-
Προσκύνησα!!!
προ μισής ώρας περίπου, Fiat Dino spider στην αργυρούπολη, μπλέ σκούρο ή μάυρο, σε τέλεια κατάσταση
δίλιτρος V6, με 4 εκκεντροφόρους, 5 ταχύτητες και 160 ολόκληρα άλογα, εν έτει 1966 παρακαλώ!
-
Χε χε προσκυνώ και γω! Και για να μην ξεχνιόμαστε το μοτέρ είναι από Ferrari Dino
-
Το Σαββατοκυριακο ημουν Στη Πραγα και επαθα πλακα.Σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους ειδα τη MASERATI MC12 που εχοθν οι 4τροχοι στο τευχος Απριλιου και καπακι μια BUGATTI EB110.Τα ειδα ολα!!!Λεω δεν ειναι δυνατον και ομvς ηταν...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το Σαββατοκυριακο ημουν Στη Πραγα και επαθα πλακα.Σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους ειδα τη MASERATI MC12 που εχοθν οι 4τροχοι στο τευχος Απριλιου και καπακι μια BUGATTI EB110.Τα ειδα ολα!!!Λεω δεν ειναι δυνατον και ομvς ηταν...στην Πράγα έχει και... άλλα αξιοθέατα, καλύτερα!
-
Φαίνεται ότι για μένα αυτήν η εβδομάδα είναι η εβδομάδα της nissan
Πέτυχα murano, έξω από του Μπάμπη (το μουσικό κέντρο) στην Κηφισιά, ασημί με πινακίδες ΥΜΑ... αν θυμάμαι καλά
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....
Η σύζυγος γνωστού λαστιχά! Πρόσεχε είναι και μαμά! Παιδάκια you know!
Σοβαρά μιλάς;Γνωστού;Μήπως Ακτή Δυμαίων;Φανάρι ΑΒ...
ΥΓ:Παιδάκια ή παϊδάκια;;;
Ω ναι σοβαρά μιλάμε πάντα! Όχι όμως Ακτή Δυμαίων (εκεί δούλευε παλιά), αλλά Ψαροφάι (Δεν θέλω γέλια! ) μεριά! Έχει και δυναμόμετρο μέσα...
ΥΓ Αφού είπαμε παιδάκια, πιτσιρίκια δηλαδής! Πρέπει να πήγαινε για ψώνια, γιατί κανονικά κυκλοφορεί με μία ΧΤ Supermotard
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....
Η σύζυγος γνωστού λαστιχά! Πρόσεχε είναι και μαμά! Παιδάκια you know!
Σοβαρά μιλάς;Γνωστού;Μήπως Ακτή Δυμαίων;Φανάρι ΑΒ...
ΥΓ:Παιδάκια ή παϊδάκια;;;
Ω ναι σοβαρά μιλάμε πάντα! Όχι όμως Ακτή Δυμαίων (εκεί δούλευε παλιά), αλλά Ψαροφάι (Δεν θέλω γέλια! ) μεριά! Έχει και δυναμόμετρο μέσα...
ΥΓ Αφού είπαμε παιδάκια, πιτσιρίκια δηλαδής! Πρέπει να πήγαινε για ψώνια, γιατί κανονικά κυκλοφορεί με μία ΧΤ Supermotard
Μια τέτοια γυναίκα θέλω!!!Γενικώς δηλαδή-όλο το πακέτο...Να τη δω να κατεβάζει τα ψώνια από το πορτ-μπαγκάζ του Έβο (να δύο λέξεις που δεν περίμενα να βάλω ΠΟΤΕ στην ίδια πρόταση!) με τα cornflakes για τα πιτσιρίκια (το μαθα!) και δε θέλω άλλο!!!Δεν ξαναπάω Α.Δυμαίων για λάστιχα!Ψαροφάι σου ρχομαι!!!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Φαίνεται ότι για μένα αυτήν η εβδομάδα είναι η εβδομάδα της nissanΠέτυχα murano, έξω από του Μπάμπη (το μουσικό κέντρο) στην Κηφισιά, ασημί με πινακίδες ΥΜΑ... αν θυμάμαι καλά
Εγώ είδα Μουράνο το καλοκαίρι.Ήταν αμερικ(λ)άνικων προδιαγραφών-το ευρωπαϊκό δεν είχε βγει ακόμα.Πινακίδες Ντάλλας αν θυμάμαι καλά.Κάτι προφυλακτήρες διπλάσιοι απ το 'δικό' μας!Στην πινακίδα έγραφε TRELOS!!!Περίμενα οτι μέσα θα έβλεπα δέρματα αγελάδας αλλά ευτυχώς όχι...Εννοείται το είδα στο καζίνο (όχι ρε δε παίζω εγώ!Για δουλειά ήμουν...)
-
Triumph Herald ανοιχτό
ΑΙΧΑΜ
Cadillac STS
και ένα XFire (όχι δεν ήταν ο Dude )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και ένα XFire (όχι δεν ήταν ο Dude )Δεν είχε νίτρο ε?
-
Μια τέτοια γυναίκα θέλω!!!Γενικώς δηλαδή-όλο το πακέτο...Να τη δω να κατεβάζει τα ψώνια από το πορτ-μπαγκάζ του Έβο (να δύο λέξεις που δεν περίμενα να βάλω ΠΟΤΕ στην ίδια πρόταση!) με τα cornflakes για τα πιτσιρίκια (το μαθα!) και δε θέλω άλλο!!!Δεν ξαναπάω Α.Δυμαίων για λάστιχα!Ψαροφάι σου ρχομαι!!! -
Alfa Romeo Arna έχει αναφερθεί εδώ στην Ελλάδα;
Θα αναφέρω εγώ μια πάντως...Θεσσαλονίκη, επί της Γρ. Λαμπράκη. Δυστυχώς, δεν είδα πινακίδες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δυστυχώς, δεν είδα πινακίδες.δυστυχώς που υπάρχει τέτοιο αμάξι να λες... ντροπή!
-
Πέτυχα murano, έξω από του Μπάμπη (το μουσικό κέντρο) στην Κηφισιά, ασημί με πινακίδες ΥΜΑ... αν θυμάμαι καλά
Εγώ είδα Μουράνο το καλοκαίρι.Ήταν αμερικ(λ)άνικων προδιαγραφών-το ευρωπαϊκό δεν είχε βγει ακόμα.Πινακίδες Ντάλλας αν θυμάμαι καλά.Κάτι προφυλακτήρες διπλάσιοι απ το 'δικό' μας!Στην πινακίδα έγραφε TRELOS!!!Περίμενα οτι μέσα θα έβλεπα δέρματα αγελάδας αλλά ευτυχώς όχι...Εννοείται το είδα στο καζίνο (όχι ρε δε παίζω εγώ!Για δουλειά ήμουν...)
Πινακιδες Dallas;
Καραφλιασα τωρα.Μαλλον θα εννοουσες πινακιδες Texas αλλα ασε τωρα τι Dallas τι Texas.
Περίμενα οτι μέσα θα έβλεπα δέρματα αγελάδας
Ρε παιδια πολυ τηλεοραση βλεπετε και οχι τιποτα αλλο αλλα αυτες οι Αμερικανικες εκπομπες ειναι 20ετιας και πανω.
Νικος
ΥΓ: αντε γιατι ειχα παρει αναποδες σημερα στην δουλεια και μου εφτειαξες τα κεφια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και ένα XFire (όχι δεν ήταν ο Dude )
Δεν είχε νίτρο ε?
ΧΑΧΑ Τι μου θυμησατε τωρα. Ωραια...εποχη εκεινη.
-
Απο Παρασκευη μεχρι προχθες ημουν εξαημερη με το σχολειο στην Ιταλια. Το ειδα δεν περιγραφεται. Απο Ανκονα μεχρι Φλωρεντια πεντε Ferrari 360 Modena, μια 360 Spider μια F430. Στην Φλωρεντια στο λοφο του Μιχαηλ Αγγελου ειχε υπαιθρια παρουσιαση της νεας Corvette και Hummer, μετα απο λιγο εσκασε μυτη μια 360 Modena ασημενια εκατσε λιγο και εφυγε. Λιγο πριν φυγουμε περασε μια F430 αλλα ημασταν μεσα στα πουλμαν εγω βεβαια τα παρατησα ολα και ετρεξα να την προλαβω για μια φωτο αλλα δεν τα καταφερα. Στην Ρωμη ειδα 2 Murcielago και μια Murcielago Roadster κιτρινη, το αμαξι δεν παιζεται ειναι τρελα. Επισης ειδα 612 Scaglietti kai 550 Maranello, μια Viper και καμια 50 Porsche Turbo kai Turbo S, πεντε Αστον Μαρτιν. Τελος ειδα και και δυο Αλφα Ρομεο 159 οι οποιες ηταν καταπληκτηκες.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πινακιδες Dallas;
Καραφλιασα τωρα.Μαλλον θα εννοουσες πινακιδες Texas αλλα ασε τωρα τι Dallas τι Texas.
Περίμενα οτι μέσα θα έβλεπα δέρματα αγελάδας
Ρε παιδια πολυ τηλεοραση βλεπετε και οχι τιποτα αλλο αλλα αυτες οι Αμερικανικες εκπομπες ειναι 20ετιας και πανω.
Νικος
ΥΓ: αντε γιατι ειχα παρει αναποδες σημερα στην δουλεια και μου εφτειαξες τα κεφια.
Τexas, oh yeah!!Sorry man!!
-
BMW 745i νεο μοντελο με 20 ιντσες ζαντα.
-
BMW 850
911 997 Carrera S
911 996 Carrera 4S
Boxster S
Alfasud (πρώτη φορά είδα από κοντά ) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Alfasud (πρώτη φορά είδα από κοντά )Μήπως ήταν αυτή;
Carspotting