κάνεις; Εγώ πάντως δεν είμαι σύμφωνος γιατί πάντα θα βρεθεί αυτός που θέλει να κάνει το κομμάτι του και να συναρπάσει τα πλήθη και εκεί κάπου χαλάει η σούπα.Ωραίος Μάνο
-
Τωρα, που να το βαλω και πως να το γραψω, ας μπει εδω.
'ΟΙ 4Τ δεν κανουν κοντρες, αλητες κοντρακηδες δολοφονοι' (σκατομαγκες που τρωνε μαυρα χρηματα στις βελτιωσεις μας ελεγε ο Καβαθας σε εκεινο το περιφημο editorial?) και κατι αλλα τετοια ωραια?
Πειτε το κ. Καβαθα στον (αν ειδα καλα λιγο χοντρουλη και λιγο καραφλουλη) δημοσιογραφο σας, που 'στα πλαισια της δοκιμης' της ασημι SLK 55 AMG με αυτοκολλητα του περιοδικου, κυνηγιοταν μαζι μου (ξερεις, εμενα τον αλητη κοντρακια...) απο την Μεταμορφωση μεχρι την Πειραιως στον Κηφισο, ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+.
επισης, sorry μεγαλε που σε εκλεισα, καταλαθος το εκανα, αλλα οταν πηγαινω με +60 απο την κινηση και εσυ πας να με περασεις σαν σταματημενος αλλαζοντας 3 λωριδες (απο την αριστερη και πισω μου, στην δεξια μου) χωρις φλας, δεν μπορω να ξερω που θα πας. Εγω τουλαχιστον εβγαζα φλας οταν αλλαζα λωριδες...
-
Αλήτη
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα, που να το βαλω και πως να το γραψω, ας μπει εδω.'ΟΙ 4Τ δεν κανουν κοντρες, αλητες κοντρακηδες δολοφονοι' (σκατομαγκες που τρωνε μαυρα χρηματα στις βελτιωσεις μας ελεγε ο Καβαθας σε εκεινο το περιφημο editorial?) και κατι αλλα τετοια ωραια?
Πειτε το κ. Καβαθα στον (αν ειδα καλα λιγο χοντρουλη και λιγο καραφλουλη) δημοσιογραφο σας, που 'στα πλαισια της δοκιμης' της ασημι SLK 55 AMG με αυτοκολλητα του περιοδικου, κυνηγιοταν μαζι μου (ξερεις, εμενα τον αλητη κοντρακια...) απο την Μεταμορφωση μεχρι την Πειραιως στον Κηφισο, ξετρυπωντας την κινηση με 160-180+.
επισης, sorry μεγαλε που σε εκλεισα, καταλαθος το εκανα, αλλα οταν πηγαινω με +60 απο την κινηση και εσυ πας να με περασεις σαν σταματημενος αλλαζοντας 3 λωριδες (απο την αριστερη και πισω μου, στην δεξια μου) χωρις φλας, δεν μπορω να ξερω που θα πας. Εγω τουλαχιστον εβγαζα φλας οταν αλλαζα λωριδες...
2 xronia meta h8ela na hksera poy to ksetrypwses re Kacey ayto to topic...
Alla eimai kai periergos na dw ti mporoyn na poyn oi ypey8ynoi....
H apanthsh poy perimenw einai oti kai esy paranomos eisai akoy ekei 160 180 sthn kinhsh klp klp kai pali 8a pesoyn na mas fane....
Koita mono gelio kai prospa8hse na mhn spaseis ta neyra soy se oles aytes tis mparoyfes poy 8a soy apanthsoyn epeidh eimaste ta kokkina pania toy forum....
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ