-
Λοιπόν, έχοντας το κληρονομήσει από τον παππού μου εδώ και 3 χρόνια που το έχω, μιλάμε για πραγματικά αθάνατο αμάξι 20 χρονών που συνεχίζει να αντέχει με καλή συντήρηση και σέρβις πάντα στην ώρα του και παραμένει άνετο στονδρόμο (ακόμα και εκτός δρόμου λόγω του επαγγέλματος μου). Και από τότε έκανε την καλύτερη επιλογή για ένα αμάξι που ήταν vfm και μέχρι τώρα το αξίζει με το παραπάνω.
https://ibb.co/Nr9Cfmr -
20 χρόνια μετά! Πάει για Α' βραβείο εκταφής 2024 .
-
@dstou said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
20 χρόνια μετά! Πάει για Α' βραβείο εκταφής 2024 .
Γενικά έχουμε καλές εκταφές φέτος!!!
-
Αυτά τα κορεατικα HYUNDAI KIA είναι αθανατα ρε γαμώτο
Αηδιαστικα εμφανισιακα και αθάνατα σαν τις κατσαρίδες ενα πράγμα
μονο η απόσυρση μπορει να σώσει τα μάτια μας από αυτά
-
@cirus said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
Αυτά τα κορεατικα HYUNDAI KIA είναι αθανατα ρε γαμώτο
Αηδιαστικα εμφανισιακα και αθάνατα σαν τις κατσαρίδες ενα πράγμα
μονο η απόσυρση μπορει να σώσει τα μάτια μας από αυτά
Όντως, ευτυχώς όμως κάτι multipla και κάτι liana που βάζει ο @lap έχουν πεθάνει στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
-
Νομίζεις. Βλέπω καθημερινά αρκετά.
Και αγαλλιάζει η ψυχή μου.
-
@lap said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
Νομίζεις. Βλέπω καθημερινά αρκετά.
Και αγαλλιάζει η ψυχή μου.
I see dead people and cars
-
Γεια σας βρε παιδια.
Ηθελα να κανω μια ερωτηση,μιας και υπάρχει το ενδεχομενο να πάρω το αμαξι του πατερα μου (KIA CERATO 1.6EX). Όπως ειναι προφανες, μιλαμε για αμάξι 20 ετων αλλά με μονο 110.000Km
Ειναι καλοσυντηρημενο μηχανικα. Θελει μονο κατι μαζεματα σε θεμα βαφης. Το ερωτημα - προβληματισμος, ειναι με το θεμα των διαθεσιμων ανταλλακτικών. Χαλασε η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά του οδηγου καθως και ο διακόπτης του πίσω αριστερού παραθύρου. Πηγα στην αντιπροσωπεία της ΚΙΑ και μετά από αρκετο ψάξημο, ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν υπάρχουν γενικότερα διαθεσημα ανταλλακτικα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ούτε καν ημιτανσιον... Αυτό μου δημιουργησε μεγαλο προβληματισμο.
Ποιά ειναι η γνωμη σας?
Πέραν αυτών των προβλημάτων, το αμαξι δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα. -
Η γνώμη μας είναι να ψάξεις να βρεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Κάνε μια βόλτα απο Λιοσίων και Σπύρου Πάτση με την άδεια κυκλοφορίας ανά χείρας
-
@red_monster said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
Η γνώμη μας είναι να ψάξεις να βρεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Κάνε μια βόλτα απο Λιοσίων και Σπύρου Πάτση με την άδεια κυκλοφορίας ανά χείρας
Ναι, θα το τσεκάρω. Με προβληματιζει η απαντηση που μου έδωσε ο μηχανικος ο οποόες μου είπε χαρακτηριστηκα οτι "δεν υπάρχει σχεδον ουτε βιδα"...
Επι της ουσιας το προτζεκτ ηταν να δωσω στο πατερα μου ενα Peugeot 206 1.1 (που με εχει ρημαξει στις ζημιες) που του κανει λόγω μεγεθους (μικρο - 2πορτο) και να παρω το ΚΙΑ (το ποιο το θεωρω πιο αξιοπιστο). Αλλά αν δεν υπαρχουν ανταλλακτικα για το ΚΙΑ, μαλλον δεν υπαρχει νοημα. Δε ξερω ποια ειναι η γνωμη σας? -
Πάρτο, κι όσο βγάλεις.
-
@dstou said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
Πάρτο, κι όσο βγάλεις.
Κοίτα, πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο από το 206 (που του έχω αλλάξει ένα σορό πράγματα και συνεχίζει να βγάζει βλάβες).
Είμαι υπό σκέψη@dstou said in Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?:
Πάρτο, κι όσο βγάλεις.
Kia Cerato 4D 1,6 EX FULL - Ποιά η άποψή σας?