-
Μετά από μία εβδομάδα χρήσης του sprint booster η αύξηση της κατανάλωσης είναι σχεδόν 1 λίτρο παραπάνω στα 100km, με βαρύ πόδι!
-
Παιδιά Χρόνια Πολλά σε όλους.
Η Όπελ παρουσίασε τον νέο, ισχυρότερο, κινητήρα στα 1.8 λίτρα (140 ίπποι). Μήπως υπάρχουν πληροφορίες εάν θα ακολουθήσουν νέοι κινητήρες στα 1.4 και 1.6 λίτρα, αντίστοιχης τεχνολογίας; -
Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω το πίσω καζανάκι της εξάτμισης γιατί έχει τρυπήσει σχεδόν σε 2-3 μεριές. Το αυτοκίνητο είναι astra-g 1.4.
Τι μπορώ να βάλω? Δεν σκοπεύω να πάρω κάτι xtreme.. απλά κάτι που να κάνει τη δουλειά τουλαχιστον όπως την έκανε το εργοστασιακό.. Επίσης έχω ακούσει πως καμμιά φορά η υποτιθέμενη βελτίωση δεν είναι η αναμενόμενη λόγω του ότι μειώνεται η αντίσταση που βρίσκουν τα καυσαέρια, etc..
-
Ο χρήστης thanos_astra έγραψε:
Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω το πίσω καζανάκι της εξάτμισης γιατί έχει τρυπήσει σχεδόν σε 2-3 μεριές. Το αυτοκίνητο είναι astra-g 1.4.Τι μπορώ να βάλω? Δεν σκοπεύω να πάρω κάτι xtreme.. απλά κάτι που να κάνει τη δουλειά τουλαχιστον όπως την έκανε το εργοστασιακό.. Επίσης έχω ακούσει πως καμμιά φορά η υποτιθέμενη βελτίωση δεν είναι η αναμενόμενη λόγω του ότι μειώνεται η αντίσταση που βρίσκουν τα καυσαέρια, etc..
Έχει και εσωτερικά λαμαρίνα οπότε δεν χρειάζετε αλλαγή απο την εξωτερική σκουριά. Αυτό φαίνετε άλλωστε απο το ότι δεν κάνει θόρυβο που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρύπα. Κράτησε την για κανα 2-3 χρόνια ακόμα.
-
Εγώ έβαλα ιμιτασιόν Ιταλική νομίζω αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι εταιρία. Κόστος 110 ευρώ και έχει κρατήσει περισσότερο από την γνήσια. Δυστυχώς της Opel δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
-
Για σας,
Ενα δικο μου περιστατικο. Εχω ενα Vectra edition 2000 executive και στα 60k εκανε ενα τακ-τακ στον μροστινο αξονα οταν ειχε ανομαλιες ο δρομος.
Το παω στο ποταμι και μου λεει ενα τσακαλι 'α, δεν ειναι τιποτα το ακρομπαρο ειναι, με 30€ θα εισαι οκ'. Ενταξει του λεω αλλαξε το. Το αλλαζει και με το βγαινω απο το συνεργειο τα ιδια. Δεν γυρισα γιατι βιαζομουνα. Παιρνω τηλ. ενα φιλο μου που ειναι μηχανικος στη Scania του λεω το προβλημα και απο το τηλεφωνο μου λεει οτι κατα 99% ειναι τα top mount της αναρτησης. Την αλλη μερα ξαναπαω στο συνεργειο και αφου τους λεω κατι γαλλικα τους λεω να μου αλλαξετε τωρα τα top mount και τα 30€ σας τα χαριζω. Πεταγεται ενα τσακαλι απο κει και μου λεει 'και συ που ξερεις ρε μεγαλε οτι ειναι τα top mount, τι εισαι μηχανικος?'. Του λεω λοιπον 'εγω πληρωνω και θα μου αλλαξεις οτι γουσταρω εγω'. Τα αλλαζει και το προβλημα σταματησε. Τα σχολια δικα σας. -
Στην Οπελ δρόμων στο ποτάμι, έκανα το 1ο μου σέρβις στο κορσα (λόγω εγγύησης).
Γρήγοροι, κατατοπιστικοί στο τι θα αλλάξουν στο αυτοκίνητο. Πριν γίνει το σερβις, αφού είχαν κοιταξει το αυτοκινητο μου είπαν πόσο θα κοστίσει ακριβώς...
Βέβαια να σημειώσω ότι πλήρωσα 290 ευρω για το σερβις των 30.000 (επειδη άλλαξα και τακάκια) και κάποιοι άλλοι εξουσιοδοτημένοι στα μεσόγεια μου ζητόύσαν ακριβώς για το ίδιο σέρβις 390!!!
Το μόνο μείον για εμένα είναι το γεγονός ότι η αίθουσα αναμονής δεν έχει καμία οπτική επαφή με το χώρο του συνεργείου. Βέβαια μου έφεραν μια σακούλα με τα παλια τακάκια, το παλιο φιλτρο αέρα, το παλιό φιλτρο air condition αλλά πολλά έχουν ακουστεί...
Αυτά για να ακούγετε και η άλλη άποψη.
Για να μη σας κουράζω εγώ έχω αρκετά καλό δείκτη ικανοποιήσης από τη συγκεκριμένη εταιρεία (όχι δεν έχω μετοχες της , ούτε είμαι ξάδερφος του Γούτου ) και στο επόμενο σερβις που θα κάνω θα το κάνω εκει...Όλα αυτά μέχρι αποδείξεως του εναντίον!
Φιλικά
Ηλίας -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το μόνο μείον για εμένα είναι το γεγονός ότι η αίθουσα αναμονής δεν έχει καμία οπτική επαφή με το χώρο του συνεργείου. Βέβαια μου έφεραν μια σακούλα με τα παλια τακάκια, το παλιο φιλτρο αέρα, το παλιό φιλτρο air condition αλλά πολλά έχουν ακουστεί...
Και που ξερεις οτι ηταν απο το δικο σου αυτοκινητο?
Πλακα κανω.
Επειδη εχω παει και εγω στο συγκεκριμενο συνεργειο το astra, θα συμφωνησω 100% μαζι σου. Επιπλεον να προσθεσω οτι εχει πολυ κοσμο σε σημειο να μην εχεις που να αφησεις το αμαξι. Πανικος απιστευτος γινεται.
-
Στην αντιπροσωπεία που το πάω ο πελάτης μπορεί να είναι πάνω απο το αυτοκινητό του την ώρα του σέρβις.
-
Ο χρήστης reyhh έγραψε:
Για σας,Ενα δικο μου περιστατικο. Εχω ενα Vectra edition 2000 executive και στα 60k εκανε ενα τακ-τακ στον μροστινο αξονα οταν ειχε ανομαλιες ο δρομος.
Το παω στη Δρομων στο ποταμι και μου λεει ενα τσακαλι 'α, δεν ειναι τιποτα το ακρομπαρο ειναι, με 30€ θα εισαι οκ'. Ενταξει του λεω αλλαξε το. Το αλλαζει και με το βγαινω απο το συνεργειο τα ιδια. Δεν γυρισα γιατι βιαζομουνα. Παιρνω τηλ. ενα φιλο μου που ειναι μηχανικος στη Scania του λεω το προβλημα και απο το τηλεφωνο μου λεει οτι κατα 99% ειναι τα top mount της αναρτησης. Την αλλη μερα ξαναπαω στο συνεργειο και αφου τους λεω κατι γαλλικα τους λεω να μου αλλαξετε τωρα τα top mount και τα 30€ σας τα χαριζω. Πεταγεται ενα τσακαλι απο κει και μου λεει 'και συ που ξερεις ρε μεγαλε οτι ειναι τα top mount, τι εισαι μηχανικος?'. Του λεω λοιπον 'εγω πληρωνω και θα μου αλλαξεις οτι γουσταρω εγω'. Τα αλλαζει και το προβλημα σταματησε. Τα σχολια δικα σας.Τα σχόλια μας είναι ότι μπαίνεις στο φορουμ **για πρώτη φορά **και κατηγορείς το συνεργείο δρόμων. Οπότε η γνώμη σου θεωρείτε αναξιόπιστη και κακόβουλη
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Για σας,
Ενα δικο μου περιστατικο. Εχω ενα Vectra edition 2000 executive και στα 60k εκανε ενα τακ-τακ στον μροστινο αξονα οταν ειχε ανομαλιες ο δρομος.
Το παω στη Δρομων στο ποταμι και μου λεει ενα τσακαλι 'α, δεν ειναι τιποτα το ακρομπαρο ειναι, με 30€ θα εισαι οκ'. Ενταξει του λεω αλλαξε το. Το αλλαζει και με το βγαινω απο το συνεργειο τα ιδια. Δεν γυρισα γιατι βιαζομουνα. Παιρνω τηλ. ενα φιλο μου που ειναι μηχανικος στη Scania του λεω το προβλημα και απο το τηλεφωνο μου λεει οτι κατα 99% ειναι τα top mount της αναρτησης. Την αλλη μερα ξαναπαω στο συνεργειο και αφου τους λεω κατι γαλλικα τους λεω να μου αλλαξετε τωρα τα top mount και τα 30€ σας τα χαριζω. Πεταγεται ενα τσακαλι απο κει και μου λεει 'και συ που ξερεις ρε μεγαλε οτι ειναι τα top mount, τι εισαι μηχανικος?'. Του λεω λοιπον 'εγω πληρωνω και θα μου αλλαξεις οτι γουσταρω εγω'. Τα αλλαζει και το προβλημα σταματησε. Τα σχολια δικα σας.Τα σχόλια μας είναι ότι μπαίνεις στο φορουμ **για πρώτη φορά **και κατηγορείς το συνεργείο δρόμων. Οπότε η γνώμη σου θεωρείτε αναξιόπιστη και κακόβουλη
και τι έγινε interland? Γιατί αναξιόπιστη; αν δηλαδή είχε 300 δημοσιεύσεις δεν θα ήταν;
-
Ιnterland.gr ίσως είσαι λίγο υπερβολικός. Μπορεί όντως να είναι κακόβουλος αλλά μπορεί και όχι. Θα μπορούσε να έχει και 1000 δημοσιεύσεις και αφού θεώρησε ότι δεν του συμπεριφέρθηκαν σωστά σε κάποιο συνεργείο να το αναφέρει. Με την ίδια λογική αν και εγώ είχα μόνο μία δημοσίευση στην προηγούμενη σελίδα θα θεωρούσες ότι έκανα διαφήμιση σε κάποιο προϊόν και ότι θα είχα κάποιο κέρδος.
-
Το οτι κατηγορω και ειμαι κακοβουλος το ειπες εσυ interland. Εγω απλα αναφερω κατι που μου ετυχε για να βοηθησω αλλους κατοχους Opel σε αντιστοιχη περιπτωση. Απλα και ωραια.
-
Εκτος και δεν θελετε να αναφερουμε τις ασχημες στιγμες που τυχαινουν σε εμας και τα συνεργεια που προτιμαμε, και αντιθετα να εκθιαζουμε τα παντα. Αν ειναι ετσι οκ, θα πω και εγω οτι τα παντα ειναι μια χαρα.
-
Ξερει κανεις που βρίσκεται ο αισθητηρας θερμοκρασίας περιβαλλοντος στο Κορσα;; Σήμερα το επλυνα και μετα ο δεικτης εξωτερικής θερμοκρασίας ήταν στο 13-14 βαθμούς κελσίου (ενω είχε σίγουρα πάνω από 24)...
Ευτυχώς μετά από καμια ώρα έδειξε 22 και ηρέμησα.. Προφανως έπεσε νερό κάπου και δημιουργούσε προβλημα. Θα ηθελα να ξερω που για να προσεχω
-
Gia sas pedia. Exo ena corsaki 1400 twinport 3d sport kai ego kai eimai poly eyxaristimenos. To exo 1 xrono kai pragmatika h agora aksize.
Endiaferomai gia ena kainoyrio tigra me ton 1800 ton kinitira omos moy eipan oti to aytokinito den einai gia tosa kybika kai oti de leei polla apo eystatheia kai patima. Apo tin alli moy eipan oti exei polla triksimata logo tis orofis. Skeftomai kai to astra gtc 1.8 poy moy aresei (alli katigoria!!!!)
omos me xalane ta 125 sta 1800 kybika. Kserete an tha bgei kainoyrios 1.8 kai pote? -
Geia sas,
o aisthitiras exoterikis thermokrasias einai mprosta kai xamila sto esoteriko meros tis maskas. Thelei prosoxi me ta nera giati xalaei sxetika efkola!
Episis, me eidopoiisan apo tin Opel oti mesa se aftin tin ebdomada erxetai to GTC 1.8 Cosmo pou exo parageilei. Xerei kanenas poso kairo kanei i ekdosi pinakidon?Thanks
-
Εγώ απλά είπα την γνώμη μου, δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.
-
Ο χρήστης ptroupis έγραψε:
Xerei kanenas poso kairo kanei i ekdosi pinakidon?Κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Εξαρτάται από την περιοχή και τη διαθεσιμότητα. Θέλει και λίγη τύχη (λέγεται ότι πέφτει και λάδωμα σε κάποιες περιπτώσεις - απαράδεκτο).
Ενδέχεται να πάρεις προσωρινές χάρτινες πινακίδες που τις κολλάς εσωτερικά στο τζάμι για ένα διάστημα. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ξερει κανεις που βρίσκεται ο αισθητηρας θερμοκρασίας περιβαλλοντος στο Κορσα;; Σήμερα το επλυνα και μετα ο δεικτης εξωτερικής θερμοκρασίας ήταν στο 13-14 βαθμούς κελσίου (ενω είχε σίγουρα πάνω από 24)...Ευτυχώς μετά από καμια ώρα έδειξε 22 και ηρέμησα.. Προφανως έπεσε νερό κάπου και δημιουργούσε προβλημα. Θα ηθελα να ξερω που για να προσεχω
Πίσω από τον μπροστά προφυλακτήρα
OPEL FORUM