-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
μια 4porte πριν απο 2-3 μερες στο κεντορ της θεσσαλονικης...
to kainourio montelo les se xrwma keramydi-kafe?
Αυτό κυκλοφορεί εδώ και κανένα χρόνο στήν περιοχή. (του...κέντορος )
Μόνο να το βλέπεις,σου φτάνει -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αυτό δεν ειναι που βγαίνει και σε 5-6.000 κυβικά και καμιά 500άρα άλογα;8300 κυβικά και 510 άλογα.
-
Σμόλ μπλόκ είναι;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
F430 κόκκινη (δεν πρόλάβα να δω πινακίδες) πριν κανα τρίωρο Όλγας με ΜαρτίουΤην πέτυχα και σήμερα, ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, μόνο που ήμουν με αμάξι.
Έτσι πηγαίναμε μαζί από τη Μαρτίου μέχρι τη ΧΑΝΘ.
(Όχι, δεν είμαι τόσο γρήγορος, απλά είχε κίνηση )
Πινακίδες ΖΥΧ.Ήχος από άλλο πλανήτη. Πατούσε και κάτι ξερογκαζιές και ξεροσταλιάζαμε όλοι στα οπίσθια της κούκλας.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό δεν ειναι που βγαίνει και σε 5-6.000 κυβικά και καμιά 500άρα άλογα;
8300 κυβικά και 510 άλογα.
Κλασσικός μαντεμένιος V8 να υποθέσω;
-
Αλουμινένιος V10!
-
Τον φορά και το Viper
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
F430 κόκκινη (δεν πρόλάβα να δω πινακίδες) πριν κανα τρίωρο Όλγας με Μαρτίου
Την πέτυχα και σήμερα, ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, μόνο που ήμουν με αμάξι.
Έτσι πηγαίναμε μαζί από τη Μαρτίου μέχρι τη ΧΑΝΘ.
(Όχι, δεν είμαι τόσο γρήγορος, απλά είχε κίνηση )
Πινακίδες ΖΥΧ.Ήχος από άλλο πλανήτη. Πατούσε και κάτι ξερογκαζιές και ξεροσταλιάζαμε όλοι στα οπίσθια της κούκλας.
...και εγώ την πέτυχα από ΧΑΝΘ μέχρι Αριστοτέλους περίπου, χθες το βράδυ! Κίνηση είχε γιατί στρώνανε λωρίδες στις διαβάσεις! Ποιος την ακολούθησε από την Αριστοτέλους και πέρα;
-
Να προσθέσω ότι προχθές παρακολουθούσα κόντρα μιας πορτοκαλί Gallardo και μιας κόκκινης F430 από Ανθέων μέχρι το φανάρι της Περιφερειακής όπου χωρίστηκαν...φυσικά και ακολούθησα την Gallardo που θα συνέχιζε περιφερειακή...
-
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να προσθέσω ότι προχθές παρακολουθούσα κόντρα μιας πορτοκαλί Gallardo και μιας κόκκινης F430 από Ανθέων μέχρι το φανάρι της Περιφερειακής όπου χωρίστηκαν...φυσικά και ακολούθησα την Gallardo που θα συνέχιζε περιφερειακή...Εσύ ήσουν με Porsche 911 και μπορούσες να τους ακολουθήσεις ;
Ακόμα και αν τους ακολούθησες όμως τότε δεν παρακολουθούσες μια κόντρα, συμμετείχες σ' αυτή -
Πριν απο 4-5 χρονια -νομιζω- ακουσα κατι που δε θα το ξεχασω ποτε... Στο κεντρο της αθηνας, μεσα απο το λεοφωρειο. Μολις σηκωσα το βλεμμα τα ματια μου ειδαν ενα TVR Tuscan να πηγαινει απο Συγγρου προς κεντρο...... Δυστυχως εξαφανιστηκε πολυ γρηγορα, με τον ιδιο παντα ηχο!!!!!!!!
Και πιο προσφατα, στην Ηλιουπολεως πηγαινα πλαι-πλαι για αρκετη ωρα με Aston Martin DB5 δεξιοτιμονη με πινακιδες ΕΛΠΑ... Ο οδηγος φαινοταν πανευτυχης με τεραστοιο χαμογελο!!!
ΑΛΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ TVR ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Πρωτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο.
-
Εκείνο είναι άλλο ρε.Καί αγωνιστικό μάλιστα.Κοντά στήν διασταύρωση του Λαχανά.
-
Μια φορά πρεπει να είχα βάλει και βενζίνη εκεί αλλά δεν το έχω προσέξει
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μια φορά πρεπει να είχα βάλει και βενζίνη εκεί αλλά δεν το έχω προσέξειΔέν μπορεί να συμβεί αυτό.
Το αυτοκίνητο είναι στημένο πάνω σε εξέδρα,πέντε-έξι μέτρα ψηλά.
Αν περάσεις από τόν δρόμο,σίγουρα θα το δείς ενώ οδηγείς.
Πηγαίνοντας για Σέρρες από τή δεξιά μεριά του δρόμου -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Να προσθέσω ότι προχθές παρακολουθούσα κόντρα μιας πορτοκαλί Gallardo και μιας κόκκινης F430 από Ανθέων μέχρι το φανάρι της Περιφερειακής όπου χωρίστηκαν...φυσικά και ακολούθησα την Gallardo που θα συνέχιζε περιφερειακή...
Εσύ ήσουν με Porsche 911 και μπορούσες να τους ακολουθήσεις ;
Ακόμα και αν τους ακολούθησες όμως τότε δεν παρακολουθούσες μια κόντρα, συμμετείχες σ' αυτήΌχι ρε συ, με ένα Clio ήμουν...Απλά είμαι πολύ χεράς!
Τι να μου πούνε Lambo και Ferrari; Σαν να λέμε Φολκσβάγκεν και Φίατ...
Αν έχεις δει το τμήμα από Ανθέων μέχρι Περιφερειακή, θα καταλάβεις ότι αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ κάνανε σοβαρή κόντρα, απλά πήγαιναν σβέλτα, αλλά τουλάχιστον γέμιζαν μερικές ταχύτητες και δεν κινδύνευε κόσμος - αυτό και αν είναι περίεργο! Αυτός ο δρόμος είναι για κόντρες με φυσιολογικά αυτοκίνητα κάτω των 100 ίππων (και ίσως υπερυψωμένα), δεν είναι για 400-500 άλογα...Εγώ ΠΑΡακολουθούσα με ένα Clio...
-
Ανοίγουν συχνά εκεί τα υπερτουτού, είχα γράψει εδώ για μια 360 που είχε ανοίξει στο φανάρι της σοφούλη στον ίδιο δρόμο και είχα μείνει μλκς εγώ , και η κοπέλα μου δίπλα να μου λέει 'θεέ μου, τι καγκουράμαξο!'
Carspotting