-
Αυτο ειναι το κοστος να μεινεις στην εγγυηση? Παντως αφου αλλαξαν και υγρα φρενων δεν φαινεται και παρα πολλα.
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
πήγα το swift σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή λάδια, φίλτρο λαδιού και κάρτα καυσαερίων.
113ΕΝα το ξαναπάς τέτοιες τιμές σπανίζουν!!!!
Πλάκα κάνω.....?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αυτο ειναι το κοστος να μεινεις στην εγγυηση? Παντως αφου αλλαξαν και υγρα φρενων δεν φαινεται και παρα πολλα.αν τα άλλαξαν....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και για το δικό μας Fiesta, 2ος ετήσιος έλεγχος, αλλά εμένα με έσκισαν. μόνο 12% έκπτωση και αρχικό σύνολο 210, οπότε τελικό 188€. Έκαναν λίγο πιο επισταμένο έλεγχο στα φρένα, καθότι σφυρίζουν πολύ, δεν ξέρω αν αυτό δικαιολογεί τη διαφορά.
Μετα τον επισταμένο έλεγχο, δεν σφυρίζουν τα φρένα ?
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Αυτο ειναι το κοστος να μεινεις στην εγγυηση? Παντως αφου αλλαξαν και υγρα φρενων δεν φαινεται και παρα πολλα.
αν τα άλλαξαν....
Θεωρητικά ναι, τα άλλαξαν. Βέβαια μπουκαλάκια δεν είδα, οπότε όρκο δεν παίρνω....
Και για το δικό μας Fiesta, 2ος ετήσιος έλεγχος, αλλά εμένα με έσκισαν. μόνο 12% έκπτωση και αρχικό σύνολο 210, οπότε τελικό 188€. Έκαναν λίγο πιο επισταμένο έλεγχο στα φρένα, καθότι σφυρίζουν πολύ, δεν ξέρω αν αυτό δικαιολογεί τη διαφορά.
Μετα τον επισταμένο έλεγχο, δεν σφυρίζουν τα φρένα ?
Βγάλανε όλα τα τακάκια για να δουν σε τι κατάσταση είναι, και είδαν ότι όλα είναι καμένα. Το ανέφερα και στο thread του Fiesta, τα πίσω ταμπούρα τελικά ζορίζουν υπερβολικά πολύ τα δισκόφρενα, με αποτέλεσμα να έχω καμένα τακάκια μετά από 15Κ χλμ καθαρά αστικής χρήσης. Τι να πω, το ήξερα πριν το πάρω ότι έχει αυτό το σοβαρό μειονέκτημα, αλλά όχι ότι θα το βρω τόσο γρήγορα μπροστά μου.
Λύση δεν υπάρχει, πλην αλλαγής των. Αφού έχουν πολύ πέλμα ακόμα, τα αφήσαμε πάνω, ώστε να τα αλλάξουμε του χρόνου (εκτός και αν μου σπάσουν τόσο πολύ τα @@@ ώστε να πάω να βάλω κανά πιο σοβαρό τακάκι).
-
Service ετήσιο μικρό (λάδια φίλτρο) qashqai j10 1.6dCi 68,5€ σε εξουσιοδοτημένο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
αν τα άλλαξαν....
Και αν τα αλλαξαν , θα το εκαναν με συρρηγα μονο στο δοχειακι. Κλασικη περιπτωση. Μη τρωτε κουτοχορτο. Πολλα λεφτα για το τιποτα. Καντε τα σερβις εκει 1-2 χρονια στην εγγυηση και μετα δρόμο, βρειτε κανενα καλο εξωτερικο συνεργειο να ξερετε τι σας γινεται.
-
Μην υπερβάλλουμε. Στην αντιπροσωπεία FORD στη Θεσσαλονίκη, επειδή μιλάμε για Ford κι επειδή ο Ace πήγε σε αντιπροσωπεία, σε δύο περιπτώσεις που ήμουν μπροστά αλλάχτηκαν όπως έπρεπε. ΤΟ αυτοκίνητο σηκωμένο ανοιχτές οι βαλβίδες από τους τροχούς κι ο βοηθός στο αμάξι να πατάει φρένο.
-
60€ στην αντιπροσωπεία για λάδια 5-20 και φίλτρο λαδιού για το αυτοκίνητο της υπογραφής. Λόγω προφίλ κίνησης και άμεσου ψεκασμού ακολουθώ την πρακτική των 2 αλλαγών λαδιού το χρόνο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μην υπερβάλλουμε. Στην αντιπροσωπεία FORD στη Θεσσαλονίκη, επειδή μιλάμε για Ford κι επειδή ο Ace πήγε σε αντιπροσωπεία, σε δύο περιπτώσεις που ήμουν μπροστά αλλάχτηκαν όπως έπρεπε. ΤΟ αυτοκίνητο σηκωμένο ανοιχτές οι βαλβίδες από τους τροχούς κι ο βοηθός στο αμάξι να πατάει φρένο.Δεν είναι καθόλου υπερβολή δυστυχώς.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μην υπερβάλλουμε. Στην αντιπροσωπεία FORD στη Θεσσαλονίκη, επειδή μιλάμε για Ford κι επειδή ο Ace πήγε σε αντιπροσωπεία, σε δύο περιπτώσεις που ήμουν μπροστά αλλάχτηκαν όπως έπρεπε. ΤΟ αυτοκίνητο σηκωμένο ανοιχτές οι βαλβίδες από τους τροχούς κι ο βοηθός στο αμάξι να πατάει φρένο.Στην ΒΜW Σφακιανακης υγρα φρενων αφαιρουν απο το δοχειο και κανουν λεει εξαερωση...Αυτο στα 4 χρονια...
-
Ford KA 1.3
Aλλαγη μπουζι
Αλλαγη μπουζοκαλωδια
Αλλαγη φλαντζας καπακιου βαλβιδων
Ρυθμιση βαλβιδων
Καθαρισμα μοτερ ρελαντι
Πλυσιμο μηχανης απο τα λαδια που εχανε η παλια φλαντζαΣυνολο 80 ευρω
-
Ford focus 1.4 03 sport
Λάδια Catrol 4 Λίτρα
Φίλτρο αέρος
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο βενζίνης
Τσιμούχα ημιαξονίου
Μπουζί 15
Συμπλήρωμα Βαλβολίνης 1 λίτρο
Συμπλήρωμα Παραφλού 1 λίτρο
Αλλαγή σπασμένης κεραίας (+10 ευρώ)
Κόλλημα πλαστικών στην ταπετσαρίαΣύνολο: 120 ευρώ με εργατικά (55 τα εργατικά)
-
Ford ka 1.2 39000χλμ
Λαδια
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο καμπινας
Μπουζι
Ελεγχος γενικος
Αλλαγη θερμοστατη
130€Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα service,μικρό/μεγάλο,για το Suzuki S-Cross 1.4 4x4 βενζίνη ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Καλημέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα service,μικρό/μεγάλο,για το Suzuki S-Cross 1.4 4x4 βενζίνη ?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ετήσιο service Fiat Panda στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (40.000χλμ).Λαδάκια Ιταλικά, φίλτρο λαδιού, τυπικός έλεγχος και test drive για τυχόν πρόβλημα.
55euro (25euro η εργασία και 30euro τα λάδια και το φίλτρο).Φυσικά με απόδειξη και σφραγίδα στο βιβλίο συντήρησης.
Άντε και του χρόνου πάλι.
Βρες ανταλλακτικά της επιλογής σου.
6 λίτρα Λάδι (Aral- για να έχω και για την επόμενη αλλαγή), φ,λαδιού, αέρα, καμπίνας και μπουζί 50 ευρώ. Τα άλλαξα μόνος (είναι πανεύκολο) και άδειασα το δοχείο συλλογής λαδιών στο βενζινάδικο. -
Και εγώ έκανα service στο Pandaki. €99 μαζί με το κόστος αντικατάστασης για ένα μπαράκι στην μπροστινή ανάρτηση, το οποίο είχε χαλάσει και έτριζε. Επίσης έγινε ο γενικός έλεγχος (και 2 φορές test drive). Τα λάδια της Selenia (Gold) τα πλήρωσα €8.5/λίτρο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ετήσιο service Fiat Panda στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (40.000χλμ).
Λαδάκια Ιταλικά, φίλτρο λαδιού, τυπικός έλεγχος και test drive για τυχόν πρόβλημα.
55euro (25euro η εργασία και 30euro τα λάδια και το φίλτρο).Φυσικά με απόδειξη και σφραγίδα στο βιβλίο συντήρησης.
6 λίτρα Λάδι (Aral- για να έχω και για την επόμενη αλλαγή), φ,λαδιού, αέρα, καμπίνας και μπουζί 50 ευρώ. Τα άλλαξα μόνος (είναι πανεύκολο) και άδειασα το δοχείο συλλογής λαδιών στο βενζινάδικο.Σόρυ αλλά δεν έχω χρόνο, ούτε καμιά διάθεση να κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα.
Μια φορά το χρόνο ένα τυπικό σέρβις στο γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μια χαρά όλα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ετήσιο service Fiat Panda στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (40.000χλμ).
Λαδάκια Ιταλικά, φίλτρο λαδιού, τυπικός έλεγχος και test drive για τυχόν πρόβλημα.
6 λίτρα Λάδι (Aral- για να έχω και για την επόμενη αλλαγή), φ,λαδιού, αέρα, καμπίνας και μπουζί 50 ευρώ. Τα άλλαξα μόνος (είναι πανεύκολο) και άδειασα το δοχείο συλλογής λαδιών στο βενζινάδικο.Σόρυ αλλά δεν έχω χρόνο, ούτε καμιά διάθεση να κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα.
Μια φορά το χρόνο ένα τυπικό σέρβις στο γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μια χαρά όλα.Καλά ντε μη βαράς
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?