-
Εννοείτε οτι είναι πίσω στις τεχνολογίες αυτές όταν ο κατασκευαστής συσκευών μεταφοράς χωρίς ψυχή τα πουλάει εδώ και 20 χρόνια και για να γίνει πιο κατανοητό ας πούμε οτι υπάρχουν τα € και έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο Mondeo hybrid - όταν παρουσιαστεί - και στο Camry hybrid που κυκλοφορεί χρόνια δε ξέρω σε ποια γενιά υβριδικού είναι, εγω πάντως ξέρω ποιο θα έπαιρνα και ας μην είχα επικοινωνιακό τιμόνι
Αν και αυτός που θα διαλέξει το Mondeo μάλλον Toyota πληρώνει , ελα μωρέ ας τους πληρώσουμε δικαιώματα μη πλέκουμε με δικαστικούς αγώνες
https://www.wardsauto.com/news-analysis ... rid-escape
15 χρόνια παλιό το άρθρο τότε που η Toyota έβγαζε την 2η γενιά του prius , ολοι περίμεναν πως θα πάει στις πωλήσεις και αν οι αγοραστές προτιμήσουν την υβριδική τεχνολογία φυσιολογικό η ford να είναι επιφυλακτική , μετά απο 5.000.000 πωλήσεις υβριδικών -πάντως όχι Ford- , ένα dieselgate και μια TESLA όλοι ξέρουν που πάει η τεχνολογία και η Ford συνεχίζει να είναι επιφυλακτική σε βαθμό που μέχρι και η 'κρατική 'GM την ξεπέρασε
https://arstechnica.com/cars/2018/03/he ... tric-cars/
Αντε καλά κρασιά !
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Εννοείτε οτι είναι πίσω στις τεχνολογίες αυτές όταν ο κατασκευαστής συσκευών μεταφοράς χωρίς ψυχή τα πουλάει εδώ και 20 χρόνια και για να γίνει πιο κατανοητό ας πούμε οτι υπάρχουν τα € και έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο Mondeo hybrid - όταν παρουσιαστεί - και στο Camry hybrid που κυκλοφορεί χρόνια δε ξέρω σε ποια γενιά υβριδικού είναι, εγω πάντως ξέρω ποιο θα έπαιρνα και ας μην είχα επικοινωνιακό τιμόνιΑν και αυτός που θα διαλέξει το Mondeo μάλλον Toyota πληρώνει , ελα μωρέ ας τους πληρώσουμε δικαιώματα μη πλέκουμε με δικαστικούς αγώνες
https://www.wardsauto.com/news-analysis ... rid-escape
15 χρόνια παλιό το άρθρο τότε που η Toyota έβγαζε την 2η γενιά του prius , ολοι περίμεναν πως θα πάει στις πωλήσεις και αν οι αγοραστές προτιμήσουν την υβριδική τεχνολογία φυσιολογικό η ford να είναι επιφυλακτική , μετά απο 5.000.000 πωλήσεις υβριδικών -πάντως όχι Ford- , ένα dieselgate και μια TESLA όλοι ξέρουν που πάει η τεχνολογία και η Ford συνεχίζει να είναι επιφυλακτική σε βαθμό που μέχρι και η 'κρατική 'GM την ξεπέρασε
https://arstechnica.com/cars/2018/03/he ... tric-cars/
Αντε καλά κρασιά !
χαχαχ απολαυστικός....να είσαι καλά!!
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
ας πούμε οτι υπάρχουν τα € και έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο Mondeo hybrid - όταν παρουσιαστεί - και στο Camry hybrid που κυκλοφορεί χρόνια δε ξέρω σε ποια γενιά υβριδικού είναι, εγω πάντως ξέρω ποιο θα έπαιρνα και ας μην είχα επικοινωνιακό τιμόνιΚι εγώ ξέρω ποιο θα έπαιρνα. Αυτό που δεν είναι ψυγείο με ρόδες.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Επειδή σε κάποιο άλλο υπο-θέμα, ή εδώ, υπήρχε διαφωνία, ότι η Ford είναι άμπαλη και δεν έχει ιδέα από νέες τεχνολογίες, έχει μείνει πίσω στα υβριδικά κ.τ.λ., φρέσκο, αυτής της βδομάδας,Ford to Launch New Generation of Mondeo Hybrid Models – Including First Mondeo Hybrid Wagon – in 2019
Enhanced range of Ford Mondeo Hybrid petrol-electric vehicles will launch in Europe next year, including a new elegant and practical wagon variant
Αλλά με 2,0 L κινητήρα.
Υπάρχει ήδη σε απλή έκδοση σε σελίδες της εταιρίας.
Στη δε γερμανική αναφέρονται για έλευση του SW σε έκδοση Vignale. -
-
https://www.drive.gr/news/kosmos/tha-sy ... d-me-te-vw
Θα το ελεγα κακό μαντάτο για την Ford, καλό μαντάτο για την VW. [emoji16]
-
Ερώτηση προς κατόχους Ford MY2018 και μετά. Μπορεί να λειτουργήσει το ηχοσύστημα (ράδιο, mp3 από στικάκι) με την οθόνη να είναι σβηστή (screen off mode); για να είναι ξεκούραστο σε ταξίδια βράδυ πχ.
Ευχαριστώ. -
Στο kuga γίνεται, έχει και σχετικό κουμπί που σβήνει την οθόνη και παίζει κανονικά η μουσική.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Στο kuga γίνεται, έχει και σχετικό κουμπί που σβήνει την οθόνη και παίζει κανονικά η μουσική.Thanks!
-
Φιλαράκι μου έχει φοκους του 2007 1.6 με 115 ίππους. Ρώτησε τη Φορντ αν μπορεί να βάλει υγραέριο και του είπαν ότι ο εν λόγω κινητήρας δεν τα πάει καλά με το γκάζι. Ισχύει ή του λένε βλακείες;;;;
-
Προφανώς οι τύποι που ερωτήθηκαν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είχα και στα δυο Φορντ μου αέριο και έκανα και στα δυο 150000χλμ με αέριο πριν τα δώσω.....πρόβλημα κανένα....Φόκους και Μοντέο του 2008 με τον ίδιο κινητήρα....
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Καλή μου Ford με το active grill shutter κάνει δουλειά όντως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Προφανώς οι τύποι που ερωτήθηκαν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είχα και στα δυο Φορντ μου αέριο και έκανα και στα δυο 150000χλμ με αέριο πριν τα δώσω.....πρόβλημα κανένα....Φόκους και Μοντέο του 2008 με τον ίδιο κινητήρα....Καλά δεν είσαι και στατιστικά σημαντικό δείγμα για να βγουν συμπεράσματα. Ο κουμπάρος μου έδωσε το focus του υγραέριο πέρσι γιατί του έβγαλε πολλά προβλήματα μετά την μετατροπή σε υγραέριο. Ούτε και αυτός είναι στατιστικά σημαντικό δείγμα ούτε και είναι σίγουρο ότι τα προβλήματα του ήταν ζήτημα υγραερίου, απλώς δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος.
-
Έχεις εν μέρει δίκιο!
Γιατί σίγουρα από ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα όσον αφορά τη στατιστική.Από την άλλη, αυτό που γράφει ο Κώστας, ότι έκανε 150000 Km με αέριο χωρίς πρόβλημα είναι σημαντικό. Γιατί; Γιατί ενώ η κακή εμπειρία του κουμπάρου σου δεν προσφέρει ασφαλές συμπέρασμα (καθώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την αιτία των προβλημάτων), η εμπειρία του Κώστα δείχνει ότι με σωστή εγκατάσταση κάποιος δεν έχει προβλήματα.
-
Αξιόπιστο συμπέρασμα μπορεί να βγει μόνο χρησιμοποιώντας την στατιστική.
Είμαι σίγουρος ότι και το πιο ζημιάρικο αυτοκίνητο της πιο ζημιάρικης εταιρείας θα υπάρχει κάποιος που να μην του έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν έχει καμία πρακτική σημασία. -
Μιας και το ξεθάψαμε το θέμα,να πω ότι αν θα βγει πρόβλημα έχει να κάνει τόσο με το σύστημα που θα μπει όσο και με τον εγκαταστατη. Ειδικά στο Φόκους η εγκατάσταση ήταν πραγματικά εργοστασιακού επιπέδου.
-
Οι κατασκευαστές συστημάτων υγραερίου βγάζουν κατά καιρούς λίστες με φιλικούς και μη κινητήρες στην μετατροπή για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Καλησπέρα παιδιά, νέο μέλος.
Είμαι στην αναζήτηση μεταχειρισμένου και βρήκα ένα Fiesta του 2015 1400cc με 90 άλογα και εργοστασιακό LPG στα ~55000χλμ (αν και είμαι δύσπιστος για αυτό).
Επειδή δεν έχω βρεί αρκετές πληροφορίες έχει κανείς εμπειρία για τα εργοστασιακά περασμένα συστήματα στα Fiesta; Έχουν βγάλει προβλήματα; -
Το 2015 οι κινητήρες βενζίνης που είχε το Fiesta ήταν
1.0 cc 80 hp ατμόσφαιρα
1.0 cc 100 hp turbo
1.0 cc 125 hp
1.0 cc 140 hp
1.6 cc 182 hp.
Μήπως μιλάμε για κάποιον απ' αυτούς τους κινητήρες?
Επίσης εργοστασιακο lpg δε θυμαμαι να είχε ποτέ.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
FORD FORUM