-
Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα τσεκάρει αυτό...νομίζω το 2012 έβγαλε πρώτη φορά η ford με εργοστασιακό αέριο αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Το αυτοκίνητο είναι αυτό ```
https://www.car.gr/19999828-ford-fiesta -
Δεν είναι εργοστασιακό το lpg. Αν είναι του 15 όπως ισχυρίζεται η αγγελία, το book service γράφει 4/16 δηλαδή ένα χρόνο μετά.
Επίσης εφόσον έχει Ιταλικό book service είναι εισαγωγή από Ιταλία. Αν είσαι κοντά, δες το, βγάλε και μια φωτό τον αριθμό πλαισίου και μπες στο etis.ford.com να δεις τον εξοπλισμό και άλλες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο όχημα.
Πάντως το fl του Fiesta δεν έβγαινε με 1.400 κυβικά.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδα ενα ST καινουριο σε λευκο με γκρι σκουρες ζαντες του κουριου το αμαξι και ενα γκρι εν κινησει,το ασπρο και το κοκκινο τραβανε τα βλεμματα πιο πολυ,με το μπλε σκουρο να ακολουθει απο κοντα.Το αμαξι εχει αρχισει σιγα σιγα να κανει την εμφανιση του και εδω περα στην ελλαδα,παροτι δεν ειναι φτηνο.
-
Καλησπέρα, γνωρίζει καποιος αν fiesta του 2009 εχει canbus προβολεις ομιχλης; Ευχαριστω.
-
Χαιρετω τους λατρες των ford! Παιδες θελω λιγο την γνωμη σας. Γενικα ψαχνομαι για μεταχειρισμενο-νεο αμαξι και ειμαι με budget 7500-9000 γενικα οχι περισσοτερο απο 8εκτιας αμαξι και κατα προτιμηση κατω απο 100.000χλμ.και μεχρι 1400κυβικα. Γενικα το ψαχνω, αλλα βρηκα μια 'ευκαιρια' που δεν γνωριζω και πολλα οποτε δεν ξερω αν αξιζει... ,Βρηκα τελοςπαντων ford fiesta ecoboost του 13 η 14 (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο) 1000 κυβικα 125 αλογα με 120.000 κυβικα ομως με αλλαγη σασμαν και μοτερ λογο εγγυησης οπου τωρα ουσιαστικα το μοτερ ειναι στα 15000χλμ και η τιμη στα 7500€ ενω οτι eco boost εχω ψαξει σε car κτλ ειναι ολα ανω των 8500€. Πως σας ακουγεται γενικα...? Θα ηθελα την γνωμη σας, γιατι εκει λιγο με την αλλαγη σασμαν και μοτερ επειδη ηταν μεσα στην εγγυηση οποτε γιατι να μην τα αλλαξω οπως δηλωνει ο ιδιωτης λιγο με μπερδευει...ευχαριστω περιμενω σχολια!!
-
Για να εγκριθεί μια τέτοια αλλαγή από το εργοστάσιο, σημαίνει ότι ο κινητήρας και το κιβώτιο ήταν κατεστραμένα, πέραν οικονομικής επισκευής, με υπαιτιότητα του κατασκευαστή και όχι από κακή χρήση ή συντήρηση. Δεν αλλάζουν οι κατασκευαστές το μισό αυτοκίνητο 'προληπτικά'. Οπότε δεν σου τα λέει καθόλου καλά.
-
Χμμμ....οκ γι αυτο κ απευθηνθηκα εδω γιατι δεν τα γνωριζω πολυ καλα αυταα
-
Στην ουσία αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο 5-6 ετών, με κινητήρα και κιβώτιο, δηλαδή τα πλέον σημαντικά και ακριβά μηχανικά μέρη, με ελάχιστα χιλιόμετρα, που στην πράξη αντιστοιχούν σε χρήση ενός χρόνου. Επίσης η αλλαγή έχει γίνει προφανώς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όχι σε μαστρο-Μήτσο.
Μήπως να το σκεφτείς; Εγώ πάντως θα το έπαιρνα, αρκεί να έχει γίνει η δήλωση του νέου κινητήρα στο υπουργείο και να έχει περάσει στην άδεια κυκλοφορίας. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
αρκεί να έχει γίνει η δήλωση του νέου κινητήρα στο υπουργείο και να έχει περάσει στην άδεια κυκλοφορίας.Νομιζω οτι δεν δηλωνεις κατι, αρκει ο κινητηρας να ειναι ιδιου τυπου με τον προηγουμενο
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
αρκεί να έχει γίνει η δήλωση του νέου κινητήρα στο υπουργείο και να έχει περάσει στην άδεια κυκλοφορίας.
Νομιζω οτι δεν δηλωνεις κατι, αρκει ο κινητηρας να ειναι ιδιου τυπου με τον προηγουμενο
Πρέεπι να δηλώσεις το νέο αριθμό του κινητήρα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
αρκεί να έχει γίνει η δήλωση του νέου κινητήρα στο υπουργείο και να έχει περάσει στην άδεια κυκλοφορίας.
Νομιζω οτι δεν δηλωνεις κατι, αρκει ο κινητηρας να ειναι ιδιου τυπου με τον προηγουμενο
Πρέεπι να δηλώσεις το νέο αριθμό του κινητήρα.
Όταν ο νέος κινητήρας είναι ιδίου εργοστασιακού τύπου και ιδίου κυβισμού δεν απαιτείται να δηλωθεί και να εκδοθεί νέα άδεια κυκλοφορίας.
http://matiatos-panos.gr/diekperaioseis ... _kinitironΔεν εχω την αδεια κυκλ. μαζι μου, αλλά νομιζω δεν γραφουν αριθμο κινητηρα πλεον οι αδειες κυκλοφοριας
Μόνο τυπο κινητηρα
Και αφου ο τυπος ειναι ιδιος, δεν χρειαζεται να δηλωσεις κατι -
Ευχαριστώ! Δεν το ήξερα ότι έχει αλλάξει και δεν δηλώνεται πλέον.
-
Αν θυμαμαι καλα, εχει πανω απο 10ετια που αλλαξε
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα, εχει πανω απο 10ετια που αλλαξεΕίμαι και κάποιας ηλικίας!!
-
Το θέμα αυτό επίσης δεν το είχα προσέξει. Είμαι κι εγώ άλλωστε μιας κάποιας ηλικίας Αυτό που με προβληματίζει είναι αν η απουσία του αριθμού κινητήρα από την άδεια κάνει πιο εύκολη την εγκατάσταση σε ένα όχημα τον κινητήρα ενός άλλου πχ κλεμένου. ??
-
Ο χρήστης kon fro έγραψε:
Χαιρετω τους λατρες των ford! Παιδες θελω λιγο την γνωμη σας. Γενικα ψαχνομαι για μεταχειρισμενο-νεο αμαξι και ειμαι με budget 7500-9000 γενικα οχι περισσοτερο απο 8εκτιας αμαξι και κατα προτιμηση κατω απο 100.000χλμ.και μεχρι 1400κυβικα. Γενικα το ψαχνω, αλλα βρηκα μια 'ευκαιρια' που δεν γνωριζω και πολλα οποτε δεν ξερω αν αξιζει... ,Βρηκα τελοςπαντων ford fiesta ecoboost του 13 η 14 (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο) 1000 κυβικα 125 αλογα με 120.000 κυβικα ομως με αλλαγη σασμαν και μοτερ λογο εγγυησης οπου τωρα ουσιαστικα το μοτερ ειναι στα 15000χλμ και η τιμη στα 7500€ ενω οτι eco boost εχω ψαξει σε car κτλ ειναι ολα ανω των 8500€. Πως σας ακουγεται γενικα...? Θα ηθελα την γνωμη σας, γιατι εκει λιγο με την αλλαγη σασμαν και μοτερ επειδη ηταν μεσα στην εγγυηση οποτε γιατι να μην τα αλλαξω οπως δηλωνει ο ιδιωτης λιγο με μπερδευει...ευχαριστω περιμενω σχολια!!Για ποιό λόγο αλλάχτηκε κινητήρας και κιβώτιο;
Αντικατασταθηκαν όντως με καινούργια; Υπάρχουν όλα τα χαρτιά, αποδείξεις, εγγυήσεις για αυτό;
Σε ποιό συνεργείο έγινε η αντικατάσταση, είναι αντιπροσωπεία, εξουσιοδοτημένο ή απλό της γειτονιάς;
Αν όλα αυτά είναι οκ τότε το αυτοκίνητο ειναι σαν καινούριο από μηχανικής πλευράς. -
Σωστα,πρεπει να ξερεις για ποιον λογο εγιναν αυτες οι σημαντικες αλλαγες,υπηρξε προβλημα στο κιβωτιο και στο μοτερ,πως,ετσι στα ξαφνικα,αστοχια υλικων η τι ακριβως,απο τρακαρισμα ισως κατι?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Σωστα,πρεπει να ξερεις για ποιον λογο εγιναν αυτες οι σημαντικες αλλαγες,υπηρξε προβλημα στο κιβωτιο και στο μοτερ,πως,ετσι στα ξαφνικα,αστοχια υλικων η τι ακριβως,απο τρακαρισμα ισως κατι?Και γιατί πρέπει να τα ξέρει αυτά;
Αφού η αλλαγή έγινε εντός εγγύησης, προφανώς δεν οφείλεται σε τρακάρισμα και εξίσου προφανώς υπήρξε κατασκευαστική αστοχία του παλιού κινητήρα και του παλιού κιβωτίου. Τι μπορεί να μάθει που να αφορά το αυτοκίνητο με το νέο κινητήρα και κιβώτιο; -
Εγω θα ηθελα να ξερω τι προβλημα εβγαλε ο κινητηρας και το κιβωτιο και εγιναν αλλαγη,διοτι το ιδιο κιβωτιο και τον ιδιο κινητηρα θα εχει ξανα το αυτοκινητο,μπορει οντως να ηταν μια αστοχια μεμονομενη,αλλα να το δινει και πιο χαμηλα σημαινει οτι ισως ειναι κατι που μπορει να εμφανιστει παλι μετα απο καποια χιλιομετρα.
-
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για την Ford στην Ευρώπη.
FORD FORUM