-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
**εγω εχω μια Vespa 50s '70s
και μερικες Innocenti Lambretta
Κανεις αλλος ομοιοπαθης να ενωσουμε τους καημους μας, να κλαιμε μαζι??? **Τέτοια περίπτωση στο forum δεν υπάρχει...
Μην το λες!
Εγώ είχα κάποτε μία μπεζ 50άρα των 70's, σχεδόν ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό σου!....μέχρι που αποφάσισε να κολλήσει το πίσω ταμπούρο, κατεβαίνοντας κατηφόρα στην Καστέλλα με 10% κλίση... μέτρησα με τα μούτρα όλο το μήκος της κατηφόρας, καθώς και το πλάτος της γκαραζόπορτας μιας κάβας που ήταν στη βάση του δρόμου...
Τρελό όχημα το Βες-Πι-Αρ ( ) πάντως... κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναπάρω μία, να την φτιάξω κουκλί. Θα ήθελα να βρω μια Rally200, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και [b]μερικες **Innocenti Lambretta
Κανεις αλλος ομοιοπαθης να ενωσουμε τους καημους μας, να κλαιμε μαζι??? [/b]Τέτοια περίπτωση στο forum δεν υπάρχει...
Μην το λες!
Εγώ είχα κάποτε μία μπεζ 50άρα των 70's, σχεδόν ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό σου!....μέχρι που αποφάσισε να κολλήσει το πίσω ταμπούρο, κατεβαίνοντας κατηφόρα στην Καστέλλα με 10% κλίση... μέτρησα με τα μούτρα όλο το μήκος της κατηφόρας, καθώς και το πλάτος της γκαραζόπορτας μιας κάβας που ήταν στη βάση του δρόμου...
Τρελό όχημα το Βες-Πι-Αρ ( ) πάντως... κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναπάρω μία, να την φτιάξω κουκλί. Θα ήθελα να βρω μια Rally200, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
Καλά...αν ακούσεις αυτό το 'μερικές' τι σημαίνει θα καταλάβεις
-
Runner Ducati Baylisstic
τρομερο φαινεται το εργαλειο..
για κανε καμια παρουσιαση -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Runner Ducati Baylisstic
τρομερο φαινεται το εργαλειο..
για κανε καμια παρουσιασηΕυχαριστω... τι εννοεις παρουσιαση?
απο τις φωτο, τωρα εχω το κοκκινο, (το μαυρο το εχω δωσει) ενα (naked για οσους δεν γνωριζουν) Ducati Μονστερ 800cc εκδοση S του 2003, εχει εξατμισεις cabon Ducati performance και ανοιχτο φιλτρο, κανα 78αρι αλογακια περιπου, επισης για οσους δεν ξερουν απο Ducati, το συγκεκριμενο μοτερακι ειναι αεροψυκτο με 2 βαλβιδες κυλινδρο, σε διαταξη V (βε) 90 μοιρων με δεσμοδρομικο συστημα βαλβιδων (L-90 desmodue)... απλοικο, αλλα εξαιρετικα αποτελεσματικο μιας και με τα παραπανω χαρακτηριστικα εχει το πλεονεκτημα να αποδιδει σε μεσαιες στροφες (5.000-8.000rpm) γραμμικα και γεματα μεγαλα ποσα ροπης, με αποτελεσμα να βρισκει εξαιρετικη προσφυση σε μεγαλες κλισεις και στις εξοδους των στροφων, και με πλαισιο απο superbike, αναρτησεις ετσι οπως μονο η Ducati μπορει να σεταρει... ετσι το αποτελεσμα ειναι σκετη απολαυση στις στροφες, οπως ειπα δεν ειναι τυχαιο το θρυλικο κρατημα σε σφιχτο και επαρχιακο στροφιλικι των Ducati..............................
καλες βολτες.......
το link μερικες φορες θελει 2-3 κλικ για να δουλεψει.........
http://www.bikepics.com/members/runnerb ... ic/01m600/
load.....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
και [b]μερικες **Innocenti Lambretta
Κανεις αλλος ομοιοπαθης να ενωσουμε τους καημους μας, να κλαιμε μαζι??? [/b]Τέτοια περίπτωση στο forum δεν υπάρχει...
Μην το λες!
Εγώ είχα κάποτε μία μπεζ 50άρα των 70's, σχεδόν ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό σου!Καλά...αν ακούσεις αυτό το 'μερικές' τι σημαίνει θα καταλάβεις
Sshhhh,
κρυβε λογια sirgus -
Εδώ και μερικές μέρες έχω το πενηντάρη Daytona Forcity. Από ότι δείχνει είναι τίμια αγορά και οικονομική. 1100 ευρώ με 24 άτοκες δόσεις. Πραγματικό εργαλείο για εντός των τειχών μετακινήσεις καθώς είναι το μόνο παπάκι που χωράει μερικά πράγματα κάτω από το κάθισμα. Ακόμα και κράνος αλλά όχι Full face.
Ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη από το προηγούμενο που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες έχω το πενηντάρη Daytona Forcity. Από ότι δείχνει είναι τίμια αγορά και οικονομική. 1100 ευρώ με 24 άτοκες δόσεις. Πραγματικό εργαλείο για εντός των τειχών μετακινήσεις καθώς είναι το μόνο παπάκι που χωράει μερικά πράγματα κάτω από το κάθισμα. Ακόμα και κράνος αλλά όχι Full face.
Ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη από το προηγούμενο που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη.Καλορίζικο Μάνο και με προσοχή το νέο δίτροχο!
-
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
ειμαι που ειμαι λατρης των Ευρωπαικων μοτοσυκλετων και αυτοκινητων, η προσωπικη πλεον εμπειρια με τις ιταλιδες DUCATI, με εκανε να ειμαι πλεον φανατικος λατρης τους και ταγμενος........... Ducati ruless........
καλα να περνατε και καλες βολτες.............Καλα και απολαυστικα χιλιομετρα να εχεις...Οπως και ολοι οι οδηγοι βεβαια,απλα η παραπανω παραγραφος με χαροποιησε ιδιαιτερως...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη από το προηγούμενο που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη.Καλορίζικο Μάνο και με προσοχή το νέο δίτροχο!
Ευχαριστώ Κώστα να είσαι καλά. Τώρα ποια έμαθα το μάθημα μου. Έφτιαξα ράμπα και το βάζω στην είσοδο του σπιτιού για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μίκρυνε λίγο ο χώρος για το κλιμακοστάσιο αλλά δεν πειράζει. Δεν θα το άντεχα να μου το σηκώσουν ξανά!!!
-
Ειχα:
1993-1994 Honda glx90 (μεταχειρισμενο), μου το κλεψανε .
1994-2000 παπι ΥΑΜΑΗΑ Τ80, γνησιο αντιπροσωπειας μεταχειρισμενο σαν καινουργιο.
2000-2005 αλλο ενα παπι ΥΑΜΑΗΑ Τ80, γνησιο αντιπροσωπειας μεταχειρισμενο σαν καινουργιο.
2000-2003 ΥΑΜΑΗΑ SEROW 225 μεταχειρισμενο εισαγωγης, χωρις δισκο πισω.
2005 (3,5 μηνες) ΥΑΜΑΗΑ CRYPTON αγορασμενο καινουργιο, μολις πουληθηκε.
Εχω:
Απο το 1990 παπι Honda c50 μετατροπη σε 72 μοντελο του 1979, παρατημενο στο χωριο, δουλευει ακομη.
Απο το 2003 ΥΑΜΑΗΑ SEROW 225 αντιπροσωπειας αγορασμενη μεταχειρισμενη, σε ολοκαινουργια κατασταση. Το τελειο οχημα για διακοπες σε νησια.
Απο χθες APRILIA SPORTCITY 200, καινουργιο
Σκεψεις για το μελλον για BMW GS650 . -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Σκεψεις για το μελλον για BMW GS650 .
αυτή θέλω κι εγώ να πάρω στο μέλλον..
( δυστυχώς όχι στο άμεσο, δεν προβλέπεται )
βέβαια ο κινητήρας δεν είναι και για πολλά αλλά... -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Απο χθες APRILIA SPORTCITY 200, καινουργιοΚαλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!!
Και εγώ με σκούτερ, μετά από Yamaha TDR, SR, Diversion και Honda CBRάκι...τώρα με ένα Honda NES@150.
Σύντομα ελπίζω σε ένα ZZR600 '90 μαύρο-μπλέ που το ονειρεύομαι από 15 χρονών μόνο και μόνο για να το βλέπω και να το βγάζω καμιά Κυριακή πρωί...
Το @, όμως, δεν το δίνω! -
Μολις πηρα ενα ΧΤΧ 660 σουπερμοτο και με τις καταληλες χειρουργικες επεμβασεις καλο ειναι,παω και για ενα χωματερο τωρα 250-450 τετραχρονο και ειμαι κομπλε για κανα χρονο
-
YAMAHA JOG 3KJ ''ΤΣΑΤΣΑΡΑ'' ΚΑΙ YAMAHA TDR 250 25000km ΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΠΟ KLR ΚΑΙ ΠΙΠΙΝΙΑ DEP
-
Ενα kawasaki z750 εδώ και κανένα 8μηνο
-
BMW R 1200 GS.
-
Το πρώτο μου δίτροχο είναι μια ON-OFF Suzuki XF650 Freewind. Το έχω 9 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μέσα στην πόλη είναι πολύ ευέλικτο και επίσης στον αυτοκινητόδρομο άνετο, δεν διστάζει να πάει και σε χώμα με μεγάλη άνεση (για μένα είναι ένα από τα τελευταία on-OFF 162κg). To πήρα γιατί κάνω κάθε μέρα αποστάσεις της τάξης των 70χιλ. σε μικτούς δρόμους και ήθελα κάτι με χαμηλό κόστος (συντήρησης και βενζίνης).
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ιταλικά και αν σκεφτόμουν να πάρω κάτι άλλο αυτό θα ήταν το Ducati Multistrada 1000. -
Blackbird.
Blue, the fast ones -
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ιταλικά και αν σκεφτόμουν να πάρω κάτι άλλο αυτό θα ήταν το Ducati Multistrada 1000.Καλα κανεις και σου αρεσουν.Παρ'την...
-
Toσες μοτοσυκλετες και ακομη δεν εβαλες μυαλο,να μπεις στον σωστο δρομο...
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?