Καλημέρα!
Πάμε παρακάτω. Ο δάσκαλος λέει βάζε εισαγωγικά γράψε το πρώτο γράμμα και μετά τελίτσες και είσαι οκ! Και πάλι σορη για το ατόπημα!
Και παρακαλώ μην πυροβολείτε την όποια τοποθέτηση. Τιμή μου η κριτική σας, ευχαριστούμε για την επικοινωνία
Πάντως, ακόμα και σήμερα, όταν γράφω το ΄πρώτο, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είστε εσείς που διαβάζετε το περιοδικό. Η προσπάθεια ώστε να γίνει το κείμενο ποιό γλαφυρό, έχει εσας αποδέκτες και καμιά φορά το παρακάνω-παρακάνουμε σε μία προσπάθεια να είμαστε ποιό χαλαροί ποιό άνετοι με σας τους νεότερους.
Λάθος μας αφου έτσι δεν είμαστε ο εαυτός μας.
Ποιό πολύ από όλα λοιπόν με στεναχώρησε που τα κείμενα είναι ακαταλαβίστικα με κακή σύνταξη και προσωπικό ύφος. Το μάγκικο αν βγαίνει έτσι πιστεύω πως αδικεί... μακριά από μένα... Εχω κατέβει πολλά βουνά, έχω φάει και έχω δώσει πολύ ξύλο στα κατηφόρια ώστε να βγάξω μαγκιά. Πάντως αν έτσι βγαίνει, ειλικρινα λυπάμαι...
Με την ευκαιρία,
Το Σεπτέμβριο να οργανώσουμε ένα τρακ ντει στα μέγαρα (καθημερινή απόγευμα, χωρίς κόστος για 30 τυχερούς), ώστε να μαζευτούμε και να τα πούμε.
Καλη μέρα και καλή δουλειά
Στράτης
ΥΓ... Kyan, ο Κουν έχει άδεια. Οταν επιστρέψει θα την (αστειεύομαι, ε?....)