-
Σαφέστατα ανταλλακτικά ΚΑΙ εργασία
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Ernest, γιατί δεν μας λες από ποιά αντιπροσωπεία το πήρες; Εάν όντως το δωρεάν service εφ όρου ζωής δεν είναι προσφορά της ford αλλά των αντιπροσωπειών, τότε καλύτερα να ξέρουμε ποιοί το προσφέρουν, μην πιαστούμε και κορόιδα...
Όποιος άλλος γνωρίζει περί των service ας μας ενημερώσει...
Ford Κρίκος υποκατάστημα Γιαννιτσών!Το Σάββατο έκανα test drive και μίλησα με τον υπευθυνο αρχιμηχανικό που επιβεβαίωσε τα περι δωρεαν σερβις για πάντα.Θεε μου πότε θα περάσουν 2 εβδομάδες:
Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές σε καμιά 15αρια ημέρες
-
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
Τιμή 3θ 1,6 115 ΗΡ για την έκδοση SPORT PLUS είναι 17.969 ευρώ για μετρητοίς . Ξεκινώντας από τη βασική 18.474 (με καλύτερο cd SONY 6000 MP3 κόστους 350)περιλαμβάνει έξοδα μεταλλικού χρώματος 420, μεταφορικά-πινακίδες 420, και ΕΚΠΤΩΣΗ 1.350 για την αρχική προώθηση (σχετίζεται με το πακέτο PLUS).Παρηγγειλα κι εγω την ιδια ακριβως εκδοση αλλα η εντυπωση που μου δοθηκε ειναι οτι θα εχει το CD-player της Ford.Είναι σίγουρο αυτο για το MP3;
Η αληθεια ειναι παντως οτι πηγα νωρις να το παραγγειλω και η πωλητρια δεν ειχε εξοικοιωθει με τον εξοπλισμό και τις προσφορες κλπ... -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Σαφέστατα ανταλλακτικά ΚΑΙ εργασίαη προσφορα ειναι παρα πολυ καλη!
-
μήπως να πάμε καμια βόλτα από Γιαννιτσα΄μεριά? στα 5 χρόνια μόνο, εργασία και ανταλλακτικά - αν και δεν θα περιλαμβάνει τακάκια- ειναι καμια 1500 αρα ευρώ...
-
το κακο ειναι οτι προφανως θα πρεπει να πηγαινεις να κανεις σερβις μονο εκει.
Παντως σα προσφορα ειναι εξαιρετικη!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το κακο ειναι οτι προφανως θα πρεπει να πηγαινεις να κανεις σερβις μονο εκει.Παντως σα προσφορα ειναι εξαιρετικη!
Service μπορεί να γίνει και στη Θεσ/νίκη οπου είναι τα κεντρικά της Κρίκος...
Σχετικά με το ραδιο-CD. αυτο της Sony είναι στανταρντ μόνο στην έκδοση Titanium -
Ernest, είσαι από τους καλύτερους του χωριού!
-
Λοιπόν... Οδήγησα το 1.6 Ghia 5θυρο.
Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικο αυτοκίνητο.
Από εκεί και πέρα.
Πολύ καλή ανάρτηση. Γέρνει λίγο χωρίς να κοπανάει. Πολύ καλά κρατήματα.
Αρκετά καλό κιβώτιο αλλά όχι τέλειο.
Πολύ καλό τιμόνι με ικανοποιητική αίσθηση και είναι όντως ελαφρύ αλλά δεν γίνεται σε καμμία περίπτωση ενοχλητικό.
Τα φρένα αν και με ταμπούρα στον πίσω άξονα έχουν πολύ καλή αίσθηση και καθόλου νεκρή διαδρομή στο πεντάλ.
Καταλαβαίνεις πότε είναι να υποστρέψεις και διορθώνεις πολύ εύκολα με τιμόνι και γκάζι. Δεν διώχνει το πίσω μέρος εύκολα.
Άψογη ποιότητα κατασκευής και φαίνεται ότι θα έχει αντοχή στο χρόνο.
Έχει shift light!!!!!!! Όταν πλησιάζεις στον κόφτη ανάβει ένα κόκκινο βελάκι μέσα στο στροφόμετρο που δείχνει προς τα πάνω.
Θέση οδήγησης πολύ καλή, αλλά υστερεί σε σχέση με την τέλεια του Α3 και πιθανόν και του Golf.
Η εμφάνιση είναι μια χαρά και το αμάξωμα δείχνει λίγο coupe κάτι όμως που έχει και το αρνητικό του:
Καλοί χώροι αλλά στο πίσω κάθισμα τα μαλλιά μου άγγιζαν την οροφή και δεν είμαι και κανένας ψηλός.
Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
Τιμές
1.6 5θυρο Titanium 20994 με μεταλλικό χρώμα -1000Ευρώ έκπτωση 19994!!!!
2.0 3θυρο Titanium 23094 με μεταλλικό χρώμα -1350Ευρώ έκπτωση
21774!!!!
Το κακό είναι ότι για την ώρα δεν υπάρχει δίλιτρη 5θυρη έκδοση Titanium και ότι για να παραγγείλεις δίλιτρο θα πρέπει να εγκριθεί.
Εννοούν ότι μπορεί να μη φτάνει η επικείμενη παραγωγή από το εργοστάσιο. Αυτό όμως είναι για τώρακαι στη συνέχεια λογικά θα μπορείς να παραγγείλεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις.
Τα σέρβις των 20Κ χιλιομέτρων/ή μία φορά το χρόνο κοστίζει 106 Ευρώ.
Εδώ δωρεάν σέρβις δεν προσφέρουν.
Το ST θα το δούμε στις εκθέσεις μετά από ένα εξάμηνο και αν.
Το τελικό συμπέρασμα για μένα είναι:
Οδήγησα ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πολύ ευχάριστο στο δρόμο το οποίο ομως δεν είναι και τόσο καλύτερο από το golf όσο τουλάχιστον το παρουσιάζουν τα περιοδικά. Η διαφορά όμως των 2Κ Ευρώ είναι σημαντική οποτε focus και για μένα, εκτός και αν είμαστε υπεράνω χρημάτων.
Αλλά ποιος είναι? -
Σε είδα στο δρόμο. Γιατί το πήγαινες τόσο σιγά; Είχες συνηθήσει απο το Golf,ε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σε είδα στο δρόμο. Γιατί το πήγαινες τόσο σιγά; Είχες συνηθήσει απο το Golf,ε;Αν δε μου κάνεις πλάκα, θα με είδες στο κακό όρος που όντως πήγαινα σιγά.... Έπαιζα με τον υπολογιστη ταξιδίου και το a/c.
Mια και το θυμήθηκα ο υπολογιστής ταξιδίου δεν ειναι και ο καλύτερος που έχω δει. Λίγες πληροφορίες στη μικρή δυσανάγνωστη οθόνη των ολικών χιλιομέτρων που εμφανίζονται εναλλάξ με το πάτημα ενός κουμπιού.
Κατά τη συνήθη τακτική μου, πάντως, πήγα το αυτοκίνητο στο γνωστό σημείο... -
Έξω απο το Ακτή σε είδα και ήταν το πρώτο Focus που είδα σε κλειστόχρωμο χρώμα. Πάρα πολύ καλό...
Άσπρο βέβαια θα είναι το ιδανικό -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Έξω απο το Ακτή σε είδα και ήταν το πρώτο Focus που είδα σε κλειστόχρωμο χρώμα. Πάρα πολύ καλό...
Άσπρο βέβαια θα είναι το ιδανικόΘα ειδωθούμε να στα πω από κοντά. Τον Αλέξη τον πήρα ήδη τηλέφωνο.
-
Και για την τετρακούνα που αναφέρθηκε πιο πίσω, θα είναι ο κινητήρας του ST (ο γνωστός 5κύλινδρος turbo της Volvo με 220 άλογα από 2,5lt), αλλά με αυξημένη πίεση στο turbo και θα βγάζει περί τα 300 άλογα... Η έκδοση Cosworth... Αν βγει βέβαια, μετά από την ακύρωση του Fiesta RS...
-
maco μηπως εχεις οδηγησει το mazda 3 1,6 και μπορεις να τα συγκρινεις; Για την ποιοτητα κατασκευης που αναφερεις δεν ειχαν ακουστει και τοσο καλα σχολια περιεργο μου φαινεται οτι αρεσε. Μακαρι βεβαια να ειναι ενταξει. Αυτο το shift light πρεπει να ειναι μαματο! Παντα ηθελα κατι τετοιο!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αυτο το shift light πρεπει να ειναι μαματο! Παντα ηθελα κατι τετοιο!Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται και ιπτάμενη σφαλιάρα μόλις μπεις στα κόκκινα...
Μα καλά δουλευόμαστε; Τι θα σου προσφέρει δηλαδή το shift light; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτο το shift light πρεπει να ειναι μαματο! Παντα ηθελα κατι τετοιο!
Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται και ιπτάμενη σφαλιάρα μόλις μπεις στα κόκκινα...
Μα καλά δουλευόμαστε; Τι θα σου προσφέρει δηλαδή το shift light;Καλα ρε φιλε δεν ειπαμε οτι ειναι και ακρως απαραιτητο . Ειναι ωραιο και εφετζιδικο! Μονο ακρως απαραιτητα εχεις στο αυτοκινητο σου; Παντως περαν πλακας μου εχει τυχη δυο-τρεις φορες σε προσπεραση να φτασω στον κοφτη γρηγορα, χωρις να το καταλαβω αμεσως, επειδη ηταν ολισθηρο το οδοστρωμα και να καθυστερησω την αλλαγη.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αυτο το shift light πρεπει να ειναι μαματο! Παντα ηθελα κατι τετοιο!
Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται και ιπτάμενη σφαλιάρα μόλις μπεις στα κόκκινα...
Μα καλά δουλευόμαστε; Τι θα σου προσφέρει δηλαδή το shift light;Καλα ρε φιλε δεν ειπαμε οτι ειναι και ακρως απαραιτητο . Ειναι ωραιο και εφετζιδικο! Μονο ακρως απαραιτητα εχεις στο αυτοκινητο σου; Παντως περαν πλακας μου εχει τυχη δυο-τρεις φορες σε προσπεραση να φτασω στον κοφτη γρηγορα, χωρις να το καταλαβω αμεσως, επειδη ηταν ολισθηρο το οδοστρωμα και να καθυστερησω την αλλαγη.
]
εχεις δικιο enginekiller to καλο θα ειναι αν εχει ηχο να σε προειδοποιει
-
Εδώ δε μιλάμε για κάτι απαραίτητο, αλλά για ένα παντελώς άχρηστο 'εφέ'. Δηλαδή όταν είσαι κοντά στα κόκκινα δεν μπορείς να δεις τη βελόνα του στροφόμετρου ...το βελάκι όμως το βλέπεις!!!
Για τον ήχο να το καταλάβω, τα συγκεκριμένα βελάκια και τοξάκια όμως για μένα προσωπικά είναι άχρηστα και τα συγκρίνω σε επίπεδο εφέ με τα leds στα πιτσιλιστίρια...περί ορέξεως βέβαια..
Φιλικά πάντα -
o καθενας την αποψη του λεει !
φιλικα
Ford Focus II