-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όσο για το Βora το καινούριο επιμένω ότι είναι ομορφότερο από αυτό το focus sedan...
Για το ST, από ότι έμαθα όμως, θα είναι 2.5 λίτρα... Οπότε...Παρανόηση,νόμιζα οτι εννούσες το τρέχον Bora και όχι αυτό που θα κυκλοφορήσει.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παρανόηση,νόμιζα οτι εννούσες το τρέχον Bora και όχι αυτό που θα κυκλοφορήσει.
Ε ναι. Το τωρινό παραείναι 'γοτθικό' για τα γούστα μου...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
-επιπλέον έξοδα για πινακίδες, μεταφορικά, τέλη 570 για το 1,6 και 670 για το 2,0
-145 μόνο σε 5θ ghia 21924 και σε 3θ titanium 22694Xmm gia 1600cc sunithws kapou 300 eurw einai ta 'perierga' epipleon. Diladi alla 300 eurw krummena...
An isxuei auto pou les gia to 2,0 einai MEGALI karagiozia, mallon den isxuei giati kapou eixa dei timi 3thuro sport 20900 eurw h kati tetoioΔεν ξέρω πόσο συνήθως είναι. Αυτές είναι τιμές Αλεξανδρούπολης, ίσως να είναι φτηνότερα σε λιγότερο μεθόριες περιοχές (αν είναι εννοείται ότι δεν θα τους τα δώσω!)
Αυτό για το δίλιτρο το είδα και στο site αλλά και μου το επιβεβαίωσαν οι κατάλογοι στην έκθεση.... Υποθέτω ότι αυτά μπορεί να αλλάζουν και μπορεί αργότερα να αρχίσουν να φέρνουν και άλλες εκδόσεις.... -
To είδα εχθές σε αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου άρεσε!
Ιδιαίτερα το εσωτερικό είναι μακράν του ανταγωνισμού (golf περιλαμβανομένου) σε αίσθηση ποιότητας... -
Άρχισαν τα όργανα... και γω που νόμιζα ότι θα πέρναγε κανά 6μηνο για προσφορές...
Αρθράκι από autotriti
'Προσφορές της Ford για το νέο Focus
H ελληνική αντιπροσωπία της Ford κατά τη διάρκεια λανσαρίσματος του νέου Focus θα διαθέτει τις εκδόσεις Plus του μοντέλου σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Έτσι η τιμή της 3θυρης έκδοσης (Base) των 1,4 λτ. διαμορφώνεται σε 12.979 ευρώ και περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης.
Στη βασική έκδοση περιλαμβάνονται υδραυλικό τιμόνι, 4 αερόσακοι, ABS/EBD, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, πίσω αεροτομή οροφής σε μαύρο χρώμα, βάσεις για Isofix και τιμόνι 4-ακτίνων.
Η έκδοση Αmbiente (3d 1,4 λτ.) περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της Base, Αir Condition και ράδιο Cd με 4 ηχεία εμπρός και 2 πίσω στη τιμή των 13.684 ευρώ.
Η 5θυρη έκδοση Trend των 1,4 λίτρων εφοδιάζεται, επιπλέον της Ambiente, με 6 αερόσακους, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό με τιμή 14.324 ευρώ.
Τέλος για τα 1.400 κ.εκ. η 3θυρη Sport έκδοση, διαθέτει επιπλέον από τον εξοπλισμό της Trend, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, σπορ ανάρτηση, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα, κεντρικό υποβραχιόνιο και 16άρες ζάντες αλουμινίου στη τιμή των 15.000 ευρώ.
Όσον αφορά τις τιμές στα 1,6 λίτρα (Ti-VCT), το 5θυρο Ghia προσφέρεται με αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ‘Follow me home’, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, Cruise control, δερμάτινο τιμόνι, κάθισμα οδηγού με οσφυϊκή ρύθμιση και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής στη τιμή των 17.924 ευρώ.
Για το 3θυρο τώρα 1.600άρη Focus, στην έκδοση Titanium θα εφοδιάζεται με ότι ακριβώς η 5θυρη έκδοση Ghia αλλά θα φέρει επιπλέον ράδιο – cd Sony με MP3 player, σπορ καθίσματα με μερική επένδυση δέρματος και δερμάτινο τιμόνι τριών ακτινών στη τιμή των 18.944 ευρώ. ' -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Για το 3θυρο τώρα 1.600άρη Focus, στην έκδοση Titanium θα εφοδιάζεται με ότι ακριβώς η 5θυρη έκδοση Ghia αλλά θα φέρει επιπλέον ράδιο – cd Sony με MP3 player, σπορ καθίσματα με μερική επένδυση δέρματος και δερμάτινο τιμόνι τριών ακτινών στη τιμή των 18.944 ευρώ. '
Πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχει και σε 5θυρο με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού? Ενδιαφέρεται φίλος μου.
-
Θα βγει και σε 4κίνητη έκδοση με πολλά άλογα (αλά Cosworth) ?
Σόρρυ αν το χετε αναφέρει αλλά βαριόμουν να ψάξω 18 σελίδες..
-
Mallon auto tha einai file mou...Athina duskola na xrewsoun tosa polla....Apo thn alli pigaineis mia boltitsa salonika kai to agorazeis apo ekei !!! Siga min dwseis 300 eurw..
Δεν ξέρω πόσο συνήθως είναι. Αυτές είναι τιμές Αλεξανδρούπολης, ίσως να είναι φτηνότερα σε λιγότερο μεθόριες περιοχές (αν είναι εννοείται ότι δεν θα τους τα δώσω!)
-
Pantws exoun mplexei ta mputia tous me tis ekdoseis exoplismou kai tous timokatalogous oi ithinontes ths ford....Wraia eikona dinoun stous potential pelates tous. Elliniki anorganwsia. Sto ford.de exei analutika ton exoplismo kai tis times ana ekdosi apo ton noembrio...Alla fainetai h Ford ellas proselabe eidikous kostologous gia na kanoun meleti tou twn tasewn ths ellinikis agoras Mono sthn ellada kai sto Texas ginontai auta
As tis bgazan tis rimades tis times apo martio, afou to kathusterisan pou to kathisterisan as to proothousan swsta to amaxaki..Oso de gia tis prosfores, ti na pei kaneis...Olo to emporiko tmima prepei na paei ston puthmena tou indikou (mhn thumithw twra ta anekdota gia dikigorous -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα βγει και σε 4κίνητη έκδοση με πολλά άλογα (αλά Cosworth) ?Σόρρυ αν το χετε αναφέρει αλλά βαριόμουν να ψάξω 18 σελίδες..
Ναι θα βγεί.
-
http://automoto.flash.gr/news/news/2005/2/16/4418id/
Εφοδιαζόμενο με τον κινητήρα 2.5 λίτρων με τούρμπο και 5 κυλίνδρους που τοποθετείται και στην έκδοση Τ5 του Volvo S40, το Focus ST θα αποδίδει 220 ίππους
...Οι ζάντες των 18 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 225/40 και το κιβώτιο 6 σχέσεων θα ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του ST...
...οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο μέλλον θα υπάρξει και έκδοση RS με ισχύ γύρω στους 280 ίππους...Δεν βλέπω κάτι για 4κίνητο. Έχουμε πληροφόρηση από άλλη πηγή?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για το 3θυρο τώρα 1.600άρη Focus, στην έκδοση Titanium θα εφοδιάζεται με ότι ακριβώς η 5θυρη έκδοση Ghia αλλά θα φέρει επιπλέον ράδιο – cd Sony με MP3 player, σπορ καθίσματα με μερική επένδυση δέρματος και δερμάτινο τιμόνι τριών ακτινών στη τιμή των 18.944 ευρώ. '
Πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχει και σε 5θυρο με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού? Ενδιαφέρεται φίλος μου.
Ναι, υπάρχει στα 20594 νομίζω (το νομίζω κολλάει στο ότι δεν ξέρω αν είναι προ ή μετά προσφοράς)... Όντως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και δυστυχώς και τα δικά μας. Τί νούμερα είναι αυτά; Ή κάνε την προσφορά κατευθείαν για να κοντράρεις τον ανταγωνισμό, ή τί ιστορίες είναι αυτές μια βδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία.... όχι ότι μας χαλάνε δηλαδή, αλλά κουβέντα να γίνεται
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Ναι, υπάρχει στα 20594 νομίζω (το νομίζω κολλάει στο ότι δεν ξέρω αν είναι προ ή μετά προσφοράς)... Όντως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και δυστυχώς και τα δικά μας. Τί νούμερα είναι αυτά; Ή κάνε την προσφορά κατευθείαν για να κοντράρεις τον ανταγωνισμό, ή τί ιστορίες είναι αυτές μια βδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία.... όχι ότι μας χαλάνε δηλαδή, αλλά κουβέντα να γίνεται
ναι οντως πολυ ενδιαφερον!
αυριο θα παω να το δω -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν βλέπω κάτι για 4κίνητο. Έχουμε πληροφόρηση από άλλη πηγή?Αυτά που παραθέτεις Μιχάλη τα έχουμε γράψει καιρό τώρα εδώ μέσα. 'Οπως και για την τετρακίνηση σύντομα κάτι θα γράψουν
Χωρίς πλάκα τώρα,το RS θα είναι εκτός απροόπτου τετρακίνητο με κινητήρα απο 260 έως 280 άλογα. -
Efφόσον υπάρχει έτοιμη υποδομή απο volvo θα ήτανε παράλογο να μη βγεί τετρακίνητη έκδοση.
-
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2984&part=1
Κι όλας προσφορά? -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Efφόσον υπάρχει έτοιμη υποδομή απο volvo θα ήτανε παράλογο να μη βγεί τετρακίνητη έκδοση.Και όχι μόνο αυτή αλλά και το έτοιμο Mazda 6 ΜPS 2.3 turbo και τετρακίνηση.
Άλλες φωτογραφίες του Focus Sedan:
http://www.km77.com/marcas/ford/focus_05/4p/gra/01.jpg
http://www.km77.com/marcas/ford/focus_05/4p/gra/02.jpg
http://www.km77.com/marcas/ford/focus_05/4p/gra/03.jpg -
18-19 φεβρουαριου γινονται τα αναγνωριστικα test drive στο καινουργιο μοντελο..........σπευσατε....
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δεν βλέπω κάτι για 4κίνητο. Έχουμε πληροφόρηση από άλλη πηγή?
Αυτά που παραθέτεις Μιχάλη τα έχουμε γράψει καιρό τώρα εδώ μέσα. 'Οπως και για την τετρακίνηση σύντομα κάτι θα γράψουν
Χωρίς πλάκα τώρα,το RS θα είναι εκτός απροόπτου τετρακίνητο με κινητήρα απο 260 έως 280 άλογα.Mε έκανες και διάβασα όλο το topic...
To μόνο που έχει ξαναγραφτεί είναι το τι θα είναι ο κινητήρας του focus ST και μερικές φωτογραφίες που έχουν παρατεθεί.
Aκόμα και δίκιο να έχεις όμως, δεν είναι κακό να υπάρχει ένα link που να περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες, οπότε να μη χρειάζεται να ψάχνεις 17 σελίδες για να βρείς αυτό που ψάχνεις...
Tέλος για 4κίνητο focus δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά ΠΟΥΘΕΝΑ, ακόμα (?).
Ίσως αργότερα... -
Oι τιμές των 5Θ στα 1600 με μεταλλικό και πινακίδες είναι κατα έκδοση:
1600 trend 17817E
1600 sport 18982E
1600 ghia 20182E
1600 titanium 21432E
H κορυφαία έκδοση (από πλευράς εξοπλισμού) βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με του Golf (αν δε κάνω λάθος γύρω στα 21500Ε βγαίνει αν δεν κάνω λάθος), αλλά στις φτωχότερες εκδόσεις έχω την εντύπωση ότι το Focuw βγαίνει φθηνότερο.
Ford Focus II