-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλό θα ήταν όταν έρθει η ώρα της δίκης να δημοσιευτεί στο forum μια πρόσκληση...μπορεί να περάσουμε πολύ ωραία! Να κλείσουμε και κανένα τραπεζάκι για μετά......Πολύ ευχαρίστως....
Τα νεότερα είναι ότι μετά την ενημέρωση μερικών γειτόνων, βρέθηκε και άλλο θύμα που θυμάται πολύ καλά ότι το corolla του το βρήκε πριν 3 βδομάδες εκεί χαρακωμένο. Μάλιστα δεν τον ήξερα σαν γείτονα και κάποιος από αυτους που ενημέρωσα του το είπε και ήρθε και με βρήκε. Είναι ανοικτός να κάνει κι αυτός αγωγή με τα δικά μου τεκμήρια.
Επίσης ψάχνω να βρω και το ιδιοκτήτη κόκκινης BMW 3 Ε30, που είναι αυτοκίνητο της γειτονιάς και έχει 4 παραλληλες γρατζουνιές από την μία πλευρά , φανερά από κλειδί. Του άφησα μηνυμα στο αυτοκίνητο.Από την πλευρά μου περιμένω τις εκτιμήσεις για το ύψος της ζημιάς και την Δευτέρα καταθέτω την αγωγή....
-
Γιατρέ ρίχτουυυυυ!!! Πάρε εκδίκηση για όλους μας!!
Στην δίκη...πρώτο τραπέζι πίστα!!!Μην δεις μόνο την ζημιά...υπάρχουν και ηθικές βλάβες...ψυχικές οδύνες κλπ κλπ κλπ!!!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Όταν λες κρατάει χώρο στο δρόμο τι εννοείς? διότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να έχεις πράγματα στο δρόμο που να απαγορεύουν την πρόσβαση αυτοκινήτων. πχ η χρήση κάγκελων με no parking σήμα, κιβωτίων, καρεκλών και λοιπών εφευρέσεων δεν επιτρέπεται υπάρχει δεν υπάρχει θέση στάθμευσης...Αν και λίγο άσχετο με το θέμα του thread...
Στη γειτονιά μου υπάρχει ένας καραγκι_ζης***** γείτονας με 2 οχήματα και μία αναπηρική θέση. Είναι απίστευτα προκλητικός αφού ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έυρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή (Αμπελόκηποι), καβατζώνει τη διπλανή θέση για το 2ο του αυτοκίνητο είτε μετακινώντας το αναπηρικό μία θέση μπροστά τοποθετώντας την κουκούλα ώστε να μη φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας, είτε 'παρκάροντας' τη μηχανή του γιου παράλληλα με το πεζοδρόμιο κρατώντας τη θέση.
Καλά η χρήση του αναπηρικού αυτοκινήτου στη διπλανή θέση πιστεύω ότι είναι λόγος ώστε ο δήμος να του αφαιρέσει την αναπηρική θέση, αλλά η δεύτερη περίπτωση (η χρήση της μηχανής) απαγορεύεται από το νόμο; Αν όχι, μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα πατίνι ή με μια καρέκλα με ρόδες;
***** '_' = 'ό'
-
Ολοι μας έχουμε βιώσει παρομοιες ιστορίες. Βρήκα δύο φορές το πίσω φτερό βουλιαγμένο από κλωτσιά. Τελευταία φορά 9 από τα 10 αυτοκίνητα στην πυλωτή μας βρέθηκαν ένα ωραιο πρωινό κατεστρεμένα με οξύ. Το δικό μου φτερό και καπο. Ενδείξεις για το δραστη υπήρχαν, αποδείξεις οχι.
Κώστα πάρε εκδίκηση για όλους μας. Ξεσκισέ τον τον μπινέ. -
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Στη γειτονιά μου υπάρχει ένας καραγκι_ζης***** γείτονας με 2 οχήματα και μία αναπηρική θέση. Είναι απίστευτα προκλητικός αφού ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έυρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή (Αμπελόκηποι), καβατζώνει τη διπλανή θέση για το 2ο του αυτοκίνητο είτε μετακινώντας το αναπηρικό μία θέση μπροστά τοποθετώντας την κουκούλα ώστε να μη φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας, είτε 'παρκάροντας' τη μηχανή του γιου παράλληλα με το πεζοδρόμιο κρατώντας τη θέση.Τώρα θα το πω κι ας πέσετε να με φάτε, του τύπου του χρειάζεται όχι σημάδι με κλειδί, αλλά σπάσιμο παρμπριζ ή κάτι ακόμα πιο χοντρό...
Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι και στη γειτονιά μου. Βέβαια γι' αυτό με το αναπηρικό πήγαινε να κάνεις μια συζήτηση στο τμήμα της περιοχής σου, δεν νομίζω να χάσεις.Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο να παρκάρεις τη μηχανή έτσι, αλλά δεν νομίζω να είναι, είναι απλά απαράδεκτο ειδικά σε περιοχές με πρόβλημα στάθμευσης...
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Αν όχι, μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα πατίνι ή με μια καρέκλα με ρόδες;Όχι γιατί για να παρκάρεις οποιοδήποτε όχημα κάπου πρέπει να έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για αυτό το όχημα. Και φυσικά δεν μπορείς να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για κάτι που δεν είναι όχημα.
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Στη γειτονιά μου υπάρχει ένας καραγκι_ζης***** γείτονας με 2 οχήματα και μία αναπηρική θέση. Είναι απίστευτα προκλητικός αφού ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έυρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή (Αμπελόκηποι), καβατζώνει τη διπλανή θέση για το 2ο του αυτοκίνητο είτε μετακινώντας το αναπηρικό μία θέση μπροστά τοποθετώντας την κουκούλα ώστε να μη φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας, είτε 'παρκάροντας' τη μηχανή του γιου παράλληλα με το πεζοδρόμιο κρατώντας τη θέση.Φίλε μου, νομίζω ότι ξέρω την περίπτωση, κάποτε παλιότερα προσπαθούσα και εγώ καθημερινά να βρω θέση parking εκεί κοντά.
Μην το αφήσεις έτσι, αν μπορείς να συνενοηθείς και με κάποιους γείτονες κάντε του μια ομαδική καταγγελία, όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτά πρέπει να τα σκοτώνουμε μικρά, γιατί αν μεγαλώσουν...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
εσυ δεν μπορεις και δεν πρέπει να τον δείρεις... εγώ όμως θά θελα τα στοιχεία του για να πάω να τον σπάσω στο ξύλο. Δεν είμαι κανένας τραμπούκος, αλλα ρε παιδιά, πολύ θάθελα να δείρω έναν από αυτούς που χαράζουν τ αυτοκινητάκια μας... Κι αν όχι να τον δείρω (είναι και μεγάλος ρε γμτ., να βρω κάποιον τρόπο να τον ενοχλήσω.η γρατζουνιά είναι το χειρότερο πράγμα. ένα τρακάρισμα το φτιάχνεις και μετά από λίγο καιρό το ξεχνάς. η γρατζουνιά όμως μένει εκεί, τη βλέπεις κάθε μέρα, σου στερεί τη χαρά να δεις το αυτοκινητάκι σου φρεσκοπλυμένο και καθαρό.
απορώ που μόνω εγώ το γράφω αυτό, αλλά σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία του. θέλω να του κάνω τη ζωή κόλαση!
Συνέλθετε!Έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Πιο πολύ σας ενοχλεί να σας χαρακώνουν το αυτοκίνητο
παρά το πρόσωπο!θα ηθελα και εγω να ειμαι στη δικη.
βλέπω παγκοσμια πρωτοτυπια σε αυτη τη δικη.
βλεπω και ρεπορταζ του εγκυρου και σε πολλα ζηλευτο καναλι star...
ψυχοπαθης χαρακωνε αυτοκινητα.....
τον πληθυντικο προσεξτε...χαρακωνε...
Αν μιλάς για το Star Channel,δεν είναι και πολύ ζηλευτό..
Ειδικά οι κουτσομπολίστικες εκπομπές του. -
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Όταν λες κρατάει χώρο στο δρόμο τι εννοείς? διότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να έχεις πράγματα στο δρόμο που να απαγορεύουν την πρόσβαση αυτοκινήτων. πχ η χρήση κάγκελων με no parking σήμα, κιβωτίων, καρεκλών και λοιπών εφευρέσεων δεν επιτρέπεται υπάρχει δεν υπάρχει θέση στάθμευσης...
Αν και λίγο άσχετο με το θέμα του thread...
Στη γειτονιά μου υπάρχει ένας καραγκι_ζης***** γείτονας με 2 οχήματα και μία αναπηρική θέση. Είναι απίστευτα προκλητικός αφού ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έυρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή (Αμπελόκηποι), καβατζώνει τη διπλανή θέση για το 2ο του αυτοκίνητο είτε μετακινώντας το αναπηρικό μία θέση μπροστά τοποθετώντας την κουκούλα ώστε να μη φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας, είτε 'παρκάροντας' τη μηχανή του γιου παράλληλα με το πεζοδρόμιο κρατώντας τη θέση.
Καλά η χρήση του αναπηρικού αυτοκινήτου στη διπλανή θέση πιστεύω ότι είναι λόγος ώστε ο δήμος να του αφαιρέσει την αναπηρική θέση, αλλά η δεύτερη περίπτωση (η χρήση της μηχανής) απαγορεύεται από το νόμο; Αν όχι, μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα πατίνι ή με μια καρέκλα με ρόδες;
***** '_' = 'ό'
μια μερα που θα εχει παρκαρει το αναπηρικο μπροστα και το δευτερο στην αναπηρικη θεση, η που απλως θα εχει παρκαρει το αναπηρικο μπροστα (φανταζομαι οτι υπαρχει πινακιδα που ειδοποιει για την αναπηρικη θεση, η οποια και φυσικα γραφει την πινακιδα του αναπηρικου), χωρις να του πεις τιποτα, φωναζεις την αστυνομια. Εκει του κοβουν μια κληση για καταληψη οδοστρωματος (160-160 ευρω αν θυμαμαι καλα) αν εχει πιασει την αλλη θεση με καρεκλες κλπ, η τον ξεσκιζουν και του αφαιρουν το δικαωμα της αναπηρικης θεσης (αφου το αναπηρικο πρεπει να παρκαρει στην συγκεκριμενη θεση). Αν παλι εχει βαλει μηχανη-κατι αλλο στην αναπηρικη και ειναι το αναπηρικο αυτοκινητο πιο μπροστα, μετακινησε την μηχανη ωστε να ερθει καθετα στον δρομο-πετα τα πραγματα στο πεζοδρομιο, παρκαρε σητν αναπηρικη θεση και περιμενε να φωναξει εκεινος την αστυνομια (γιατι σιγουρα θα την φωναξει επειδη 'παρκαρες στην αναπηρικη θεση'). Απλως φροντισε πριν τα κανεις ολα αυτα να παρεις μια φωτογραφια που να δειχνει την αναπηρικη ελευθερη και το αναπηρικο παρκαρισμενο μια θεση μπροστα. Ακομα καλυτερα παιρνε φωτο καθε μερα για μερικες μερες ωστε να φαινεται οτι το εχει κανει συστημα. Και μετα πες του να παει να μαμηθει κιολας...
-
Μπράβο Κώστα. Χαίρομαι που κατάφερες να βγάλεις άκρη. Και τι άκρη!! Πως κατάφερες βρε θηρίο να κρατηθείς έχοντας τον μπροστά σου να λέει μα#@κίες. Τράβηξε το όσο πάει ή σε συμφέρει να πάει. Κάντο για όλους μας που δυστυχώς είμαστε μέλη του ιδίου κλαμπ. Εμένα με θυμάται κάθε δυο με τρις μήνες. Πώς να τον πιάσω τον #$@%*#
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πώς να τον πιάσω τον #$@%*#πες μας λεπτομερειες μηπως σκεφτουμε κατι
-
Τώρα που αποκτήσαμε και ιδικό στις παρακολουθήσεις.
Τι να πω μια γρατσουνιά από εμπρός έως πίσω πάντα από την πλευρά του συνοδηγού κάθε δυο μήνες περίπου με κλειδί στο ίδιο ύψος λες και έχει βάλει σημάδια και πάντα κάτω από το σπίτι μου. Δεν έχω ακούσει να συμβαίνει σε κανένα άλλο στη γειτονιά, οπότε πιστεύω ότι κάτι έχει ή μαζί μου ή με το αμάξι μου. Δεν μένω πολλά χρόνια στην γειτονιά και δεν έχω ποτέ παρεξηγηθεί με κανένα και για τίποτα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ανθρώπου; Χάρη του κάνω που τον αποκαλώ έτσι. -
Κάμερα! Η καλύτερη λύση. Προτίμησε μια μικρού μεγέθους, για να μην πολυφαίνεται. Κατάγραψέ τον και μετά, μόλις τον βρεις, περιποιήσου τον! Κάτι τέτοιοι θέλουν λέρωμα ποινικού μητρώου (στην καλύτερη περίπτωση).
-
Να πω κι εγώ μπράβο για την εξέλιξη αυτή......αφού έτσι πρέπει να μάθει, έτσι να μάθει.
Αν και τελικά είναι λυπηρό να πρέπει να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για να συνετίσεις κάποιον...
-
Να ρωτησω και εγω κατι... ΜΕ τι οξυ σου χαλανε το αμαξι???
θελει κατι ειδικο η αρκει ας πουμε τουμποφλο???
που τα βρισκουνε? (οχι δε θελω να ριξω σε κανεναν, απλα τοσο ευκολο ειναι να βρεις τοσο δυνατο οξυ??) -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Να ρωτησω και εγω κατι... ΜΕ τι οξυ σου χαλανε το αμαξι???
θελει κατι ειδικο η αρκει ας πουμε τουμποφλο???
που τα βρισκουνε?Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο!
πάντως πρόσφατα ξεβούλωσα ένα νεροχύτη και μόλις είδα τη θερμοκρασία πιάνει με το τουμποφλο και κάτι ήχους που άκουγα δηλώνω βέβαιος ότι η ζημιά που μπορεί να κάνει είναι αξιόλογη!!
Φτηνή και απλή λύση λοιπόν!!
ΑΑαα!Υπάρχει και για κρύο νερό!!
Να μην κουβαλάμε και μπρίκι μαζί μας!!! -
λγικα και η καυστηκη ποτασα πρεπει να κανει κατι τετοιο και δεν ειναι δυσκολο να την βρεις Πριν κατι χρονια ειχα αγορασει για να βγαλω κατι χροματα απο ενα επιπλο η θερμοκρασια που ανεβασε δεν την φανταζεσται το χρωμα εβγαζε φουσκαλες και υγροποιηθηκε αμεσως.
Οποτε φιλε σπυρο ειναι μαλλον πολυ ευκολο να βρεις κατι τετοιο αν το θελεις -
Ωραια τρεχω να αγορασω να περιποιηθω 5-6 απο εσας γιατι μου τη σπασατε!! Καλα ειμαι περιεργος πως σου περναει απο το μυαλο να πας να ριξεις οξυ σε αμαξι αλλου. Νταξει το κλειδι ειναι συνηθισμενο-πασιγνωστο! ΑΛΛΑ ΟΞΥ?????? (ακομα δεν μπορω να το χωνεψω!!!)
-
Για τους ......επίδοξους σαμποτέρ , μην ξοδεύεστε , αγοράζοντας οξέα!!
Λίγο πολύ , σε όλα τα αυτοκίνητα υπάρχει το μέσο !!!
Το μπουκαλάκι με το υγρό φρένων !!!!!!!
Και εάν δεν υπάρχει , σε κάθε πρατήριο το βρίσκεις !!
Και δεν μπορεί να θεωρηθεί πειστήριο η κατοχή του , ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ !!!Εάν δείτε την ζημιά που κάνει στο χρώμα του αυτοκινήτου ,
θα πάθετεΑποστόλης.
-
Αποστόλη εσύ λογικά θα είδες ...αλλά σε ποιανού κακόμοιρου το αμάξι..?
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...