-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιός είπε ότι τα κάθε είδους Λιμανάκια είναι τωρινό φαινόμενο?Και μάλιστα ότι οφείλεται σε περιοδικά κλπ?
Πάλι εύκολοι αφορισμοί?Οι κόντρες και οι κάθε είδους μαγκιές είναι παλαιότατο φαινόμενο!!Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά!!
Ηδη απο την δεκαετία του '50 είχαμε τέτοια!!
Ιστορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο πρώτος 'κοντράκιας' με αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μάλιστα με θανατηφόρο ατύχημα ήταν ο πρίγκιψ Αλέξανδρος στις αρχές του περασμένου αιώνα!
Νομίζω ότι πήγαινε με 'υπερβολική' ταχύτητα στην Συγγρού για να 'εντυπωσιάσει' τους φίλους του και σκότωσε κάποιον πεζό!
-
-όχι αστυνόμευση αλλά αστυνομικό αυτοκίνητο με αναμμένα μπλέ φώτα να πηγαίνει πέρα δώθε με το όριο ταχύτητας.... ή απλά παρκαρισμένο στο πέταλο με αναμμένα μπλέ κι ας τρώνε donuts!
Αυτό το κάνουν τακτικά στο πάρκινγκ στο πέταλο. Μόνο που την περασμένη τρίτη είχαν αφήσει το περιπολικό πάνω στον δρόμο και μετά τη μέση της στροφής! Ούτε ο φάρος φαινόταν, ούτε το αυτοκίνητο για κάποιον που έμπενε στην δεξιά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όποιος θεωρεί πως τα λιμανάκια είναι άκρως επικίνδυνα και δεν θέλει να περάσει από εκεί έχει και άλλη επιλογή. Να πάει από Βάρη (από τα βλάχικα) και να βγει στη διασταύρωση της Βάρκιζας. Αυτό κάνω από το καλοκαίρι όχι τόσο για να αποφύγω τον όποιο ανεγκέφαλο οδηγό, όσο για να αποφύγω τους απαράδεκτους αστυνομικούς της τοπικής τροχαίας που έχουν βρει το σημείο ιδανικό, όχι τόσο για να συμμορφώσουν τους οδηγούς, όσο για τους φοροεισπρακτικούς τους σκοπούς.Καλώς ήλθες στο 4Τ-Forum φίλε Vasgti.
Θα μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω με τη λογική 'όποιος θεωρεί πως είναι επικίνδυνα ας πάει από αλλού'. Προφανώς και υπάρχει εναλλακτική. Ομως θεωρώ πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να θέλω να περάσω από τα λιμανάκια, που είναι ένας θαυμάσιος δρόμος, με θέα στη θάλασσα, παρά να πάω από αυτό το έκτρωμα της αισθητικής και του μποτιλιαρίσματος που είναι τα Βλάχικα Και αυτό το δικαίωμά μου δεν θέλω να το χάνω εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων που την έχουν δει Σουμάχερ και ΜακΡέι και Ρόσι και αυξάνουν κατακόρυφα το βαθμό επικινδυνότητας του δρόμου.
Και μάλιστα, αυτοί μου αφαιρούν όχι μόνο το δικαίωμά μου να περνάω από εκεί, αλλά και το δικαίωμά μου να περνάω κάπως σβέλτα, αλλά στα πλαίσια της ευπρέπειας, διότι οι δικές τους ακρότητες χαρακτηρίζουν συλληβδην όλους τους χρήστες του δρόμου, που κινούνται με περισσότερα από 30 χ.α.ω.
Οχι οτι συμφωνώ και με τη στάση της Αστυνομίας που αναφέρεις. Αλλά στην περίπτωση αυτή το αίτιο της παρουσίας και στάσης της Αστυνομίας εκεί είναι το τι γίνεται στα λιμανάκια, και όχι ανάποδα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι οτι συμφωνώ και με τη στάση της Αστυνομίας που αναφέρεις. Αλλά στην περίπτωση αυτή το αίτιο της παρουσίας και στάσης της Αστυνομίας εκεί είναι το τι γίνεται στα λιμανάκια, και όχι ανάποδα.
Μάλλον αφορμή Νάσο και όχι αιτία.
-
Nass καλως σας βρήκα.
Την παράκαμψη μέσω Βάρης την ανέφερα απλά ως εναλλακτική και ασφαλέστερη διαδρομή. Το Σάββατο το βράδυ χαρακτηριστικά, επειδή είχα και την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο και θέλαμε να πάμε μια βόλτα μέχρι τη Σαρωνίδα, επειδή δεν ήθελα να περάσω από το γνωστό πέταλο πήγα από Βάρη και βγήκα μια χαρά στα φανάρια της Βάρκιζας χωρίς κίνηση χωρίς άγχος. Η χαρά δε ήταν πιο μεγάλη όταν από εκεί και κάτω ο δρόμος προς Λαγονήσι ήταν σχεδόν άδειος και παραδόξως όλοι οι αργοί οδηγοί που προπορευόντουσαν ήταν κανονικά στη δεξιά τους λωρίδα.
Γενικά μου αρέσει να οδηγώ σβέλτα, πράγμα που συνεπάγεται πολλές φορές οδήγηση αρκετά πάνω από τα όρια. Ξέρω τα όρια μου και του αυτοκινήτου και ξέρω μέχρι που και αν με παίρνει να το κάνω αυτό.
Λιμανάκια κατέβαινα και εγώ παλιότερα και γνωρίζω αρκετά άτομα που συχνάζουν εκεί. Το αν έχω σταματήσει εδώ και ένα χρόνο όχι μόνο να συχνάζω, αλλά και να περνάω από εκεί, οφείλεται αφενός μεν στο γεγονός ότι ξαφνικά έγινε της μόδας να πηγαίνει ο κάθε άσχετος εκεί δίχως να έχει επίγνωση των ικανοτήτων του και του τι κάνει και αφετέρου στην απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων που οποιονδήποτε και αν σταματήσουν τον αντιμετωπίζουν σαν τον χειρότερο εγκληματία.
Αν γνωρίσετε λίγο τα άτομα που συχνάζουν εκεί θα δείτε πως δεν είναι οι 'αλήτες-κοντράκηδες' που θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι. Θα δείτε πως υπάρχουν και άτομα αξιόλογα που απλά έχουν ένα πάθος με την γρήγορη οδήγηση. Και όχι δεν είναι μόνο αυτή η στροφή ο λόγος που κατεβαίνει τόσος κόσμος κάτω. Είναι πάνω απ' όλα ότι σε εκείνο το μέρος βρίσκει κανείς άτομα με τα οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος και μπορεί να ανταλλάξει απόψεις πάνω σε αυτό που του αρέσει. Είναι το γεγονός πως βλέπεις τόσα άτομα και είναι όλοι τους σαν μια μεγάλη παρέα.
Το κεφάλαιο αστυνομία τώρα και η αντιμετώπιση του όλου προβλήματος σηκώνει πολύ συζήτηση. Εγώ απλά θα αρκεστώ στο να δηλώσω πως από την αρχή δεν ήταν σωστή η αντιμετώπιση και έχει φτάσει στα γνωστά απαράδεκτα επίπεδα του σήμερα...
-
όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος, όσο μαζεύεται κόσμος στην καντίνα και στο πάρκινγκ για να παρακολουθεί με 'πόσα' θα μπεις στο πέταλο, τόσο θα θρηνούμε κόσμο. περνώντας χτες το μεσημέρι από το γνωστό σημείο, αισθάνθηκα σαν να ήμουν σε σέικ-ντάουν του ακρόπολις. 2 το μεσημέρι, και όλη η πλαγιά πάνω από την καντίνα κατάμεστη από κόσμο! δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί, αλλά το θέαμα νέων ανθρώπων που κάθονται πάνω σε ξερόχορτα και σε βράχια, δίπλα σε μία καντίνα στη μέση του πουθενά, ενώ λίγο παρακάτω είναι η θάλασσα και ο καιρός είναι υπέροχος, περιμένοντας να περάσει το χ, ψ, ζ πειραγμένο ραλάκι ή λεόν ή τάιπ αρ ή οτιδήποτε άλλο, μου φάνηκε πολύ νοσηρό (μέχρι και c3 είδα να μπαίνει δίχως αύριο στο πέταλο και τα λάστιχα να στριγγλίζουν!). δέχομαι ότι τα παιδιά που μαζεύονται εκεί είναι αγνοί φίλοι της αυτοκίνησης και όχι κοντράκηδες (αν και εδώ ανοίγει άλλο κεφάλαιο, γιατί και ο κοντράκιας φίλος της αυτοκίνησης για κάποιους είναι). όλοι όσοι προτιμάμε να πάμε βόλτα μέχρι το σούνιο, έστω και σε λίγο πιο ζωηρούς ρυθμούς, αλλά χωρίς να πανικοβάλλουμε όσους τυχαίνει να χρησιμοποιούν τον ίδιο δρόμο με εμάς, είμαστε λιγότερο φίλοι (ή μήπως είμαστε εχθροί) της αυτοκίνησης;
και ένα περιστατικό από τη χθεσινή βόλτα στην ίδια περιοχή. κατά την επιστροφή, βλέπω στον καθρέφτη μου μαύρο ίμπιζα να ετοιμάζεται να με προσπεράσει. κάνω δεξιά και τον αφήνω, αλλά συγχρόνως αποφασίζω -κακώς- να ακολουθήσω τον ρυθμό του. φτάνουμε μαζί στην ευθεία της βάρκιζας, όπου στο βάθος βλέπω λευκό έσκορτ με αεροτομή για μπουγάδα και διάφορα αυτοκόλλητα να κινείται δεξιά, και πολύ αργά σε σχέση με τη δική μου ταχύτητα. φτάνω δίπλα του, πολύ αρνητικά προκατειλημμένος, και έτοιμος να τον κράξω από μέσα μου. τότε διαπιστώνω ότι το έσκορτ είναι πραγματικό αγωνιστικό, τα αυτοκόλλητα είναι των χορηγών του αγωνιζόμενου, και πίσω από το τιμόνι βρίσκεται πολύ γνωστός και παλιός στον χώρο οδηγός αγώνων, ο οποίος οδηγεί σαν 'κυρία'. λίγο παρακάτω έβγαλε δεξί φλας κανονικότατα και έστριψε. μετά από αυτό το θέαμα, μείωσα τον ρυθμό μου τουλάχιστον 50% για το υπόλοιπο της βόλτας μου, την οποία και απόλαυσα το ίδιο όπως και πριν...
-
φιλε tazz δεν εχετε αδικο για το θεμα της καντινας.
περναει ο εκαστοτε παθιασμενος με την γρηγορη οδηγηση,βλεπει θεατες και προσφερει αυτο που ειναι 'υποχρεωμενος' να προσφερει.
οσο για την 'κυρια' σε παραπεμπω σ'αυτα που εγραψα χθες.
υπαρχει κατι παρομοιο
το θεμα αυτο, γεμικοτερα, δεν προκειται να εξαντληθει με τιποτα, κατα την αποψη μου.
θα επαναλαβω οτι αφου οι αρχες δεν ενδιαφερονται ουσιαστικα,
ας ενδιαφερθουμε εμεις για την παρτη μας.
καλως η' κακως δηλωνω και εγω, οπως τοσοι αλλοι, fun της ταχυτητας,
ομως, οπως τοσοι αλλοι επισης δεν χρειαζεται να αποδειξω τις ικανοτητες που εχω εγω και το αυτοκινητο μου, ποσο μαλλον στα λιμανακια η' παρομοια μερη.ουτως η' αλλως ολοι μερα αποφευγουμε
1.κινηση
2.τον ταριφα που θα το κοκκαλωσει μπροστα μας
3.τον παππου που εχει βυθιστει στο καθισμα
4.την οποια θεια, της εμεινε το αυτοκινητο του εκλιποντος και δεν
γουσταρει να παρει συγκοινωνια(ακου να δεις πραματα)
5.τον φιλο/η Νικολα/ετα...
6.
7.
.....
τα οποια ειναι μες το προγραμμα.
αν μη τι αλλο η αφηρημαδα και η κουραση δημιουργει καταστασεις σε ολους!
η επιδειξη ειναι τελειως διαφορετικη κατασταση απο το παθος
για το AUTO!!τελος παντων
-
Κατι συναφες.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σαββατο 7 Φεβρουαριου 2004.(Ναι προχθες).
Με πετροπολεμο αντεδρασαν οι περιπου 1.500 θεατες των αυτοσχεδιων αγωνων ταχυτητας με μοτοσικλετες (κοντρες) που γινονταν χθες τα ξημερωματα στη Λ. Βουλιαγμενης στον Αλιμο,οταν αστυνομικοι της Αμεσης Δρασης προσπαθησαν να τους σταματησουν (.......)Υ.Γ.
-
Ναι δυστυχώς αυτό για μια ακόμα φορά συνέβη, εξαιτίας κάποιων ξεροκέφαλων και ανεγκέφαλων ατόμων.
Φυσικά, κάθε λογικά σκεπτόμενο άτομο καταδικάζει και στρέφεται εναντίον πάσης φύσεως τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών.
Και για την ιστορία, τις περισσότερες φορές αυτά τα επεισόδια τα δημιουργούν κάτι 16χρονα-17χρονα με μηχανάκια, πιστεύοντας (εσφαλμένα) πως είναι μαγκιά να κάνουν κάτι τέτοιο. Και φυσικά εξαιτίας της βλακείας κάποιων μεμονωμένων ατόμων την πληρώνουν όλοι...
-
Πριν από λίγο στις ειδήσεις του STAR είδα ένα ρεπορτάζ με τίτλο ''Κίνδυνος στην παραλιακή''. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ αυτού έδειξε ένα βιντεάκι πρόσφατο όπως είπε και ο δημοσιογράφος που έδειχνε μια κόκκινη Lancia Delta να μπαίνει με πολλά στο πέταλο, να βγαίνει εκτός δρόμου και να χτυπάει με ταχύτητα άλλα αυτοκίνητα που ήταν εκεί συγκεντρομένα για να παρακολουθήσουν. Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έτυχε να το δει και κανένας άλλος αυτό?
-
Ναι το είδα και εγώ.
-
Λοιπόν … ως προβοκατόρικο αντιπερισπασμό στην “πολιτικά ορθή” θεματική ενότητα για τα λιμανάκια (και για να μην ανοίξω νέο topic που θα επισύρει την μήνη των περισσότερο ευαίσθητων συνφορουμιστών προτείνω να απαντήσουμε στο εξής κρίσιμο ερώτημα:
Εκμεταλλευόμενοι μόνον το πλάτος της λωρίδας μας, οδηγώντας στο όριο (πιθανότατα του οδηγού και όχι του αυτοκινήτου σε στεγνό και καθαρό οδόστρωμα (χωρίς βροχή, σπρέι από την θάλασσα, ανοιξιάτικη γύρη, σκόνη και χώμα από άθλια κακοφορτωμένα φορτηγά κτλ) με πόσα “μπαίνουμε” στο “πέταλο”?
Αναφέρτε (ειλικρινά χωρίς ζαβολιές
φορά κίνησης (προς Βάρκιζα, ή προς Αθήνα?),
κατά προσέγγιση ταχύτητα στην είσοδο, στο apex και στην έξοδο της καμπής,
τύπο αυτοκινήτου,
συνολικό βάρος οχήματος-επιβαινόντων,
ιπποδύναμη και ροπή κινητήρα,
τύπο ελαστικών,
πιθανές αλλαγές στην εργοστασιακή ανάρτηση.Ευτύχης
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
... με πόσα “μπαίνουμε” στο “πέταλο”?Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί όσοι έχουν κάνει 'σημαία' την ταχύτητα εισόδου στο πέταλο είναι πως δεν έχει σημασία με πόσα μπαίνεις σε μία στροφή αλλά με πόσα βγαίνεις
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πριν από λίγο στις ειδήσεις του STAR είδα ένα ρεπορτάζ με τίτλο ''Κίνδυνος στην παραλιακή''. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ αυτού έδειξε ένα βιντεάκι πρόσφατο όπως είπε και ο δημοσιογράφος που έδειχνε μια κόκκινη Lancia Delta να μπαίνει με πολλά στο πέταλο, να βγαίνει εκτός δρόμου και να χτυπάει με ταχύτητα άλλα αυτοκίνητα που ήταν εκεί συγκεντρομένα για να παρακολουθήσουν. Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έτυχε να το δει και κανένας άλλος αυτό?Το είδα και εγώ...
Δόξα το Θεό που το Lancia πήγε στους 'θεατές' με το πλάι και έκοψε και ταχύτητα χτυπόντας πρώτα σε ένα παρκαρισμένο ταξί(?)...
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν πήγενε πάνω τους με τη μούρη και ούτε αν ερχόταν κάποιος 'άσχετος' από Αθήνα... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί όσοι έχουν κάνει 'σημαία' την ταχύτητα εισόδου στο πέταλο είναι πως δεν έχει σημασία με πόσα μπαίνεις σε μία στροφή αλλά με πόσα βγαίνεις
Βρε συ nass με προβληματίζεις ... όλοι εμείς που βράδυα Πέμπτης 'μπαίνουμε' με τον ίδιο τρόπο στο πέταλο ... γραμμή διαβήτης, φρένα πολλά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο τρίτο μετά την είσοδο, σανίδωμα αμέσως μετά και τέλος ταρζανιές για να μαζέψουμε μούρες ή κόλους, είναι δυνατόν να κάνουμε λάθος?
Μπά δεν σε πιστεύω ... αυτό το 'μπαίνω αργά για να βγώ γρήγορα' μάλλον είναι μύθος ... ή τουλάχιστον ισχύει παντού εκτός του 'αυτοκινητοδρομίου βουλιαγμένης - βάρκιζας'
Ευτύχης
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κατι συναφες.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σαββατο 7 Φεβρουαριου 2004.(Ναι προχθες).
Με πετροπολεμο αντεδρασαν οι περιπου 1.500 θεατες των αυτοσχεδιων αγωνων ταχυτητας με μοτοσικλετες (κοντρες) που γινονταν χθες τα ξημερωματα στη Λ. Βουλιαγμενης στον Αλιμο,οταν αστυνομικοι της Αμεσης Δρασης προσπαθησαν να τους σταματησουν (.......)Υ.Γ.
Ελλαδαραααα!!!!
χαχαχαχα
τι κριμα να μη το δω απο κοντα αυτο! -
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Λοιπόν … ως προβοκατόρικο αντιπερισπασμό στην “πολιτικά ορθή” θεματική ενότητα για τα λιμανάκια (και για να μην ανοίξω νέο topic που θα επισύρει την μήνη των περισσότερο ευαίσθητων συνφορουμιστών προτείνω να απαντήσουμε στο εξής κρίσιμο ερώτημα:Εκμεταλλευόμενοι μόνον το πλάτος της λωρίδας μας, οδηγώντας στο όριο (πιθανότατα του οδηγού και όχι του αυτοκινήτου σε στεγνό και καθαρό οδόστρωμα (χωρίς βροχή, σπρέι από την θάλασσα, ανοιξιάτικη γύρη, σκόνη και χώμα από άθλια κακοφορτωμένα φορτηγά κτλ) με πόσα “μπαίνουμε” στο “πέταλο”?
Αναφέρτε (ειλικρινά χωρίς ζαβολιές
φορά κίνησης (προς Βάρκιζα, ή προς Αθήνα?),
κατά προσέγγιση ταχύτητα στην είσοδο, στο apex και στην έξοδο της καμπής,
τύπο αυτοκινήτου,
συνολικό βάρος οχήματος-επιβαινόντων,
ιπποδύναμη και ροπή κινητήρα,
τύπο ελαστικών,
πιθανές αλλαγές στην εργοστασιακή ανάρτηση.Ευτύχης
Φίλε Ευτύχη, δεν νομίζω πως έχει καμία σημασία να δημοσιοποιήσουμε την μέγιστη ταχύτητα που οριακά μπορεί να μπεί κάποιος στην στροφή. Την απάντηση την γνωρίζω και μάλιστα κατόπιν συζήτησης με πολλά άτομα, που την στροφή και τις ιδιαιτερότητές της, την ξέρουν σαν ανοιχτό βιβλίο.
Δυστυχώς ακούγονται πολλά φίδια και παραμύθια για εξωπραγματικές ταχύτητες για μπάσιμο στη στροφή. Από ότι ακούσεις μην πιστέψεις ούτε τα μισά.
Ο λόγος που λέω ότι είναι λάθος να γράψουμε την ταχύτητα, είναι διότι δίνεις έναυσμα στον κάθε 18χρονο ή απερίσκεπτο οδηγό να πιάσει ή να ξεπεράσει αυτό το όριο, και σίγουρα αυτό (πίστεψέ με) θα έχει δυσμενή κατάληξη. Όσοι κατεβαίνουν λιμανάκια και κατέχουν από γρήγορη και ασφαλή οδήγηση (όχι οι διάφοροι 'γαμπροί' και 'μπουρναζιώτες') γνωρίζουν και τα όρια της κάθε στροφής.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ιστορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο πρώτος 'κοντράκιας' με αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μάλιστα με θανατηφόρο ατύχημα ήταν ο πρίγκιψ Αλέξανδρος στις αρχές του περασμένου αιώνα!
Νομίζω ότι πήγαινε με 'υπερβολική' ταχύτητα στην Συγγρού για να 'εντυπωσιάσει' τους φίλους του και σκότωσε κάποιον πεζό!
Α, τα βλέπετε; Δεν είναι οι μόνες κοψονούρες αλεπούδες τα παιδιά των Λιμς, μα ειν' και... γαλαζοαίματοι!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πριν από λίγο στις ειδήσεις του STAR είδα ένα ρεπορτάζ με τίτλο ''Κίνδυνος στην παραλιακή''. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ αυτού έδειξε ένα βιντεάκι πρόσφατο όπως είπε και ο δημοσιογράφος που έδειχνε μια κόκκινη Lancia Delta να μπαίνει με πολλά στο πέταλο, να βγαίνει εκτός δρόμου και να χτυπάει με ταχύτητα άλλα αυτοκίνητα που ήταν εκεί συγκεντρομένα για να παρακολουθήσουν. Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έτυχε να το δει και κανένας άλλος αυτό?To τυχημα εγινε ππροχθες, και τα παιδια που ηταν καθισμενοι πανω σε μηχανη ακριβως στο χειροτερο σημειο, στα χωματα δηλαδη, εφυγαν περπατωντας. Απορω πως δεν ειπαν στο Σταρ οτι κομματιαστηκαν η κατι αλλο 'αληθινο'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τα παιδια που ηταν καθισμενοι πανω σε μηχανη ακριβως στο χειροτερο σημειο, στα χωματα δηλαδη, εφυγαν περπατωντας. Απορω πως δεν ειπαν στο Σταρ οτι κομματιαστηκαν
Aλλοι φύγαν περπατώντας και αλλοι 'πετώντας'
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες