-
Πρώτης ή δεύτερης γενιάς; Το δεύτερο το λατρεύω. Και τα δύο πάντως έχουν ΤΗΝ παρουσία .
-
-
Ειδα χθες δυο (2) Jaguar S-Type παρκαρισμενες, να τις χωριζουν 3 μονο αμαξια!!!
...και δεν θελω σχόλια τυπου 'ε και;' απο κανενα. Για το Ηρακλειο δεν ειναι και πολυ συνηθησμενο... -
Τρείς (3 - three) Ferrari F430 χθές το βράδυ σε διάστημα μισής ώρας. Οι δύο - βέβαια - παρκαρισμένες έξω απο 'πίστα' στην Πειραιώς (μην ρωτήσετε ποιά - δεν πετάω τα ευρώ μου σε μαλ%%%%ς).
Να δώ εάν θα πετύχω κάποια απο αυτές σε κανένα δρόμο της προκοπής με **ΟΔΗΓΟ **μέσα - καί όχι celebrity μαιντανό.
-
C1 σήμερα το βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων..
-
Εχω ξαναπεί για τον συντάκτη του Evo που μένει απέναντι, και με ταρακουνάει κάθε πρωί με διαφορετικό uber-αυτοκίνητο . Μέχρι πρότινος, ένα γυαλιστερό WRX ή μία GT, σήμερα ένα κατακόκκινο GTi .
-
Εχτες στην παραλιακη ειδα clio sport 2λιτρο κατευθυνομενο προς την εκθεση....μετα το ειδα στο παρκιν των vips στην εισοδο της εκθεσης
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
εχθες στη δεκελείας είδα clio V6 3.0lt....ασημένιο και πρησμένο.....
i rest my case....
Μαλλον ειναι αυτο που πωλουνταν στο Γαλατσι, το εχει βγαλει απο τη βιτρινα τον τελευταιο μηνα οποτε υποθετω οτι πωληθηκε σε καποιον τυχερο...
-
Το καινούριο Clio Σάββατο μεσημέρι στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.
Οι πινακίδες του έγραφαν απλά CLIO (όχι νούμερα). Αντιπροσωπείας? Για test drive το είχαν βγάλει ?
Πάντως πηγαίναμε μαζί σχεδόν για μισή ώρα.
Τελείως υποκειμενικα βέβαια η μούρη του ειναι καλή. Το πίσω του δεν μου πολυαρέσει. Πάντως στο δρόμο πήγαινε πολύ καλά .. Αναμενόμενο μάλλον. -
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εχω ξαναπεί για τον συντάκτη του Evo που μένει απέναντι, και με ταρακουνάει κάθε πρωί με διαφορετικό uber-αυτοκίνητο . Μέχρι πρότινος, ένα γυαλιστερό WRX ή μία GT, σήμερα ένα κατακόκκινο GTi .Γιωργάκης;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εχω ξαναπεί για τον συντάκτη του Evo που μένει απέναντι, και με ταρακουνάει κάθε πρωί με διαφορετικό uber-αυτοκίνητο . Μέχρι πρότινος, ένα γυαλιστερό WRX ή μία GT, σήμερα ένα κατακόκκινο GTi .
Γιωργάκης;
Γιωργάκης who?
-
-
Την Παρασκεύη εθεάθη η γνωστή μπλέ Scaglietti της Θεσσαλονίκης στην Αγία Σόφια. Η ψηφιακή ήταν στην τσάντα αλλά δεν πρόλαβα να πυροβολήσω...Έμεινα να την κοιτάω. Και όλα αυτά μετά από μια βδομάδα και κάτι ψιλά υπερέκθεσης σε ακριβά αυτοκίνητα ( λίγες Ferrari πάρα πολλές 911 μια αντιπροσωπεία Lamborghini ) στο Λονδίνο. Απλά κοίταγα το αμάξι και τον τυχερό ( καμιά 50αρα πρέπει να 'ναι ) ιδιοκτήτη...
-
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, η ΕΛΒΟ είχε συναρμολογήσει κάποια Hummer για δημόσια χρήση, όπως ασθενοφόρα του στρατού. Έ, πήρε μερικά κι ο ΟΤΕΜηπως εννοεις οτι απο αυτα που αγορασε το ελλ. κρατος για το στρατο, απλα διεθεσε μερικα κ στον ΟΤΕ κ δεν ξερω που αλλου; Γιατι καθε αλλο παρα απλη υποθεση θεωρω την συναρμολογηση ενος τετοιου οχηματος..
-
Συναρμολογήθηκαν κάποια Hummer στην ΕΛΒΟ που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του στρατου, και μάλιστα κάποια από τα εξαρτήματα είναι Made in Greece (εκτός του πλαισίου και του κινητήρα, φυσικά). Οπότε φαντάστηκα πως σιγά μην πλήρωσε ο ΟΤΕς για αμερικάνικο Hummer (αν και μ' αυτά που βλέπουμε τώρα τελευταία ποτέ δεν ξέρεις.. ).
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Συναρμολογήθηκαν κάποια Hummer στην ΕΛΒΟ που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του στρατου, και μάλιστα κάποια από τα εξαρτήματα είναι Made in Greece (εκτός του πλαισίου και του κινητήρα, φυσικά). Οπότε φαντάστηκα πως σιγά μην πλήρωσε ο ΟΤΕς για αμερικάνικο Hummer (αν και μ' αυτά που βλέπουμε τώρα τελευταία ποτέ δεν ξέρεις.. ).Ετσι, ε;Εντυπωσιακο! (απο τη στιγμη που ουτε σκουτερ δεν συναρμολογειται στην Ελλαδα απο εκει κ περα..) Αν κ δεν θα ηθελα να ειμαι επιβατης του, οι εμπειριες μου με steyr στη διαρκεια της θητειας μου αρκουν κ περισσευουν!
-
Carspotting