-
Οκ παιδιά το έβαψε κάποιος με τα μισά λεφτά εκτός αντιπροσωπίας και έκανε και γαμάτη δουλειά. Κατάλαβα ότι οι αντιπροσωπίες προσπαθούν να σε πιάσουν κορόιδο και τα κάνουν όλα τραγικά. Εγώ είχα πάει και έκανα εντελώς τον άσχετο να δω που θα το πάει και έκανα σε όλα ότι συμφωνούσα. Σου λέει άσχετος φαίνεται θα τα σκάσει όσα του πω.
Λοιπόν και κάτι άλλο τώρα έχω διαπιστώσει ότι το παράθυρο του οδηγού δεν κατεβαίνει μέχρι τέρμα όπως του συνοδηγού,είναι περίπου 1-2 εκοτοστά η διαφορά τους. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα??? Καλύπτεται απ την εγγύση και θα το πάω αργότερα να το φτιάξουν.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μου βουτήξαν το σηματακι που ειναι στο πορτ μπαγκαζ και λέει opel... και μου καναν και κανα 2 γρατζουνιες στην προσπάθεια τους να το βγάλουν...
Καλά ρε γμτ, τόσο γυφτια; ελεος πια...τι να το κανει το σημα;
Να σου δώσω ενα Σιτροεν να βάλεις???
οχι θα βγαλω το citroen απο το πορτμπαγαζ του ξανθια του πατερα μου
-
Εμένα μου πήραν τις αλουμινένιες(εξτρα) βαλβίδες από τα λάστιχα.
Αλλά δεν μπορώ να πω ήταν κύριοι, στα 2 ξαναέβαλαν τις κλασσικές πλαστικες. -
Αυτό είναι!!! Κλέφτες με συνείδηση!!!
-
Å ôé ôá ðåñÜóáôå ôá ðáéäéÜ!¸÷ïõí áñ÷Ýò!!!
-
Διατίθεται ετοιμοπαράδοτο βιβλίο Haynes για το Astra G, σε πολύ καλή κατάσταση και σε πολύ καλή τιμή (όσο κοστίζουν τα έξοδα αποστολής, αν μιλάμε για επαρχία, ή το κόστος της βενζίνης για να συναντηθούμε αν μένετε κοντά)
Κοινώς τζάμπα! Δεν μου χρειάζεται πλέον, οπότε όποιος το θέλει μου το ζητάει!
-
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Εμένα μου πήραν τις αλουμινένιες(εξτρα) βαλβίδες από τα λάστιχα.
Αλλά δεν μπορώ να πω ήταν κύριοι, στα 2 ξαναέβαλαν τις κλασσικές πλαστικες.Ωραία κάποιος παπάκιας κυκλοφορεί με μεταλλικές τάπες στα λάστιχα και ένα επιπλέον σετ μήπως του τις κλέψει κανένας ασυνείδητος
-
Πήγα στην αντιπροσωπεία για το μικροπρόβλημα με τον τριγμό που ακούγεται από τη βάση του καθίσματος οδηγού. Χωρίς πολλά-πολλά μου είπαν ότι θα την αλλάξουν ολόκληρη, αλλά θα κάνει 2-3 βδομάδες να έρθει από το εργοστάσιο. Όταν πάω, θα ζητήσω και επιδιόρθωση του εξαρτήματος που δημιουργεί τριγμούς στο τιμόνι (εκείνη τη στιγμή δυστυχώς δεν ακούστηκε κάτι, αλλά αφού έφυγα άρχισε πάλι να τρίζει). Γενικά έμεινα απολύτως ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.
-
Οταν ειχα το Corsa ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τη βαση του καθισματος. Μου την αλλαξαν χωρις πολλα-πολλα σε δυο εβδομαδες αφου την παρηγγειλαν απο το εργοστασιο. Κλασικο προβλημα Opel τελικα! (κι υστερα σου λενε να μην ταυτιζεις μαρκες με συγκεκριμενα προβληματα αξιοπιστιας π.χ. Lancia Y 7ετιας, φιλης μου με... σκουριασμενη οροφη )
-
Νεότερα:
-
Η βάση του καθίσματος θα έρθει σε 2-3 βδομάδες κι ελπίζω να μην είναι στάνταρ πρόβλημα όπως το ζουάν των 307. Η ενόχληση πάντως είναι πολύ μικρή, αφού δεν ακούγεται συνέχεια.
-
Το πρόβλημα με το τρίξιμο στο τιμόνι οφείλεται, όπως έχει ειπωθεί ήδη, σ'ένα ελατήριο που βρίσκεται κάτω από μια ροδέλα διαμέτρου 5 εκ. Δεν επηρρεάζει καθόλου το σύστημα διεύθυνσης, μακάρι όμως να μην είναι κάτι που εμφανίζεται ξανά αλλά απλώς να οφείλεται σε μια και μοναδική ελαττωματική παρτίδα που εντάσσεται στις παιδικές ασθένειες. Αυτό είναι ενοχλητικό.
-
Ως γνωστόν στο Astra H γίνεται service κάθε 30.000 χλμ ή 2 χρόνια. Έμαθα ότι συζητείται να μειωθεί η περίοδος μεταξύ των service στο 1 έτος (τουλάχιστον για αλλαγή λαδιών) ή 30.000 χλμ. Αν πρόκειται μόνο για λάδια, υπερθεματίζω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μου κάθεται καλά να αλλάζονται αυτά κάθε 2 χρόνια, θα τα άλλαζα στο έτος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όμως αν γίνεται πλήρες service στο 1 έτος, θα είναι υπερβολικό (και ακριβό). Ίδωμεν.
-
-
Πρόσφατα παραλάβαμε (για την γυναίκα μου) το νέο Astra 1.6 MTA (Easytronic). Γενικώς το αυτοκίνητο είναι όπως το περίμενα. Το μόνο σημείο για το οποίο είχα κάποιους ενδοιασμούς είναι για το Easytronic. Τελικώς δεν είναι άσχημο για την χρήση που προορίζεται, μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Οι αλλάγές είναι σχετικά ομαλές και γρήγορες, αν και δεν συγκρίνονται με αυτές ενός καλού 'κανονικού' αυτόματου κιβωτίου. Σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για πολύ γρήγορη και σπορ οδήγηση, παρά την ύπαρξη του προγράμματος σπορτ όπου αλλάζουν οι ταχύτητες στις 6000 στροφές. Πάντως το κιβώτιο αυτό προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στις εντός πόλεως μετακινήσεις, χωρίς το αυτοκίνητο να υπολείπεται σε επιδόσεις αυτών με μηχανικό κιβώτιο.
-
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Πρόσφατα παραλάβαμε (για την γυναίκα μου) το νέο Astra 1.6 MTA (Easytronic). Γενικώς το αυτοκίνητο είναι όπως το περίμενα. Το μόνο σημείο για το οποίο είχα κάποιους ενδοιασμούς είναι για το Easytronic. Τελικώς δεν είναι άσχημο για την χρήση που προορίζεται, μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Οι αλλάγές είναι σχετικά ομαλές και γρήγορες, αν και δεν συγκρίνονται με αυτές ενός καλού 'κανονικού' αυτόματου κιβωτίου. Σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για πολύ γρήγορη και σπορ οδήγηση, παρά την ύπαρξη του προγράμματος σπορτ όπου αλλάζουν οι ταχύτητες στις 6000 στροφές. Πάντως το κιβώτιο αυτό προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στις εντός πόλεως μετακινήσεις, χωρίς το αυτοκίνητο να υπολείπεται σε επιδόσεις αυτών με μηχανικό κιβώτιο.Καλές βόλτες και προσοχή τον πρώτο καιρό, το αριστερό πετάλ δεν είναι συμπλέκτης! Μην την πατήσεις όπως εγώ που με μια Ε200 αυτόματη ήμουν για μία ημέρα κίνδυνος θάνατος στους δρόμους την Αθήνας αφού πατούσα τον 'συμπλέκτη' για να κόψει σε ελιγμούς στην κίνηση και φυσικά το αυτοκίνητο κοκάλωνε! Προσοχή λοιπόν στην αρχή
-
Καλές βόλτες και προσοχή τον πρώτο καιρό, το αριστερό πετάλ δεν είναι συμπλέκτης! Μην την πατήσεις όπως εγώ που με μια Ε200 αυτόματη ήμουν για μία ημέρα κίνδυνος θάνατος στους δρόμους την Αθήνας αφού πατούσα τον 'συμπλέκτη' για να κόψει σε ελιγμούς στην κίνηση και φυσικά το αυτοκίνητο κοκάλωνε!
Ευχαριστώ. Αν και έχω σχετική εμπειρία από αυτόματα έπαθα ακριβώς αυτό δύο φορές την πρώτη ημέρα. Ευτυχώς η γυναίκα μου αυτόματο οδηγούσε και πριν, επομένως δεν έχει πρόβλημα.
-
λαμπτηρας για κορσα, μεσαια σκαλα 10,98 ευρω..!!!!μηπως ειναι πολλα;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
λαμπτηρας για κορσα, μεσαια σκαλα 10,98 ευρω..!!!!μηπως ειναι πολλα;;;;3500, δηληδή. Ε, καλά είναι
-
Αν είναι με τοποθέτηση, είναι καλά. Και χωρίς τοποθέτηση, καλούτσικα είναι.
Pafos13, καλορίζικο.
Μια ερώτηση (από περιέργεια): ξέρετε ποιος είναι ο κατασκευαστής των CD (-mp3) player που έχουν τα Astra H;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν είναι με τοποθέτηση, είναι καλά. Και χωρίς τοποθέτηση, καλούτσικα είναι.Pafos13, καλορίζικο.
Μια ερώτηση (από περιέργεια): ξέρετε ποιος είναι ο κατασκευαστής των CD (-mp3) player που έχουν τα Astra H;
http://www.blaupunkt.com/flash/index.htm
http://www.germancarfans.com/news.cfm/n ... pel/1.html
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Καλός κατασκευαστής.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν είναι με τοποθέτηση, είναι καλά. Και χωρίς τοποθέτηση, καλούτσικα είναι.Αυτοι το βαλαν ναι.. Παντως δεν χρεωσαν τιποτα εργασια.
Τελοσπαντων
OPEL FORUM