-
Απαραίτητο είναι να μπουν περισσότερες κάμερες ειδικά στον νομό Αττικής που υπάρχει τεράστια κίνηση αυτοκινήτων και φυσικά να ενημερώνονται οι οδηγοί για να μην πατάνε πολύ το γκάζι.
-
@panos2171 said in Radar και πού βρίσκονται.:
Κάμερα δεν έχω εντοπίσει σε κανένα σημείο, παίζει να ήταν από κινούμενο όχημα;
Αφού λες ότι του έδειξαν τη φωτογραφία, δεν είδε αν ήταν από αμάξι ή από ψηλά;
Από όσο είχε τρέξει είδηση πάντως, πήραν νέα φορητά radar.
-
Δε μπορούσε να καταλάβει, φαινόταν μόνο το πίσω μέρος χωρίς πολλά πολλά περιφερειακά.
-
Έχω πετύχει Αθηνών Κορίνθου κάμερα σε τριποδο και απλά τους τροχαίους να εποπτευουν τη λειτουργία της. Νομίζω δεν σταματούσαν παρακάτω. Λογικά θα της έστελναν σε δεύτερο χρόνο
https://www.carandmotor.gr/nea/aorata-rantar-stin-ethniki-odo
-
Αν υπήρχαν radar σήμερα πρωί πρωί από Άρτα για Αθήνα (το google maps, που είναι ακριβές σε αυτό, δεν έλεγε κάτι), εχω χάσει το δίπλωμα για ένα δίμηνο!!!
Μακάρι να μην χρειαζόταν αυτό το πήγαινε - έλα!!!
-
@nickthetrib said in Radar και πού βρίσκονται.:
Αν υπήρχαν radar σήμερα πρωί πρωί από Άρτα για Αθήνα (το google maps, που είναι ακριβές σε αυτό, δεν έλεγε κάτι), εχω χάσει το δίπλωμα για ένα δίμηνο!!!
Στο Google Maps όπως έχω καταλάβει τα τοποθετούν οι χρήστες ανεξάρτητα ο καθένας, ο διαχειριστής δεν γνωρίζει τα πάντα ούτε θα μπει στον κόπο να τα βρει.
-
@zithos said in Radar και πού βρίσκονται.:
Στο Google Maps όπως έχω καταλάβει τα τοποθετούν οι χρήστες ανεξάρτητα ο καθένας, ο διαχειριστής δεν γνωρίζει τα πάντα ούτε θα μπει στον κόπο να τα βρει.
Ισχύει, αλλά πάντα είναι ακριβές!
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, δες λίγο παραπάνω! -
@zithos said in Radar και πού βρίσκονται.:
Ισχύει, αλλά πάντα είναι ακριβές!
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, δες λίγο παραπάνω!Άν εννοείς το Google Street View αυτό το έχουν βιντεοσκοπήσει κάποια χρονική στιγμή που ίσως είναι ακόμα και πριν από 10-20 χρόνια και προφανώς θα έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Τα υπόλοιπα με τους χάρτες τα τοποθετούν οι χρήστες.
Radar και πού βρίσκονται.