-
Σήμερα πέτυχα aston martin μαύρη στην Χαριλάου Τρικούπη στο Κεφαλάρι με ξένες πινακίδες. Την είδα από πίσω
-
Σάββατο μεσημέρι, έξω απο γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, κατάφερα να αποθανατίσω με το κινητό μια παρκαρισμένη κίτρινη Lamborghini. H φώτο είναι σε αυτό το link!!!!
-
O γείτονάς μου μόλις έφερε στο parking μας μια ολοκαίνουρια Mercedes CLS. Πάντως προσωπικά δεν προκειται να ξεχάσω τις τρείς ημέρες που είχα στην διάθεσή μου μια ασημένια Maserati Quattroporte του 1997. Κεραυνοβόλος έρωτας!! Την επέστρεψα με πόνο καρδιάς!! Αν θέλετε φωτογραφίες απο την Maserati, θα τις ανεβάσω σύντομα
-
Ο χρήστης alkis_ita έγραψε:
O γείτονάς μου μόλις έφερε στο parking μας μια ολοκαίνουρια Mercedes CLS. Πάντως προσωπικά δεν προκειται να ξεχάσω τις τρείς ημέρες που είχα στην διάθεσή μου μια ασημένια Maserati Quattroporte του 1997. Κεραυνοβόλος έρωτας!! Την επέστρεψα με πόνο καρδιάς!! Αν θέλετε φωτογραφίες απο την Maserati, θα τις ανεβάσω σύντομαναι βαλε !! παντως η cls ειναι πολυ τουμπανο , εχω δει 2 ασιμη , δεν ξερω αν ηταν η ιδια . παω στοιχημα πως του γειτονα σου ειναι ασημι
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Σάββατο μεσημέρι, έξω απο γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, κατάφερα να αποθανατίσω με το κινητό μια παρκαρισμένη κίτρινη Lamborghini. H φώτο είναι σε αυτό το link!!!!Η συγκεκριμένη 'συχνάζει' συνέχεια εκεί.
Κάποια μέρα είχα και την τύχη να 'κυνηγηθούμε' και στο δρόμο για Σούνιο. Ωραίος ο ήχος της...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Challenge Stradale στην Αριστοτέλους , φαρδιά πλατιά παρκαρισμενη εκεί μπροστά...Φυσικά, δεν υπάρχουν κλήσεις για αυτά...Έχω και φωτογραφία!!!
Και αφού λές οτι έχει τι περιμένεις?????
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
O γείτονάς μου μόλις έφερε στο parking μας μια ολοκαίνουρια Mercedes CLS. Πάντως προσωπικά δεν προκειται να ξεχάσω τις τρείς ημέρες που είχα στην διάθεσή μου μια ασημένια Maserati Quattroporte του 1997. Κεραυνοβόλος έρωτας!! Την επέστρεψα με πόνο καρδιάς!! Αν θέλετε φωτογραφίες απο την Maserati, θα τις ανεβάσω σύντομα
ναι βαλε !! παντως η cls ειναι πολυ τουμπανο , εχω δει 2 ασιμη , δεν ξερω αν ηταν η ιδια . παω στοιχημα πως του γειτονα σου ειναι ασημι
bingo, ασημί είναι η CLS. Φωτογραφίες απο την Maserati (και του εσωτερικού του αυτοκινήτου) λίαν συντόμως!
-
Χθες απόγευμα στην Ηρώων Πολυτεχνείου (Πάτρα) μια μαύρη Rolls Royce Silver Shadow του 60 τόσο, σαν αυτές που βλέπουμε σε ταινίες του 80.Είχε βρετανικές πινακίδες.Ήταν σαν καινούργια η άτιμη...
3 αυτοκίνητα πίσω μια λαδί Jaguar ίδιας ηλικίας-δε ξέρω μοντέλο- πάλι με βρετανικές πινακίδες.Η διαφορά ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα (ως προς την κατάστασή τους) χαώδης... -
Και όπως υποσχέθηκα το link με τις φωτογραφίες του εσωτερικού και του εξωτερικού της Maserati Quattroporte...
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/alkgr/34397oAx...μου λείπει αυτο το αυτοκίνητο...
-
Bentley Continental GT, Syntagma Square, last night!!!!!
-
Μια σύντομη οδηγία για το πώς να ποστάρω; Ή ένα λινκ που να με οδηγεί;
-
SLK 55 AMG (νέα) στη Δάφνη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
SLK 55 AMG (νέα) στη Δάφνηκίτρινη???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κίτρινη???
Aσημι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κίτρινη???
όχι δεν ήταν diesel
κι ένα Golf V TDI, αλλά αυτό δεν το είδα μόνο
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συγνωμη για την ποιοτητα αλλα το ειδα ξαφνικα μπροστα μου,μεχρι να το βγαλω και δευτερη φωτο ανοιξε η κινηση και εφυγε.Εχει κανονικες πινακιδες ΚΡΚ****.πω, πω, κορυφαια , μοντα ! ειχα δει ενα φοκους wrc replica απ τη θασσαλονικη.
εγω παντως στο αμαξι μου δεν θα κανα τετοια μοντιφα
-
Το focus είναι γνωστό, Xsara πρωτη φορά βλέπω και είναι η πρώτης γενιας μετά το kit car. EVO ιδιαίτερα VI υπάρχουν πολλά αλα Μάκινεν!
-
Γυριζοντας απο το χωριο τον πετυχα πανω σε στροφες και του εριξα στα αυτια .Οι πινακιδες ειναι ΚΡΗ** τελικα.Προσπαθησα να τον βγαλω φωτο οταν ειμουν πισω του αλλα βγηκε πολυ φλουταρισμενη.Εχει φουσκωμενα φτερα μπρος-πισω και μονη μπουκα πισω .Ειναι κατι διαφορετικο.
*Εγω τον προσπερασα αλλα αυτος μπορει να μην το καταλαβει γιατι δεν ετρεχε πανω απο 80χλμ/ωρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συγνωμη για την ποιοτητα αλλα το ειδα ξαφνικα μπροστα μου,μεχρι να το βγαλω και δευτερη φωτο ανοιξε η κινηση και εφυγε.Εχει κανονικες πινακιδες ΚΡΚ****.Είναι πολύ καλή ρέπλικα.Την έχει ο αντιπρόσωπος της Σιτροέν στην Κόρινθο.Μάλλον δευτέρα θα είμαι εκεί, αν την δω θα βγάλω καλύτερη φωτό.
Carspotting