-
Αυτοκίνητα σκοτώστρες δεν υπάρχουν,υπάρχουν μόνο φονιάδες κουλοί οδηγοί.Ξέρω ανθρώπους που με Lada μπορούν να περάσουν Ferrari(με κουλό οδηγό)σε γλυστερές κλειστές διαδρομές.Χωρίς υπερβολλή!!
Όσο για τα 106/Saxo κτλ σαν αμάξωμα είναι πολύ πιο ρυθμίσιμα ακόμη και απο Honda S2000. Αν δηλαδή βάλεις νεκρά και πάς να στρίψεις μια κατηφορική γλυστερή στροφή με το S2000 θα έχεις πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα και το πιθανότερο είναι να σου βγάλει μούτρα.
Επίσης επειδή είχα και Rallye και S2000 για μεγάλο διάστημα πιστεύω οτι αυτά που κάνεις με το Rallye σε κλειστές διαδρομές δεν τα κάνει το S2000 με τίποτα.
Γι'αυτό μην κατηγορείτε αυτά τα εκπληκτικά μικρά αυτοκίνητα αλλά τους τους ανεγκέφαλους οδηγούς τους.Όσο για το θέμα μας πιστεύω οτι το VTS με 16300 είναι πανάκριβο αλλά έτσι που έχει γίνει η αγορά πάλι καλά να λες που δεν το βάλανε 18000.
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Μην αρπάζεστε ρε παιδιά,μια κουβέντα είπαμε...
Σαφώς και δεν ενοοώ οτι οποιος οδηγάει SAXO VTS ή PUNTO GT είναι ''τσογλαναράς'' και sorry έαν άφησα να ενοηθεί κάτι τέτοιο. Αυτό που ήθελά να πώ είναι ότι κατα την γνώμη μου τα κιλά ενός C2 VTS ή ενός SAXO VTS και το γενικότερο ''στήσιμο'' του αυτοκινήτου δεν μπορεί να σηκώσουν εύκολα έναν κινητήρα 125αλόγων,ειδικότερα εάν αυτό το αυτοκίνητο το οδηγάει κάποιος νέος σε ηλικία που νομίζει οτι ξέρει και όχι κάποιος έμπειρος οδηγός. Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πρέπει να τα αγοράζουν μονο οι έμπειροι, αλλά εκεινοι που τα αγοράζουν θα πρέπει να ξέρουν να σέβονται τη ζωή των άλλων και να μην κανουν στους άλλους αυτά που δεν θέλουν να τους κάνουν οι άλλοι.
Αυτό βέβαια ισχυει για όλους τους οδηγούς ,αλλα οποιος αγοράζει μικρά και γρήγορα αυτοκίνητα όπως αυτα που μιλάμε σίγουρα σκοπός του είναι να τρέξει γι'αυτο χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσοχή.Τέτοια συμπεριφορά στον δρόμο έχω συναντήσει περισσότερο σε ιδιοκτήτες mercedes και suv(γενικά μιλάω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον ιδιοκτήτη)και όχι τόσο σε σαξόραλλα(χωρίς να εννοώ οτι δεν συμβαίνει)
-
παίδες στην Αγγλία δεν κάνουν θραύση τα vts με τα 120 άλογα αλλά τα 1.6 με τα 90 άλογα. οι ασφάλεις στην Αγγλία είναι πανάκριβες.ενδεικτικά 22 χρονών άρρεν για το 1.6 με τα 90 θέλει πάνω απο 3000 ευρώ για ασφάλεια.αυτά με τα 120 απλώς δεν μπορεί να το ασφαλίσει.γενικά γρήγορα αυτοκίνητα δεν μπορούν να τα αγοράσουν μικρές ηλικίες.αυτά....
-
Ωραίο είναι εκτιμώ γενικά πως θα τα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις, άξιος διάδοχος του Saxo vts
Υ.Γ Τα οχήματα δεν χαρακτηρίζουν τον οδηγό, οι οδηγοί χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα( πλειοψηφία περιπτώσεων)
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
παίδες στην Αγγλία δεν κάνουν θραύση τα vts με τα 120 άλογα αλλά τα 1.6 με τα 90 άλογα.Τα οποία είναι VTR.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
16 χιλιάρικα...?
Πολύ καλή τιμή...
πολύ καλή τιμή για την σιτροέν, όχι για εμάς!
Από τα 12-13 και κατι του σάξο πήγαμε στα 16 χιλιάρικα; περίπου 25% αύξηση; μιλάμε για αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας, ενώ δεν νομίζω πως θα έχει τον τρομερό εξοπλισμό.
Από την άλλη, η σιτροέν είναι η κλασσική εταιρία στην ελλάδα που βγάζει καινούργιο μοντέλο και στους 10 μήνες αρχίζει τις εκπτώσειςΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως στριμώξανε αυτά τα 16.000 + ευρώπουλα σε 3,66μ. μήκος που είναι πιο μικρό σε μήκος και πιο ψηλό!
Από εξοπλισμό και το saxo για την εποχή του δεν του έλειπε τίποτα(a/c,abs,2αερόσακους).Τώρα θα προσθέσανε και 2 πλευρικούς θα το κάνανε και παθητικά ασφαλές(σχετικά εύκολο μέσα απ'τους υπολογιστές και απ'την φόρα που έχουν πάρει οι Γάλλοι)θα το φορτώσουν(φαντάζομαι και με ηλεκτρονικά καλούδια) και αυξήσαν την τιμή τόοοοοσο!
Την στιγμή που βλέπουμε εταιρίες να κατασκευάζουν αντικαταστάτες όπου είναι πολύ καλύτερα απ'τους προκατόχους τους και να τα πωλούν αν όχι στην ίδια τιμή ένα +10% το πολύ
-
Αυτό είναι το ιδανικό εταιρικό αμάξι!!!
Το Θέλω!! -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτό είναι το ιδανικό εταιρικό αμάξι!!!
Το Θέλω!!Με τη τιμή που έχει είναι ιδανικό για συνεταιρικό.
-
ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ C2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΤΕΡ
1)ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ 1.4 90 PS
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ??
2)ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ 1.6 143 HP ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ OTI ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ TO NEO PEUGEOT 1007 RC. -
Ο χρήστης boubis έγραψε:
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ 1.6 143 HP ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ OTI ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ TO NEO PEUGEOT 1007 RC.Αυτο εννοεις υποθετω: http://car.kak.net/modules.php?op=modlo ... e&sid=1941
Γιακ! Τι αηδια ειναι αυτο το κουτι; Σαν τερατογενεση απο διασταυρωση agila με Α2 ειναι! Αν καποιοι επικρινουν την αισθητικη του Colt CZT, για αυτο το πραγμα τι να πουμε; -
143 ίπποι σε C2; Γιατί όχι, εδώ κυκλοφορούν μοτοσυκλέτες με τέτοια ιπποδύναμη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Με τα τρία!Το C2 έχει σηκώσει τον μπροστινό τροχό; πλάκα μας κάνει;
-
Ο χρήστης rallye1.6 έγραψε:
Το C2 έχει σηκώσει τον μπροστινό τροχό; πλάκα μας κάνει;
Kαι τα δύο τον έχουν σηκώσει, για κοίτα καλύτερα.
Δεν είναι καθόλου παράξενο αν δεις την καμπύλη του δρόμου σε εκείνο το σημείο.
-
Ρέ,μήπως τά έχουνε βάλει στό γρύλο;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το C2 έχει σηκώσει τον μπροστινό τροχό; πλάκα μας κάνει;
Kαι τα δύο τον έχουν σηκώσει, για κοίτα καλύτερα.
Δεν είναι καθόλου παράξενο αν δεις την καμπύλη του δρόμου σε εκείνο το σημείο.
Σήκωσέ τον σήκωσέ τον (τον τροχό φυσικά )
-
Το σήκωμα τροχού δεν είναι κατηγορητέο αλλά είναι ικανότητα και δείχνει την υψηλή πρόσφυση που πετυχαίνει το αυτοκίνητο και την ακαμψία της κατασκευής του. Αυτά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά για την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει το όχημα!
Έχω ακούσει ότι κάποιοι πάνε και βάζουν τα παδιά τους να οδηγήσουνε οχήματα 40 κιλών με κινητήρες που ξεπερνάνε και τα 20-30 άλογα... (υπολογίστε αναλογία κιλών ανά ίππο....) Τρομερές σκοτώστρες πρέπει να είναι αυτά τα κάρτ..... πόσοι σκοτώνονται το χρόνο....
-
ισως φαινεται ακριβο αλλα στα επιπεδα που εχουν ααεβει οι τιμες δεν ειναι τοσο......το 106 gti ειχε ξεπερασει τα 5 μυρια οταν πωλουταν καινουριο
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 417#196417
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχω ακούσει ότι κάποιοι πάνε και βάζουν τα παδιά τους να οδηγήσουνε οχήματα 40 κιλών με κινητήρες που ξεπερνάνε και τα 20-30 άλογα... (υπολογίστε αναλογία κιλών ανά ίππο....) Τρομερές σκοτώστρες πρέπει να είναι αυτά τα κάρτ..... πόσοι σκοτώνονται το χρόνο....Πολυ καλο.....αλλα μηπως και οι οδηγοι καρτ δεν ξεπερνουν τα 5 κιλα ωστε να παραμενει περιπου αυτος ο λογος κιλων ανα ιππο?
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
16 χιλιάρικα...?
Πολύ καλή τιμή...
πολύ καλή τιμή για την σιτροέν, όχι για εμάς!
Από τα 12-13 και κατι του σάξο πήγαμε στα 16 χιλιάρικα; περίπου 25% αύξηση; μιλάμε για αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας, ενώ δεν νομίζω πως θα έχει τον τρομερό εξοπλισμό.
Από την άλλη, η σιτροέν είναι η κλασσική εταιρία στην ελλάδα που βγάζει καινούργιο μοντέλο και στους 10 μήνες αρχίζει τις εκπτώσειςΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως στριμώξανε αυτά τα 16.000 + ευρώπουλα σε 3,66μ. μήκος που είναι πιο μικρό σε μήκος και πιο ψηλό!
Από εξοπλισμό και το saxo για την εποχή του δεν του έλειπε τίποτα(a/c,abs,2αερόσακους).Τώρα θα προσθέσανε και 2 πλευρικούς θα το κάνανε και παθητικά ασφαλές(σχετικά εύκολο μέσα απ'τους υπολογιστές και απ'την φόρα που έχουν πάρει οι Γάλλοι)θα το φορτώσουν(φαντάζομαι και με ηλεκτρονικά καλούδια) και αυξήσαν την τιμή τόοοοοσο!
Την στιγμή που βλέπουμε εταιρίες να κατασκευάζουν αντικαταστάτες όπου είναι πολύ καλύτερα απ'τους προκατόχους τους και να τα πωλούν αν όχι στην ίδια τιμή ένα +10% το πολύ
Κάνετε λάθος παιδιά...το Saxo VTS όταν πρωτοβγήκε ήταν πανάκριβο..!
Μην κρίνετε από τις τιμές που υπήρχαν τελευταία...
Φίλος μου αρχές '98 που πήρε του κόστισε τότε 5.400.000 δρχ...!! ..σε ευρώ 15.835..!
Δεν απέχει κ πολύ νομίζω..?
C2 VTS