-
Αμα δεν το οδηγησεις δε προκειται να βγαλεις συμπερασμα για το πως δουλευει μια αναρτηση ας ειναι η καλυτερη στα χαρτια. .Να σου θυμισω οτι και τα renault rs ειχαν ημιακαμπτο αλλα εκαναν παπαδες. Φυσικα και συμφωνω μαζι σου οτι ειμαι πολυ πιο θετικα προδιαθετιμενος οταν διαβαζω για αναρτηση πολλαπλων. Αλλα μεχρι εκει.
-
Με το 1.4 με 140ps premium navi να ξεπερναει τα 21 χιλιαρικα,σχεδον ολοι θα σκεφτουν Leon FR 150ps DSG.Το προβλημα στη σχεδιαση για μενα ειναι στο μπροστινο μερος που ειναι καπως περιεργο και οχι τοσο καλο,μεσα ειναι πιο καλο απο τον προκατοχο.
Η Huyndai πλεον δεν ειναι φτηνη επιλογη,δικαιως η αδικως δεν μπορω να πω με σιγουρια,αλλα ακομα και ενα i20 diesel δεν το λες φτηνο.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Με το 1.4 με 140ps premium navi να ξεπερναει τα 21 χιλιαρικα,σχεδον ολοι θα σκεφτουν Leon FR 150ps DSG.Το προβλημα στη σχεδιαση για μενα ειναι στο μπροστινο μερος που ειναι καπως περιεργο και οχι τοσο καλο,μεσα ειναι πιο καλο απο τον προκατοχο.Η Huyndai πλεον δεν ειναι φτηνη επιλογη,δικαιως η αδικως δεν μπορω να πω με σιγουρια,αλλα ακομα και ενα i20 diesel δεν το λες φτηνο.
Παίζουν και άλλα πολλά ρόλο όπως η αξιοπιστία... Εκεί η hyundai κερδίζει κατά κράτος...
-
Έτσι όπως έχουν γίνει τα αυτοκίνητα από αξιοπιστία πάνω/κάτω τα ίδια είναι. Το θέμα για μένα είναι τι τελικά προσφέρει κάθε αυτοκίνητο. Γιατί π.χ. μπορεί να λέμε ότι κάποιος θα προτιμήσει το LEON FR, αλλά αν ο υποψήφιος πελάτης βάλει κάτω τους εξοπλισμούς μπορεί και να απογοητευτεί στο τέλος.
Ειδικά οι Ευρωπαίοι (και κυρίως οι 'Γερμανοί') είναι 'μανούλες' στο 'κόψιμο' εξοπλισμού και χρυσοπληρώνεις για κάποια πράγματα τα οποία άλλοι τα έχουν στάνταρ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έτσι όπως έχουν γίνει τα αυτοκίνητα από αξιοπιστία πάνω/κάτω τα ίδια είναι. Το θέμα για μένα είναι τι τελικά προσφέρει κάθε αυτοκίνητο. Γιατί π.χ. μπορεί να λέμε ότι κάποιος θα προτιμήσει το LEON FR, αλλά αν ο υποψήφιος πελάτης βάλει κάτω τους εξοπλισμούς μπορεί και να απογοητευτεί στο τέλος.Ειδικά οι Ευρωπαίοι (και κυρίως οι 'Γερμανοί') είναι 'μανούλες' στο 'κόψιμο' εξοπλισμού και χρυσοπληρώνεις για κάποια πράγματα τα οποία άλλοι τα έχουν στάνταρ.
Καλά,όλα ίδια ΔΕΝ είναι. Αν πάρεις δείγμα από 10 παρέες,στις 7 οι 'γκρουπατοι' πετυχαίνουν το ακατόρθωτο: Να έχουν φοβερή αναξιοπιστία σε ΣΟΒΑΡΑ πράγματα,και ταυτόχρονα να εκθειάζουν τα αμάξια τους[emoji14]
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Αν κάτσω να σκεφτώ γνωστούς/συναδέλφους/φίλους/συγγενείς στον περιβάλλον μου και τα προβλήματα των αυτοκινήτων τους ... εγώ βγάζω ως συμπέρασμα ότι αυτοί που έχουν Ford Focus, Mondeo, CMAX και SMAX κάθε τρεις και λίγο είναι στα συνεργεία με σοβαρά προβλήματα.
Τα τελευταία χρόνια μόνο αυτούς βλέπω να ταλαιπωριούνται αφάνταστα και να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη.
Αλλά από αυτά τα περιστατικά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι η Ford είναι αναξιόπιστη.
-
Ναι,το σκεπτικό σου είναι σωστό,δεν εξέφρασα σωστά τη γνώμη μου. Από περιέργεια,τι προβλήματα έχουν αυτά που λες;Γνωστός μου με ecosport έχει ήδη πολλά θέματα.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Το περίεργο είναι ότι όλοι τους έχουν προβλήματα με τις αντλίες (νερού και βενζίνης), με βαλβίδες που χτυπάνε ξαφνικά και τα φτύνουν, με ξαφνικά σβησίματα μέσα στην εθνική. Επίσης έχουν αρρυθμίες στις στροφές, στο ρελαντί. Σε κάποια έχουν βγάλει προβλήματα τα κλιματιστικά. Τα υπόλοιπα δεν μου τα λένε. Τα κρατάνε κρυφά.
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ξεκινά από τα αυτοκίνητα, αλλά από τα συνεργεία. Οι περισσότεροι έχουν βάλει και 'εργοστασιακό' υγραέριο στο εξουσιοδοτημένο που πάνε. Όλα παίζουν ρόλο.
-
Προσωπικά πριν αγοράσω το αυτοκινητό μου, είχα παέι να δω το i20 που είχε βγει με το facelift κτλ αλλά χωρίς απόλυτα νούμερα, θυμάμαι πως ο πωλητής για το ντίζελ μου είπε μια εξωφρενική τιμή, στην οποία που λέει ο λόγος, το αμάξι είχε μόνο τιμόνι και ρόδες και με τα συν έβγαινε άλλα 2 χιλιάρικα πάνω η τιμή... Όπως και για το KIA RIO το οποίο όμως έβγαινε λίγο πιο οικονομικό αν θυμάμαι σωστά.
Γενικά, τα πρόσφατα ανεπτυγμένα brandname έχουν αρχίσει τις τεχνικές παλιού κακού ευρωπαϊκού τύπου, που σε φλωμόναν στα έξτρα και ο στάνταρ εξοπλισμός δεν έχει τπτ.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Προσωπικά πριν αγοράσω το αυτοκινητό μου, είχα παέι να δω το i20 που είχε βγει με το facelift κτλ αλλά χωρίς απόλυτα νούμερα, θυμάμαι πως ο πωλητής για το ντίζελ μου είπε μια εξωφρενική τιμή, στην οποία που λέει ο λόγος, το αμάξι είχε μόνο τιμόνι και ρόδες και με τα συν έβγαινε άλλα 2 χιλιάρικα πάνω η τιμή... Όπως και για το KIA RIO το οποίο όμως έβγαινε λίγο πιο οικονομικό αν θυμάμαι σωστά.Γενικά, τα πρόσφατα ανεπτυγμένα brandname έχουν αρχίσει τις τεχνικές παλιού κακού ευρωπαϊκού τύπου, που σε φλωμόναν στα έξτρα και ο στάνταρ εξοπλισμός δεν έχει τπτ.
Κυνηγος η' ψαρας;;;;;
-
τι εννοεις;
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
καλημέρα σε όλους θυμάστε που σας είχα πεις που είμαι στο δωρεάν σέρβις της χιουντάι αλλά μου λέγανε θα σε πάρουμε τηλέφωνο εδώ και τόσους μήνες από τον Ιανουάριο? το ανέφερα αυτό στη γραμματεία συνηγόρου του Καταναλωτή με email πριν 2 βδομάδες και σήμερα με πήραν από τη χιουντάι και μου κλείσανε ραντεβού για σέρβις!!! όπως καταλαβαίνετε αν δεν έβαζα τη γραμματεία δεν θα με παίρνανε ποτέ βλακεία μου που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα η αλλαγή του αντιπροσώπου δεν είχε καμία σχέση απλά οι τύποι ειναι απατεώνες της πλάκας δυστυχώςΟταν το πας,μη φυγεις απο πανω ουτε λεπτο και δες τι θα σου αλλαξουν.........
-
[*]>Ο χρήστης pgs έγραψε:
αυτό σκέφτηκα κι εγώ ότι θα κάνουν ότι πο#στιά μπορέσουν και θα προσπαθήσουν να με χρεώσουν τα απίθανα πάντως δεν αφήνουν τους πελάτες κοντά στο όχημα την ώρα του σέρβις και καλά για λόγους ασφαλείας οπότε δύσκολο να δω τι εξάρτημα θα αφαιρέσει
Τι να σε χρεωσουν αφου εχεις δωρεαν σερβις;;;;;
Εγω το ειπα για το αντιθετο...........ισως να μη σου αλλαξουν τιποτα!!!!!
Δεν μπορουν να σε διωξουν αν τους πεις οτι δεχεσαι την ευθυνη της παραμονης σου στο χωρο...... -
Φυσικά και μπορούν να σε διώξουν. Τι σημαίνει 'να κάτσω να βλέπω'; Εάν το συνεργείο είναι σοβαρό και έχει και πολύ φόρτο τότε επιβάλλεται να καταλάβουν οι πελάτες πως δεν είναι εφικτό να περιφέρονται ανάμεσα σε οχήματα και τεχνικούς.
-
Είναι θέμα πολιτικής του κάθε συνεργείου. Μπορούν να σου πούνε ότι για λόγους ασφαλείας πρέπει να αποχωρήσεις και δεν μπορείς να πεις τίποτα.
-
Μπορείς να βλέπεις χωρίς να είσαι στα πόδια τους , στο τελευταίο σέρβις που έκανα ήμουν 1 μέτρο από το αυτοκίνητο μου απλώς μας χώριζε μια τζαμαρία !
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
[*]>αυτό σκέφτηκα κι εγώ ότι θα κάνουν ότι πο#στιά μπορέσουν και θα προσπαθήσουν να με χρεώσουν τα απίθανα πάντως δεν αφήνουν τους πελάτες κοντά στο όχημα την ώρα του σέρβις και καλά για λόγους ασφαλείας οπότε δύσκολο να δω τι εξάρτημα θα αφαιρέσειΤι να σε χρεωσουν αφου εχεις δωρεαν σερβις;;;;;
Εγω το ειπα για το αντιθετο...........ισως να μη σου αλλαξουν τιποτα!!!!! [emoji38]
Δεν μπορουν να σε διωξουν αν τους πεις οτι δεχεσαι την ευθυνη της παραμονης σου στο χωρο......Στον χώρο των συνεργειων απαγορεύεται. Συνήθως έχουν και ταμπέλες.
Σε συνεργεια της Nissan έχω τύχει και φανερά με τζαμαριες που μπορείς να ελέγχεις ή έστω να βλέπεις, αλλά υπήρξε και ένα κρυμμένο. Σε αυτό είδα να πηγαίνει 5λιτρο δοχείο λάδια προς το συνεργείο αλλά...τα χύμα βαρέλια πίσω ήταν και αυτά. Δεν ξαναπερασα ούτε και απ'έξω. -
επίσης όταν διαπίστωσα (από τη τζαμαρία ) να πλησιάζει το βαρέλι με τα ροδάκια επενέβει πάραυτα και απαίτησα σφραγισμένα μπουκάλια όπως και έγινε ,3 € παραπάνω συνολικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... yundai-i30
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... oklironete
Γιατι πιο σπορ στημενο το σενταν;;;;
HYUNDAI FORUM