-
Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Πριν από μία βδομάδα έγραφα αυτό σε άλλο θέμα:*Tην προηγούμενη εβδομάδα μου χάραξαν την alfa (αρκετοί την είδατε κιόλας στο 4TF track day), με μία γρατζουνιά που ξεκινάει από το εμπρός αριστερό φτερό, περνάει τις 2 αριστερές πόρτες, το πίσω φτερό, την πίσω πόρτα, το πίσω δεξί φτερό και σταματάει στην πίσω δεξια πόρτα Ουσιαστικά την γλίτωσε μόνο ένα φτερό και μία πόρτα. *
Επειδή έχω γκάραζ σπίτι και το αυτοκίνητο μένει σπάνια έξω στον δρόμο, οι υποψίες μου ήταν ότι έγινε στο ελεγχόμενο παρκινγκ της δουλειάς μου.
Το απόγευμα που έγινε το συμβάν είχε μείνει έξω από το σπίτι για 45 λεπτά επειδή περίμενα τον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής μου να το φωτογραφίσει για τις ανάγκες της κάλυψης. Μαζί ανακαλύψαμε αυτήν την τεράστια - φρέσκια τότε - γρατζουνιά.
Το προηγούμενο Σάββατο παρατήρησα ότι στην θέση που ήταν παρκαρισμένη τότε η alfa, υπήρχε ένα Polo με μία παρόμοια μεγάλη γρατζουνιά και έτσι άρχισαν οι υποψίες για την θέση.
Στην συγκεκριμένη θέση (20 μέτρα περίπου από το σπίτι μου, που στη μέση παρεμβάλλεται ένα ακόνη σπίτι) υπάρχει καγκελόπορτα πλάτους 1,5 μέτρου με εσωτερική αυλή 2Χ2 περίπου και σηματάκι 'ΝΟ PARKING' χωρίς να υπάρχει παρκινγκ, ούτε καν ράμπα για να ανέβει αυτοκίνητο. Απλά πεζοδρόμιο. Άλλωστε μένω 7 χρόνια σε αυτό το σπίτι και πάντα και όλος ο κόσμος παρκάρει εκεί.
Προχθές το βράδυ σταματάει εκεί στην ίδια θέση (δεν έχω 2ο γκαράζ) η γυναίκα μου το άλλο αυτοκίνητο (Clio) και χθες το πρωί με εκπληξη μου λέει από το τηλέφωνο ότι υπάρχει μία χαρακιά γύρω-γύρω σε όλο το αυτοκίνητο.
Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι σε αυτήν την θέση τα αυτοκίνητα χαρακώνονται και 99% σίγουρος ότι το κάνει κάποιος από το συγκεκριμένο σπίτι (2όροφο με 2 κατοικίες).
Χθες το απόγευμα λοιπόν αρχίζει η επιχείριση 'Σερκ Χόλμς'. Αγοράζω 4ώρη βιντεοκασέτα, βγάζω την κάμερα στο τρίποδο στο μπαλκόνι που φαίνεται αρκετά η συγκεκριμένη θέση, συνδέω την κάμερα με το video (για να μπορώ να γράψω 4 συνεχόμενες ώρες και συγχρόνως να βλέπω από την τηλεόραση).
Περιμένω να ελευθερωθεί η θέση και όταν αυτό έγινε γύρω στις 7, κατεβαίνω και παρκάρω το Clio εκεί.Ήταν 8:10, όταν ό τύπος κατέβηκε να κλειδώσει την εξώπορτα του με την πυτζάμα του!!!. Πριν το κάνει αυτό, βγήκε έξω και με περίσσεια άνεση, πάει με το κλειδι και χαρακώνει το καπώ του αυτοκινήτου. Κάνει και μία βόλτα κοιτάζοντας το αυτοκίνητο (είδε μάλλον την προηγούμενη γρατζουνιά και του φάνηκε γνωστό το αμάξι) και γυρνάει να μπει μέσα.
Συγχρόνως, επειδή έτυχε να το βλέπω live , (είχα ανοικτή την τηλεόραση στις είδήσεις και κάθε λίγο γυρνούσα στην κάμερα), έχω βγεί στο μπαλκόνι λίγο πριν μπει στο σπίτι του, πιάνω στο χέρι την κάμερα στο χέρι και του φωνάζω 'εεεεει ψιτττ!!!'. Γυρνώνας αυτός τον ζουμάρω για 1-2 δευτερόλεπτα και χωρίς να πει τίποτα μπαίνει μέσα (η πόρτα του δεν φαίνεται από το μπαλκόνι αφού τα σπίτια είναι παράλληλα και υπάρχουν πολλά δεντρα στο ενδιάμεσο σπίτι), κλειδώνει και εξαφανίζεται.
3 λεπτά μετά του χτυπάω το κουδούνι. Εμφανίζεται στο μπαλκόνι του κύριος άνω τον 60 με μουσάκι και μάλιστα 'Αρχιτέκτων ΕΜΠ', όπως ανακάλυψα μετά από την ταμπελίτσα στην πόρτα του, που είναι φυσικά ο κύριος του video....
Εδώ αρχίζει το γέλιο......
Τον ρώτησα ευγενικά να μου πει ένα λόγο που το κάνει αυτό συστηματικά και άρχισε να με λούζει με διάφορα κοσμιτικά 'ότι δεν ξέρω τι λέω κλπ κλπ'. Του είπα ότι τον είδα με τα μάτια μου και μου είπε ότι είμαι τρελός. Του είπα επίσης ότι στο δικαστήριο είναι δύσκολο να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτός αφού τον είδαν ζωντανά 3 άνθρωποι και είπε ότι 'είμαστε όλοι τρελοί'. Του είπα ακόμη ότι θα δικαιολογούσα αν γινόταν μόνο σήμερα συτό αφού έχει πανσέληνο και έκλειψη σελήνης μαζί (είχε αρχίσει ήδη).
Τέλος του είπα (πάντα ευγενικά) ότι όλα έχουν καταγραφεί σε βίντεο.
Εκεί, αν τον έβλεπα από κοντά, μάλλον άλλαξε 15 χρώματα και το ψιλοπαραδέκτηκε. Είπε ακριβώς μετά τα 'τιιιιιι? βίντεο?', 'έ, αν το έκανα εγώ θα είχα τους λόγους μου'.
Δυστυχώς έπρεπε να είχα την κάμερα μαζί μου να συνεχίσω να καταγράφω.....
Όταν τον ρώτησα αν μπορώ να τους μάθω, άρχιζε να βρίζει.... Εκεί του είπα ότι θα τα πείτε πλεόν με τον δικηγόρο μου και έφυγα....
Φωναζε να ανέβω στο σπίτι του να συζητήσουμε λέει αφού είμαι και γείτονας, άλλα τον αγνόησα αφού δεν ξέρω με τι ψυχάκια έχω μπλέξει...Η συνέχεια ήταν να πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που του είπα την ιστορία και η πρώτη του φράση ήταν 'ΘΑ ΤΟΝ Γ@#$%^@#Ε'. Μου είπε να κάνω κόπια την κασέτα (που είναι αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο), να βγάλω φωτογραφίες και τα 2 αυτοκίνητα, να πάρω και μία προσφορά για το ύψος της ζημιάς και τα χρήματα που θα ζητήσουμε, να μπουν μάρτυρες η γυναίκα μου, 2 φίλοι που ήταν σπίτι και ο εμπειρογνώμονας της ασφαλιστικής που είδε που ήταν η alfa την πρώτη φορά και να κάνουμε αγωγή. Επίσης μπορούμε να κάνουμε και μηνυση για 'φθοράς ξένης περιουσίας' αλλά αυτή θα τραβήξει περισσότερο αφού οι δικάσιμες παίρνουν πολλές αναβολές. Επίσης θα μπορούσα να τον καρφώσω και στην πολεοδομία για το σηματάκι του παρκινγκ που έχει αφού πάρκινγκ δεν υπάρχει.
Άσχετο από αυτό (αν θα υποστηρίξει ότι ήταν παρκινγκ) η μία πράξη δεν έχει σχέση με την άλλη.Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι που είναι μεγάλη σε ηλικία και υποτείθεται έχουν κάποια υπόληψη να έχουν τόση κακία και να την βγάζουν με αυτό τον τρόπο.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο τύπος δεν έχει καν αυτοκίνητο....
Είμαι σίγουρος ότι πολλά αυτοκίνητα την έχουν πάθει και θα ενημερώσω και την γειτονιά γι αυτό. Ίσως στραφούν και άλλοι εναντίον του τώρα που βρέθηκε ο ποντικός και έπεσε στη φάκα....
Αυτά.....
Ακούω γνώμες και από τους ειδικούς και τους δικηγόρους (koutsan?) του φόρουμ. Μην αρχίσετε για αυτοδικίες και τέτοια.....
Sorry για το μεγάλο ποστ... -
Πριν από μία βδομάδα έγραφα αυτό σε άλλο θέμα:*Tην προηγούμενη εβδομάδα μου χάραξαν την alfa (αρκετοί την είδατε κιόλας στο 4TF track day), με μία γρατζουνιά που ξεκινάει από το εμπρός αριστερό φτερό, περνάει τις 2 αριστερές πόρτες, το πίσω φτερό, την πίσω πόρτα, το πίσω δεξί φτερό και σταματάει στην πίσω δεξια πόρτα Ουσιαστικά την γλίτωσε μόνο ένα φτερό και μία πόρτα. *
Επειδή έχω γκάραζ σπίτι και το αυτοκίνητο μένει σπάνια έξω στον δρόμο, οι υποψίες μου ήταν ότι έγινε στο ελεγχόμενο παρκινγκ της δουλειάς μου.
Το απόγευμα που έγινε το συμβάν είχε μείνει έξω από το σπίτι για 45 λεπτά επειδή περίμενα τον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής μου να το φωτογραφίσει για τις ανάγκες της κάλυψης. Μαζί ανακαλύψαμε αυτήν την τεράστια - φρέσκια τότε - γρατζουνιά.
Το προηγούμενο Σάββατο παρατήρησα ότι στην θέση που ήταν παρκαρισμένη τότε η alfa, υπήρχε ένα Polo με μία παρόμοια μεγάλη γρατζουνιά και έτσι άρχισαν οι υποψίες για την θέση.
Στην συγκεκριμένη θέση (20 μέτρα περίπου από το σπίτι μου, που στη μέση παρεμβάλλεται ένα ακόνη σπίτι) υπάρχει καγκελόπορτα πλάτους 1,5 μέτρου με εσωτερική αυλή 2Χ2 περίπου και σηματάκι 'ΝΟ PARKING' χωρίς να υπάρχει παρκινγκ, ούτε καν ράμπα για να ανέβει αυτοκίνητο. Απλά πεζοδρόμιο. Άλλωστε μένω 7 χρόνια σε αυτό το σπίτι και πάντα και όλος ο κόσμος παρκάρει εκεί.
Προχθές το βράδυ σταματάει εκεί στην ίδια θέση (δεν έχω 2ο γκαράζ) η γυναίκα μου το άλλο αυτοκίνητο (Clio) και χθες το πρωί με εκπληξη μου λέει από το τηλέφωνο ότι υπάρχει μία χαρακιά γύρω-γύρω σε όλο το αυτοκίνητο.
Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι σε αυτήν την θέση τα αυτοκίνητα χαρακώνονται και 99% σίγουρος ότι το κάνει κάποιος από το συγκεκριμένο σπίτι (2όροφο με 2 κατοικίες).
Χθες το απόγευμα λοιπόν αρχίζει η επιχείριση 'Σερκ Χόλμς'. Αγοράζω 4ώρη βιντεοκασέτα, βγάζω την κάμερα στο τρίποδο στο μπαλκόνι που φαίνεται αρκετά η συγκεκριμένη θέση, συνδέω την κάμερα με το video (για να μπορώ να γράψω 4 συνεχόμενες ώρες και συγχρόνως να βλέπω από την τηλεόραση).
Περιμένω να ελευθερωθεί η θέση και όταν αυτό έγινε γύρω στις 7, κατεβαίνω και παρκάρω το Clio εκεί.Ήταν 8:10, όταν ό τύπος κατέβηκε να κλειδώσει την εξώπορτα του με την πυτζάμα του!!!. Πριν το κάνει αυτό, βγήκε έξω και με περίσσεια άνεση, πάει με το κλειδι και χαρακώνει το καπώ του αυτοκινήτου. Κάνει και μία βόλτα κοιτάζοντας το αυτοκίνητο (είδε μάλλον την προηγούμενη γρατζουνιά και του φάνηκε γνωστό το αμάξι) και γυρνάει να μπει μέσα.
Συγχρόνως, επειδή έτυχε να το βλέπω live , (είχα ανοικτή την τηλεόραση στις είδήσεις και κάθε λίγο γυρνούσα στην κάμερα), έχω βγεί στο μπαλκόνι λίγο πριν μπει στο σπίτι του, πιάνω στο χέρι την κάμερα στο χέρι και του φωνάζω 'εεεεει ψιτττ!!!'. Γυρνώνας αυτός τον ζουμάρω για 1-2 δευτερόλεπτα και χωρίς να πει τίποτα μπαίνει μέσα (η πόρτα του δεν φαίνεται από το μπαλκόνι αφού τα σπίτια είναι παράλληλα και υπάρχουν πολλά δεντρα στο ενδιάμεσο σπίτι), κλειδώνει και εξαφανίζεται.
3 λεπτά μετά του χτυπάω το κουδούνι. Εμφανίζεται στο μπαλκόνι του κύριος άνω τον 60 με μουσάκι και μάλιστα 'Αρχιτέκτων ΕΜΠ', όπως ανακάλυψα μετά από την ταμπελίτσα στην πόρτα του, που είναι φυσικά ο κύριος του video....
Τον ρώτησα ευγενικά να μου πει ένα λόγο που το κάνει αυτό συστηματικά και άρχισε να με λούζει με διάφορα κοσμιτικά 'ότι δεν ξέρω τι λέω κλπ κλπ'. Του είπα ότι τον είδα με τα μάτια μου και μου είπε ότι είμαι τρελός. Του είπα επίσης ότι στο δικαστήριο είναι δύσκολο να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτός αφού τον είδαν ζωντανά 3 άνθρωποι και είπε ότι 'είμαστε όλοι τρελοί'. Του είπα ακόμη ότι θα δικαιολογούσα αν γινόταν μόνο σήμερα συτό αφού έχει πανσέληνο και έκλειψη σελήνης μαζί (είχε αρχίσει ήδη).
Εκεί, αν τον έβλεπα από κοντά, μάλλον άλλαξε 15 χρώματα και το ψιλοπαραδέκτηκε. Είπε ακριβώς μετά τα 'τιιιιιι? βίντεο?', 'έ, αν το έκανα εγώ θα είχα τους λόγους μου'.
Όταν τον ρώτησα αν μπορώ να τους μάθω, άρχιζε να βρίζει.... Εκεί του είπα ότι θα τα πείτε πλεόν με τον δικηγόρο μου και έφυγα....
Φωναζε να ανέβω στο σπίτι του να συζητήσουμε λέει αφού είμαι και γείτονας, άλλα τον αγνόησα αφού δεν ξέρω με τι ψυχάκια έχω μπλέξει...Η συνέχεια ήταν να πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που του είπα την ιστορία και η πρώτη του φράση ήταν 'ΘΑ ΤΟΝ Γ@#$%^@#Ε'. Μου είπε να κάνω κόπια την κασέτα (που είναι αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο), να βγάλω φωτογραφίες και τα 2 αυτοκίνητα, να πάρω και μία προσφορά για το ύψος της ζημιάς και τα χρήματα που θα ζητήσουμε, να μπουν μάρτυρες η γυναίκα μου, 2 φίλοι που ήταν σπίτι και ο εμπειρογνώμονας της ασφαλιστικής που είδε που ήταν η alfa την πρώτη φορά και να κάνουμε αγωγή. Επίσης μπορούμε να κάνουμε και μηνυση για 'φθοράς ξένης περιουσίας' αλλά αυτή θα τραβήξει περισσότερο αφού οι δικάσιμες παίρνουν πολλές αναβολές. Επίσης θα μπορούσα να τον καρφώσω και στην πολεοδομία για το σηματάκι του παρκινγκ που έχει αφού πάρκινγκ δεν υπάρχει.
Άσχετο από αυτό (αν θα υποστηρίξει ότι ήταν παρκινγκ) η μία πράξη δεν έχει σχέση με την άλλη.Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι που είναι μεγάλη σε ηλικία και υποτείθεται έχουν κάποια υπόληψη να έχουν τόση κακία και να την βγάζουν με αυτό τον τρόπο.
Είμαι σίγουρος ότι πολλά αυτοκίνητα την έχουν πάθει και θα ενημερώσω και την γειτονιά γι αυτό. Ίσως στραφούν και άλλοι εναντίον του τώρα που βρέθηκε ο ποντικός και έπεσε στη φάκα....
Αυτά.....
Ακούω γνώμες και από τους ειδικούς και τους δικηγόρους (koutsan?) του φόρουμ. Μην αρχίσετε για αυτοδικίες και τέτοια.....
Αυτά.....
Μπράβο Κώστα!!!!!
Η ιδέα με το video ήταν καταπληκτική.
Συντάσσομαι με την έκφραση του δικηγόρου σου.
Εύχομαι όχι μόνο να αποζημιωθείς, αλλά αυτός ο 'κύριος' να πάει φυλακή (μέσα ) για καμμιά εβδομάδα να στρώσει.
Ξέρεις πόσοι έχουν ταλαιπωρηθεί (και στεναχωρεθεί) από κάτι τέτοιους υπάνθρωπους;
Μέχρι και στα κανάλια πρέπει να βγει η ιστορία, ανα έχει ευτυχές αποτέλεσμα, για παραδειγματισμό. -
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ
-
Να του κλείσεις το σπίτι του αλήτη!
-
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου για το ωραιο στησιματακι στον ηλιθιο που χρειαζεται ψυχοκτηνιατρο!!!
Ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα κ να κανεις αυτο το ζωον να πληρωσει στο διπλασιο την ζημια. -
Γιατι νοιωθω μια ταση για εκδικηση ?Δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα θελω με ολη μου την ψυχη να φοβηθει οσο ενας Αμερικανος φοβαται την Αλ Καιντα.
Κωστα στειλε του μια κοπια απο την ταινια αφου εχεις αφαιρεσει τα δυνατα σημεια της.Θα νομιζει οτι αυτα ειναι τα οπλα σου και να του 'ρθει ταμπλας στο δικαστηριο. -
Άντε μπράβο!!! Με τον κάθε %^#@$ που έχουμε μπλέξει
ΕΥΓΕ! -
Πάτησέ τον σαν σταφύλι!
Και αν βρεις κανέναν με παρόμοια γρατζουνιά, απάνω του!Πάρε του όσα μπορείς, και πάρε και την πολεοδομία τηλέφωνο, είναι το λιγότερο που του αξίζει!
Αμάν πιά! -
Αυτό που έχω να σου πω είναι το ίδιο με αυτό που είπε ο δικηγόρος σου στην πρώτη του φράση!!!
Επίσης ένα μεγάαααλο ΜΠΡΑΒΟ
Περιμένουμε εξελίξεις!!!
-
MΠΡΑΒΟ κι από μένα. Πρέπει να πάρεις εκδίκηση για όλους!
Τώρα μένει να πιάσουμε κι έναν εμπρηστή δασών. -
Καταρχάς συγχαρητήρια για την υπομονή, την επιμονή και την ψυχραιμία σου!
Κατά δεύτερον, καιρός είναι φίλε μου να μυηθείς στις σκοτεινές χαρές του σαδισμού. Εννοώ, την αίσθηση που έχεις όταν λιώνεις αργά μια κατσαρίδα κάτω από το πέλμα σου; Κάτι τέτοιο.
Θα πρότεινα λοιπόν να τον κάνεις παράδειγμα προς αποφυγή αυτόν τον 'κύριο'. Ενημέρωσε όλη τη γειτονιά, ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής αφήνοντας υπόνοιες για 'αντεκδίκηση' από τη μεριά του κλπ. Εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα και φρόντισε να μαθαίνει από το δικηγόρο σου κάθε φορά που του κάνετε μήνυση. Καλό θα ήταν να ηχογραφούνται/βιντεοσκοπούνται αυτές οι επαφές, ώστε να υπάρχουν επιπλέον επιβαρρυντικά στοιχεία για την περίπτωση που χάσει την ψυχραιμία του. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και άλλους τρόπους να του κάνεις τη ζωή μια ζωντανή κόλαση.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!
-
Δυστηχως η ιστορια σου ειναι περα για περα ΕΛΛΗΝΙΚΗ..
Ιουλιος του 97, μολις εχουμε παραλάβει το καινουργιο μας xantia και το εχουμε παρκαρει εξω απο το σπιτι μας.. εχουμε μια πολυ μεγαλη αλανα οπου εξυπηρετει 3 πολυκατοικιες των 5 οικογενειων η καθε μια...
το επόμενο πρωι βρισκουμε το αυτοκίνητο με μια γρατζουνια που ξεκινουσε απο το δεξι φτερό και τελειωνε στο πισω δεξι φαναρι(ναι το ειχαν γρατζουνισει και αυτο)... Δεν καταφεραμε να βρουμε ποιος 'κυριος' το εκανε, αλλα φανταστειτε σοκ, σε αμαξι καινουργιο (ουτε τα ναυλον απο τα καθισματα δεν ειχαμε βγαλει)!Δεν καταφεραμε να βρουμε ποιος εκανε τη γρατζουνια και ισως καλυτερα...
-
Κώστα την κασέτα και τα μάτια σου,κλείστην σε κάνα θησαυροφυλάκιο ή σε καμιά θυρίδα σε τράπεζα.
Ο ψυχάκιας, αν δεν είναι ικανός να μπουκάρει σπίτι σου, θα πληρώσει κάναν άλλο να το κάνειΜπράβο και από μενα!
...Throw him into the lions...
-
Μερικές παρατηρήσεις:
1)Ο δικηγόρος σου δικαίως χάρηκε,λεφτά θα πάρει,και ίσως για πολύ καιρό
2) Αυτοι που πραττουν κατ'αυτό τον τρόπο δεν εχουν αυτοκίνητα (99.9%)
3)Εγώ θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο,εσυ ευτυχώς είσαι σωστός.
4)Παρε οπωσδήποτε ΚΑΙ την πολεοδομία τηλέφωνο,η εκδίκηση ειναι γλυκιά.Σταματάω εδώ γιατί ο άνθρωπος γνώμες απο δικηγόρους ζήτησε και όλοι ορμήξαμε στο post για να βγάλουμε το άχτι μας
-
1ον Ζήτησα γνώμες και από δικηγόρους, οπότε γράφτε ότι θέλετε
2ον Ήδη πήγα στην Αστυνομία της περιοχής που είναι και πολύ κοντά (250μ) και μου έιπαν να κάνω μήνυση, που θα γίνει βέβαια μέσω του δικηγόρου. Θα ξαναπάω με όλα τα στοιχεία του για να τον βάλουν στην black list
3ον Ενημέρωση των γειτόνων που ξέρω θα γίνει σήμερα
4ον Την κασέτα την έχω μαζί μου και έδωσα σαφής εντολές στην κοπέλα που μένει το πρωί σπίτι και κρατάει την μικρή.
5ον Φυσικά και θα κερδίσει ο δικηγόρος χρήματα αφού τα έξοδα τα πληρώνει ο χαμένος. Είναι και φίλος btw.
6ον Πραγματικά κρατήθηκα και μετά τις υποδείξεις της γυναίκας μου και των φίλων. εκείνη την ώρα είχα φουντώσει και η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη. Δεν του έδωσα όμως κανένα δικαίωμα (είχε κι αυτός μάρτυρα στο μπαλκόνι του μία γυναίκα, μάλλον οικιακή βοηθό) για να πει ή να αποδείξει κάτι εναντίον μου. -
Δεν ειναι περιεργο που δεν εχει αυτοκίνητο.
Αυτός ειναι και ο λόγος που το κανει, ο φθόνος.
Τα αυτοκίνητα στη γειτονιά μου έχουν όλα γρατζουνιες. Οσο πιο καλό το αυτοκινητο τόσο πιο πολλές οι γρατζουνιές. Μια φορά πιάσαν έναν αλήτη στα πρασα και τον σπάσαν στο ξύλο. Τον ρώτησαν γιατι το έκανε και αυτος απάντησε- αυτοί έχουν αυτοκίνητα και εγώ δεν έχω ούτε σπίτι. Τον σκοτώνεις επιτόπου ή όχι? Τελος πάντων. Ο φθόνος όμως περισσεύει στην Ελλάδα. Πόσοι βλέπουν κάποιον με πορσε και λένε 'Δες τον π@@στη με την πορσε' και ποσοι λενε 'Μπραβο του που την έχει'?ΥΓ- Ακριβώς το ιδιο περιστατικό έχει τύχει στο μηχανικό μου (Μερσεντες Ε200) με τη διαφορά ότι του το γρατζούνισαν όταν ήταν μέσα στο γκαράζ).
Έβαλε μια κρύφή μόνιμη κάμερα η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και τότε μόνο γράφει στο video και τον επιασε τον δραστή (γείτωνας και πάλι). -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ο φθόνος όμως περισσεύει στην Ελλάδα. Πόσοι βλέπουν κάποιον με πορσε και λένε 'Δες τον π@@στη με την πορσε' και ποσοι λενε 'Μπραβο του που την έχει'?Εγώ συνήθως λέω:'Τι την θελει ο κωλόγερος την porsche;'
Συνήθως τις εχουν κατι γεροι και πανε με 3km/μέρα,ειναι και κρίμα για το αυτοκίνητο!
Παντως ακομα δεν εχω φτάσει στο σημείο να κανω χαρακιές! -
Κώστα μπράβο για την υπομονή σου !!!
Τουλάχιστον θα αποζημιωθείς , όχι μόνο υλικά , αλλά και ψυχικά αφού θα δείς την τιμωρία του.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...