-
παντως προβλημα αποδοσης με τα ταμπουρα πισω δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ.......δεν ξερω τι κανει απο αντοχη ομως..........
Α ειπαμε no feeling,,,,,,,, -
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
για τα υπόλοιπα μπορείς να τους παραγγέιλεις αναγκαστικά σε συνδυασμό με ESP και κάνει 975 ευρώ, αλλά χάνεις και την έκπτωση της αρχικής προώθησης που είναι 1.350...τουλαχιστον το ESP ειναι απενεργοποιουμενο;
συγκέντρωσα αναλυτικά τον εξοπλισμό της έκδοσης σπορτ αν σας ενδιαφέρει να την ποστάρω...
ξέρει κανείς ως πότε θα ισχύει η έκπτωση αρχικής προώθησης;βαλτα βαλτα
όσο για τα τεστ γράψανε ότι με τα ταμπούρα επι της ουσίας δεν υπα΄ρχει κανένα πρόβλημα, η διαφορά στο φρενάρισμα από τα 120 με το golf ήταν ένα μέτρο...
αν ηταν ενα μετρο πιο πολυ τοτε εχει διαφορα αφου με δισκους εγω ειδα μετρηση για ενα μετρο λιγοτερο απο το Golf. Παντως εχουμε πει οτι η διαφορα ειναι στην αντοχη και οχι στην αποσταση.
Αγαπητοί φίλοι, Θελω ένα 5θυρο, μεταξύ corolla focus και ενδιαφερομαι περισσότερο για αξιοπιστία και άνεση-έλλειψη τριγμών κλπ. Τι από τα 2; Η μήπως κανένα C4;
Το Σαββατο πηγα να βαλω κατι εξτρα του εξοπλισμου στην Corolla και χρειαστηκε να ξηλωσουμε τα πλαστικα αριστερα απο το τιμονι, τα πλαστικα του τιμονιου κετρικο τουνελ, τα πλαστικα κατω απο το ντουλαπακι, της πορτας... και μολις τα ξαναβαλαμε και εφυγα(βροχερη μερα υποψιν) ακομα αρνιοταν να τριξει!!! Για αυτα που θες λοιπον πολυ καλη επιλογη αν και δεν ξερουμε για Focus που ειναι γενικα αξιοπιστο και με καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα νεο ακομα.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
τουλαχιστον το ESP ειναι απενεργοποιουμενο;
αν ηταν ενα μετρο πιο πολυ τοτε εχει διαφορα αφου με δισκους εγω ειδα μετρηση για ενα μετρο λιγοτερο απο το Golf. Παντως εχουμε πει οτι η διαφορα ειναι στην αντοχη και οχι στην αποσταση.
Ναι είναι.
Για την αντοχή των φρένων τα πράγματα είναι αναμενόμενα. Μετά από σκληρή χρήση, στο focus θα χάσουν σε αποτελεσματικότητα, γρηγορότερα. -
Ο χρήστης dimitris67 έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι, Θελω ένα 5θυρο, μεταξύ corolla focus και ενδιαφερομαι περισσότερο για αξιοπιστία και άνεση-έλλειψη τριγμών κλπ. Τι από τα 2; Η μήπως κανένα C4;Για όλα αυτά που ψάχνεις C4 χωρίς δεύτερη σκέψη... χικ
Για να κόψουμε την πλάκα πας να πάρεις corolla που εντός πολύ λίγων μηνών θα αλλάξει με ότι αυτό συνεπάγεται? Κοίταξε καλύτερα προς focus μεριά που έχει μια 7ετία μπροστά του και έχει και εγγύηση και καλό αυτοκίνητο είναι. (Δεν σου προτείνω ενναλακτικές λύσεις)
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Για να κόψουμε την πλάκα πας να πάρεις corolla που εντός πολύ λίγων μηνών θα αλλάξει με ότι αυτό συνεπάγεται? Κοίταξε καλύτερα προς focus μεριά που έχει μια 7ετία μπροστά του και έχει και εγγύηση και καλό αυτοκίνητο είναι. (Δεν σου προτείνω ενναλακτικές λύσεις)Απ'οτι ακουω η αλλαγη παει μετα το 2007 οποτε εχουμε 1.5 χρονια ακομα. Αλλωστε δε θα γινοταν facelift αν αλλαζε τοσο συντομα. Παντως εγω προτεινα Corolla γιατι και αξιοπιστο ειναι και εχουν διορθωθει οι 'παιδικες' ασθενιες ειδικα μετα το facelift. Ενω αντιθετα σε ενα νεο μοντελλο δεν ξερεις. Παντως οπως προειπα αν το focus ειναι/αποδειχθει εξισου αξιοπιστο εννοειται οτι το προτεινω κι εγω πρωτο οπως και ο interland αφου στριβει κιολας
-
ο εξοπλισμός της έκδοσης sport μετά από δική μου έρευνα:
- Κάθισμα οδηγού με μηχανική ρύθμιση ύψους/ πλήρως ανακυκλόμενα μπροστινά καθίσματα
- Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με το παράθυρο του οδηγού να κατεβαίνει σε μια κίνηση
• Έξυπνο σύστημα προστασίας IPS με: - αερόσακους οδηγού και συνοδηγού με αισθητήρα απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού(40 kg)
- τρισδιάστατους πλευρικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού
- ζώνες ασφαλείας εμπρός ρυθμιζόμενες καθ’ ύψος
- πυροτεχνικούς προεντατήρες στις ζώνες ασφαλείας εμπρός
- μηχανισμούς περιορισμού του φορτίου στις ζώνες ασφαλείας εμπρός
- σύστημα υποχώρησης πεντάλ φρένου και συμπλέκτη
- κολώνα τιμονιού με σύστημα περιορισμού του φορτίου
- Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD)
- Immobiliser - PATS (παθητικό αντικλεπτικό σύστημα)
- Υδραυλικό τιμόνι με Ρυθμιζόμενη κλίση και ύψος κολώνας
- Διακόπτης ανακυκλοφορίας του αέρα
- Εσωτερικό φως στην οροφή εμπρός, με ρύθμιση της έντασης και προοδευτική καθυστέρηση στο σβήσιμο
- Πίσω κάθισμα με 60/40 διαιρούμενη πλάτη και 3 υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX
- Πίσω αεροτομή οροφής σε μαύρο χρώμα
- Ηλεκτρονικό σύστημα ξεκλειδώματος της πόρτας αποσκευών από μέσα
- Εφεδρικός τροχός ανάγκης
- Πίσω φως ομίχλης
- Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό/ διπλοκλείδωμα
- Τσέπες στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων
• Μεσαίο προσκέφαλο (μόνο στο 5θυρο και το wagon) - Σύστημα κλιματισμού χωρίς χλωροφθοροάνθρακες (CFC-free)
- Εσωτερικές λαβές στις πόρτες με φινίρισμα αλουμινίου
- Κεντρική κονσόλα με φινίρισμα Antares
- Αερόσακοι οροφής
- Smoker's pack (μπρος και πίσω)
- Κεντρικό κλείδωμα με ένα κουμπί από μέσα
- Μοναδική σπορ ανάρτηση
- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με κάλυμμα στο χρώμα του αμαξώματος
- Λαβές στις πόρτες στο χρώμα του αμαξώματος
- Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας
- Σκούρο πλαίσιο προβολέων
- Προβολείς ομίχλης εμπρός
- Εμπρός σπορ καθίσματα
- Πλαίσια οργάνων με φινίρισμα σατέν αλουμινίου
- Κουμπί χειρόφρενου με φινίρισμα αλουμινίου
- Υπολογιστής διαδρομής καυσίμου (Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων-trip computer)
- Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων
- Κεντρικό υποβραχιόνιο
- Φωτισμός στο ντουλαπάκι συνοδηγού
- Φωτισμός στο πορτ-μπαγκάζ
- Δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων με ασημί φινίρισμα αλουμινίου
- Ζάντες ελαφρού κράματος 16' 5 ακτίνων 'σαγρέ'
- ΕΧΤΡΑ : R-CD 6000 με χειριστήρια στην κολώνα τιμονιού κορυφαίας τεχνολογίας Ηχητικό σύστημα Sony - Στερεοφωνικό ραδιο/CD με δυνατότητα MP3 και 8 ηχεία (4 εμπρός και 4 πίσω)
-
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
12. Υδραυλικό τιμόνι με Ρυθμιζόμενη κλίση και ύψος κολώναςΜολις διαβασα καπου οτι το τιμονι εχει χασει σε αισθηση νομιζα οτι εγινε ηλεκτρικο. Και ομως...
- Εφεδρικός τροχός ανάγκης
κανονικων διαστασεων;
- Πίσω φως ομίχλης
Ενα;
- Μοναδική σπορ ανάρτηση
Παιδια αν καποιος εχει οδηγησει πανω απο μια εκδοσεις και πιστευει οτι υπαρχει αισθητη τουλαχιστον διαφορα αναμεσα στην σπορ αναρτηση και την απλη ας το αναφερει. Οχι να πληρωνουμε χωρις να ξερουμε.
- ΕΧΤΡΑ : R-CD 6000 με χειριστήρια στην κολώνα τιμονιού κορυφαίας τεχνολογίας Ηχητικό σύστημα Sony - Στερεοφωνικό ραδιο/CD με δυνατότητα MP3 και 8 ηχεία (4 εμπρός και 4 πίσω)
Εχτρα; Δεν εχει καποιο ηχοσυστημα σε αυτη την εκδοση που να ειναι στανταρ;
Αεροτομη, πισω φωτα ομιχλης και ζαντες; Δεν αναφερονται αυτα στο site αν και αυτα πουλανε! Περιεργο!
Σχολιο 1: Εχουμε φτασει να αναφερουμε ακομα και λεπτομερειες εξοπλισμου(ζωνες ρυθμιζομενες καθ'υψος, φωτακι καμπινας...) για να ειμαστε σιγουροι οτι παιρνουμε αλλη εκδοση και δεν μας κοβουν τα βασικα για να μας κλεψουν!
2:Ποσο παει ολο αυτο τελικη; -
εφεδρικός κανονικών διαστάσεων, πίσω φως ομίχλης ένα μου έδειξε ο πωλητής αλλά ίσως να έχει και από τις 2 και να μην πρόσεξα καλά..για την σπορ ανάρτηση 2 διαφορετικοί πωλητές μου είπαν ότι είναι ασήμαντη η διαφορά σκληρότητας, μπορεί να οδηγήσεις τις 2 διαφορεςτικές εκδόσεις στη σειρά και να μην καταλάβεις διαφορά έιπαν...το εχτρα radio-cd είναι από την titanium έκδοση και την βάζω εγώ με 350 ευρώ κόστος λόγω των 8 ηχείων και της δυνατότητας MP3(γράφει και SONY).Kι ενώ στις φωτογραφίες το αμάξι έχει αυτό στο ταμπλώ, το βασικό που έχει η sport γράφει FORD και είναι απάισιο στην όψη...το απέρριψα αβλεπί. Οι ζάντες πάνε πακέτο με το επίπεδο εξοπλισμού PLUS που προωθούν αυτόν τον καιρό με την έκπτωση 1350 ευρώ.Η μαύρη αεροτομή υπάρχει σε όλα τα μοντέλα και αναφέρεται στον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης νομίζω...όλο αυτό είπαμε πάει 17.970 με μεταλλικό χρώμα κι έξοδα πινακίδων μεταφοράς κτλ...Εκπληκτική χρηματοδότηση εσωτεική FORD με 2,9% !!! το golf &AUDI έχουν 9% που είναι λογικό στα επίπεδα τραπεζών. Για όποιον δεν έχει όλο το ποσό μετρητοίς είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ! (και σας το λέω ως τραπεζικός)
-
Για την αεροτομη εχεις δικιο ειναι στο βασικο. Για τα πισω φωτα ομιχλης δεν πιστευω να ειναι ενα! Ειπαμε καναμε ενα της οπισθεν οχι και τα ομιχλης. Πιστευω οτι δεν ισχυει η χρηση τους ετσι εννοωντας οτι τα αναβεις εν κινηση για να σε βλεπει ο πισω σε ομιχλη δηλαδη λιγο επικυνδυνη κατασταση λιγο χλωμο μου φαινεται να ειναι ενα. Για το ηχοσυστημα μηπως εχεις κατα τυχη καμια φωτο του βασικου; Οσο για την αναρτηση αφου το λενε και αυτοι που θελουν να το πουλησουν οτι δεν εχει ουσιαστικη διαφορα μαλλον ταμπελες πληρωνουμε! Κατα τα αλλα Good job!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απ'οτι ακουω η αλλαγη παει μετα το 2007 οποτε εχουμε 1.5 χρονια ακομα. Αλλωστε δε θα γινοταν facelift αν αλλαζε τοσο συντομα.
Μάλλον για μέσα 2006. Μη ξεχνάς ότι η ΤΟΥΟΤΑ κάνει facelift στα 2 χρόνια και αλλαγή στα 4 οπότε δε νομίζω για 2007. Αλλωστε όλοι οι ανταγωνιστές έχουν βγάλει νέα μοντέλα
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Μη ξεχνάς ότι η ΤΟΥΟΤΑ κάνει facelift στα 2 χρόνια και αλλαγή στα 4 οπότε δε νομίζω για 2007. Αλλωστε όλοι οι ανταγωνιστές έχουν βγάλει νέα μοντέλα
Αυτό που λες δεν ισχύει γενικότερα. Σε ποιό άλλο μοντέλο έγινε αυτό; Το Yaris ανανεώθηκε έπειτα απο 5 χρόνια φτάνοντας αισίως τα 7 χρόνια κυκλοφορίας πλέον. Το Avensis κράτησε σχεδόν 6 έτη και η Celica μάλλον τόσο θα φτάσει. Η νέα πολιτική μπορεί να διαφέρει αλλά δε νομίζω να πέσει στα 4 χρόνια για όλα τα μοντέλα. Η ανανέωση της Corolla έγινε κυρίως γιατί ο ανταγωνισμός έκανε μεγαλύτερα βήματα προόδου και με βάση τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν φέτος θα είχε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μη ξεχνάς ότι η ΤΟΥΟΤΑ κάνει facelift στα 2 χρόνια και αλλαγή στα 4 οπότε δε νομίζω για 2007. Αλλωστε όλοι οι ανταγωνιστές έχουν βγάλει νέα μοντέλα
Αυτό που λες δεν ισχύει γενικότερα. Σε ποιό άλλο μοντέλο έγινε αυτό; Το Yaris ανανεώθηκε έπειτα απο 5 χρόνια φτάνοντας αισίως τα 7 χρόνια κυκλοφορίας πλέον. Το Avensis κράτησε σχεδόν 6 έτη και η Celica μάλλον τόσο θα φτάσει. Η νέα πολιτική μπορεί να διαφέρει αλλά δε νομίζω να πέσει στα 4 χρόνια για όλα τα μοντέλα. Η ανανέωση της Corolla έγινε κυρίως γιατί ο ανταγωνισμός έκανε μεγαλύτερα βήματα προόδου και με βάση τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν φέτος θα είχε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.
Μη ξεχνάς ότι η Corolla άσχετα αν ανανεώθηκε αποτελεί ήδη μοντέλο με 3+ χρόνια στη πλάτη τουτη στιγμή που όλοι οι ανταγωνιστές κινούνται με νέα μοντέλα. Του χρόνου βγαίνει και το νέο civic. Λες η Τοyota να μείνει άπρακτη και να μείνει με ένα αυτοκίνητο 4+ ετών? Δε το νομίζω. Και μη ξεχνάς ότι η πωλήσεις τισ corolla αποτελούν σημαντικό μερίδιο για τη Τoyota αφού είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της. Αφού λοιπόν το ανανέωσε στα 2+ χρόνια αρα πάει λογικά για αλλαγή στα 4+ δηλαδή μέσα 2006 όπως σου είπα. Αυτό λέει η λογική κρίνοντας και από τη πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου τα προηγούμενα χρόνια. Και μη συγκρίνεις με μοντέλα όπως η celica που είναι coupe πολύ ακριβότερα και έχουν πολύ μικρότερο μερίδιο αγοράς. Άλλωστε η celica από ότι ακούγεται δε πρόκειται να ανανεωθεί και μάλλον σταματά εδώ ως αυτοκίνητο αφού αντικαθίσταται από το Scion coupe τουλάχιστον για Αμερική. Και μη κοιτάς μόνο τις πωλήσεις στην Ελλάδα που η Corolla έρχεται πρώτη, σε άλλες χώρες δεν είναι έτσι τα πράγματα και η Τοyota κοιτά τη συνολική εικόνα. Sorry για το μεγάλο post
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Μη ξεχνάς ότι η Corolla άσχετα αν ανανεώθηκε αποτελεί ήδη μοντέλο με 3+ χρόνια στη πλάτη τουτη στιγμή που όλοι οι ανταγωνιστές κινούνται με νέα μοντέλα. Του χρόνου βγαίνει και το νέο civic. Λες η Τοyota να μείνει άπρακτη και να μείνει με ένα αυτοκίνητο 4+ ετών? Δε το νομίζω. Και μη ξεχνάς ότι η πωλήσεις τισ corolla αποτελούν σημαντικό μερίδιο για τη Τoyota αφού είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της. Αφού λοιπόν το ανανέωσε στα 2+ χρόνια αρα πάει λογικά για αλλαγή στα 4+ δηλαδή μέσα 2006 όπως σου είπα. Αυτό λέει η λογική κρίνοντας και από τη πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου τα προηγούμενα χρόνια. Και μη συγκρίνεις με μοντέλα όπως η celica που είναι coupe πολύ ακριβότερα και έχουν πολύ μικρότερο μερίδιο αγοράς. Άλλωστε η celica από ότι ακούγεται δε πρόκειται να ανανεωθεί και μάλλον σταματά εδώ ως αυτοκίνητο αφού αντικαθίσταται από το Scion coupe τουλάχιστον για Αμερική. Και μη κοιτάς μόνο τις πωλήσεις στην Ελλάδα που η Corolla έρχεται πρώτη, σε άλλες χώρες δεν είναι έτσι τα πράγματα και η Τοyota κοιτά τη συνολική εικόνα. Sorry για το μεγάλο post
Μα αυτό σου είπα και εγώ,οτι μπορεί στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ρόδινα για την Corolla αλλά αυτό δεν ισχύει και για την υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης η Corolla είναι ουσιαστικά μοντέλο 4+ ετών αν υπολογίσουμε τη χρονική περίοδο που παρουσίασαν οι Ιάπωνες αυτή τη γενιά του 'παγκόσμιου' αυτοκινήτου της. Οπότε ο αντικαταστάτης που θα έρθει το πιθανότερο προς τα τέλη του 2006 θα αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο 6 ετών.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μα αυτό σου είπα και εγώ,οτι μπορεί στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ρόδινα για την Corolla αλλά αυτό δεν ισχύει και για την υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης η Corolla είναι ουσιαστικά μοντέλο 4+ ετών αν υπολογίσουμε τη χρονική περίοδο που παρουσίασαν οι Ιάπωνες αυτή τη γενιά του 'παγκόσμιου' αυτοκινήτου της. Οπότε ο αντικαταστάτης που θα έρθει το πιθανότερο προς τα τέλη του 2006 θα αντικαταστήσει ένα αυτοκίνητο 6 ετών.
Παιδιά, σας ευχαριστω για την ενδελεχη, πραγματι, παρουσίαση του θεματος με την corolla, αλλά το ερώτημα είναι corolla, focus, C4 ή astra, όταν κριτήριο είναι η άνεση, η αξιοπιστία και η έλειψη τριγμών, θορύβου κλπ;
Σας ευχαριστώ και πάλι. Δημήτρης -
δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση σε αυτό, εντάξει η corolla χει καλό παρελ΄θόν αλλά ποιος μας λέει π.χ. ότι το C4 δεν θα αποδειχθεί εξίσου καλοκατασκευασμένο; επίσης η προηγούμενη γενιά focus είχε ψηφιστεί ως η πιο αξιόπιστη κατά τα 2 πρώτα χρόνια απόκτησης του στην Γερμανία άπό τους καταναλωτές, ενώ το καινούριο είναι ακόμη πιο προσεκτικά και ποιοτικά κατασκευασμένο...αν θες την ταπεινή μου γνώμη δεν πρέπει να εστιάζεις σε επιμέρους χαρακτηριστικά σε ένα αυτοκίνητο αλλά στο σύνολο, εγώ απαιτώ να τα κάνει όλα σωστά και αυτήν τη στιγμή αυτό το καταφέρνουν μόνο το focus C4 golf σε αυτήν την κατηγορία.Η corolla είναι υποστροφική και το astra έχει άλλα προβλήματα-συμπλέκτη, τιμόνι κ.α.
-
Ο χρήστης dimitris67 έγραψε:
Παιδιά, σας ευχαριστω για την ενδελεχη, πραγματι, παρουσίαση του θεματος με την corolla, αλλά το ερώτημα είναι corolla, focus, C4 ή astra, όταν κριτήριο είναι η άνεση, η αξιοπιστία και η έλειψη τριγμών, θορύβου κλπ;
Σας ευχαριστώ και πάλι. ΔημήτρηςΨηφιζω Corolla
-
Ο φίλος JOPAR έγραψε για τον εξοπλισμό του focus sport πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Εγώ θα ήθελα να 'διαμαρτυρηθώ' για την ελλειπή πληροφόρηση που προσφέρει το site της ford αλλά και το φυλλάδιο που μου δώσανε στην αντιπροσωπεία. Πραγματικά για να έχεις μια πλήρη εικόνα για την έκδοση που σε ενδιαφέρει πρέπει να κάνεις έρευνα ή να εμπιστευτείς τα λόγια κάποιου πωλητή.
Επίσης (λίγο άσχετο) αν υπάρχουν τιποτα links με καλές hi res φωτογραφίες του focus ... -
Ο χρήστης JOPAR έγραψε:
Η corolla είναι υποστροφική και το astra έχει άλλα προβλήματα-συμπλέκτη, τιμόνι κ.α.Το νέο Astra; Μια χαρά είναι, ειδικά στο τιμόνι, αλλά βλέπω ότι έχει μείνει η ρετσινιά από το προηγούμενο μοντέλο.
-
oi 4 τροχοί κάνανε το απόλυτο συγκριτικό, focus C4 astra golf...to astra βγήκε τελευταίο και αν δεν ήταν αργά τώρα θα σου έγραφα το γιατί...μια από τις επόμενες μέρες...το προηγούμενο μοντέλο το έχω οδηγήσει και οφείλω να πω ότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, αλλά δεν είμαι ειδικός, γι'αυτό διαμορφώνω γνώμη διαβάζοντάς τους...
-
Έχω το τεύχος 404 με συγκριτικό Golf-Astra-Corolla-Focus I. Το συμπέρασμα ήταν ότι το αυτοκίνητο τα πηγαίνει καλά, δεν υστερεί σε κανένα τομέα χωρίς να είναι κορυφαίο σε κάποιον. Ως σύνολο είναι άνετο, με ικανοποιητικές επιδόσεις και σε καλή τιμή για όσα προσφέρει. Παντού χάνει από το ένα ή το άλλο, αλλά για λίγο (όμως κανένα δεν είναι συνολικά καλύτερο σε συνδυασμό με την τιμή του), ενώ έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Ford Focus II