-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Τέλος, γράφουν οι ίδιοι διαφημίσεις; Κάποιες από αυτές έχουν «υπογραφή» «Technical Press Creative Media Ξένη Δημοσίευση». Αν ναι, σημαίνει ότι οι ίδιοι και δημιουργούν διαφημίσεις, αλλά ταυτόχρονα κάνουν δοκιμές αυτοκινήτων.
JacobΑνέκαθεν, αν όχι όλες σίγουρα μερικές, δες εδώ->http://www.autoblogger.gr/blog/?p=467&cat=22
-
Και εγώ θα ήθελα να εκφράσω δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Κ.Καββαθάς δεν εμφανίστηκε αυτό το μήνα. Καταλαβαίνω πόσο πολύ τον ενοχλεί η νέα διοίκηση του περιοδικού αλλά εμείς είμαστε ο κόσμος του και περιμένουμε να ακούσουμε από αυτόν. Ίσως να αποφάσισε να κρατήσει μόνο το blog ως δρόμο επικοινωνίας με τους υποστιρηκτές του. Περίμενα πως και πως να δω το πως θα σχολίαζε το νέο μας 'πρωθυπουργό'
Πάντως ωραίο τεύχος και αυτό, με ενόχλησε λίγο το ότι είχαν το Beetle στο εξώφυλλο αντί για την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 8C spider. Επίσης στο υπέροχο κατα τα άλλα τεστ της 991, έχουν βάλλει ανάποδα τις 964 και 993 (στα προφίλ στη σελίδα 44).
-
Αν σας λείπει τόσο, γιατί δεν διαβάζετε το Βlog του?
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Επίσης στο υπέροχο κατα τα άλλα τεστ της 991, έχουν βάλλει ανάποδα τις 964 και 993 (στα προφίλ στη σελίδα 44).Έχει και κάποια λαθάκια στις περιλήψεις (πχ ότι η GT2 ξεκίνησε με την 996 αντί με την 993 κλπ). Ίσως ανεπίτρεπτα σε περιοδικό αυτοκινήτου βέβαια...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Επίσης στο υπέροχο κατα τα άλλα τεστ της 991, έχουν βάλλει ανάποδα τις 964 και 993 (στα προφίλ στη σελίδα 44).
Έχει και κάποια λαθάκια στις περιλήψεις (πχ ότι η GT2 ξεκίνησε με την 996 αντί με την 993 κλπ). Ίσως ανεπίτρεπτα σε περιοδικό αυτοκινήτου βέβαια...
Τα ειδα και εγω αυτα...
-
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Για μένα το λέω.
Παραπονέθηκα για το τεύχη Νοεμ-Οκτ αλλά όσο τα ξανα-διαβάζω βλέπω οτι είναι εξαιρετικά.
Sorry για την άστοχη κριτική .. -
Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς ο Εν Λευκώ 87,7 ?
http://www.greek-radio.fm/athens/en-lefko-877.html -
http://www.inews.gr/181/o-lyberis-pouli ... ko-877.htm
Ο Λυμπέρης πούλησε τον Εν Λευκώ 87.7
28/12/2011, Τομέας:MEDIAΗ ραδιοφωνική εταιρία THREE DEE S.A. θυγατρική των Εκδόσεων Λυμπέρη Α.Ε., μεταβίβασε σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΝ ΛΕΥΚΩ, στην εταιρία FRONTSTAGE S.A.
Ο κ. Αντώνης Λυμπέρης... Πρόεδρος της THREE DEE S.A., δήλωσε: «Σήμερα ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ, φεύγει από εμάς, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα ερτζιανά στην FRONTSTAGE της κυρίας Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Η Πρόεδρος της FRONTSTAGE S.A. Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου εξέφρασε την μεγάλη της χαρά για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΝ ΛΕΥΚΩ, συμπληρώνοντας: ' Ήμουν πάντα ένας από τους πιστούς ακροατές του Εν Λευκώ. Χαίρομαι που τώρα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που δημιούργησαν την επιτυχία του για να κάνουμε τον Εν Λευκώ ακόμα πιο απολαυστικό και αγαπητό στους κατοίκους της πόλης.'
Η Frontstage θα στεγάζει προσωρινά τον Εν Λευκώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. -
Μου αρέσει που τα τεύχη των τελευταίων μηνών είναι αισθητά καλύτερα , αλλά ο Κ.Κ. λείπει .
Εκπληκτικό το θέμα στα Μέγαρα με Celica-911 RS-EVO X, όπως και τα άρθρα που υπογράφει ο κύριος Λούβαρης .
Επίσης ωραία ιδέα το οδοιπορικό του αναγνώστη με την Xsara. -
Πήρα το τελευταίο τεύχος όμως είναι ακόμα στην ζελατίνα του διότι πρόσεξα στο περίπτερο το ams με 2€ και διαβάζω για την ώρα εκείνο!
Πάντως εκτιμάς τους 4τ όταν τους συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό! Τα κουσούρια υπαρκτά αλλά η διαφορά υπέρ τους διακριτή!
(Ο ΣΧ πάντως επιμένει να μας σνομπάρει μετά από την τελευταία επεισοδιακή επίσκεψη του στις αρχές...Οκτώβρη!!!) -
Μήπως να βάζατε το Φόρουμ να τρέχει σε κανένα πιο δυνατό σιδερικό γιατί ώρες-ώρες σέρνεται σαν το σκουλήκι;;
-
Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το τρέχων τεύχος με ενδιαφέρον (αφού είναι αξιόλογο και σε υψηλό επίπεδο) και σήμερα διάβασα την γνωριμία με το νέο σιβικ, άρθρο που επιμελήθηκε ο συντάκτης Πέτρος Χριστοφοράκος. Απλά θέλω να σημειώσω μερικά πράγματα που δεν γράφτηκαν σωστά...
Αναφέρει λοιπόν συνοπτικά τα εξής: ' Αναβάθμιση υπάρχει και σε χωροταξικό επίπεδο αφού μεταφέρθηκε το ντεπόζιτο βενζίνης στο κέντρο του αυτοκινήτου από τα πίσω καθίσματα (!!!) ενώ παράλληλα αυξήθηκε ο χώρος αποσκευών στα 477 λίτρα και δίνει παράλληλα τα εύσημα για τις πολυμορφικές δυνατότητες που πλέον έχουν τα πίσω καθίσματα αφού αναδιπλώνονται και προς τα πάνω για να χωρέσει ευμεγέθη αντικείμενα' Επίσης αναφέρει ότι εφοδιάζεται με τα ίδια μηχανικά σύνολα ανάλογης ιπποδύναμης!
Υποψιάζομαι ότι ο συντάκτης δεν έχει οδηγήσει ποτέ το τρέχων μοντέλο και απλά αντέγραψε στοιχεία από αλλού!
Αυτό το γράφω διότι:- Το ντεπόζιτο καυσίμου βρίσκεται στο κέντρο του οχήματος -κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού- από την προηγούμενη πλέον γενιά. Δεν αποτελεί καινοτομία της νέας όπως γράφτηκε.
- Ο χώρος αποσκευών δεν αυξήθηκε όπως γράφτηκε στα 477λίτρα αλλά αντιθέτως μειώθηκε 8 λίτρα από τα 485 της 8ης γενιάς.
- Τα πίσω καθίσματα με πολυμορφικές δυνατότητες είναι τα ίδια με της 8ης γενιάς. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ όπως γράφτηκε!
- Σαφέστατα και υπάρχουν αλλαγές στις ιπποδυνάμεις των κινητηρων των 2 γενεών! Το 8ης γενιάς πετρελαιο 2.2 ctdi απέδιδε 140 ίππους όσους και το ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.8! Πλέον οι αντίστοιχες ιπποδυνάμεις είναι 150 και 142 ίππους αντίστοιχα! Έχουμε βελτίωση της ιπποδύναμης κατά 10 και 2 ίππους αντίστοιχα!
- Οι επιδόσεις των 2 γενεών δεν είναι ίδιες...το νεο υπολείπεται σε 0-100 αλλά πετυχαίνει καλύτερη τελική λόγω και βελτιωμένης αεροδυναμικής! Οι ρεπρίζ μας είναι άγνωστες!
- Αναφέρει ότι η οδική συμπεριφορά παραμένει όσο σπορ ήταν στο παλαιότερο. Δεν συμφωνούν μαζί του οι υπάρχουσες δοκιμές στο εξωτερικό! Όλοι μιλούν για πράγματι αναβαθμισμένη ποιότητα κίνησης και άνεση με έκπτωση όμως στην οδηγική ευχαρίστηση που προσέφερε το παλαιότερο.
Ελπίζω να διορθωθούν σε επόμενο τεύχος που θα έχουμε λογικά και την πρώτη δοκιμή στην χώρα μας!
-
διαβάζω εδώ:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=22&art_id=13920
είναι καινουργιο στη σελίδα, αλλά αναφέρεται σε παλιό τεύχος.
λεει:
αξιοποιήσαμε την πολύχρονη φιλία που μας συνδέει με τον Κώστα Απέργη, και να ’μαστε με μια σχεδόν καινούργια GT3 χωρίς πρόγραμμα και χωρίς περιορισμούς. «Στράτη, να βάλει ο κ. Σμυρνιός τα καλά, τα κεραμικά φρένα και δική σας» ήταν η απάντηση του ε**πιτυχημένου ντίλερ, ενός ανθρώπου του οποίου ο λόγος αποδεδειγμένα ισοδυναμεί με συμβόλαιο αγγλικών προδιαγραφών, **και είναι σαφές πως, ακόμα και σήμερα, έτσι απλά γίνονται οι συμφωνίες, όταν δεν υπάρχουν στη μέση συμφέροντα και διαπλοκές.ο απεργης δεν εφαγε τα λεφτά του κοσμου?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
διαβάζω εδώ:
λεει:
αξιοποιήσαμε την πολύχρονη φιλία που μας συνδέει με τον Κώστα Απέργη, και να ’μαστε με μια σχεδόν καινούργια GT3 χωρίς πρόγραμμα και χωρίς περιορισμούς. «Στράτη, να βάλει ο κ. Σμυρνιός τα καλά, τα κεραμικά φρένα και δική σας» ήταν η απάντηση του ε**πιτυχημένου ντίλερ, ενός ανθρώπου του οποίου ο λόγος αποδεδειγμένα ισοδυναμεί με συμβόλαιο αγγλικών προδιαγραφών, **και είναι σαφές πως, ακόμα και σήμερα, έτσι απλά γίνονται οι συμφωνίες, όταν δεν υπάρχουν στη μέση συμφέροντα και διαπλοκές.ο απεργης δεν εφαγε τα λεφτά του κοσμου?
...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
διαβάζω εδώ:
λεει:
Έχω και πολύ κοντινό μου πρόσωπο που πλήρωσε ένα C4 για να του το πάρουν πίσω μόλις βάρεσε το κανόνι ο Απέργης. Θα τον ρωτήσω αν διάβασε το άρθρο του ΣΧ και εμπιστεύτηκε τον άνθρωπο aka συμβόλαιο αγγλικών προδιαγραφών (wtf is dat). Και μετά λέμε για την στροφή 180 μοιρών στα τεστ (πχ 159 για όσους δεν είναι συντονισμένοι)
-
καλά κ εγώ είχα παει στο Μοσχου διαβαζοντας τα καλά λογια του ΣΧ για να παρει καλή μου φίλη αμάξι κ παραλίγο να μας φαει τα λεφτά, αφού βλέπαμε επί τριμηνου το αμαξι στην εκθεση να εχει ερθει αλλά με 1000 ψέματα να μη μας βγαζουν πινακιδες. κ βέβαια οι Μοσχαιοι 3 άτομα, να αραζουν σε μια χρωκοπημενη επιχείρηση, να μη λένε ούτε ένα γεια σε εμας ενώ μας βλέπαν αφου πηγαιναμε σχεδον καθε μερα μήπως κ πάρουμε το μπουρδέλο το πουντο, κ απλά να εχουν 3 πωλητές. ΖΩΑΡΑ τα μεγαλοστελέχη. κατά τα άλλα τον φαγανε λεει ο ΣΧ τα συμφέροντα. κ πολύ το κράτησε απο ότι είδα εγώ.
Τέλος παντων, τουλάχιστον ατυχές να μπει ΤΩΡΑ αυτο το αρθρο που αναφερει τον Απέργη -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά κ **εγώ είχα παει στο Μοσχου **διαβαζοντας τα καλά λογια του ΣΧ για να παρει καλή μου φίλη αμάξι κ παραλίγο να μας φαει τα λεφτά, αφού βλέπαμε επί τριμηνου το αμαξι στην εκθεση να εχει ερθει αλλά με 1000 ψέματα να μη μας βγαζουν πινακιδες. κ βέβαια οι Μοσχαιοι 3 άτομα, να αραζουν σε μια χρωκοπημενη επιχείρηση, να μη λένε ούτε ένα γεια σε εμας ενώ μας βλέπαν αφου πηγαιναμε σχεδον καθε μερα μήπως κ πάρουμε το μπουρδέλο το πουντο, κ απλά να εχουν 3 πωλητές. ΖΩΑΡΑ τα μεγαλοστελέχη. κατά τα άλλα τον φαγανε λεει ο ΣΧ τα συμφέροντα. κ πολύ το κράτησε απο ότι είδα εγώ.
Τέλος παντων, τουλάχιστον ατυχές να μπει ΤΩΡΑ αυτο το αρθρο που αναφερει τον ΑπέργηEπειδη ανεφερες τωρα τον συγκεκριμενο, φιλος μας ειχε παραγγειλει μια 155, στο δρομο ενιωθε οτι κατι δεν παει καλα,
παει για τα πρωτα -προληπτικα, οχι προβλεπομενα- λαδια (γυρω στα 1000χλμ) σε ενα αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο, και διαπιστωνουν οτι το αυτοκινητο ειχε φαει ΓΕΡΟ ΣΤΟΥΚΟ, πριν το παραδωσουν. Το 'σουλουπωσαν' οπως-οπως και το εδωσαν κανονικα. Φυσικα και τους τραβηξε στα δικαστηρια, και πηρε τα λεφτα του πισω, στο ακεραιο... -
Κάτι θα έχει γίνει λάθος....αυτό το άρθρο το διαβάσαμε πριν από χρόνια όταν ο Απέργης ήταν νούμερο 1.
Απ ότι ξέρω την έχει κοπανήσει από την Ελλάδα.... -
Και που εντοπίζεις το λάθος?
-
στο site των 4Τ στα τεχνικά χαρακτηριστικά των καινούργιων αυτοκινήτων έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην προβολή των χαρακτηριστικών κάθε μοντέλου. Τα τέλη κυκλοφορίας που εμφανίζονται όμως για κάθε αυτοκίνητο είναι υπολογισμένα (ακόμη) με τις τιμές του 2011. Αγαπητοί κύριοι των 4Τ δρομολογήστε την ενημέρωση τους
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό