-
Πήγα σήμερα το 1000ρι φοκους μου για 4ο σέρβις κι όση ώρα περίμενα χαζεύαμε στο συνεργείο... Ο κινητήρας ήταν 1000ρης και ατάκτως πεταμένος μαζί με άλλους σε κιβώτιο προφανώς θα πήγαινε κεντρικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά, εσείς που έχετε Ford στα βόρεια προάστια της Αττικής/Αθήνα μόνο η ΒΕΛΜΑΡ κάνει πωλήσεις;
Δεν υπάρχει κάποιος άλλος έμπορος; Με το ζόρι ΒΕΛΜΑΡ;
-
Ο Παζαροπουλος στην καποδιστριου έχει κλεισει;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ο Παζαροπουλος στην καποδιστριου έχει κλεισει;Υπάρχει,αλλά επειδή περνώ συχνά από Καποδιστρίου, μου φαίνεται σαν να υπολειτουργεί.
-
Tο επίσημο site https://www.ford.gr/dealer-locator στον υπολογιστή μου δεν παίζει.
Κάτι δεν πάει καλά με την σελίδα.Από εδώ https://www.ford.gr/useful-information/ ... us#/dealer μου βγάζει μόνο την ΒΕΛΜΑΡ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά, εσείς που έχετε Ford στα βόρεια προάστια της Αττικής/Αθήνα μόνο η ΒΕΛΜΑΡ κάνει πωλήσεις;Δεν υπάρχει κάποιος άλλος έμπορος; Με το ζόρι ΒΕΛΜΑΡ;
Μόνο ΒΕΛΜΑΡ (είναι εξαιρετική, τόσο στο Μαρούσι όσο και στον Γέρακα - αν θες να σου πώ ποιον πωλητή να ζητήσεις γιατί έχει 1-2 που κοιμούνται!).
Παζαρόπουλος μείνε μακριά...πάρα πολλά προβλήματα όσοι αγόρασαν από εκεί...έχουν αναφερθεί και στο φόρουμ κάποια.
Κάποιος άλλος δεν υπάρχει, εκτός του Σφακιανάκη, αλλά είναι στην Ε.Ο. προς δυτικά, δεν τον λές Βόρεια. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ρε παιδιά, εσείς που έχετε Ford στα βόρεια προάστια της Αττικής/Αθήνα μόνο η ΒΕΛΜΑΡ κάνει πωλήσεις;
Δεν υπάρχει κάποιος άλλος έμπορος; Με το ζόρι ΒΕΛΜΑΡ;
Μόνο ΒΕΛΜΑΡ (είναι εξαιρετική, τόσο στο Μαρούσι όσο και στον Γέρακα - αν θες να σου πώ ποιον πωλητή να ζητήσεις γιατί έχει 1-2 που κοιμούνται!).
Παζαρόπουλος μείνε μακριά...πάρα πολλά προβλήματα όσοι αγόρασαν από εκεί...έχουν αναφερθεί και στο φόρουμ κάποια.
Κάποιος άλλος δεν υπάρχει, εκτός του Σφακιανάκη, αλλά είναι στην Ε.Ο. προς δυτικά, δεν τον λές Βόρεια.Θα συμφωνησω απολυτα με τον Φανη. Η Βελμαρ ειναι τρομερο δικτυο στις πωλησεις.
Για τα service μετα ειναι αλλη ιστορια!!Παζαροπουλος ειχα παει να παρω προσφορα και να κανω test drive και μονο που δεν με εδιωξε ο πωλητης με την σταση του και την συμπεριφορα του!!!
-
Εγώ σε Παζαρόπουλο είχα πολύ καλή αντιμετώπιση και σιγουρα καλύτερη από άλλες αντιπροσωπείες (άλλων εταιρειών).
-
Στο site του Παζαρόπουλου λέει ότι πωλήσεις πλέον μόνο στο Ρέντη. Στην Καλογρέζα μόνο service.
Μόνο ΒΕΛΜΑΡ (είναι εξαιρετική, τόσο στο Μαρούσι όσο και στον Γέρακα - αν θες να σου πώ ποιον πωλητή να ζητήσεις γιατί έχει 1-2 που κοιμούνται!).Την χειρότερη εμπειρία έχω από την ΒΕΛΜΑΡ Μαρούσι (πωλήσεις Ford) και την ΒΕΛΜΑΡ (Μεταχειρισμένα Γέρακα).
Στην ΒΕΛΜΑΡ θα πάω μόνο για να δω αυτοκίνητο. Δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ από εκεί αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την χειρότερη εμπειρία έχω από την ΒΕΛΜΑΡ Μαρούσι (πωλήσεις Ford) και την ΒΕΛΜΑΡ (Μεταχειρισμένα Γέρακα).
Στην ΒΕΛΜΑΡ θα πάω μόνο για να δω αυτοκίνητο. Δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ από εκεί αυτοκίνητο.Αλήθεια!?!?!
Εγώ αντίθετα είχα απίστευτη εμπειρία, ειδικά στο Μαρούσι και ήταν ένας βασικός λόγος να αγοράσω από εκεί. Απίστευτος πωλητής (από Τογίοτα γαρ), άμεση επικοινωνία ακόμα και σε email και εξαιρετικός στην δουλειά του. Σου προτεινω να ξαναπάς, αλλά στον συγκεκριμένο και θα αναθεωρήσεις.
Γέρακα μεταχειρισμένα λές στην Μαραθώνος ή στην Λαυρίου? Για΄τι στην Μαραθώνος είναι κάπως, αλλά στον Γέρακα είχα πολύ καλή αντιμετώπιση.
-
Ρε συ Φάνη, δεν θυμάσαι το θέμα που είχα ανοίξει;;;;;
Εγώ το Ecosport ήθελα να αγοράσω.
Αυτό λιγουρεύομαι τόσα και τόσα χρόνια. Στο FABIA κατέληξα γιατί με χάλασε οδηγικά το C3 που είχε μία σχεδίαση crossover.Ε, όταν πήγα όλο χαρά στην ΒΕΛΜΑΡ για το ECOSPORT με αποτελείωσαν εντελώς...
Στην FORD και στην CITROEN πήγα την ίδια μέρα (Μαρούσι/Χαλάνδρι) και ήταν οι δύο πρώτες εμπορίες που με ενδιέφεραν.
Στο FABIA κατέληξα από σπόντα επειδή η Interauto ήταν δίπλα στο σπίτι μου και πέρασα μία μέρα με το σκούτερ και είδα είδα το FABIA από την τζαμαρία. Ούτε που ήξερα ότι υπήρχε 'καινούριο' FABIA.
-
Αμαν ρε καταιγιδα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ Φάνη, δεν θυμάσαι το θέμα που είχα ανοίξει;;;;;
Εγώ το Ecosport ήθελα να αγοράσω.
Αυτό λιγουρεύομαι τόσα και τόσα χρόνια. Στο FABIA κατέληξα γιατί με χάλασε οδηγικά το C3 που είχε μία σχεδίαση crossover.Ε, όταν πήγα όλο χαρά στην ΒΕΛΜΑΡ για το ECOSPORT με αποτελείωσαν εντελώς...
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, θυμάμαι μόνο ότι σου είχε αφήσει κακή εντύπωση (έχει 1-2 πωλητές - ειδικά ο ένας που είναι για τα μπάζα!) και σου είχα πει να πάς σε αυτόν που είχα πάει και εγώ και θα έφευγες με Ecosport! Πάντα είναι θέμα πωλητή και δεν πρέπει ένας μ@λάκας πωλητής να μας αποτρέπει...συμβάινει παντού! Σε όσες αντιπροσωπείες έχω πάει, έχω συναντήσει καλούς - μέτριους και αδιάφορους πωλητές.
Αλλα είναι κρίμα να μην αγοράζεις το αυτοκίνητο που θες εξαιτίας ενός πωλητή...μην του δίνεις τοση δύναμη και αξία!!
-
Ρε συ Φάνη, δεν θυμάσαι το θέμα που είχα ανοίξει;;;;; [emoji38]
Εγώ το Ecosport ήθελα να αγοράσω. [emoji38]
Αυτό λιγουρεύομαι τόσα και τόσα χρόνια. Στο FABIA κατέληξα γιατί με χάλασε οδηγικά το C3 που είχε μία σχεδίαση crossover.Ε, όταν πήγα όλο χαρά στην ΒΕΛΜΑΡ για το ECOSPORT με αποτελείωσαν εντελώς... [emoji38]
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, θυμάμαι μόνο ότι σου είχε αφήσει κακή εντύπωση (έχει 1-2 πωλητές - ειδικά ο ένας που είναι για τα μπάζα!) και σου είχα πει να πάς σε αυτόν που είχα πάει και εγώ και θα έφευγες με Ecosport! Πάντα είναι θέμα πωλητή και δεν πρέπει ένας μ@λάκας πωλητής να μας αποτρέπει...συμβάινει παντού! Σε όσες αντιπροσωπείες έχω πάει, έχω συναντήσει καλούς - μέτριους και αδιάφορους πωλητές.
Αλλα είναι κρίμα να μην αγοράζεις το αυτοκίνητο που θες εξαιτίας ενός πωλητή...μην του δίνεις τοση δύναμη και αξία!!
Η αλήθεια είναι ότι ο πωλητής μπορεί να σε απωθησει. Μου έχει συμβεί δύο φορές στην Renault. Παρόλο που είχαν περάσει 15 χρόνια στο ενδιάμεσο, το τροπάριο ήταν ίδιο. Όταν τα κάνε η Renault οι υπόλοιποι ήταν στα δέντρα κ.τ.λ. Απλά περίμενα να τελειώσουν το τροπάριο (μην τους κόψω τον οίστρο) και έφυγα τρέχοντας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φάνη απλά τα πράγματα
10/12/2017 ... θέλω να αγοράσω το Ecosport!
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 0#p321459012/12/2017 πήγα στην ΒΕΛΜΑΡ
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p3214920
και με γείωσαν όσο δεν πάει άλλο. Ακόμη περιμένω τηλέφωνο για να πάω να δω το Ecosport. Είχα αφήσει στοιχεία κλπ...29/12/2017 μετά από 16 μέρες ανακοίνωση άφιξης Ecosport
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p3216907
Την ίδια ημέρα παίρνω τηλέφωνο στην ΒΕΛΜΑΡ Μαρούσι. Δεν ήξεραν τίποτα.
Παίρνω το σκούτερ και πάω ΒΕΛΜΑΡ Γλυκά Νερά και αντί για το Ecosport χάζευα το Kuga...
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p3216917
Mε έδιωξαν... Το μόνο που μου είπαν ήταν ότι το Ecosport το περιμένουν μετά τον Μάρτιο/Απρίλιο/Ιούνιο και αυτά μισόλογα. Αδιαφορία και βαρεμάρα.8/1/2018 παραγγελία FABIA αφού με γείωσε εντελώς η ΒΕΛΜΑΡ και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 5#p32181055/2/2018 ανακοίνωση τιμοκαταλόγου Ecosport. Το Ecosport ήρθε 4 ημέρες μετά την παραλαβή του Fabia...
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 0#p3223132Από τότε δεν έχω πάει να το δω γιατί απογοητεύτηκα εντελώς.
-
To ότι δεν ήξεραν δεν είναι θέμα της Βελμάρ αλλά της FMH και της πληροφόρησης που παρέχουν.
-
Έχω άλλη άποψη, αλλά τέλος πάντων, τώρα ποια λεπτομέρειες.
Και όπως έλεγε και ο άλλος ... περσινά ξινά σταφύλια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω άλλη άποψη, αλλά τέλος πάντων, τώρα ποια λεπτομέρειες.Και όπως έλεγε και ο άλλος ... περσινά ξινά σταφύλια...
Δεν είναι θέμα άποψης Νίκο, αλλά αντικειμενικής πληροφόρησης από την FMH. Το λάθος τους (θα πέτυχες τον πωλητή) ήταν που δεν σε πήραν τηλέφωνο όταν έμαθαν νεώτερα, μεγα φάουλ! Εμένα ο πωλητής, χωρίς να του εχω πει κάτι, ότα βγήκε το ανανεωμένο Κούγκα επικοινώνησε μαζί μου να με ενημερώσει και να μου πεί για Τεστ Ντραιβ.
Για το άλλο συμφωνώ.
-
Μωρέ λεπτομέρειες σου λέω.
Την άλλη βδομάδα θα πάω να το δω... -
Έχω άλλη άποψη, αλλά τέλος πάντων, τώρα ποια λεπτομέρειες.
Και όπως έλεγε και ο άλλος ... περσινά ξινά σταφύλια...
Δεν είναι θέμα άποψης Νίκο, αλλά αντικειμενικής πληροφόρησης από την FMH. Το λάθος τους (θα πέτυχες τον πωλητή) ήταν που δεν σε πήραν τηλέφωνο όταν έμαθαν νεώτερα, μεγα φάουλ! Εμένα ο πωλητής, χωρίς να του εχω πει κάτι, ότα βγήκε το ανανεωμένο Κούγκα επικοινώνησε μαζί μου να με ενημερώσει και να μου πεί για Τεστ Ντραιβ.
Για το άλλο συμφωνώ.
Μακαρι να ηταν ολοι ετσι οι πωλητες ρε γμτ.... δεν το καταλαβαινουν ηθελα να ξερα οτι ετσι τον κανουν δικο τους τον πελατη ΑΜΕΣΩΣ...??? Τι να πω...
Εγω το Fiesta το πηρα απο Βελμαρ Νεας Ερυθραιας.. Προσφορα/TestDrive εκανα με εναν πωλητη Α που εδειχνε ενα ενδιαφερον αλλα μεχρι εκει...
Για καλη μου τυχη οταν πηγα να παραγγειλω.. ο Πωλητης Α ηταν σε αδεια και ετσι πηγα στον διπλανο Πωλητη Β... ο οποιος καμια σχεση με τον Α... μου κανονισε ξανα Test Drive απο μονος του, με ρωτησε αν θελω να αλλαξουμε κατι στην προσφορα.. αλλαξα χρωμα (απο κοκκινο σε ασπρο χωρις χρεωση αυτο) και του ειπα για ενα εξτρα το εργοστασιακο υποβραχιονιο.. το οποιο μου το εκανε δωρο χωρις καμια επιβαρυνση... Μου εκανε τρομερη εντυπωση και με κερδισε ενω ειχα αμφιβολιες για το αν το παραγγελω σε εκεινη την αντιπροσωπεια....Θελω να καταληξω σε αυτο που λεει ο Φανης για τους διαφορετικους πωλητες ακομα και στην ιδια αντιπροσωπεια... Μην μενετε στην πρωτη εντυπωση που σας αφηνει μια αντιπροσωπεια.. ρωτηστε (σε forum και γνωστους) και κερδισμενοι θα βγειτε...
FORD FORUM