-
πωπω.. Cote d' Azur γίναμε στη Θεσσαλονίκη..
-
Φτώχεια καταραμένη ρε γμτ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φτώχεια καταραμένη ρε γμτ...Άστα να πάνε, απορώ πως αντέχουν να ζουν υπό τέτοιες συνθήκες..
-
μαμαει η xlr!
-
Supra στην Κηφισσια, Integra στη Συγγρου.
Jap fun!
-
το clio ήταν πρώτης γενιάς... όχι οτι θα με χάλαγε...
όχι δεν είναι αυτό που λές γιατι το παιδι το ρώτησα και το έχει κανα χρόνο ήδη... νομίζω το συγκεκριμένο το είχαμε δει πιο παλιά στην κηφησίας προς πώληση....
-
Αν ερθει στη Λαρισα θελω ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ
-
Χτες το πρωι ειδαι στην Κηφισιας κοκκινο mini με δυο λευκες χοντρες ριγες στο καπω και στους εξωτερικους καθρεπτες ηταν ζωγραφισμενη η αγγλικη σημαια ....πρωτη φορα εβλεπα τετοιο συνδυασμο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αν ερθει στη Λαρισα θελω ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑκατι μου λέει πως θα ναι εκει... αλλα μην το πεις πουθενα... χιχι... δεν μου είπε σίγουρα το παιδί...
-
Προχτες βράδυ στην άνοδο της Χαμοστέρνας πριν την αριστερή μετά τη γέφυρα μια Μ5 να ανοίγει...
Εκεί που ξενέρωσα ήταν όταν είδα αυτή και το S3 που προσπαθουσε να ακολουθήσει να πλακώνονται στα φρένα και να παίρνουν την αριστερή με -20 χαω απ' ότι την πήρα εγώ...
Σήμερα στη Βουλιαγμένης SL55 AMG...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προχτες βράδυ στην άνοδο της Χαμοστέρνας πριν την αριστερή μετά τη γέφυρα μια Μ5 να ανοίγει...Εκεί που ξενέρωσα ήταν όταν είδα αυτή και το S3 που προσπαθουσε να ακολουθήσει να πλακώνονται στα φρένα και να παίρνουν την αριστερή με -20 χαω απ' ότι την πήρα εγώ... ..
Μήπως σε περιμένανε στη στροφή?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Προχτες βράδυ στην άνοδο της Χαμοστέρνας πριν την αριστερή μετά τη γέφυρα μια Μ5 να ανοίγει...
Εκεί που ξενέρωσα ήταν όταν είδα αυτή και το S3 που προσπαθουσε να ακολουθήσει να πλακώνονται στα φρένα και να παίρνουν την αριστερή με -20 χαω απ' ότι την πήρα εγώ... ..
Μήπως σε περιμένανε στη στροφή?
Λες?
-
Είναι περίεργο πώς, όταν βλέπεις για πρώτη φορά ενα ξεχωριστό, ή ιδιαίτερο αυτοκίνητο, γρήγορα το ξαναβλέπεις .
Χθές είδα ένα Χ1/9 πορτοκαλί. Σήμερα το ξαναείδα. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Πρέπει να είσαι enthusiast για να οδηγείς τέτοιο μεσα στην Αθήνα .
-
κυκλοφορει στη Θεσσαλονικη εδω και κοντα ενα μηνα μια ολοκαινουργια S class της μερσεντες........ με πινακιδα ΝΗΕ......... χθες το μεσημερι ηταν εγνατια με μαρτιου.......
το αλανι ποτε προλαβε και την πηρε????
-
Είναι περίεργο πώς, όταν βλέπεις για πρώτη φορά ενα ξεχωριστό, ή ιδιαίτερο αυτοκίνητο, γρήγορα το ξαναβλέπεις .Χθές είδα ένα Χ1/9 πορτοκαλί. Σήμερα το ξαναείδα. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Πρέπει να είσαι enthusiast για να οδηγείς τέτοιο μεσα στην Αθήνα .
Αν δεις και ένα πράσινο με πινακίδες ΖΚ μπορεί να είναι ένα προηγούμενο της οικογενείας, το οποίο δυστυχώς πουλήσαμε πριν από κάποια χρόνια.
Τρομερό αμάξι, αλλά όταν ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό αυτών που οδηγούν τότε αρχίζουν και εμφανίζονται προβλήματα λόγω ακινησίας, ιδίως στα παλιά μοντέλα.
Αν το είχαμε ακόμα άνετα θα το έπαιρνα στην Αθήνα, προφανώς όχι σε κίνηση (είναι ταλαιπωρία που δεν αξίζει σ' ένα τέτοιο αυτοκίνητο) αλλά το βράδυ ή για ανοιχτές διαδρομές ή 'για να κάψω βενζίνη'Έχω πετύχει και ένα μωβ στην ΑΟ και ένα μπλε (δε θυμάμαι που)
-
Είναι περίεργο πώς, όταν βλέπεις για πρώτη φορά ενα ξεχωριστό, ή ιδιαίτερο αυτοκίνητο, γρήγορα το ξαναβλέπεις .Χθές είδα ένα Χ1/9 πορτοκαλί. Σήμερα το ξαναείδα. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Πρέπει να είσαι enthusiast για να οδηγείς τέτοιο μεσα στην Αθήνα .
Κι εγώ το είδα χθες, και χάζεψα! Πορτοκαλί, με μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος της εποχής προφανώς. Μπράβο στο παλικάρι που το έχει τόσο όμορφο. Πειραιά ήσουν?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είναι περίεργο πώς, όταν βλέπεις για πρώτη φορά ενα ξεχωριστό, ή ιδιαίτερο αυτοκίνητο, γρήγορα το ξαναβλέπεις .
Χθές είδα ένα Χ1/9 πορτοκαλί. Σήμερα το ξαναείδα. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Πρέπει να είσαι enthusiast για να οδηγείς τέτοιο μεσα στην Αθήνα .
Κι εγώ το είδα χθες, και χάζεψα! Πορτοκαλί, με μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος της εποχής προφανώς. Μπράβο στο παλικάρι που το έχει τόσο όμορφο. Πειραιά ήσουν?
Στην άνοδο Συγγρού, both times.
-
Εχτες είδα bmw 120i !!!!
Ξεράθηκα στο γέλιο!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχτες είδα bmw 120i !!!!
Ξεράθηκα στο γέλιο!!!Γιατι;;;
-
Δηλαδή άμα δεις 130, τι θα κάνεις; Θα σε τρέχουμε στο Δαφνί;
Carspotting