-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αστοχο το παραδειγμα Μπουρναζι.
Φίλε KingMano αν αναλογιστείς ότι η πλειοψηφία των ατόμων που συχνάζουν Μπουρνάζι αρέσκονται στο 'show off' και οι περισσότερες κοπέλες συμπεριφέρονται με βάση αυτό το κανόνα, τότε ίσως και να μην είναι τόσο άστοχο το σχόλιο μου...
Το βρίσκω και εγώ άστοχο αλλά για τον λόγο ότι ο Έλληνας είναι ο master στο show off είτε είναι στο Μπουρνάζι είτε στην Εκάλη.
Εκτός αν τις porsche και τις Cayenne τις βλέπετε πιο συχνά στο Μπουρνάζι παρά στο Κολωνάκι.
2ος λόγος είναι ότι κάποιος μπορεί να μένει στο Μπουρνάζι οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί -
Κάποιος μίλησε για το target group που απευθυνόμαστε!! Συμφωνό απ΄΄ολυτα!! Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν γυναίκες που το πουλάνε πολύ ακριβα, ξερετε ποιο!!Για ολα αυτα φταιμε εμεις που αντι να διαολοστελνουμε τετοιου ειδους γυναικες καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι αμαξι θα 'αρεσει στη Μαιρη την ξανθιά', ή ΄τρωγόμαστε να αγοράσουμε ένα 'καλό' (με την έννοια της εντύπωσης) αυτοκίνητο για να αυξήσουμε τον αριθμό των ......γυναικών μας!!
Στην τελική ο κωδωνοκρούστης ειμαστε εμείς και οι γυναίκες οι καμπάνες!!
-
Για να επανέλθω στο θέμα. Αν η γκόμενα θέλει φραγκάτο και αμαξάρα να πά να βρεί κανέναν άλλο εγώ ένα xsara έχω και δεν την θέλω επειδή γουστάρει το αμάξι μου αλλά εμένα ως σύνολο ( όχι μόνο τους μύς μου ).Και αυτό το Ελληνάρας με προβληματίζει ομολογώ. Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για να επανέλθω στο θέμα. Αν η γκόμενα θέλει φραγκάτο και αμαξάρα να πά να βρεί κανέναν άλλο εγώ ένα xsara έχω και δεν την θέλω επειδή γουστάρει το αμάξι μου αλλά εμένα ως σύνολο ( όχι μόνο τους μύς μου ).Και αυτό το Ελληνάρας με προβληματίζει ομολογώ. Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα...Όταν ενοώ Ελληνάρας λέω ότι δεν είναι χαζοκαναδεζάκι..
-
A γιατί το Ελληνάρας το ξέρω σαν συντομαγραφία του 'ο κλασσικός ο μαλάκας, κάνγκουρας η οτι άλλο θες ο Έλληνας'. Πάντως θέλει και το χρόνο για να μάθει τις Ελληνίδες που συνήθως είναι πολύ ψωνισμένες...και εμείς φροντίζουμε να το καλλιεργούμε αυτό ακόμα πιο πολύ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως θέλει και το χρόνο για να μάθει τις Ελληνίδες που συνήθως είναι πολύ ψωνισμένες...και εμείς φροντίζουμε να το καλλιεργούμε αυτό ακόμα πιο πολύ.Όπως στρώσεις, θα κοιμηθείς...
Και αυτό ισχύει για όλους και όλες...Γιαυτό τους έφαγε η απογοήτευση και η μαυρίλα και αν μπορούσαμε να ακούγαμε κουβέντες τους ίσως ακούγαμε και καμιά ατάκα 'Ρε πως τα κάναμε έτσι σκατα, ανεξαρτησία και δύναμη θέλαμε και τώρα μετανιώσαμε...'
Anyway, όπως ήταν αναμενώμενο το θέμα έγινε Γυναίκες Νο 13 (έχω χάσει το μέτρημα)
-
Εγώ ξέρω πως ανάλογα το αυτοκίνητο που οδηγώ, 'ομορφαίνω' ή 'ασχημαίνω'
-
το σχόλιο
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
... Η φάση είναι πώς είναι καλογυμνασμένοςκαι η απάντηση
... οσο για το σωμα του σφιχτη για κανε μια ερευνα στο γυναικειο φυλο να δεις αν τους αρεσουν οι πρησμενοι τυποι?
παιδιά επιτέλους ξεχωρίστε τους σφίχτες από αυτούς που ζηλεύετε επειδή η κοιλιά τους δεν είναι μέχρι το γόνατο...
προφανώς και δεν αρέσουν στις γυναίκες οι σφίχτες όπως δεν τους αρέσουν και αυτοί που όλη μέρα σκέφτονται
αυτό δεν σημαίνει οτι τους αρέσουν αυτοί που δεν είναι σε θέση να σκέφτονταιείναι σαφώς αποδοτικότερο να βελτιώνεις κάτι παρά να το μηδενίζεις όπου το βλέπεις
-
Την διαφημηση της ΤΙΜ την θυμαστε ; ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ; ( Με γλαρό ματι ο σφιχτης και φωνη στρουμφακι.)
-
φοβερή διαφήμιση!πολυ πετυχημένη.παντως είτε οδηγω το cinque ειτε το rav δεν βλέπω διαφορά στις γυναίκες.έχουν χωρέσει μέχρι και 4 πιπινια στο cinque. αυτο που παρατηρώ με το rav είναι ότι με σέβονται πολύ οι γύρω οδηγοι-μόλις βγάζω φλάς ή χώνω τη μούρη μου αφήνουν να περάσω ένώ με το μικρό πάνε να με πατήσουν!
ΥΓ- Τι πιάνει μετα το σεξ η γυναίκα? Χωρο!
ΥΓ2- Τι κάνουμε αν βγει η γυναίκα από την κουζίνα? Κοντένουμε την αλύσιδα!Πλάκα κανω μη βαράτε. Οι γυναίκες που σε κοιτουν μόνο αν έχεις καλή ρόδα είναι για τα μπάζα. Ρε ξουτ απο εδώ,πάτε να βρείτε άλλο κορόιδο!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
..Στην τελική ο κωδωνοκρούστης ειμαστε εμείς και οι γυναίκες οι καμπάνες!!Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Και ποιος τη χτυπάει;
Όταν λες 'στην τελική',πόσα χιλιόμετρα εννοείς; -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Μιλούσα με ένα εξάδερφο μου τις προάλλες που γύρισε μόνιμα Ελλάδα και μου παραπονιόταν γιατί δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα. Η φάση είναι πώς είναι καλογυμνασμένος και Ελλήναρας με τα όλα του. Όταν ήταν στο Καναδά...ίσα ίσα τις έδιωχνεΈχει το δικό του διαμέρισμα στην Αθήνα και σε λίγους μήνες τελειώνει τον στρατό άλλα όσες γυναίκες του είχαν δείξει ενδιαφένον αφου τούς είπε ότι δεν είχε αμάξι ακόμα...έγιναν καπνός.
Αυτό το παρατήρησα και εγώ πριν απο ορισμένα χρόνια τα καλοκαίρια που κατέβαινα Ελλάδα για διακοπές. Παλιότερα οι αυτοκινητοσυζητήσεις επικρατούσαν μόνο σε αντροπαρέες, αλλά φένεται ότι τώρα και οι γυναίκες αρχίζουν να μιλάνε για τα αμάξια.
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά. Τα κάμπριο και τα διθέσια τις κανουν να βγαίνουν απο τα ρούχα τους. Όσο για κάτι SUV όπως Τζιπ και Tuareg είναι διαθετημένες για πάντρεμα.
Οί εξαδέρφες μου με έχουν πρίξει μπάς και φέρο κανένα Tuareg άμα έρθο μόνιμα Ελλάδα.......
Μα καλά ρε παιδιά....πολλή απαιτητικές αυτές οι Ελληνίδες...
Δεν είναι θέμα αυτοκινήτου μόνο, αυτή η κατάρα που λέγετε τηλεόραση (και ας βγάζω το ψωμάκι μου από εκεί) έχει καταστρέψει τη νεολαία.
Μαζί με αυτή συμβάλουν τα διάφορα έντυπα τύπου ΚΛΙΚ, ΝΙΤΡΟ κλπ που έχουν περάσει στο νεαρόκοσμο τον ορισμό του ΙΔΑΝΙΚΟΥ με πολύ λάθος τρόπο φυσικά! Ας μην αναπτύξω το πως, όσοι έχουν διαβάσει και έχουν και λίγο μυαλό στο κεφάλι τους καταλαβένουν τι θέλω να πω.
Μαζί με αυτά οι στερημένοι γονείς μας, αφού οι πιο πολλοί πέρασαν φτωχά παιδικά χρόνια, που περνάνε στα παιδιά τους (και ειδικά στις κοπέλες) ότι θα πρέπει να εξασφαλίσουν μέσα από μια σχέση/γάμο το μέλλον τους...
Τα πρώτα λοιπόν που σε ρωτά μια κοπέλα σήμερα (και φυσικά δεν μιλάμε για μια 18αρα που θα ενθουσιαστεί από μια πόρσε) είναι: επάγγελμα, αυτοκίνητο και τόπο διαμονής! Αν δουλεύεις εδώ δίπλα στη λαχαναγορά, έχεις UNO και μένεις με ενοίκιο στο Μοσχάτο έχασες! έστω και αν είσαι ο καλύτερος χαρακτήρας και ο ομορφότερος Έλληνας.
Τώρα αν δουλεύεις στο εργοστάσιο του μπαμπά, ή έστω είσαι δημόσιος υπάλληλος (πουλά πολύ η σιγουριά του δημοσίου!), έχεις καμιά μπε εμ βε και μένεις Β.Π., μη σε απασχολεί ο χαρακτήρας σου και η εμφάνισή σου
Τι να κάνουμε, σημεία των καιρών! Ελπίζω πάντως ο φίλος σου να βρει γκόμενα χωρίς να έχει πόρσε, γιατί αν βγάλει γκόμενα λόγω της πόρσε τότε μάλλον λάθος άνθρωπο θα βρει -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
..Στην τελική ο κωδωνοκρούστης ειμαστε εμείς και οι γυναίκες οι καμπάνες!!
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Και ποιος τη χτυπάει;
Όταν λες 'στην τελική',πόσα χιλιόμετρα εννοείς;
[.]
Φαντάζομαι πως κανεις πλάκα....
-
Τι να πω και εγώ. Ότι ψάχνεις βρίσκεις. Σημασία έχει βέβαια και που το ψάχνεις. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω άλλα εννιά χρόνια με Skoda target δεν είχα κανένα πρόβλημα στις δημόσιες σχέσεις. Όσο για τον γάμο σώσιμο που αναφέρθηκε πάντα μετρούσε και δεν φταίνε τα περιοδικά ή η τηλεόραση. Μήπως να αφήσει την τακτική του ελεύθερου σκοπευτή και να προσπαθήσει για γνωριμίες μέσω κοινής παρέας; Συνήθως πάνε καλύτερα αυτές οι γνωριμίες γιατί είμαστε μυστήρια τρένα, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε καλύτερα τέτοιες σχέσεις, παρά ότι καμακώσουμε στη γύρα.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Να πω κάτι;
Μόνο αντιπαλότητες και έχθρες προκαλούμε,όταν επιτιθόμαστε στους άλλους,είτε έχουμε δίκιο είτε όχι.
Ξέρεις τι γίνεται..Θυμάται ο ένας πως του είπε κάτι ο άλλος..
και είναι άσχημο αυτό.Δύσκολα ξεπερνιέται.Μια παρέα είμαστε.
Δε διαλέγουμε τους άλλους με τους οποίους 'συγκατοικούμε' στο 'κοινόβιο' του φόρουμ.Ας δείξουμε ανοχή.
Θα μας δείξουν και οι άλλοι αντίστοιχα,όταν χρειαστεί.έχεις δίκαιο, αλλά γιατί το λες αυτο σε συνέχεια του ποστ μου ??
από τη στιγμή που δεν ξερω φατσικα αυτόν στον οποίο απευθύνομαι είναι αδύνατο να προσπαθώ να δημιουργήσω αντιπαλότητα που να στηρίζεται στην εμφάνιση του
το σχόλιο μου ήταν γενικό όπως και το δικό του και όπως εγώ δεν βγήκα να πω τίποτα για δημιουργεία αντιπαλότητας μέσα στο φόρουμ, δεν ανέμενα να βγει και καποιος άλλος να κάνει το ίδιο... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το βρίσκω και εγώ άστοχο αλλά για τον λόγο ότι ο Έλληνας είναι ο master στο show off είτε είναι στο Μπουρνάζι είτε στην Εκάλη.
Εκτός αν τις porsche και τις Cayenne τις βλέπετε πιο συχνά στο Μπουρνάζι παρά στο Κολωνάκι.Διαφωνώ σε αυτό. Ένα σαξόραλο με ανοίγματα στο καπώ αλα Lancer EVO, 19' ζάντες χρωμιωμένες, αεροτομή απο Φόρμουλα 1 και φυμέ τζάμια σαν αυτά της ηλεκτροκόλησης, είναι πολύ πιο show-off απο οποιαδήποτε Porsche
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εκτός αν τις porsche και τις Cayenne τις βλέπετε πιο συχνά στο Μπουρνάζι παρά στο Κολωνάκι.Διαφωνώ σε αυτό. Ένα σαξόραλο με ανοίγματα στο καπώ αλα Lancer EVO, 19' ζάντες χρωμιωμένες, αεροτομή απο Φόρμουλα 1 και φυμέ τζάμια σαν αυτά της ηλεκτροκόλησης, είναι πολύ πιο show-off απο οποιαδήποτε Porsche
ίσως αλλά εγώ δεν είπα το αντίθετο νομίζω.
Είπα ότι φιγούρα δεν βλέπουμε μόνο στο μπουρνάζι. -
Για να αποκαταστήσω λίγο τα πράγματα, το Μπουρνάζι δεν το έγραψα υποτιμητικά προς τους ανθρώπους που είναι κάτοικοι της περιοχής.
Αναφερόμουν σε 'θαμώνες' της συγκεκριμένης περιοχής, και ειδικά στην περατζάδα που συνηθίζουν στους δρόμους μπροστά από τις καφετέριες και τα clubs. Αναφερόμουν στις καγκουριές τους, που σκοπό έχουν μόνο να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, για αυτό και τοποθετούν ένα σωρό ανούσια μπιχλιμπίδια πάνω στο αμάξι τους, για αυτό και το χειμώνα με ψωφόκρυο έχουν ανοιχτά όλα τα τζάμια με το χέρι απ'έξω να αγκαλιάζει την πόρτα, απλά για να ακούγεται να βαράει το sub από το I.C.E που διαθέτει το όχημά τους. Αυτά εγώ δεν τα εγκρίνω και ούτε έχω παρατηρήσει ανάλογα φαινόμενα σε τέτοια έκταση σε άλλες περιοχές.
Τώρα για τις κοπέλες, επειδή είχα κατά το παρελθόν γνωρίσει 2 κοπέλες από τη συγκεκριμένη περιοχή και αναγκάστικα να βγω και από εκεί (ευτυχώς λίγες φορές), διαπίστωσα πως κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος. Οπότε ότι γράφω το γράφω από προσωπική εμπειρία.
-
Magkes an thelei i kopelitsa tha erthei mazi soy kai as eisai me patini!! kialoste to noima tou kalou aytokinitoy exei xathei twra pas kai agorazeis me 1000000000 doseis oti theleis. pantws an i prwti gnwrimia paixtei sto dromo tote oi pithanotites na rikseis gkomena einai analoges me tin aksia toy car poy odigeis
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
..Στην τελική ο κωδωνοκρούστης ειμαστε εμείς και οι γυναίκες οι καμπάνες!!
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Και ποιος τη χτυπάει;
Όταν λες 'στην τελική',πόσα χιλιόμετρα εννοείς;
[.]
Φαντάζομαι πως κανεις πλάκα....
Βεβαίως!
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.