-
Μόλις είδα στα Χανιά Opel astra cc! Δεν ήξερα ότι είχε κυκλοφορήσει...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aπίστευτη πολύ πιο εντυπωσιακή από την κλειστή αλλά αυτή η οροφή που της έχει βάλει παρόλο που πρέπει να είναι από carbon φαίνεται πολύ άσχημη...
Πρωτη φορα βλεπω murcielago με αεροτομη. Μεγιστη καγκουρια να πειραξεις οπτικα οποιοδηποτε αυτοκινητο τετοιας αξιας και τετοιου σχεδιου. Τωρα δηλαδη με την αεροτομη θα πηγαινει καλυτερα απο οτι χωρις ????
Η οροφη γιατι ειναι ετσι ?Μου θυμιζει καγκουρες με παπια που βγαζουν τους καθρευτες για να δινει περισσοτερο χιλιομετρο το μηχανημα (στο σκεπτικο μου τους θυμιζει)
-
Opws eipe kai to paidi pio panw i orofi prepei na einai carbon, sigoura poly akrivi alla mazi kai me tin aerotomi den nomizw oti tis paei kai einai ligo ierosylia na prospatheis na ftiakseis avto to avtokinito les kai einai kana saxo...
Sigoura elleipsi goustou.....i apla pollaaaaaaaa lefta gia petama!
-
Η murcielago έχει ένα θεματάκι με την μαλακή οροφή, μετά τα 220 πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή αλλιώς σκίζεται. Υποθέτω ότι το άσχημο κάρμπον κατασκεύασμα έχει να κάνει με αυτό
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η murcielago έχει ένα θεματάκι με την μαλακή οροφή, μετά τα 220 πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή αλλιώς σκίζεται. Υποθέτω ότι το άσχημο κάρμπον κατασκεύασμα έχει να κάνει με αυτόΣου έχει συμβεί και εσένα?? Ευτυχώς και νόμιζα ότι μόνο εγώ το παθαίνω...
Όχι τίποτα άλλο αλλά χαλάει το χτένισμα...
-
-
Maserati Shamal είναι και δεν έιναι bodykit
-
-
Σημεία των καιρών κάποτε λέγαμε πολλές BMW, μετά λέγαμε πολλές Cayenne, τώρα λέμε πολλές Lamborgini και σε λίγο θα λέμε πολλές Bentley
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Maserati Shamal είναι και δεν έιναι bodykitThanks for info! Είχα την εντύπωση ότι ήταν κάποιο body kit για την Ghibli! Aυτό βέβαια δεν αναιρεί το αρχικό μου σχόλιο ότι την θεωρώ άσχημη...
-
παρενθεση μολις περασε μια βυσσινι Gallardo στην ΑΟ.
Βυσσινι Gallardo οταν πηγαινα για μπανιο στο δρομο για Νεα Μακρη. Πρεπει να ηταν η ιδια. Ο τυπος θα κοβει βολτες ολη τη μερα λογικα
-
μια 4porte πριν απο 2-3 μερες στο κεντορ της θεσσαλονικης...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια 4porte πριν απο 2-3 μερες στο κεντορ της θεσσαλονικης...to kainourio montelo les se xrwma keramydi-kafe?
-
Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής έχει πιο πολλές Καγιέν απ' ότι Vitara, Rav, Santa Fe και τα λοιπά (μπας-κλας) suv μαζί....
-
997 Turbo στο Vive Mar στην Βούλα πριν 3 νύχτες..
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πρέπει να είναι η πιο άσχημη maserati που έχω δει ποτε μου!! Ήθελα να ήξερα τι είδους body kit είναι αυτό... Προσέξτε την μαύρη κολώνα που περνάει και πάνω από τον ουρανό ή το σκαλοπάτι στο καπό...Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε φίλος από Βουλιαγμένη...
το αυτοκινητο ειναι σταντε μονιμως παρκαρισμενο απεναντι απ'την ωκεανιδα..
το εχω δει απειρες φορεςedit, οπως και το πορσικο
-
-
Porsche 911 GT3 RS έξω από το Hungaroring την ημέρα του αγώνα.
10μετρο+ Hummer στο κέντρο της Βουδαπέστης. Το αποκορύφωμα του ΗΜΑΡΤΟΝ. Ελπίζω να μη διαβάζει το forum ο ιδιοκτήτης του γιατί μάλλον γιος ρώσου μαφιόζου θα ήταν.
Υπάρχουν 'αποδείξεις' αλλά βρίσκονται στη ψηφιακή μηχανή του αδερφού μου. Όταν έρθουν στα χέρια μου θα τις δημοσιεύσω.
-
-
Αυτό δεν ειναι που βγαίνει και σε 5-6.000 κυβικά και καμιά 500άρα άλογα;
Carspotting