-
Καμία σχέση, μάλλον παρεξηγήθηκα. Απλά, από την στιγμή που ο ίδιος παίρνει θέση, σχόλια του τύπου «Ελπίζω να μην το ξαναδώ…», ακούγονται περίεργα και άκομψα. Μάλλον έγραφα μαζί με τον Kouk και με πρόλαβε. Καλημέρα και πάλι!
Μ.Σαλ.
-
Ο χρήστης manoliss έγραψε:
Καμία σχέση, μάλλον παρεξηγήθηκα. Απλά, από την στιγμή που ο ίδιος παίρνει θέση, σχόλια του τύπου «Ελπίζω να μην το ξαναδώ…», ακούγονται περίεργα και άκομψα. Μάλλον έγραφα μαζί με τον Kouk και με πρόλαβε. Καλημέρα και πάλι!Μ.Σαλ.
OK Κατάλαβα τι εννοείς τώρα και μάλλον έχεις δίκαιο.
Και πάλι καλημέρα.
-
Καλημέρα!
Πάμε παρακάτω. Ο δάσκαλος λέει βάζε εισαγωγικά γράψε το πρώτο γράμμα και μετά τελίτσες και είσαι οκ! Και πάλι σορη για το ατόπημα!
Και παρακαλώ μην πυροβολείτε την όποια τοποθέτηση. Τιμή μου η κριτική σας, ευχαριστούμε για την επικοινωνίαΠάντως, ακόμα και σήμερα, όταν γράφω το ΄πρώτο, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είστε εσείς που διαβάζετε το περιοδικό. Η προσπάθεια ώστε να γίνει το κείμενο ποιό γλαφυρό, έχει εσας αποδέκτες και καμιά φορά το παρακάνω-παρακάνουμε σε μία προσπάθεια να είμαστε ποιό χαλαροί ποιό άνετοι με σας τους νεότερους.
Λάθος μας αφου έτσι δεν είμαστε ο εαυτός μας.
Ποιό πολύ από όλα λοιπόν με στεναχώρησε που τα κείμενα είναι ακαταλαβίστικα με κακή σύνταξη και προσωπικό ύφος. Το μάγκικο αν βγαίνει έτσι πιστεύω πως αδικεί... μακριά από μένα... Εχω κατέβει πολλά βουνά, έχω φάει και έχω δώσει πολύ ξύλο στα κατηφόρια ώστε να βγάξω μαγκιά. Πάντως αν έτσι βγαίνει, ειλικρινα λυπάμαι...Με την ευκαιρία,
Το Σεπτέμβριο να οργανώσουμε ένα τρακ ντει στα μέγαρα (καθημερινή απόγευμα, χωρίς κόστος για 30 τυχερούς), ώστε να μαζευτούμε και να τα πούμε.
Καλη μέρα και καλή δουλειά
Στράτης
ΥΓ... Kyan, ο Κουν έχει άδεια. Οταν επιστρέψει θα την (αστειεύομαι, ε?....)
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα!
Πάμε παρακάτω. Ο δάσκαλος λέει βάζε εισαγωγικά γράψε το πρώτο γράμμα και μετά τελίτσες και είσαι οκ! Και πάλι σορη για το ατόπημα!
Και παρακαλώ μην πυροβολείτε την όποια τοποθέτηση. Τιμή μου η κριτική σας, ευχαριστούμε για την επικοινωνίαΠάντως, ακόμα και σήμερα, όταν γράφω το ΄πρώτο, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είστε εσείς που διαβάζετε το περιοδικό. Η προσπάθεια ώστε να γίνει το κείμενο ποιό γλαφυρό, έχει εσας αποδέκτες και καμιά φορά το παρακάνω-παρακάνουμε σε μία προσπάθεια να είμαστε ποιό χαλαροί ποιό άνετοι με σας τους νεότερους.
Ποιό πολύ από όλα λοιπόν με στεναχώρησε που τα κείμενα είναι ακαταλαβίστικα με κακή σύνταξη και προσωπικό ύφος. Το μάγκικο αν βγαίνει έτσι πιστεύω πως αδικεί... μακριά από μένα... Εχω κατέβει πολλά βουνά, έχω φάει και έχω δώσει πολύ ξύλο στα κατηφόρια ώστε να βγάξω μαγκιά. Πάντως αν έτσι βγαίνει, ειλικρινα λυπάμαι...Με την ευκαιρία,
Το Σεπτέμβριο να οργανώσουμε ένα τρακ ντει στα μέγαρα (καθημερινή απόγευμα, χωρίς κόστος για 30 τυχερούς), ώστε να μαζευτούμε και να τα πούμε.
Στράτης
φτου ρε γαμώτο.... στις κληρώσεις δε τα πάω καλά... Πάλι απ έξω θα είμαι
-
Eμείς οι παλαιοί (sic ) αναγνώστες Στράτη, έτσι σε μάθαμε,και έτσι σε αγαπήσαμε!
Προσωπική,παρορμητικη γραφή,κάμποσοι γρίφοι που έπρεπε να λυθούν σε κάθε κείμενο ,και 'τέζα' παντού!Το στοίχημα της εγκόλπωσης νέων αναγνωστών,που δεν έχουν ανδρωθεί στη δική σου αγωνιστική περίοδο είναι αυτό που θα πρέπει να κερδίσεις στην παρούσα φάση,και όλα αυτά χωρίς να χαθεί το προσωπικό στίγμα,όπως οφείλεται σε κάθε δημοσιογράφο που σέβεται τον εαυτό του...
Δύσκολα πράγματα,δηλαδή,αλλά εσύ μπορείς....
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα!
Στράτης
να μας πεις την επιλογή του αυτοκινήτου σου για τις διακοπές.
Ετσι για να καταλάβουμε πως θα περάσεις -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλημέρα!
Στράτης
φτου ρε γαμώτο.... στις κληρώσεις δε τα πάω καλά... Πάλι απ έξω θα είμαι
εγώ όμως έχω δημιουργήσει...παράδοση
Μακάρι να μπορέσω να έρθω έστω και για να βλέπω τους τυχερούς... -
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ 4Τ:
Οργανωστε κατιτίς και εδω στο βορρά ρε εσείς.Γκονταζάμ πισταρα εχουμε εδω πάνω!
Κανόνισε κατι ρε συ Στρατισσίνε -
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ... Kyan, ο Κουν έχει άδεια. Οταν επιστρέψει θα την (αστειεύομαι, ε?....)Κανένα πρόβλημα, τον συμπαθώ τον Κουνίτη. Μου αρέσει ο σαρκασμός του.
Όσο για τον τρόπο γραφής, δε με πειράζει το casual ή παθιασμένο ύφος, η γλαφυρότητα ή ακόμα και η βωμολοχία -έχω ξεστομίσει ο ίδιος πολύ χειρότερες βρισιές. Με ενοχλούν τα αινιγματικά υπονοούμενα που φαίνονται να απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα. Και πάλι όχι αν είναι ένα-δύο εμβόλιμα μέσα στο άρθρο αλλά όταν είναι τόσα πολλά ώστε φαίνεται λες και το άρθρο έχει γραφτεί μόνο ως αφορμή για να καταλάβουν το κρυμμένο νόημά του 2-3 άτομα 'του χώρου' που δεν μπορούν να απαντήσουν κιόλας.
Επίσης μπορεί να θεωρείται αποδεκτό στους αγώνες από όσους ξέρουν τι παίζεται αλλά κάποιον άσχετο που ασχολείται για πρώτη φορά με το χώρο και πρέπει να αισθανθεί ευπρόσδεκτος τον αποξενώνει και του δίνει την εντύπωση 'στεγανών'. Φυσικά αν επιμείνει (και ειδικά αν μπει στο 4ΤΦ στους 'Ελληνικούς Αγώνες' ) μετά καταλαβαίνει ότι δεν είναι απλώς εντύπωση.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα!Με την ευκαιρία,
Στράτης
Δεν ξερω αν εχεις κονε με κανενα μεσα στους 4Τ,παντως πιστευω καποιος απο εκει να μας διαβασει και να υλοποιησει τη προταση σου.
(Xωρις emoticons για να μη ριξουμε το επιπεδο του φορουμ.)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ 4Τ:Οργανωστε κατιτίς και εδω στο βορρά ρε εσείς.Γκονταζάμ πισταρα εχουμε εδω πάνω!
Κανόνισε κατι ρε συ Στρατισσίνε+1! Eλλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Και φυσικά άλλο μέγαρα, άλλο σέρρες!
-
Μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει γίνει με την ημερομηνία έκδοσης του τεύχους;
Μια στις 5, μία στις 2 (?)... είμαι μόνο εγώ που μου λείπει η σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια?
Να ρωτάω κάθε μέρα τον περιπτερά ή να το θυμηθώ κάποια στιγμή μέσα στον μήνα?? Τι απο τα δυο προτείνουν οι άνθρωποι του marketing στους αναγνώστες τους???
Το αγγλοσαξονικό 'Its a classic' νομίζω ότι όταν αποδίδεται σε ένα έντυπο δεν χαρακτηρίζει μόνο την ηλικία του ή την σταθερότητα των συντακτών του και των απόψεών τους.
Μήπως το πήγα μακριά ???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ 4Τ:
Κανόνισε κατι ρε συ Στρατισσίνε+1! Eλλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Και φυσικά άλλο μέγαρα, άλλο σέρρες!
Θα βάλω και γω +1 για να δείξω ότι είμαστε πολλοί.
-
+1
-
+1
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μια στις 5, μία στις 2 (?)... είμαι μόνο εγώ που μου λείπει η σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια?
Να ρωτάω κάθε μέρα τον περιπτερά ή να το θυμηθώ κάποια στιγμή μέσα στον μήνα?? Τι απο τα δυο προτείνουν οι άνθρωποι του marketing στους αναγνώστες τους???
Το αγγλοσαξονικό 'Its a classic' νομίζω ότι όταν αποδίδεται σε ένα έντυπο δεν χαρακτηρίζει μόνο την ηλικία του ή την σταθερότητα των συντακτών του και των απόψεών τους.
Μήπως το πήγα μακριά ???Σημεία των καιρών... Οι έννοιες 'κλασσικό' και 'marketing', απ' ό,τι φαίνεται, δεν συμβαδίζουν ...
Υ.Γ.: όχι, δεν το πήγες μακριά...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μήπως το πήγα μακριά ???Σημεία των καιρών... Οι έννοιες 'κλασσικό' και 'marketing', απ' ό,τι φαίνεται, δεν συμβαδίζουν ...
Υ.Γ.: όχι, δεν το πήγες μακριά...
Παίδες, ειδικά για όσους έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ (όπως όλοι εμείς εδώ μέσα), είναι εύκολο να ξέρουν πότε κυκλοφορεί το τεύχος. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το νέο εξώφυλλο στην κεντρική σελίδα του http://www.4troxoi.gr , το τεύχος κυκλοφορεί.
Συγκεκριμένα για το τεύχος του Αυγούστου, κυκλοφόρησε σήμερα στην επαρχία και στην Αθήνα από αύριο.
-
και στα πλοια από σήμερα ????
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ 4Τ:
Θα βάλω και γω +1 για να δείξω ότι είμαστε πολλοί.
+1
-
+2
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό