-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι έτσι είναι. Εγώ στην άδεια αυτή τη φορά έβαλα την διεύθυνση των Ιωαννίνων. Γι' αυτό και μίλησα για ΚΕΠ για την Lancia. Για να εκδοθεί άδεια σε νέα διεύθυνση κατοικίας...
Θα πας να βγάλεις νέα άδεια με άλλη δ/νση?
Θέλω ούτως ή άλλως να το κάνω κάποια στιγμή , γιατί η διεύθυνση έχει αλλάξει και είναι λάθος...
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι έτσι είναι. Εγώ στην άδεια αυτή τη φορά έβαλα την διεύθυνση των Ιωαννίνων. Γι' αυτό και μίλησα για ΚΕΠ για την Lancia. Για να εκδοθεί άδεια σε νέα διεύθυνση κατοικίας...
Θα πας να βγάλεις νέα άδεια με άλλη δ/νση?
Σε άλλες εταιρείες με ένα χαρτί μόνιμου κάτοικου από τον δήμο ή την κοινότητα δεν έχεις τέτοια προβλήματα...
Μήπως έχω...οικονομικά προβλήματα με αυτές όμως;
Μήπως δεν είναι τόσο φτηνές ή δεν είναι τόσο αξιόπιστες; -
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα του post φίλο που έγραφε για την anytime της interamerican. Έχω ένα 1300άρι 10ετίας και στην Ευρωπαϊκή Πίστη πληρώνω 180 ευρώ το 6μηνο με επιπλέον έξτρα την ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων. Στην anytime στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων μαζί με οδική βοήθεια μου βγαίνουν τα ασφάλιστρα για το εξάμηνο 148 ευρώ ή 157 για επιπλέον καλύψεις!! Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με την αξιοπιστία της ασφαλιστικής;
-
Ημουν στην ΑΣΠΙΣ και τωρα ο σφαλιστης με εβαλε στην Ευρωπαικη πιστη (το ειδοποιητηριο γραφει οτι η ασφαλεια ισχυει απο 22/10/2009 δηλ. συνεχιζει το παλιο μεχρι 18/7/2010 ) ,στην Ασπις πληρωσα 247Ε για 1400 του 1995 ,τωρα μου ηρθε 274 Ε μαζι με οδικη δεν ειναι πολλα ;;;;
-
Ο χρήστης spir0sr έγραψε:
Ημουν στην ΑΣΠΙΣ και τωρα ο σφαλιστης με εβαλε στην Ευρωπαικη πιστη (το ειδοποιητηριο γραφει οτι η ασφαλεια ισχυει απο 22/10/2009 δηλ. συνεχιζει το παλιο μεχρι 18/7/2010 ) ,στην Ασπις πληρωσα 247Ε για 1400 του 1995 ,τωρα μου ηρθε 274 Ε μαζι με οδικη δεν ειναι πολλα ;;;;**Είναι καλύτερα να έμεινες στην Ασπίς ....... **
Αλλά πάλι ,
Πήρες ασφαλιστήριο που κάλυψε το εναπομείναν 4μηνο της Ασπίς παράτυπα ... για να μην πω κάτι άλλο.
δηλαδή ...... :Ασπίς 247
ΕΠ ( 274 / 9 ) * 6 = 183 .Κι έχεις και οδική που κάνει 39 euro .
Δηλαδή 183 - 39 = 144 .Λοιπόν μετά από μελέτη αποφάσισα ότι για το διάστημα αυτό του 10 μήνου έχεις απόλυτο δίκιο.
**Έπρεπε να μείνεις στην Ασπίς **Α! ξέχασα .... αυτή έκλεισε ..... γιατί είχε πάρει όλη την σαβούρα και πουλούσε φύκια ....
-
Καλημέρα,
Σε λίγο καιρό παίρνω το Opel astra gtc 1.6 115hp με πανοραμική ηλιοροφή - το παρμπριζ και η ηλιοροφή είναι ένα κοινό κρύσταλο. Επίσης δεν ανοίγει όπως οι άλλες ηλιοροφές. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι :
1)Με καλύπτει η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων για την οροφή αυτή; ,
2)το κόστος της να μπει εργοστασιακά είναι 1200 ε, υπάρχει όριο χρημάτων για αυτή την ασφάλιση πχ σου καλύπτουν μέχρι κρύσταλλα αξιας 500ε ?Για τον πρώτο χρόνο σκέφτομαι να κάνω μεικτή ασφάλιση... τι λέτε αξίζει ή πεταμένα λεφτά;
Οδηγώ εδώ και τέσσερα χρόνια και το μόνο για το οποίο χρησιμοποίησα την ασφάλεια ήταν ένας καθρέφτης που το βρήκα σπασμένο και με κάλυψε η θραύση κρυστάλλων. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**Έπρεπε να μείνεις στην Ασπίς **Α! ξέχασα .... αυτή έκλεισε ..... γιατί είχε πάρει όλη την σαβούρα και πουλούσε φύκια ....
Τι εννοείς σαβούρα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως δεν είναι τόσο φτηνές ή δεν είναι τόσο αξιόπιστες;Για το πρώτο, δεν είναι τόσο φτηνές, όντως.
Για το δεύτερο, σίγουρα δεν ισχύει... -
Ο χρήστης dev321 έγραψε:
1)Με καλύπτει η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων για την οροφή αυτή; ,
2)το κόστος της να μπει εργοστασιακά είναι 1200 ε, υπάρχει όριο χρημάτων για αυτή την ασφάλιση πχ σου καλύπτουν μέχρι κρύσταλλα αξιας 500ε ?Για τον πρώτο χρόνο σκέφτομαι να κάνω μεικτή ασφάλιση... τι λέτε αξίζει ή πεταμένα λεφτά;
Οδηγώ εδώ και τέσσερα χρόνια και το μόνο για το οποίο χρησιμοποίησα την ασφάλεια ήταν ένας καθρέφτης που το βρήκα σπασμένο και με κάλυψε η θραύση κρυστάλλων.-
σε καλύπτει κανονικά και ανάλογα με την εταιρεία η κάλυψη είναι ισόβια ή παύει να ισχύει ΜΟΝΟ για την ηλιοροφή μετά από χ χρόνια.
-
συνήθως το κόστος για θραύση είναι από 1500 ευρώ και πάνω ανάλογα με την ασφαλιστική και συνήθως υπάρχουν εναλλακτικές, ψάχτω πρώτα.
Αν έχεις μεγάλο bonus malus λόγο λίγων ετών ίσως να σου βγεί πάρα πολύ ακριβή η μικτή και να μην σε πέρνει οικονομικά αλλά και πάλι ανάλογα με την ασφαλιστική.
Αξίζει για καινούργιο αυτοκίνητο, για την περίπτωση που το κτυπήσεις εσύ ο ίδιος και καταλήξεις να το έχεις κάπου σκεπασμένο και να πληρώνεις τις δόσεις... -
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα του post φίλο που έγραφε για την anytime της interamerican. Έχω ένα 1300άρι 10ετίας και στην Ευρωπαϊκή Πίστη πληρώνω 180 ευρώ το 6μηνο με επιπλέον έξτρα την ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων. Στην anytime στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων μαζί με οδική βοήθεια μου βγαίνουν τα ασφάλιστρα για το εξάμηνο 148 ευρώ ή 157 για επιπλέον καλύψεις!! Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με την αξιοπιστία της ασφαλιστικής;Είναι ιντερμέρικαν κ είναι οκ απ ότι ξέρω. Έχω ασφαλίσει εκεί τη μηχανή.
-
Ο χρήστης dev321 έγραψε:
Καλημέρα,
Σε λίγο καιρό παίρνω το Opel astra gtc 1.6 115hp με πανοραμική ηλιοροφή - το παρμπριζ και η ηλιοροφή είναι ένα κοινό κρύσταλο. Επίσης δεν ανοίγει όπως οι άλλες ηλιοροφές. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι :
1)Με καλύπτει η ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων για την οροφή αυτή; ,Όταν λές 'κοινό κρύσταλλο' εννοείς ενιαίο; Δηλαδή το παρμπρίζ και η οροφή είναι από το ίδιο υλικό; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω, για λόγους ασφαλείας και μόνο... Μήπως δεν είναι κρύσταλλο αλλά κάποιο άλλο ανθεκτικό και διαφανές υλικό, π.χ. πολυκαρβονικό; Αν συμβαίνει αυτό, μήπως όταν γίνει η ζημιά σου πούν ότι η 'θραύση κρυστάλλων' αφορά κρύσταλλα και όχι πολυκαρβονικά;
Να διαβάσεις τους όρους της σύμβασης πριν αποφασίσεις. Συνήθως η θραύση κρυστάλλων δεν περιλαμβάνει φανάρια, καθρέπτες και φλάς. Επίσης είναι ενδεχόμενο να υπάρχει και χαμηλή απαλλαγή. Να τα σταθμίσεις όλα αυτά πριν πάρεις κάποια απόφαση.
-
Ο χρήστης spir0sr έγραψε:
Τι εννοείς σαβούρα;
Μία από τις σαβούρες ήταν για παράδειγμα η μεταφορά της Εγνατίας όταν αυτή έκλεισε.
-
αυτο το link αν μη τι αλλο διεκδικει τον τιτλο του πιο κωμικοτραγικου site σε ολο τον κοσμο!!! http://www.aspis.gr/website/content/view/67/110/
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα του post φίλο που έγραφε για την anytime της interamerican. Έχω ένα 1300άρι 10ετίας και στην Ευρωπαϊκή Πίστη πληρώνω 180 ευρώ το 6μηνο με επιπλέον έξτρα την ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων. Στην anytime στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων μαζί με οδική βοήθεια μου βγαίνουν τα ασφάλιστρα για το εξάμηνο 148 ευρώ ή 157 για επιπλέον καλύψεις!! Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με την αξιοπιστία της ασφαλιστικής;
Είναι ιντερμέρικαν κ είναι οκ απ ότι ξέρω. Έχω ασφαλίσει εκεί τη μηχανή.
Σε ευχαριστώ xenos για τη βοήθεια. Θα επικοινωνήσω το απόγευμα, γιατί αν η οδική είναι μέσα στα ασφάλιστρα, γλυτώνω αρκετά από τη συνδρομή που έχω κάθε χρόνο σε οδική βοήθεια.
-
Eίμαι και εγώ ένα χρόνο τώρα στην anytime και ναι περιλαμβάνει οδική βοήθεια..
-
Ο χρήστης ReaperX έγραψε:
Eίμαι και εγώ ένα χρόνο τώρα στην anytime και ναι περιλαμβάνει οδική βοήθεια..Αναλόγως το πακέτο βέβαια... Έχει 3 πακέτα: το απλό, που έχει τα απολύτως βασικά, το μεσαίο, που έχει τα πάντα εκτός από ίδιες ζημιές (μεικτή) και το ακριβό που έχει και την μεικτή (με απαλλαγή 1000€).
Την οδική βοήθεια την έχω χρησιμοποιήσει μια φορά και ήταν πολύ καλή: ήρθαν εγκαίρως, παρόλο που ήταν ώρα αιχμής (9 το πρωί καθημερινής...). Αξίζει.
Γενικώς, είναι πολύ καλό πακέτο νομίζω, και από τις φθηνότερες τιμές στην αγορά και μεγάλη εταιρία (άρα δεν φοβάσαι πως θα κλείσει...).
-
[...] και μεγάλη εταιρία (άρα δεν φοβάσαι πως θα κλείσει...).ΑΣΠΙΣ ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...] και μεγάλη εταιρία (άρα δεν φοβάσαι πως θα κλείσει...).
ΑΣΠΙΣ ....
E, αν κλείσει και η Interamerican, ΟΚ, τι να κάνουμε!
Γενικά πάντως, θεωρείται από τις σοβαρές, οπότε δεν έχω λόγο ν' αμφιβάλλω προς το παρόν για την ευρωστία της. Και εκμεταλλεύομαι το δωράκι που μου προσφέρει...Θύμισέ μου, στην Intersalonika δεν είσαι;
(είναι η επόμενη...επιλαχούσα ακούω... )
-
ΑΣΠΙΣ ....
Γενικά πάντως, θεωρείται από τις σοβαρές, οπότε δεν έχω λόγο ν' αμφιβάλλω προς το παρόν για την ευρωστία της. Και εκμεταλλεύομαι το δωράκι που μου προσφέρει...Θύμισέ μου, στην Intersalonika δεν είσαι;
Εδω και 5 χρονια τουλαχιστον, οποτε....
-
ΑΣΠΙΣ ....
δεν σου την λέω ...παπαπα τι ειν' τουτος
-
interamerican και για μένα since Friday , μέσω anytime + prepaid Visa .
Χρειάστηκε να τους στείλω με fax την άδεια κυκλοφορίας όμως για να βεβαιωθούν οτι πράγματι το αυτοκίνητο είναι δηλωμένο στην Αλεξ\πολή και όχι π.χ Αθήνα ( στην Αθήνα τα ασφάλιστρα είναι ανεβασμένα) .
Περιμένω με courier το συμβόλαιο την Τρίτη, είμαι ήδη καλυμμένος όμως οπότε ΟΚ.
Η διαφορά με την προηγούμενη εταιρεία που είχα είναι στην δωρεάν οδική βοήθεια που με ενδιαφέρει μιας και το αμαξάκι έχει παλιώσει.
228e το χρόνο πλήρωνα στην Allianz χωρίς οδική ( bonus malus 2) , 214e θα πληρώνω τώρα με.
Στο παρελθόν είχα δυο θετικές εμπειρίες μα την interamerican , πριν 6 χρόνια είχαμε κολλήσει αρκετά αυτοκίνητα σε χιονοθύελλα και μαζί με έναν πελάτη τους βοήθησαν κι εμένα(άΆλλη οδική βοήθεια δεν κυκλοφορούσε σε εκείνες τις άσχημες καιρικές συνθήκες).
Και μια φέτος που παρόλο που δεν ήμουν πελάτης τους , όταν τηλεφώνησα για οδική βοήθεια κανόνισαν και μου έστειλαν από άλλη εταιρεία αφού απαγορεύεται όπως μου είπαν να εξυπηρετήσουν όσουν δεν έχουν ασφάλεια interamerican. Δηλ. η οδική βοήθεια λειτουργεί συμπληρωματικά και μόνο με την ασφάλεια interamerican και όχι ανεξάρτητα.
Συν το ότι ο αντιπρόσωπος της Allianz στην πόλη είναι απαράδεκτος. Πέρσι του τηλεφώνησα 3 φορές για του θυμίσω το ασφαλιστήριο συμβόλαιο 8 μέρες πριν λήξει και τελικά με ειδοποίησε να πάω να το παραλάβω 4 μέρες μετά τη λήξη του , δηλ επι σχεδόν 2 βδομάδες παρακαλούσα να τον πληρώσω.
Φέτος δεν πήρα τηλ. και με ξέχασε οπότε τον έγραψα κι εγώ κι αυτόν και την εταιρεία του αν και υπάρχει δεύτερος αντιπρόσωπος στην πόλη.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ