Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το MX-5 είναι από τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα και μακάρι να αποκτήσω κάποτε ένα από αυτά.
Όμως,από αυτήν την παραδοχή αυτή μέχρι να φτάνουμε να ισχυριζόμαστε ότι η Ζ4 είναι αποτυχημένη (βάσει ποιών στοιχείων?) ή οτι δεν είναι ευχάριστη λόγω ηλεκτρονικών (απενεργοποιούνται πλήρως..),ενώ όλος ο ειδικός τύπος ισχυρίζεται το αντίθετο,μεσολαβεί μεγάλη απόσταση,που μειώνει την αξιοπιστία των λεγομένων μας,κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε 'αντι-οπαδοί' της συγκεκριμένης μάρκας και μή αντικειμενικοί στις κρίσεις μας.Απολύτως φιλικά,και δηλώνοντας ερωτευμένος με το νέο ΜΧ-5,
Νίκος
Φιλε Νικο,
καταρχην με αυτη την 'αντιπαράθεση'περι Ζ4 και ΜΧ-5 ειμαστε ολοι εκτος topic
Δευτερευοντως να σου πω το εξης: Οταν στις πρωτες φωτο απο το νεο ΜΧ5 που επεσαν στα χερια μας ειδαμε (εμεις οι 'βλαμενοι' του Μιατα κλαμπ ) οτι υπηρχε DSC κοντεψαμε να πεθανουμε απο τη στεναχωρια μας.
Σεβομαι ειλικρινα ολα αυτα τα συστηματα που κανουν τη ζωη του οδηγου ευκολοτερη και ασφαλεστερη απο την αλλη ομως, σαν ρομαντικος που ειμαι, θεωρω οτι νοθευουν την ευχαριστηση της οδηγησης.
Σεβομαι ειλικρινα τα 'εργαλεια' που εφτιαξαν και φτιαχνουν οι ανθρωποι απο τη Βαυαρια αλλα απο την αλλη δεν μπορω να χωνεψω αυτη τη λατρεια που υπαρχει στην Ελλαδα για τη 'μπεμπα'. Δεν κατακρινω κανεναν, απλα ειναι μια θεωρια αντιθετη στα πιστευω μου.
Θα μου αρεσε να εχω μια 645 για οικογενειακο αλλά οταν θελω να χαλαρωσω και να ηρεμησω μετα απο 12 ωρες (τουλάχιστον...) δουλεια προτιμω το ταπεινο 1.6 miata μου.
Νο hard feelings to anyone!
Φιλικοτατα!
Γιωργος