-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πιστευω όποιος φανατίζεται είναι και βλάκας, είτε αυτό είναι υπέρ ενός αυτοκινήτου (!) του golf εν προκειμένω είτε φυσικά εναντίον.Σωστός
-
Εγω παντως το περιμενω σα τρελος,αλλα το 4κινητο με 200αλογακια θα ειναι κα....!αμα κανει τοσα κατι παει και ερχεται,εγω φοβαμαι μηπως το βαλουν κοντα στο S3 σε τιμη...
μη κρινετε παντως απο αυτες τις φοτο γιατι το χρωμα ειναι απαραδεκτο,με καποιο αλλο θα δειχνει και η μαυρη λεπτομερεια και οι ωραιοι αεραγωγοι -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Εγω παντως το περιμενω σα τρελος,αλλα το 4κινητο με 200αλογακια θα ειναι κα....!αμα κανει τοσα κατι παει και ερχεται,εγω φοβαμαι μηπως το βαλουν κοντα στο S3 σε τιμη...
μη κρινετε παντως απο αυτες τις φοτο γιατι το χρωμα ειναι απαραδεκτο,με καποιο αλλο θα δειχνει και η μαυρη λεπτομερεια και οι ωραιοι αεραγωγοιAν το βάλουν κοντά στο S3, τότε θα αυξήσουν την τιμή του Audi...
Μακάρι, να είναι λογική η τιμή
-
vw και λογικη τιμη
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ÅìÝíá ðÜíôùò ç ìïýñç ìðñïóôÜ ìïõ èõìßæåé Almera!
(Ï÷é ï ðñïöõëáêôÞñáò ðïõ åßíáé Audi.)Êáé ôá öþôá ðßóù ëßãï áðï Æ4
-
Βρε δεν πάει να μοιάζει με yugo,δεν πάει να έχει 5000€ ακριβότερη τιμή από τον ανταγώνισμο,δεν δεν δεν δεν.....Αυτό που ξέρω είναι πως πάλι θα τρελλαθεί στις πωλήσεις...Αυτό που βλέπω εγώ στην πράξη είναι πως οι δρόμοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν με το καινούργιο golf,σε σημείο να με κάνουν να μου ψιλοαρέσει ενώ όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει,δεν μου 'έλεγε' τίποτα......
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
.....Αυτό που ξέρω είναι πως πάλι θα τρελλαθεί στις πωλήσεις......XAXAXAXA!!! Καλό!!!
-
Κάτι μου θυμίζει το καινούριο Golf!
-
Παντως εδω, οσα καινουργια εχω δει εχουν καποιο σημα καπιας εταιριας ενοικιασεως αυτοκινητων!
και ολα 1,4 και 1,6, κατι το πρωτακουστο για Σουηδια που παντα υπαρχουν οι μεγαλυτεροι κινηρητηρες!
Σπυρος -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κάτι μου θυμίζει το καινούριο Golf!
Αν και δεν νομίζω να έπερνα ποτέ γιαπωνέζικο για γρήγορες βόλτες, μεταξύ των δύο σίγουρα θα έπερνα το TypeR και όχι το παππούδιστικο Golf.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πιστευω όποιος φανατίζεται είναι και βλάκας, είτε αυτό είναι υπέρ ενός αυτοκινήτου (!) του golf εν προκειμένω είτε φυσικά εναντίον.Γιατί, εκτός από βλάκας τι άλλο είναι;
Ωραίο φαίνεται (από τις προδιαγραφές) το Golf, να το δούμε και πιο διεξοδικά όταν βγει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Golf GTICivic Type R
ÊÜôé ìïõ èõìßæåé ôï êáéíïýñéï Golf!Íá èÝëåéò íá áãéÜóåéò êáé íá ìçí ìðïñåßò
Ç áëëßùò 'üëá ôá ìùñÜ óôçí ðßóôá'
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
.....Αυτό που ξέρω είναι πως πάλι θα τρελλαθεί στις πωλήσεις......
XAXAXAXA!!! Καλό!!!
Aμφιβάλεις???
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Civic Type R
Κάτι μου θυμίζει το καινούριο Golf!Να θέλεις να αγιάσεις και να μην μπορείς
Η αλλίως 'όλα τα μωρά στην πίστα'
παντως η χοντα πρεπει να μπηκε στο ρεκορ γκινες: το σπορ μοντελο της σειρας εχει πουλησει περισοτερο απο τα νορμαλ 1.4 - 1.6....
εγω στο δρομο θα δω στα 2-3 typeR ενα νορμαλ σιβικ...
Ειχε μεγαλη επιτυχια σαν μοντελο -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
παντως η χοντα πρεπει να μπηκε στο ρεκορ γκινες: το σπορ μοντελο της σειρας εχει πουλησει περισοτερο απο τα νορμαλ 1.4 - 1.6....
εγω στο δρομο θα δω στα 2-3 typeR ενα νορμαλ σιβικ...
Ειχε μεγαλη επιτυχια σαν μοντελοΚάτι σαν τα Impreza...
-
Γιατί, τα Λάνσερ;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί, τα Λάνσερ;Και κάτι σχετικό...
1 στα 5 Α3 (προηγούμενης γενιάς) που εισάγονταν στη χώρα μας, ήταν S3
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί, τα Λάνσερ;
Και κάτι σχετικό...
1 στα 5 Α3 (προηγούμενης γενιάς) που εισάγονταν στη χώρα μας, ήταν S3
Και το ποσοστό των VTS στη γενιά των Saxo δεν ήταν επίσης πολύ υψηλό (τουλάχιστον στην Ελλάδα);
-
Στο UK πάντως έχω δεί μέχρι στιγμής 2 ή 3 Type R. Αντιθέτως, απλά Civic τρίπορτα και πεντάπορτα βλέπω κάθε μέρα. Τα Civic είναι πολύ δημοφιλή.
Απο Saxo, δεν έχω δεί ούτε απλά, ούτε VTS! Όλα είναι VTR, δηλαδή έχουν την ίδια μηχανή με το VTS αλλά βγάζουν μόνο 100 άλογα. Στην Ελλάδα πάλι, δέν έχω δεί ούτε ένα VTR. Μάλλον δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο UK πάντως έχω δεί μέχρι στιγμής 2 ή 3 Type R. Αντιθέτως, απλά Civic τρίπορτα και πεντάπορτα βλέπω κάθε μέρα. Τα Civic είναι πολύ δημοφιλή.Απο Saxo, δεν έχω δεί ούτε απλά, ούτε VTS! Όλα είναι VTR, δηλαδή έχουν την ίδια μηχανή με το VTS αλλά βγάζουν μόνο 100 άλογα. Στην Ελλάδα πάλι, δέν έχω δεί ούτε ένα VTR. Μάλλον δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Tα VTR στην Αγγλία βγάζουν 90 άλογα, είναι με τον παλιό 8βάλβιδο κινητήρα των 1.6 λίτρων.
Νομίζω κι εγώ πως Saxo VTR δεν υπήρξε στην Ελλάδα... Υπήρξε κάποια στιγμή το VTL, το οποίο ήταν 1.1 (ή 1.4 στην καλύτερη περίπτωση) με ένα περίεργο bodykit... Αλλά με τα πλαστικά τάσια στους 13 ιντσών τροχούς.
Ο λόγος που δεν έχεις δει Saxo στην Αγγλία, είναι πιθανότατα το ότι θεωρείται το πρώτο σε προτίμηση αυτοκίνητο για modding, κοινώς αυτό που λέμε εδώ (τώρα πρόσφατα) καγκουριές. Ετσι όπως τα κάνουν πού να καταλάβεις ότι ήταν κάποτε Saxo!
VW Golf GTI