-
Κάποτε πρέπει να αναλάβουμε δράση για τη φτώχια που μαστίζει αυτή την έρημη χώρα.
Βγαίνεις βόλτα στην Αρετσού και βλέπεις 56 RX8, 43 Impreza & Evo, 30 Cayenne, 24 350 Z, 3-4 Ferrari, 1-2 Lambo. Α, και ένα Dodge Viper!
Μετά δεν έχεις όρεξη ούτε καφέ να πιείς!
-
Ο χρήστης gio_lam έγραψε:
Κάποτε πρέπει να αναλάβουμε δράση για τη φτώχια που μαστίζει αυτή την έρημη χώρα.Βγαίνεις βόλτα στην Αρετσού και βλέπεις 56 RX8, 43 Impreza & Evo, 30 Cayenne, 24 350 Z, 3-4 Ferrari, 1-2 Lambo. Α, και ένα Dodge Viper!
Μετά δεν έχεις όρεξη ούτε καφέ να πιείς!
Αψογος......
-
Αλβανού?
Είχα την εντύπωση οτι ήταν Σκοπιανός, εκτός και αν άλλαξε χέρια. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αλβανού?
Είχα την εντύπωση οτι ήταν Σκοπιανός, εκτός και αν άλλαξε χέρια.Η Αλβανία έχει διεκδικήσεις στα Σκόπια
-
Εθεάθη Mercedes Maybach την Κυριακή το βράδυ έξω από την Εθνική Πινακοθήκη. Από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκε η Αγγελοπούλου και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του κτιρίου.
Και γω που νόμιζα ότι δεν κυκλοφορούν Maybach στην Ελλάδα... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εθεάθη Mercedes Maybach την Κυριακή το βράδυ έξω από την Εθνική Πινακοθήκη. Από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκε η Αγγελοπούλου και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του κτιρίου.
Και γω που νόμιζα ότι δεν κυκλοφορούν Maybach στην Ελλάδα...Της κας Αγγελοπούλου είναι η Maybach πρέπει να την έχει λίγες μέρες μόνο.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Αλβανού?
Είχα την εντύπωση οτι ήταν Σκοπιανός, εκτός και αν άλλαξε χέρια.πω πω τι μ@λ@κια ειπα.... δικιο εχεις φιλε. σκοπιανος ειναι
Και τώρα που το σκέφτομαι πόσα χρόνια σπουδάζει αυτός ο τυπάς...
-
-
Golf II G60 σήμερα στην Φιλοθέη!
(ειδικά αν είχε το 'μαμά' μοτέρ χε χε χε )
-
Ξαναειδα σημερα στον δρομο corrado G60...δεν θυμαμαι και γω ποτε ειχα δει την τελευταια φορα, θα πρεπει να περασανε πολλοι μηνες
-
αντεχει ακομα ο g-ladder?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντεχει ακομα ο g-ladder?Μπααααα... σύμφωνα με πληροφορίες μου όσα 'G' έχουν μείνει έχουν μεταλλαχθεί σε 1.8Τ.
-
μαλιστα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντεχει ακομα ο g-ladder?γι' αυτό ακριβώς το έβαλα στο carspotting
-
το καταλαβα!
-
Volvo S80 D5 Ταξί!
-
Μένεις Θεσσαλονίκη ή υπάρχει και άλλος ταρίφας με έφεση στα σουηδικά;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μένεις Θεσσαλονίκη ή υπάρχει και άλλος ταρίφας με έφεση στα σουηδικά;Δυστυχώς όχι, το είδα στο κοντά στο Hilton.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
το viper ειναι ενος αλβανου που σπουδαζει στο 'αμερικανικο κολλεγιο'...φιλε μου καλε παντως εγω ισα ισα που οταν τα βλεπω αυτα πινω τον καφε μου ακομα πιο ευχαριστα. ειλικρινα στο λεω
Δε λέω, καλό είναι να πίνεις το καφεδάκι σου και να αισθάνεσαι σαν να είσαι στην έκθεση της Γενεύης, αλλά είναι μερικοί τύποι που σου χαλάνε το στομάχι. Και εννοώ για παράδειγμα αυτούς που θέλουν ντε και καλά να παρκάρουν την αμαξάρα τους μπροστά στο μαγαζί που θα καθήσουν, έστω και αν είναι τριπλή σειρά!
Αλλά και γενικότερα νομίζω ότι πλέον έχουμε γίνει χώρα τεράστιων αντιθέσεων και ανισοτήτων και αυτό είναι κυρίως που με εμποδίζει να απολαύσω το φραπόγαλό μου (που λέει και ο Κ.Κ.)
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση απλώς να γερνάω απ' τα 28 μου και γι' αυτό να αρχίζω να ακούγομαι σαν τον Καββαθά!
-
Λοιπόν...χμμμ...πάω στο Metropolitan Hotel να δώσω εξετάσεις και απο-συντονίζομαι απο τα κάτωθι:
-5 γυαλιστερές Cayenne, eκ των οποίων μία Turbo ( )
-Caddillac SUV-κάτι
-Δύο SL500
-Και το αποκορύφωμα: ολοκαίνουργια, κατακόκκινη **Ferrari 430 **spider . Mε πορτογαλικές πινακίδες παρακαλώ.Να υποθέσω οτι όλοι αυτοί δεν ήλθαν για το διαγώνισμα ...η για το πλανητάριο ! Το γεγονός ότι ήταν η Εθνική μέσα και έπινε καφέ, έχει σχέση;
Carspotting