-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
an ksanadiavaseis to post moy tha deis oti htan eironiko ayto gia toys 30hp ths eksatmishs!opote ta peri psemmaton alloy...χμ... οκ. Ελληνικά θα γράψουμε, πώς το βλέπεις?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει χαθεί λίγο το μέτρο.
Πρόκειται για 1600άρι μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τυπικό (πλέον) βάρος 1280 κιλών που βγάζει 115 ίππους κι έχει επιτάχυνση 0-100 σε 10,8'.
Δηλαδή είναι σαν όλα τα καλά μικρομεσαία 1600άρια που κυκλοφορούν, με καλό στήσιμο, καλή ποιότητα και δυστυχώς λίγο περιορισμένους χώρους.
Ακριβό, ναι, αλλά σε καμία περίπτωση μέτριο. Αν κόστιζε 5.000 ευρώ λιγότερο, θα κάνανε ουρές για να το αγοράσουν.με δυο - τρεις μαυρους απο πισω ισως χτυπησει κατω απο 11......με καμια αλλη παναγια παντως..........
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
mia xara gazaki exei h 116i!poso dhladh pio grhgora einai h 147,to a3,to golf kai to focus?einai kai thema odhgoy.les kai ta phgainoyme kathe mera sto orio kai stis pistes gia na doyme tis diafores...stoys 4troxoys sthn dokimh toy aytokinhtoy lene oti o kinhthras einai poly kalos kai me konto kivotio poy einai kai to megalo atoy toy aytokinhtoy!megale me to mirage ase mhn thn pareis einai poly argh gia sena.pare allo papoytsi pio aneto kai pio 'grhgoro'
να σε δω να προσπαθεις να κανεις προσπεραση με τρια ατομα μεσα .......... θα εχει πολυ γελιο......
-
εσύ ξέρεις κανένα 1600άρι της κατηγορίας που να κάνει προσπέραση με 3 άτομα μέσα άνετα και εύκολα?
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
εσύ ξέρεις κανένα 1600άρι της κατηγορίας που να κάνει προσπέραση με 3 άτομα μέσα άνετα και εύκολα?Φόκους, Κορόλλα, 147, τα VAG με τον FSI, Μάζντα 3.
-
Φίλε kg0007 και μένα μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά 1 αλλά αν δεν είναι η 120, η ενεργητική ασφάλεια τείνει στο 0..
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
εσύ ξέρεις κανένα 1600άρι της κατηγορίας που να κάνει προσπέραση με 3 άτομα μέσα άνετα και εύκολα?C4 - 307...... αλλα δυο
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
εσύ ξέρεις κανένα 1600άρι της κατηγορίας που να κάνει προσπέραση με 3 άτομα μέσα άνετα και εύκολα?γιατί αποκλειστικά 1.600άρι; Μήπως να συγκρίνουμε αντίστοιχου κόστους μικρομεσαία;
καμία δίλιτρη C4 πχ
-
ολα εκτος απο την 116i...ok οτι πειτε...τωρα πως γινεται ο στρατισσινο στους 4τροχους να λεει οτι προτιμαει το α3 sportback 1.6 σαν λιγο καλυτερο απο την bmw(χώρους) που ειναι και πιο αργο απο την 116i δεν ξερω...αλλα δεν ξερει αυτος μωρε...εμεις εδω οι γρηγοροι...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Σειρά 1 με 450 ίππους από την HARTGE:
Με τον V8 κινητήρα που φορούσε η προηγούμενη M5, αλλά πουσαρισμένο στα 5 λίτρα...
Στο σάιτ τους (hartge.de), δεν το έχουν...
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
ολα εκτος απο την 116i...ok οτι πειτε...τωρα πως γινεται ο στρατισσινο στους 4τροχους να λεει οτι προτιμαει το α3 sportback 1.6 σαν λιγο καλυτερο απο την bmw(χώρους) που ειναι και πιο αργο απο την 116i δεν ξερω...αλλα δεν ξερει αυτος μωρε...εμεις εδω οι γρηγοροι...OK. Εσύ αγόραζε ότι σου λένε τα περιοδικά.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σειρά 1 με 450 ίππους από την HARTGE:
Στο σάιτ τους (hartge.de), δεν το έχουν...
Είναι από άρθρο στο Auto Motor und Sport.
-
Έχει τύχει μήπως κανείς να δει την δοκιμή της bmw 1 στο αγγλική εκπομπή Top Gear του bbc?? Αφού την έθαψαν καλά καλά και είπαν ότι είναι και πανάκριβη γι'αυτά που προσφέρει (κάτι που πιστεύω το δέχονται όλοι!) στο τέλος λέει ο Τζέρεμι (παρουσιαστής της ίσως καλύτερης εκπομπής αυτοκινήτων στον κόσμο μαζί με το 5th Gear και το best motoring)
'Όσοι θα αγόραζαν την bmw 1 θα αγόραζαν επίσης και αυτό!' και δείχνει πίσω του ένα σκατό που είχε σήμα bmw απάνω... -
πραγματικα με εκανες και γελασα με τον jeremy clarkson!λοιπον επειδη ξερω απο αγγλια οι αγγλοι τον εχουν για τοοοοον γραφικο και ανιδεο τυπο!και ξερεις τι αυτοκινητο εχει ε?bmw!z8!α και το fifth gear(αυτη ειναι η καλυτερη εκπομπη στην αγγλια) εχει βγαλει την σειρα 1 ενα απο τα καλυτερα μικρομεσαια...
-
Όπα, μην συγκρίνουμε τα μύδια με τα @@.. Άλλο Ζ8 άλλο 116..
-
Παιδιά, σας παρακαλώ να μη γίνει πεδίο μάχης το θέμα
(Moderator nass) -
Για σε όλους
Η γνώμη μου για την BMW 1 είναι ότι πρώτα από όλα είναι ένα πολύ όμορφο αμάξι.Παλιά τις BMW δεν τις γούσταρα σχεδιαστικά αλλά τώρα που άλλαξαν 'λουκ' μου αρέσουν πολύ.
Μία πολύ καλή έκδοση για όσους είναι εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι η 1.2D(diesel).
Εχει και καλύτερη ισχή και ροπή από την 1.2 και χαμηλότερη κατανάλωση.Είχα διαβάσει ότι είναι ακριβή...
και αν είναι φθηνότερη κατα 5000...
και αν η γιαγιά μου...Πράγματι είναι ακριβή αλλά BMW είναι τι περιμένετε να κάνει όσο το Focus,οχι πως το υποτιμώ και αυτό είναι πολύ καλό αμάξι με παρόμια χαρακτηριστικά-για κάποιους ίσως και καλύτερο,αλλά αύτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι στο BMW τα παραπάνω λεφτά που πληρώνεις είναι η μάρκα, και κατ΄επέκταση το εφέ που κάνεις. Παλιά θεωρούσα κομπλεξικούς όσους έπερναν τέτοια αμάξια,αλλά μετα από πολύ ενδοσκόπηση διαπίστωσα και εγώ θα μου άρεσε να αυτοπροβάλομαι μέσω του αμαξιού μου.Οταν το κατάλαβα αυτό στην αρχή ντράπηκα-λέω τι σκατά έχω στο κεφάλι μου ότι μου πασάρουν θα το πάρω????
Τελικά κατέληξα πως επειδη ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνιά όλοι μας επιρεαζόμαστε λίγο έως πολύ-ανάλογα με την προσωπικότητα μας στα κελεύσματα των διαφημιστών,και στην τελική το αμαξι έχει πάψει να είναι απλώς εργαλείο αλλά έχει μετατραπεί (καλώς ή) κακώς σε ένα μετρο κοινονικής καταξίωσης.Συμπέρασμα:Σε οποιον του αρέσει η εμφάνισή της και ενδιαφέρεται για την οδική συμπεριφορά και μπορεί να 'ανεχθεί' τον περιορισμένο πίσω χώρο επιβατών και...
... έχει τα λεφτά τότε να πάει να την πάρει. -
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
πραγματικα με εκανες και γελασα με τον jeremy clarkson!λοιπον επειδη ξερω απο αγγλια οι αγγλοι τον εχουν για τοοοοον γραφικο και ανιδεο τυπο!και ξερεις τι αυτοκινητο εχει ε?bmw!z8!α και το fifth gear(αυτη ειναι η καλυτερη εκπομπη στην αγγλια) εχει βγαλει την σειρα 1 ενα απο τα καλυτερα μικρομεσαια...Είναι όντως γραφικός, αλλά το σχόλια του έχουν πολύ πλάκα! Από τα χέρια του έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα. Παλιότερα είχε και ferrari 355 ενώ τώρα έχει μία mercedes SL 55 AMG την οποία είχε παρουσιάσει σε μία εκπομπή του. Ίσως για ένα διάστημα να είχε και Ζ8, καθόλου απίθανο...
-
Ο χρήστης sourdos έγραψε:
Συμπέρασμα:Σε οποιον του αρέσει η εμφάνισή της και ενδιαφέρεται για την οδική συμπεριφορά και μπορεί να 'ανεχθεί' τον περιορισμένο πίσω χώρο επιβατών και...
... έχει τα λεφτά τότε να πάει να την πάρει.Έτσι μάλιστα, μόνο όμως έτσι...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχει τύχει μήπως κανείς να δει την δοκιμή της bmw 1 στο αγγλική εκπομπή Top Gear του bbc?? Αφού την έθαψαν καλά καλά και είπαν ότι είναι και πανάκριβη γι'αυτά που προσφέρει (κάτι που πιστεύω το δέχονται όλοι!) στο τέλος λέει ο Τζέρεμι (παρουσιαστής της ίσως καλύτερης εκπομπής αυτοκινήτων στον κόσμο μαζί με το 5th Gear και το best motoring)
'Όσοι θα αγόραζαν την bmw 1 θα αγόραζαν επίσης και αυτό!' και δείχνει πίσω του ένα σκατό που είχε σήμα bmw απάνω...Xαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα,φοβερό!!!
Κρατάω τη κοιλιά μου απο τα γέλια,χχαχαχαχαχαα!
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?