-
Τι γνώμη έχετε για astra 2019 1.4 turbo 150ps; Είναι αξιόπιστος ο κινητήρας; Ποια επιλογή κιβωτίου θα κάνατε; Αυτόματο ή χειροκίνητο;
-
Γνώμες για astra 1.4 turbo 150 του 2019; Αυτόματο ή χειροκίνητο καλύτερα;
-
Έχει ο κουμπάρος μου astra του 17 με τον 16αρη cdti χειροκίνητο. Πολύ ευχαριστημένος
-
Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.
Γενικά το αυτόματο της οπελ αξίζει; Τι γνώμη έχετε; Είναι αξιόπιστο ή έχουν ακουστεί προβλήματα στυλ dsg?
-
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι. Θεωρώ πως όλα τα σύγχρονα αυτόματα, και του τελευταίου dsg είναι αρκετά αξιόπιστα πάντως.
-
Καλησπερα και απο εμενα!
παρα πολυ καλη η ιδεα σου για το φορουμ.
εχω ενα οπελ αστρα του 14' και ψαχνω σαν τρελος να βρω ορισμενα ανταλλακτικα (φιλτρο αερα κτλ κτλ) και θελω γνωμες προς τα που να κινηθω. εχω βρει αυτο εδω www.onparts.gr και μ φαινεται το πιο δυνατο για ανταλλακτικα αυτοκινητου, εσεις τι λετε; -
Πολλάκις δοκιμασμένο το onparts. Δεν είναι το πιο οικονομικό σε σχέση με τα αντίστοιχα του εξωτερικού (πχ antallaktikaonline) αλλά είναι εγγύηση σε θέματα αξιοπιστίας και χρόνου αποστολής ή παραλαβής απ' το κατάστημα.
-
μια πολυ σημαντικη ερωτηση στο opel corsa με την edition εκδοση στην οθονη 5 ιντσων θα μπορεσω να συνδεω το κινητο για navigation κτλ?
-
Ετοιμοπαραδοτα Astra, χωρις ΦΠΑ
Ειναι καλη προσφορα. Περιπου 3,000€ κατω
-
Kαλημερα στην παρεα,
Ειμαι κατοχος Crossland x 2020 και δεν μπορω να συνδεσω κανενα κινητο στο Intellilink. Εχω προσπαθησει με android με σπασμενες εφαρμογες τις οποιες δεν μου κατεβαζει καν στο κινητο, για android auto φυσικα ουτε κουβεντα,με apple, ολα αγορασενα το πολυ προ διετιας και δεν αναγνωριζει τιποτα!
Καθε βοηθεια δεκτη! Εστω και ποιο κινητο παιζει στην οθονη ωστε στην χειροτερη να το αγορασω! Ειναι κριμα να παει η οθονη χαμενη... Ευχαριστω προκαταβολικα -
Kαλημερα στην παρεα,
Ειμαι κατοχος Crossland x 2020 και δεν μπορω να συνδεσω κανενα κινητο στο Intellilink. Εχω προσπαθησει με android με σπασμενες εφαρμογες τις οποιες δεν μου κατεβαζει καν στο κινητο, για android auto φυσικα ουτε κουβεντα,με apple, ολα αγορασενα το πολυ προ διετιας και δεν αναγνωριζει τιποτα!
Καθε βοηθεια δεκτη! Εστω και ποιο κινητο παιζει στην οθονη ωστε στην χειροτερη να το αγορασω! Ειναι κριμα να παει η οθονη χαμενη... Ευχαριστω προκαταβολικαΨάξε στο forum γαι opel crossland
-
σε ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση!
-
Τελικα βγηκε αυτοματη εκδοση diesel στο corsa ή οχι ακομα 1
-
Τελικα βγηκε αυτοματη εκδοση diesel στο corsa ή οχι ακομα 1
Όχι, γιατί άκουσες ότι θα βγεί? Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν θα βγεί.
-
Ναι ελεγαν πως θα βγει καποια στιγμη. Αυτο μαλιστα αξιζει.
-
Ναι ελεγαν πως θα βγει καποια στιγμη. Αυτο μαλιστα αξιζει.
Για να δούμε! Μακάρι, αυτό είναι μια σοβασή εναλλατκική έναντι του Υβριδικού Γιάρις. Θα έχει παρόμοια τιμή και θα είναι το ίδιο ή και πιο οικονομικό (με τιμές diesel). Δεν ξέρω γιατι η PSA δεν βάζει το αυτόματο με πετρέλαιο στα μικρά της, και το C3 θα μπορούσε να βγεί αυτόματο.
-
Καλησπέρα στο forum.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Opel meriva μοντέλο 2011 1.4 120hp. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ως μοντέλο και αν έχετε ακούσει για προβλήματα που μπορεί να βγάζει.Ευχαριστώ πολύ,
-
Ενδιαφερομαι για αγορα του opel astra 2016 1.0 105hp.Μπορειτε να αναφερετε τυχον προβληματακια που εχει βγαλει στη τετραετια?επισης η καταναλωση που κυμαινεται?Γενικα τι πρεπει ναπροσεξω?
Να πω οτι ειναι απο λιζιν και η τιμη του ειναι 11000ευρω ,χλμ 52000.Ευχαριστω
-
Σε αμάξι 4ετιας πόσα προβλήματα να έχουν γίνει γνωστά αν υπάρχουν;
Κατανάλωση μάλλον κάπου στα 7-8 σε πόλη με προσοχή ;
-
Ευχαριστω πολυ.
OPEL FORUM