-
Ηθελα να ρωτησω αν καποιοσ εχει κανει αλλαγη απο 215/55/16 σε 235/45/18 για να μασ πει εντυπωσεισ για διαφορεσ στην καταναλωση και στη συμπεριφορα του αυτοκινητου γενικα (αυτοκινητο 159 1.8 mpi).
Ευχαριστω
-
Θα του χαντακώσεις εντελώς τις επιδόσεις. Το θυσιάζεις αυτό για την εμφάνιση?
Όσον αφορά το πάτημα, είναι σίγουρο πως θα σου δώσει μια ψευδαίσθηση ότι κρατάει καλύτερα αλλά η μεγάλη διάσταση είναι για την δύναμη της 2.2 και ακόμα καλύτερα για την 1750.
Αν έχει βρει τεφαρίκι ζαντολάστιχο τότε κάντο, αλλά αν είναι να δώσεις λεφτά για καινούρια ζάντα και λάστιχα, τότε άστο. -
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
-
Ευχαριστω για τισ απαντησεισ.
Βαισικα να το θεσω πιο συγκεκριμενα. Εχω εδω και καπιο καιρο αλλαξει σε 225/40/18 και να πω τη αληθεια δεν καταλαβα διαφορα ουτε σε επιδοσειδ ουτε καταναλωση.
Το αποδιδω περισσοτερο στο οτι η οζ η ζαντα ειναι πιο ελαφρυα απο τη μαμα τη 16 αρα και σε διαμετρο ειμαι σε ελαχιστο πιο μικρη.
Βεβαια το 235/45/18 θα ναι και πιο βαρυ και πιο μεγαλο σε διαμετρο και πλατοσ. Απλα με το σετ απ που εχω τωρα δεν ειχα διαφορα μαμα (τουλαχιστον να μπορω να την προσεξω) και αν ερθει η ωρα να αλλαξω λαστιχα σκεφτομαι τι να ξαναβαλω... -
Επισησ, επειδη νομιζω στην εκδοση μου οι επιδοσεισ ειναι κατω του μετριου οποτε αν συνδυασεισ οτι και με την 16αρα ειναι ακομα πιο κατω εμφανισιακα, προτιμω λιγο ανεβασμα τησ εμφανισησ
υγ. ξερει καποιοσ γιατι το εργοστασιο προτεινει μια τοσο λαθοσ διασταση 235/45/18 σε σχεση με την 16αρα?? Ποιοσ ο λογοσ να μεγαλωσει τοσο τη διαμετρο??
-
Να το ξεθάψουμε λίγο το θέμα..
Φίλος ψάχνετε για οικογενειακό και αμφιταλαντεύετε..
Διαθέτει μέχρι 7000ευρώ και βρίσκει στο Car κάποιες 159 του 2008.
Αξιζει το ρίσκο ή θα το μετανιώσει?
Εναλλακτικά κοιτάει Civic Hybrid 1.3 του 2009 με τα ίδια χρήματα (και φαντάζομαι βενζίνες)Απο κατανάλωση πώς πάει?
-
159 vs Civic Hybrid
Seriously?
-
My initial reactions too
Αυτά του γυάλισαν και του φτάνουν, τι να κάνουμε... -
Civic. και θα ειναι ευτυχισμένος.
-
Ευτυχισμένος θα είναι μόνο και μόνο επειδή θα αραιώσει τις επισκέψεις στο βενζινάδικο με το hybrid.
Για ποια 159 μιλάμε? Η 1.8 είναι αργή και καίει. Η 1.9 είναι πιο ισορροπημένη επιλογή. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ευτυχισμένος θα είναι μόνο και μόνο επειδή θα αραιώσει τις επισκέψεις στο βενζινάδικο με το hybrid.
Για ποια 159 μιλάμε? Η 1.8 είναι αργή και καίει. Η 1.9 είναι πιο ισορροπημένη επιλογή.Και η ΤΒΙ είναι η καλύτερη επιλογή...
-
Ελααα
Το πρόβλημα είναι ότι η φθηνότερη tbi κοστίζει στο car 12 χιλιάρικα και ο άνθρωπος έχει budget μέχρι 7. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι πίνει πολύ, πάρα πολύ. -
Μου αρέσει το δίλημα, και η αγωνία στο τέλος για το πως πάει από κατανάλωση. Για το υβρίδιο ή το 159 να ρωτάει άραγε?
-
Ευχαριστώ παίδες .
Αυτό φαντάστηκα και εγώ ότι θα καίει η Ιταλίδα.
Πάντως με αυτά τα λεφτά αγοράζεις βλέπω αρκετά αξιόλογα οχήματα 5τιας!Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες και από εμένα, είμαι κοντά στην αγορά ενός 159 TBi (ανταλλαγή με το 147 που έχω τώρα) απλά θέλω γνώμες από τους γνώστες για το παρακάτω μοντέλο:
http://www.bitros.com/SearchResults.aspx?brandid=2
Τι να προσέξω κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Για πείτε λίγο οι ιδιοκτήτες 159 ΤΒΙ:
*πραγματική κατανάλωση (εντός/εκτός)
*κόστος συντήρησης -
Ο χρήστης alfisti0312 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες και από εμένα, είμαι κοντά στην αγορά ενός 159 TBi (ανταλλαγή με το 147 που έχω τώρα) απλά θέλω γνώμες από τους γνώστες για το παρακάτω μοντέλο:http://www.bitros.com/SearchResults.aspx?brandid=2
Τι να προσέξω κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
τον εμπορο τον ξερεις?
βιβλιο service εχει το 159?
-
Ποιά η γνώμη σας για αγορα μεταχειρισμένης 159 (2007) το 2015 με 'ταβάνι' τα 8000 ευρώ?
Από προβλήματα τι έχει βγάλει & τι θα πρέπει -πέρα από τα κλασσικά- να προσέξω?
Φοράει ιμάντα ή καδένα & τι πραγματική κατανάλωση έχει?
'Εχω βρεί τις συγκεκριμένες:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6904739
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6952489
& το σκέφτομαι σοβαρά... -
Σιγουρα πας για την 1.9 και οχι 1.8 ατμοσφαιρα.. για tbi δε φτανει το budget.. Απο αξιοπιστια τουλαχιστον εδω μεσα δεν εχει ακουστει τιποτα, μ εξαιρεση εναν συγκεκριμενο κατοχο που τραβιοταν πολυ με μια 2.2 wagon.
Απο τις 2 προτιμω τη μαυρη και επειδη φαινεται χαρτι και επειδη ειναι απο ιδιωτη.. η αλλη εχει καποιες υποψιες απο βαψιματα και για τα χιλιομετρα ποτε δε θα εισαι σιγουρος.. Με καλο, πανεμορφο αυτοκινητο -
Τσέκαρε μόνο ότι ο ιδιώτης το χει από καινούργιο ή ότι δεν πέρασε από μαντρά σε κάποιο στάδιο...
Alfa Romeo 159 & 159TBi