-
Ε ναι, αφού είναι premium...
-
Οπως κάνει standard ο VAG ... δεν εκπλήσομαι καθόλου
σε δυο μήνες τα περιοδικά θα καταλάβουν ότι τελικά το νεο ΤΤ είναι καλύτερο από το V Gti (που btw θα είναι) και το πραγματικό GTI του ομίλου τελικά είναι το ΤΤ.
Άρα τα GTI θα βλέπουν πλέον με το κυάλι τα ΤΤ!!!!!!!!!!
Θα βγει και κανά S3 με 240+ άλογα και μετά από έξι μήνες η αγορά θα καταλήξει οτί πάλι η VW δεν δίνει στον κόσμο το GTI που ο λαός θέλει!!! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το πλαίσιο του αυτοκινήτου, κατασκευασμένο σε ποσοστό 69% από αλουμίνιο, είναι εξελιγμένο βάσει του προγράμματος ASF Space Frame.http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3762
!!!
Ουάου. Τολμώ να πω ότι είναι εξίσου όμορφο σε σχέση με την Brera για να μην πω ωραιότερο...
Παρόλο που μοιάζει με το παλιό δείχνει σα να είναι κάτι το εντελώς καινούριο.
Προσωπική άποψη το τελευταίο. -
Λέτε να μπει και ο ΤSI? Πιστεύω θα μιλάμε για τιμή κοντά στα 30Κ!
-
Υπάρχει και το ενδεχόμενο το 69% να είναι επι του βάρους συγκεκριμένων εξαρτημάτων και να είναι λίγο πυροτέχνημα, θα δείξει.
-
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!
**1,260 κιλά ;;; **
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!**1,260 κιλά ;;; **
Κλείσε το pc ρεεεεεεεεεε!
-
Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο. Το προηγουμενο μοντελο οσες φορες και αν το κοιταγα απο οποια γωνια και αν το κοιταγα σαν χελωνα μου εμοιαζε... Κανονικα αυτο που βγηκε τωρα επρεπε να ειναι το 1ο ΤΤ και το καινουργιο αυτο το concept που παρουσιασε η Αudi προσφατα...αλλα τελοσπαντων...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Λέτε να μπει και ο ΤSI? Πιστεύω θα μιλάμε για τιμή κοντά στα 30Κ!Δωστε TSI ΤΤ με 30Κ στο λαό ΤΩΡΑ!!!!
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Δωστε TSI ΤΤ με 30Κ στο λαό ΤΩΡΑ!!!!
Πειράζει που δεν θέλω να δω τον TSI στο ΤΤ? Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει από 2.0TFSi και μετά να ανέβει στον 3.2 V6.. Με χαλάει η ιδέα ότι το προσιτό sport αυτοκίνητο της AUDI θα έχει κινητήρα 1400 (παρόλο που ξέρω ότι ο 1400άρης είναι θηρίο && θα δώσει καλές επιδόσεις)..
-
Mα με τον 1400 θα γίνει προσιτό sport αυτοκίνητο!
Πιστεύω πως κάποτε θα γίνει αν σκεφτείς ότι το παλαιό ΤΤ προσφερόταν και με τον 1,8Τ στα 150 άλογα.
Οι επιδόσεις θα παραμείνουν καλές (0-100 σε 8,5sec αν όχι λιγότερο) και βέβαια η κατανάλωση αλλά και τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του TSI είναι σαφώς ανώτερα του TFSI.ΥΓ. Το ότι θα φορολογείται με 12% έναντι 40% (ΤFSI) ή 50% (3,2 V6) το ανέφερα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Συμφωνώ 100%, ειναι χαροτωμένο μεν και όμορφο αλλα δεν έχει την σχεδιαστική ευφυία του προηγούμενου. Είναι σαν να πήρε κάποιος το προηγούμενο σχέδιο και να αντικατέστησε όλες τις ευθείες με καμπύλες (επιταχυνόμενες καμπύλες - accelerating curves), η εύκολη λύση.+1
-
New Audi TT Unveiling Event in Berlin
Περισσοτερα: http://www.worldcarfans.com/news.cfm/country/gcf/newsID/2060407.007/audi/new-audi-tt-unveiling-event-in-berlin
-
Αμαξαρα... Παναλαφρο και περιμενω σιγουρα οτι θα φορεσει τον φημολογουμενο νεο τουρμπο των 270 ιππων
Αν το βγαλουν και καμπριο κουπε, τοτε η SLK εχει βρει το αντιπαλο δεος..
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αν το βγαλουν και καμπριο κουπε, τοτε η SLK εχει βρει το αντιπαλο δεος..Ελπίζω να στοχεύσει στην Ζ4 και όχι στην SLK..
-
Μπα δεν νομιζω με τετρακινηση και τουρμπο δεν στοχευει σε κανεναν απο τους 2. Αλλα ως καμπριο κουπε η λογικη λεει ποιο κομματι πρεπει να ακολουθησει... Πλακα πλακα εχει γεμισει ο κοσμος ΤΤ και SLK .. Δηλαδη ημαρτον
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δωστε TSI ΤΤ με 30Κ στο λαό ΤΩΡΑ!!!!
Πειράζει που δεν θέλω να δω τον TSI στο ΤΤ? Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει από 2.0TFSi και μετά να ανέβει στον 3.2 V6.. Με χαλάει η ιδέα ότι το προσιτό sport αυτοκίνητο της AUDI θα έχει κινητήρα 1400 (παρόλο που ξέρω ότι ο 1400άρης είναι θηρίο && θα δώσει καλές επιδόσεις)..
Ίσως ο ΤSI του ΤΤ (αν ποτέ μπει) να μην είναι 1.400...
-
Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ κρύο...
(σχεδιασμένο από ανθρώπους με γραβάτες για ανθρώπους με γραβάτες; ) -
Σωστός ο D-Jet...Τελικά εμείς συμφωνούμε σε πολλά, ίσως να φταίει οτι γουστάρω τρελά τα σκαθάρια και ορισμένα ακόμα γέρικα άλογα
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ίσως ο ΤSI του ΤΤ (αν ποτέ μπει) να μην είναι 1.400...Αν είναι δίλιτρος, κάτι γίνεται..
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)