-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το ότι κάποιος εχρημάτισε σε άλλον επαγγελματικό χώρο και ίσως (γιατί δεν το έχουμε και σίγουρα ότι θα αρθρογραφεί) θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα νέο τομέα εμένα δεν με ενοχλεί. Θα έχω και σχετική υπομονή. Μακάρι να γράφει.... μπορεί να είναι και καλή.... Γιατί μήπως όλοι άλλοι είναι εξαιρετικοί;;συμφωνώ με την άποψη σου ότι πρέπει ν' αντιμετωπίσουμε με υπομονή την παρουσία στο περιοδικό της συγκεκριμένης κοπέλας καθώς επίσης και ότι δεν πρέπει να την καταδικάζουμε εξαρχής. Ίσως πράγματι η κοπέλα αποδειχτεί ανώτερη των αναμενόμενων και μας εκπλήξει θετικά σε βάθος χρόνου. Όμως μπήκε τόσο δυναμικά στο περιοδικό που λογικά υποθέσαμε ότι επιβλήθηκε από κάπου η παρουσία της. Γνωρίζοντας παράλληλα όλοι τι σημαίνει μοντέλο και όσα ακούμε κατά καιρούς για τον χώρο τους προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα η παρουσία της χωρίς από την άλλη να έχει δώσει άσχημα στοιχεία στα 2 τελευταία τεύχη. Μακάρι η κοπέλα να αποδειχθεί αντάξια του περιοδικού και απλά να είμαστε θύματα των στερεοτύπων μας.
Τώρα για τον περιβόητο 'καζανάκια' όταν ή αν ξαναγράψει φαντάζομαι ότι θα προσαρμοστεί στον τρόπο γραφής του περιοδικού. Υποθέτω ότι, ο άνθρωπος έγραψε όπως έκανε σε άλλα περιοδικά ποικίλης ύλης δίχως να λάβει υπόψη του τι σημαίνουν 4 τροχοί για τους αναγνώστες τους.
Δεν τον πυροβολούμε επομένως κύριε Σ.Χ. απλά μας ξενίζει ο τρόπος γραφής του. Ελπίζω να μας δώσει καλύτερα κείμενα και να μας πείσει ότι αξίζει να γράφει σε περιοδικό μεγέθους 4τ.
Επίσης μακάρι να έχει ακόμα τον έλεγχο ο Κ.Κ. στο περιοδικό όπως μας επισημαίνετε και να υπερβάλουμε οι αναγνώστες σε όσα υποθέσαμε...όμως από την άλλη ποιος επενδύει τα χρήματα του κάπου που δεν θα τον αφήνουν να έχει λόγο στην επένδυση του; Πως γίνεται το περιοδικό να είναι εντελώς ανεξάρτητο από τον όμιλο που ανήκει και χρηματοδοτεί την έκδοση του; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν διαβασετε το 'βιογραφικο' του κυριου Μπουροβιλη θα δειτε/καταλαβετε οτι ειναι ο ανθρωπος του Λυμπερη μεσα στους 4Τ.
Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα αργησει εκεινη η μερα που το περιοδικο θα μεταβιβασθει απο τον Κ.Κ.στον εκδοτικο οικο Λυμπερη.
Μακαρι να βγω ψευτης,μακαρι.Eχω την εντυπωση οτι αυτο ή εχει γινει ηδη ή προκειται να γινει στο εγγυς μελλον.....
-
Την αρχική μου γνώμη την είχα εκφράσει εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10767&highlight=��������+��������
το 2005 όπου άρχισε να φαίνεται το θεματάκι
η συνέχεια .... είναι το απόσπασμα στο οποίο απαντώ το όποιο είναι περίπου στη σελίδα 60 αυτού του topic
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάσταση έχει ως εξής....
Για να κλείσει το deal πρέπει κατα τον έλεγχο νομικό και οικονομικό οι ΤΕ να είναι ΟΚ. Άρα εντός των ημερών οι ελεγκτές του Λυμπέρη θα αφιχθούν στα γραφεία των ΤΕ.
Αν όλα ΟΚ θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα μπούν και μέλη του Λυμπέρη. Επειδή ο άνθρωπος δεν θέλει να χάσει λεφτά λογικά θα προτείνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την ενδυνάμωση της εταιρείας το αν θα ακολουθήσει και ο ΚΚ για να διατηρήσει το ποσοστό του ή θα το αφήσει για τον Λυμπέρη και θα αποσυρθεί προς το σπίτι του είναι το κρίσιμο ερώτημα.
Θεωρώ το ότι ο ΚΚ έχει εμπειρία στο χώρο παίζει ρόλο και επίσης ο Λυπμέρης μπαίνει σε όχι και πολύ γνωαστά νερα (αυτοκίνητα, αεροπλάνα) παίζει ρόλο ... άρα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει. Απο κει και πέρα όταν έχεις και καινούργιο αφεντικό αυτό αποφασίζει αν πχ θέλει στα γραφεία της Ηλιοπόλεως να γράφουν τα κορίτσια του Vogue για τον ιδανικό άντρα, για να παίρνουν και μάτι τους γυμναστές στην γυμναστική ακαδημία τότε θα υπάρχουν ανακατάξεις. Πάντως καινούργιοι δοκιμαστές θα υπάρξουν όπως και συνέργειες. για να είναι ομαλή η προσαρμογή του forum παρακαλώ να μπαίνετε και στο forum του http://www.menshealth.gr -
Αν θεωρήσουμε ότι οι 4Τ ήταν μια αυτοκρατορία στο χώρο (κι όχι μόνο αν σκεφτούμε πόσα άλλα περιοδικά των Τ.Ε. στηρίχτηκαν σε αυτούς και δε θα υπήρχαν ούτε για μισό μήνα χωρίς αυτούς) του ειδικού τύπου στη χώρα μας, τώρα βρίσκεται στη φάση της παρακμής της. Το πόσο θα αντέξει πριν παραδοθεί ολοκληρωτικά, άγνωστο. Πιθανόν όχι για πολύ ακόμη.
-
Παντως η ΙΣ , δεν φαινεται τιποτα σπουδαιο (απο γραψιμο εννοω...).
Μου θυμισε το ημερολογιο που γραφαμε στην 4η δημοτικου (πως περασα το Πασχα --> Πως πεταξα με το εκπαιδευτικο της ΠΑ).
Ασφαλως θα την προτιμουσα απο το να βλεπω πχ τη μαλουρα του Κουνιτη. Ελα ομως που ο ενας ξερει να γραφει, ενω η αλλη 'γραφει' μονο στην καμερα... -
υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν το προσέξατε...στις πρώτες σελίδες του περιοδικού.
Αναφέρομαι στην επίσημη παρουσίαση του audi r8 από την Kosmocar και το περιοδικό status. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν ο Γενικός διευθυντης της εταιρείας, ο διευθυντής μάρκετινγκ της άουντι, ο διευθυντής του στάτους και ο πρόεδρος του ομίλου Λύμπέρη, Αντώνης Λυμπέρης. Προσθέστε το στην πολυσέλιδη διαφήμιση της vw στο τρέχων τεύχος, στην εύνοια σε κάθε τι vag που και οι τυφλοί πλέον διακρίνουν στα διάφορα τεστ και μετά προσπαθήστε να πείσετε καχύποπτους αναγνώστες σαν τον γράφοντα ότι κάτι δεν μυρίζει στις σχέσεις vw και περιοδικού. Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη παρακμή...θα πω απλά ότι προσαρμόζονται στην νέα εποχή...Για να λέμε όμως τα πράγματα ως έχουν, ακόμα και έτσι οι 4τ ξεχωρίζουν από τα εγχώρια αυτοκινητιστικά περιοδικά, τουλάχιστον για μένα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αναφέρομαι στην επίσημη παρουσίαση του audi r8 από την Kosmocar και το περιοδικό status. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν ο Γενικός διευθυντης της εταιρείας, ο διευθυντής μάρκετινγκ της άουντι, ο διευθυντής του στάτους και ο πρόεδρος του ομίλου Λύμπέρη, Αντώνης Λυμπέρης.Λυμπέρης = Status να υποθέσω ?
Οπότε ποιά είναι η σχέση που υπονοείς ? VW --> Λυμπέρης --> 4Τ ?Προσθέστε το στην πολυσέλιδη διαφήμιση της vw στο τρέχων τεύχος,
Πριν 5-6 τεύχη είχε αντίστοιχο ένθετο (με πρόφαση το design) η Toyota. Και στο παρελθόν άλλες μάρκες. Δεν είναι απαραίτητα ύποπτο αυτό.
στην εύνοια σε κάθε τι vag που και οι τυφλοί πλέον διακρίνουν στα διάφορα τεστ
Μα για αυτό (πχ. εύνοια στη Seat) κατηγορούνται όλα τα περιοδικά αυτοκινήτου, όχι μόνο οι 4Τ.
Επίσης έχε υπόψη σου πως μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο VW = Seat αλλά στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται από δύο διαφορετικές και ανταγωνιστικές μεταξύ τους εταιρείες (πχ. το Golf είναι από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Leon). Επειδή δεν μπορώ να πιστέψω πως το VW group ασχολείται να 'λαδώσει' τον ειδικό τύπο στη μικρή Ελλάδα μέσω 2 διαφορετικών του αντιπροσώπων, θα πρέπει να υποθέσω πως, όχι μόνο ό,τι υποτίθεται πως γίνεται είναι Ελληνική 'εσωτερική' υπόθεση, αλλά και πως υπάρχει συμπαιγνία Kosmocar-Seat Hellas. Μήπως αρχίζει και γίνεται κάπως υπερβολική η όλη ιστορία (βλ. και Occam's razor) ?
και μετά προσπαθήστε να πείσετε καχύποπτους αναγνώστες σαν τον γράφοντα ότι κάτι δεν μυρίζει στις σχέσεις vw και περιοδικού.
Αυτό που μυρίζει είναι πως η VW και η Seat ρίχνουν λεφτά σε διαφήμιση. Η μεν πρώτη γιατί της περισσεύουν, αφού πουλάει σαν τρελλή, και η δε άλλη επειδή δεν πουλάει τίποτα
-
nass δεν κανει να χαλας σεναρια, κανεις τη ζωη πιο βαρετη
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
nass δεν κανει να χαλας σεναρια, κανεις τη ζωη πιο βαρετηθα προτιμούσα αντί να ειρωνεύεσαι να χρησιμοποιείς επιχειρήματα όπως σωστά κάνει ο nass είτε με βρίσκουν σύμφωνο είτε όχι.
Φαντάζομαι ότι κάνει την ζωή σου ενδιαφέρουσα το να πετιέσαι σαν αλεξιπτωτιστής να αφήνεις ένα ειρωνικό σχόλιο και να χάνεσαι.
Ωραίος, συγχαρητήρια, είσαι άξιος! -
Στο άρθρο σχετικά με το νέο Ford Mondeo στο τελευταίο τεύχος.
Α. Γιατί είναι τόσο μεγάλο το κενό ανάμεσα στο καπώ και τον προφυλαχτήρα; Τι από τα παρακάτω ισχύει:- είναι τυχαίο γεγονός του συγκεκριμένου μοντέλου αρχικής παραγωγής
- είναι σχεδιαστικό ή κατασκευαστικό λάθος
- ξεχάσανε ανοιχτό το καπώ
- κάποιος είχε μικρό ατύχημε, ακούμπησε τον προφυλαχτήρα κάπου και στράβωσε
- ο προφυλαχτήρας είναι τόσο μεγάλος και βαρύς που άρχισε να παίρνει την κατιούσα....
Β. Σε κάποια φωτό είναι σαφές ότι ο πίνακας οργάνων του αυτοκινήτου έχει 2 μεγάλα όργανα )ταχύμετρο, στροφόμετρο) που αποτελούν μέρος κύκλου, έχουν κι έναν κύκλο μέσα τους και ανάμεσά τους υπάρχει πολύ μεγάλη οθόνη με το λογότυπο της Ford και μπλε φόντο.
Σε άλλο σημείο όμως στο ίδιο άρθρο δείχνει από κοντά έναν πίνακα οργάνων με δύο μεγάλα κυκλικά όργανα με το κάτω μέρος του κύκλου ίσως ισιωμένο και δυο μικρά οργανάκια ανάμεσά τους αλλά στο επάνω μέρος ενώ από κάτω από αυτά μια μικρότερη οθόνη με πορτοκαλί αριθμούς.
Αν η πρώτη είναι σωστή, που πρέπει να είναι εφόσον και Ford λέει και δείχνει και το υπόλοιπο αυτοκίνητο τότε τι είναι η δεύτερη; Άλλη φτηνή έκδοση ή έτυχε ο δαίμονας να βάλει φωτό από άλλο αυτοκίνητο... Και αν ναι από ποιό... έχω περιέργεια! (μάλλον θυμίζει VAG) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
θα προτιμούσα αντί να ειρωνεύεσαι να χρησιμοποιείς επιχειρήματα όπως σωστά κάνει ο nass είτε με βρίσκουν σύμφωνο είτε όχι.
Φαντάζομαι ότι κάνει την ζωή σου ενδιαφέρουσα το να πετιέσαι σαν αλεξιπτωτιστής να αφήνεις ένα ειρωνικό σχόλιο και να χάνεσαι.
Ωραίος, συγχαρητήρια, είσαι άξιος!Da xathika, edw eimai. Basika an xathike kapoios einai aytos pou eplase ena senario k den apantise sto post pou eksigei ta aytonoita. A nai, k ontws bariemai kati, na eksigw kati aytonoito, eytixws o nass den einai tis idias apopsis.
-
Βρε παιδιά το έντυπο της VW είναι καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα. Όποια εταιρεία πληρώσει το έντυπό της, θα συνοδέψει τους 4τροχούς.
Στο προηγούμενο τεύχος άλλωστε δεν υπήρχε DVD για το νέο Pajero?
Στο προ-προηγούμενο δεν υπήρχε για το νέο Freelander?
Παλιότερα δεν είχε βγάλει η Nissan κάτι αντίστοιχο? Ξεχνάτε το ημερολόγιο της Formula 1 από την Ηonda?Όσο για τη Σουλιώτη δεν έχω πρόβλημα. Το μόνο που με ενόχλησε λίγο, είναι αυτό που αναφέρει και ο onyx! στο post του. Είναι φοβερό όμως πως από το τίποτα, γίνεσαι ραδιοφωνικός παραγωγός και στη συνέχεια συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου. Βέβαια για να πούμε την αλήθεια δεν γράφει και τίποτα-μάλλον το ρόλο της γλάστρας έχει. (ειλικρινά συγγνώμη για αυτό το τελευταίο, αλλά προσωπικά αυτό λαμβάνω εγώ σαν αναγνώστης).
Για τον κύριο με το καζανάκι, ok ίσως ήταν μια άτυχη στιγμή, παρόλα αυτά ο Σ.Χ. ανέλαβε ο ίδιος της ευθύνη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει? Δικαίωμα στο λάθος (αν υποθέσουμε ότι ήταν λάθος αυτό) δεν έχει κανείς?
Αυτά από έναν ακόμα αναγνώστη που δεν αγοράζει από συνήθεια, αλλά από συνειδητή επιλογή!
-
2πλή δημοσίευση...
-
Το πρόβλημα δεν είναι τα έντυπα ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ το περιοδικό ή αν γράφει η Ι. Σουλιώτη: δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι χειρότερη πχ από τον Σαράντο Καργάκο, που όσο καλός κι αν είναι στο χώρο του, ποτέ δεν είχε θέση εντός των 4τροχών για μένα... Προτιμώ μια όμορφη γκομενίτσα, ούτως ή αλλως πάντα οι όμορφες γκομενιτσες και τ' αμάξια μαζί πήγαιναν...
Τώρα είναι λογικό κάποιοι να εκνευρίζονται και να λένε πως με το...μιμί της έκανε ό,τι έκανε, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, εμείς δεν έχουμε μιμί και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, δεν έγινε και κάτι , όλα καλά!
Το πρόβλημα που βλέπω να έρχεται πάντως, είναι πως η κρίση συντακτών θολώνεται και στα τεστ του περιοδικού, με το να 'χαϊδεύονται' κάποιοι ανάλογα με την διαφήμιση...
Για μένα τέτοια περίπτωση είναι της Seat, που είναι σχεδόν...μόνιμη παραστάτρια στα τεστ, ενώ τεστ 'καταχώρησεις' έχω δει και για κάποιες άλλες, αλλά ψιλά πράγματα πχ υπήρχε κάποια στιγμή καραάσχετο τεστ για το Accent, χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτε, απλά ξαφνικά το...θυμήθηκαν να υποθέσω! Και το συμπέρασμα είναι πως 'έχει όλα τα φόντα να ξαναγίνει best-seller!' Ελπίζω ο συντάκτης να μην το έπαιξε και στο στοίχημα...
Θέλω να πω πως, μάλλον κάποιες φορές, ίσως να έρχεται η Hyundai πχ και να λέει, να σας δώσω τόσα για διαφήμιση ρε παληκάρια, αλλά πείτε και ένα καλό λόγο για το Accent, γιατί μάλλον ξύπνησαν οι κοροϊδάρες και δεν το αγοράζουν και θα μας μείνει αμανάτι! Κλέφτες να γίνουμε όλοι;'
-Οπότε κι αυτοί τι να κάνουν, γράφουν μια μαμακία να περάσει η ώρα....
Αν όμως συνολικά το περιοδικό είναι ΟΚ, έχουμε την κρίση να καταλαβαίνουμε τι είναι τεστ και τι είναι 'τεστ' ...
Κι αν το παρακάνουν, θα πάρουμε τα κουβαδάκια μας και θα πάμε σε άλλη παραλία, απλό είναι! -
Στα προηγούμενα ποστ παρατηρώ ένα ρεύμα εναντίον της Κας Σουλιώτη και προς αυτούς οι οποίοι της έδωσαν τη δυνατότητα να αρθρογραφεί σε ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας.
Θα ήθελα ν πώ κατ αρχίν πως το περιοδικό έχω σταματήσει να το αγοράζω εδώ και αρκετά χρόνια, διότι (εκτός του ότι σταμάτησε να γράφει ο Ν.Δήμου) δεν έβρισκα νόημα πλέον στο να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. 'Είχαμε πει αυτο' 'Είχαμε πεί το άλλο' 'Να κάνω τα παιδιά μου ποδοσφαιριστές', 'να τα κάνω τραγουδιστές' και λοιπά απαξιωτικά για μερίδα ανθρώπων οι οποίοι ναι μεν δεν είναι επιστήμονες, αλλά γι αυτούς που ξέρουν, κάνουν εξαιρετικά επίπονα επαγγέλματα και υπόκεινται σε πιέσεις σωματικές και ψυχολογικές που το 'λαϊφ σταιλ' δεν παρουσιάζει, και που είναι σχεδόν καταστροφικές για τους ίδιους.
Όσο για την Κα Σουλιώτη, προσωπικά δε τη φθονώ καθόλου. Γιατί τέτοιο μένος? Δε κατάλαβα, απο πότε θα κρίνω εγώ εαν αξίζει να κάνει πτήση με μαχητικό ή να οδηγήσει μία Πόρσε, η και να γράψει ένα άρθρο στο περιοδικό?? (το άρθρο θα το κρίνω αλλα είναι λίγο φασιστικό να κρίνω και τη δυνατότητά της να εκφέρει την άποψη της)!! Δηλαδή όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα και τα αεροσκάφη αξίζουν περισσότερο να πραγματοποιούν τέτοιες δραστηριότητες?
Ο καθένας εκμεταλλεύεται αυτό που έχει. Η εν λόγω κυρία πήρε αυτό που είχε και δε το πέταξε στα σκουπίδια όπως τόσοι άλλοι που ξοδεύουν τον εαυτό τους, και σκοντάφτουν απο τη μία μέρα στην άλλη.
Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνει και μπράβο της, αλλα και μπράβο στο περιοδικό που την έχει στη φαρέτρα του.
Συμφωνώ και χαίρομαι ιδιαιτέρως που οι 4Τ απαγκιστρώθηκαν απο τη νοοτροπία των περασμένων ετών. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κι αν το παρακάνουν, θα πάρουμε τα κουβαδάκια μας και θα πάμε σε άλλη παραλία, απλό είναι!Έχω πάει σε όλες σχεδόν τις παραλίες αλλά δυστυχώς παντού τα ίδια χάλια.
Σε άλλο περιοδικό διαβάζω συνεχώς τη φράση 'Το τάδε αυτοκίνητο μου αρέσει γιατί μέσα από αυτό βλέπω υπεροπτικά τους άλλους οδηγούς'. Άντε βγάλε συμπέρασμα... Προσωπικά αγοράζω σπάνια πλέον περιοδικά για αυτοκίνητα και όχι πάντα τα ίδια. -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Κι αν το παρακάνουν, θα πάρουμε τα κουβαδάκια μας και θα πάμε σε άλλη παραλία, απλό είναι!
Έχω πάει σε όλες σχεδόν τις παραλίες αλλά δυστυχώς παντού τα ίδια χάλια.
Σε άλλο περιοδικό διαβάζω συνεχώς τη φράση 'Το τάδε αυτοκίνητο μου αρέσει γιατί μέσα από αυτό βλέπω υπεροπτικά τους άλλους οδηγούς'. Άντε βγάλε συμπέρασμα... Προσωπικά αγοράζω σπάνια πλέον περιοδικά για αυτοκίνητα και όχι πάντα τα ίδια.Ποιος μαλάκας το έχει γράψει αυτό;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ποιος μαλάκας το έχει γράψει αυτό;Βλέπε Car
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ποιος μαλάκας το έχει γράψει αυτό;
Βλέπε Car
Καλά, η συγκεκριμένη...παραλία , είναι πολύ χάλια! Ολο αχινούς, πίσσες και...σκ@τα!
Το πήρα μια φορά και πραγματικά είναι χάλια! Για τον κάλαθο τον αχρήστων μαζί με τα περισσότερα...
Για μένα από τα ελληνικά περιοδικά αξίζουν μόνον το Drive και οι 4τροχοί, αλλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να τ' αγοράζεις πλέον κάθε μήνα...
Επίσης πρέπει να είσαι πολύ κριτικός με αυτά που γράφουν...
Πλέον μόνον αν θέλω κατι...ελαφρύ για διάβασμα αγοράζω περιοδικά αυτοκινήτου... Ειδικά μόλις πάρω το κινητό μου με Wi-Fi, λογικά θα ...κόψω την κακή συνήθεια! -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Στα προηγούμενα ποστ παρατηρώ ένα ρεύμα εναντίον της Κας Σουλιώτη και προς αυτούς οι οποίοι της έδωσαν τη δυνατότητα να αρθρογραφεί σε ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας.Θα ήθελα ν πώ κατ αρχίν πως το περιοδικό έχω σταματήσει να το αγοράζω εδώ και αρκετά χρόνια, διότι (εκτός του ότι σταμάτησε να γράφει ο Ν.Δήμου) δεν έβρισκα νόημα πλέον στο να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. 'Είχαμε πει αυτο' 'Είχαμε πεί το άλλο' 'Να κάνω τα παιδιά μου ποδοσφαιριστές', 'να τα κάνω τραγουδιστές' και λοιπά απαξιωτικά για μερίδα ανθρώπων οι οποίοι ναι μεν δεν είναι επιστήμονες, αλλά γι αυτούς που ξέρουν, κάνουν εξαιρετικά επίπονα επαγγέλματα και υπόκεινται σε πιέσεις σωματικές και ψυχολογικές που το 'λαϊφ σταιλ' δεν παρουσιάζει, και που είναι σχεδόν καταστροφικές για τους ίδιους.
Όσο για την Κα Σουλιώτη, προσωπικά δε τη φθονώ καθόλου. Γιατί τέτοιο μένος? Δε κατάλαβα, απο πότε θα κρίνω εγώ εαν αξίζει να κάνει πτήση με μαχητικό ή να οδηγήσει μία Πόρσε, η και να γράψει ένα άρθρο στο περιοδικό?? (το άρθρο θα το κρίνω αλλα είναι λίγο φασιστικό να κρίνω και τη δυνατότητά της να εκφέρει την άποψη της)!! Δηλαδή όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα και τα αεροσκάφη αξίζουν περισσότερο να πραγματοποιούν τέτοιες δραστηριότητες?
Ο καθένας εκμεταλλεύεται αυτό που έχει. Η εν λόγω κυρία πήρε αυτό που είχε και δε το πέταξε στα σκουπίδια όπως τόσοι άλλοι που ξοδεύουν τον εαυτό τους, και σκοντάφτουν απο τη μία μέρα στην άλλη.
Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνει και μπράβο της, αλλα και μπράβο στο περιοδικό που την έχει στη φαρέτρα του.
Συμφωνώ και χαίρομαι ιδιαιτέρως που οι 4Τ απαγκιστρώθηκαν απο τη νοοτροπία των περασμένων ετών.Θα μου επιτρεψετε να εχω καποιες αντιρρησεις και μαλιστα οσον αφορα την κα Σουλιωτη.
Αν η διευθυνση του περιοδικου ξεκινα μια νεα περιοδο και εχει σκοπο να το διατηρησει αναμεσα στα πρωτα στον τομεα του, θα επρεπε να ψαξει να βρει ενα γερο μολυβι,μαλλον πληκτρολογιο θα ηταν το σωστο,που να μπορει με τα γραπτα του να φερει καινουργιους αναγνωστες η να κανει παλιους να ξαναγυρισουν.
Οταν λετε'Η εν λογω κυρια πηρε αυτο που ειχε και δεν το πεταξε στα σκουπιδια' δεν πιστευω να εννοειτε την ικανοτητα της στο γραψιμο.
Νομιζω οτι η κα Σουλιωτη με το δειγμα γραφης που εχει δωσει μεχρι τωρα δεν μας εχει δειξει οτι ειναι το κατι το διαφορετικο παρα μονο οταν φωτογραφιζεται.
Φυσικα γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
Αφηστε μας να εχουμε τη γνωμη οτι η εν λογω κυρια αδραξε την ευκαιρια να προβληθει και δεν την πεταξε στα σκουπιδια.Η γνωμη μου ειναι οτι τα αφεντικα των 4Τ ΠΡΕΠΕΙ να βρουν ενα νεο Κ.Κ.
Νεο σε ηλικια και ιδεες που να εχει το τσαγανο να κανει μια επανασταση στο χωρο οπως εκανε εκεινος 440 μηνες πριν.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό