-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν το έχεις αλλάξει ακομα...να αλλάξεις οπωσδήποτε το φίλτρο αέρα καμπίνας!!!Είναι στον χώρο του κινητήρα αριστερά και πίσω όπως τον κοιτάς!!Κάτω απο τις γρίλιες!!!Are you talking to me????
Αν ναι, ελπίζω τα σαϊνια να το έχουν κάνει γιατί δεν θυμάμαι... Θα το κοιτάξω...
-
ergasia, 6 litra ladi xyma kai filtro enai gyrw sta 40 eurw gia mena. to autokinito prepei na sikw8ei, na afere8ei mia plastiki aspida pou exei katw apo ton kinitira kai na alaxtei to filtro apo katw otan to autokinito einai sikwmeno.
-
Και όμως κύριοι....τα βεντζινάδικα τα λεφτά δεν τα βγάζουν απο την βενζίνη άλλα απο τις αλλαγές λαδιών. Και όμως στα λάδια βγάζουν 300% κέρδος!!!!!!
Τώρα θα μού πείτε......αφου το χάψαμε και αυτο σαν Έλληνες καλά τα πάμε.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Renault clio 1,4 16v αλλαγη: Λαδιων(competition st Elf 10w40)φιλτρο λαδιου,φιλτρο βενζινης,φιλτρο καμπινας,συμπληρωμα υγρων.
Κοστος 76€ με την εργασια μαζι στον μηχανικο μου...
Τι λετε καλη η τιμη???Mου φαίνεται ότι πήρα το ρεκόρ : αλλαγή λαδιών (Selenia synthetic 4Kg), φίλτρο λαδιών, συμπλήρωμα υγρών και κάρτα καυσαερίων 40Ε. Fiat Punto 1.2 8V. 30.000 χλμ, στον επίσημο αντιπρόσωπο στη Πάτρα.
Πάλι καλά που μας έμειναν και μερικά γιατί πλησιάζει και το 1ο μεγάλο service του Mondeo.
-
Καλημέρα στη παρέα. Μόλις πήρα το Toyota Land Cruiser 4.000cc (μοντ.2003) από το συνεργείο της Toyota για το service των 15.000χλμ. Πλήρωσα μόνο 117.00 Ευρώ!!!
-
Ο χρήστης kning έγραψε:
Καλημέρα στη παρέα. Μόλις πήρα το Toyota Land Cruiser 4.000cc (μοντ.2003) από το συνεργείο της Toyota για το service των 15.000χλμ. Πλήρωσα μόνο 117.00 Ευρώ!!!Aς το έχουν υπόψη τους κυρίως οσοι έχουν Cherokee κάθε ειδους, αφού με βαση τα οσα διαβασαμε παραπάνω, μαλλον θα στεναχωρηθούν με το post σου
-
177 ευρώ;;; !!! Δηλαδή αν πάω να αλλάξω λάδια στο Corolla θα μου κάνουν ένα Yaris δώρο;;; Πάω να αλλάξω λάδια στο Corolla!!!
-
Ο χρήστης kning έγραψε:
Καλημέρα στη παρέα. Μόλις πήρα το Toyota Land Cruiser 4.000cc (μοντ.2003) από το συνεργείο της Toyota για το service των 15.000χλμ. Πλήρωσα μόνο 117.00 Ευρώ!!!Eχε υπόψιν σου οτι αλλαξανε μονο λαδια και φιλτρο λαδιου σε αυτα τα χλμ , δεν ειναι και λιγα 117ε μονο γι αυτά , μην ενθουσιαζεσαι
-
Αγαπητέ GFON πολύ εύστοχη και δικαιολογημένη παρατήρηση. Νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογίσεις πόσα λίτρα συνθετικού λαδιού χρειάζεται ένας 6-κύλινδος 4L κινητήρας και στα πόσα χιλιόμετρα έγινε η αλλαγή. Έτσι βλέπεις την σχετική απόσβεση. Δεν θα αναφερθώ στα παραπλήσια service του ανταγωνισμού !!!!!!!! Μου έγινε ότι αλλαγή και έλεγχος προβλέπει ο κατασκευαστής + κάρτα καυσαερίων και αλλαγή του φίλτρου αέρα κλιματιστικού. Επίσης κατόπιν δικής μου απαίτησης μου αντικαταστάθηκαν οι μεντεσέδες στην πόρτα συνοδηγού (κάποιος φίλος φρόντισε να ξεχαρβαλώσει την πόρτα....), αλλαγή στο stop της πίσω αριστερής πόρτας και αλλαγή τα μπροστινά αμορτισέρ (που τα διέλυσα σε μια από τις εξορμήσεις μου) και επανατοποθέτηση ρεζέρβας . Όλα αυτά τα ...καλύπτει εγγύηση 6 ετών!!!! Το αυτοκίνητο αυτό το έχω μόνο για εξορμήσεις, αν και το κακομεταχειρίζομαι δεν έχει πάθει το παραμικρό (σοβαρό). Τώρα όταν πας στο συνεργείο με όλα αυτά και σου δίνουν τιμολόγιο 117 Ευρώ, όταν στην κατοχή μου έχω 2 Audi και ένα smart τα οποία η αλλαγή και μόνο λαδιών είναι τουλάχιστον διπλάσια, εκπλήσσομαι ευχάριστα. Πιστεύω ότι μετά την πείρα που απέκτησα με τα διάφορα αυτοκίνητα που είχα ότι η TOYOTA, έχει το καλύτερο service. Σε άλλες μάρκες πρέπει να ξέρεις και να εμπιστεύεσαι ακόμα και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πάς, αν θες να κάνεις σωστή δουλεία.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kning έγραψε:
Αγαπητέ GFON πολύ εύστοχη και δικαιολογημένη παρατήρηση. Νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογίσεις πόσα λίτρα συνθετικού λαδιού χρειάζεται ένας 6-κύλινδος 4L κινητήρας και στα πόσα χιλιόμετρα έγινε η αλλαγή. Έτσι βλέπεις την σχετική απόσβεση. Δεν θα αναφερθώ στα παραπλήσια service του ανταγωνισμού !!!!!!!! Μου έγινε ότι αλλαγή και έλεγχος προβλέπει ο κατασκευαστής + κάρτα καυσαερίων και αλλαγή του φίλτρου αέρα κλιματιστικού. Επίσης κατόπιν δικής μου απαίτησης μου αντικαταστάθηκαν οι μεντεσέδες στην πόρτα συνοδηγού (κάποιος φίλος φρόντισε να ξεχαρβαλώσει την πόρτα....), αλλαγή στο stop της πίσω αριστερής πόρτας και αλλαγή τα μπροστινά αμορτισέρ (που τα διέλυσα σε μια από τις εξορμήσεις μου) και επανατοποθέτηση ρεζέρβας . Όλα αυτά τα ...καλύπτει εγγύηση 6 ετών!!!! Το αυτοκίνητο αυτό το έχω μόνο για εξορμήσεις, αν και το κακομεταχειρίζομαι δεν έχει πάθει το παραμικρό (σοβαρό). Τώρα όταν πας στο συνεργείο με όλα αυτά και σου δίνουν τιμολόγιο 117 Ευρώ, όταν στην κατοχή μου έχω 2 Audi και ένα smart τα οποία η αλλαγή και μόνο λαδιών είναι τουλάχιστον διπλάσια, εκπλήσσομαι ευχάριστα. Πιστεύω ότι μετά την πείρα που απέκτησα με τα διάφορα αυτοκίνητα που είχα ότι η TOYOTA, έχει το καλύτερο service. Σε άλλες μάρκες πρέπει να ξέρεις και να εμπιστεύεσαι ακόμα και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πάς, αν θες να κάνεις σωστή δουλεία.Ευχαριστώ
Xαιρομαι οταν διαβαζω θετικά σχόλια για την toyota μιας και εγω επελεξα το αvensis , και ελαβα σοβαρα υπόψιν μου το κοστος συντηρησης και το after sales servise.
Τωρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό ειναι λογική τιμή , μαλιστα αν λαβεις υποψιν οτι αλλαξες και τοσα αλλα ,εστω και στην εγγυηση.
Εγω θα το παω τις επομενες μερες για την πρωτη αλλαγη λαδιων εχοντας 7500 χλμ, ξερω η toyota λεει στα 15000 χλμ και θα δω ποσα θα μου χρεωσουν, παντως περιμενω γυρω στα 80 ε ,και δεν το κρυβω τα θεωρώ πολλα για λαδια και φιλτρο!! -
Ο χρήστης kning έγραψε:
.......φρόντισε να ξεχαρβαλώσει την πόρτα....), αλλαγή στο stop της πίσω αριστερής πόρτας και αλλαγή τα** μπροστινά αμορτισέρ **(που τα διέλυσα σε μια από τις εξορμήσεις μου) και επανατοποθέτηση ρεζέρβας .Στα περασανε στην εγγυηση τα αμορτισερ????
Αν ναι, χαιρομαι ακομη περισσοτερο που εχω toyota!!!!!
-
Φίλε GFON πριν από 1,5 μήνα πήγα το δικό μου (Corolla) για πρώτα λάδια (κι εγώ 7500Km κι ας λένε 15000) και μου κόστισε 50 ευρώ. Να σημειώσω ότι κάνανε κι έναν γενικό οπτικό έλεγχο στο αυτοκίνητο χωρίς να ζητήσω κάτι τέτοιο.
-
Μάλιστα , τα αμορτισέρ τα περάσανε στην εγγύηση!!! Δεν με ξενίζει ,μου είχε συμβεί ξανά σε ένα RAV4. Παραπονέθηκα για υπόκωφο θόρυβο στον πίσω άξονα και μου αλλάξανε το ...σπασμένο αμορτισέρ δωρεάν. Σημειωτέων ότι το RAV ήταν ήδη 4 χρονών και έπεσε θύμα δικής μου προσομοίωσης Rally Acropolis στις κροκάλες ενός χειμάρρου. Καλό θα ήταν για τους τύπους όποιος ή όποια έχει παρόμοιο θέμα να κάνει τον ανήξερο. Έτσι όταν το διαπιστώσουν οι μηχανικοί να το περάσουν στην εγγύηση ως ελαττωματικό ανταλλακτικό. Όχι ότι δεν θα καταλάβουν τι έγινε ...αλλά για τους τύπους!
-
service mono otan einai na katebei-anebei mixani-sazman ta ypoloipa spiti
-
Service 307 1,6 85000Km = 303 euro, συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής ιμάντα χρονισμού.
Νομιζω οτι εριναι καλή τιμή. -
Service 307 1,6 60000 αλλαγη φιλτρα βενζινης, γυρης, μπουζι, και αλλαγη ιμαντα χρονισμου (χωρις λαδια το service) ολα αυτα 133€
-
Service 15000km στην Merser για την SLK 266Ευρώ .
Αλμυρούτσικα για φίλτρα - ξύδια - λάδια .
Περίπου τα μισά ήταν εργασία.
-
Το σέρβις (μετά από 125000km) στο Nissan Almera 96' που έχω δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα 150€ (ανα 15000km).
Τα τακάκια τα χτυπάνε λίγο και έχουν 60€ τα μπροστινά.
Είναι τα μοναδικά ανταλλακτικά που πιστεύω ότι είναι κάπως ακριβά, στα υπόλοιπα είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις τιμές, συγκρίνοντας με τις υπόλοιπες αντιπροσωπίες. -
Fiat punto 20.000 χλμ. 191 ευρώ.
Λαδια, φίλτρα, τα τυπικά.
Εργασία 68 ευρώ.???
μια χρέωση 12 ευρώ για κάποια (διαφορα αναλώσιμα) που σε ερώτηση μου μου απαντήσαν οτι είναι κάποιοι έλεγχοι.???? και λιπάνσεις. Φυσικά μετά απο έλεγχο δεν έγινε καμία λίπανση. Δηλαδή μέσα στα 68 δεν ήταν οι έλεγχοι.? Οταν φυσικά αρνήθηκα να πληρώσω τα 12 ευρώ μου είπαν εντάξει.Υγρό παρμπρίζ 1,50 ευρώ.
Οταν τους είπα οτι εγώ ο ίδιος είχα συμπληρώσει το υγρό την προηγούμενη μέρα και ρώτησα που καταφέραν να το βάλουν(!!!!!) μου το αφαιρέσανε και αυτό.Συνεπώς όταν παίρνετε τα τιμολόγια ρίχτε μια ματιά διοτι χρεώνουν πράγματα που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν.
Και όλα αυτά σε πολύ γνωστό εξουσιοδοτημένο της FIAT.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
500Lancia Y 16v ...
service 30.000 χλμ.
λάδια selenia 10w-40- φίλτρα ,λαδιού, αέρα, βενζίνης, γύρης
75€Να ρωτήσω που κάνεις το service του??
Γιατί κι εγώ το ίδιο έχω, αλλά πληρώνω πολυ΄περισσότερα στο service. Απ' οτι ξέρω μόνο το κ**φίλτρο γύρης κάνει 30 - 35 ΕΥΡΩ ως ανταλλακτικό..
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?