-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!
Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!!Εγω νόμιζα ότι μου ειχαν πει ότι ειναι και καλης μάρκας....
Μια χαρά μου φάνηκε.... Γιατι το λες αυτό? Εχει παρει κανενας γνωστός σου? Ειναι σίγουρα της αντιπροσωπείας ή του ντηλερ δώρο?Eνδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά SUV (απαραίτητο το δέρμα), και έτσι επισκεφτήκαμε αρκετές επίσημες αντιπροσωπείες. Ο πωλητής στο Σαρακάκη μας είπε ότι το δερμάτινο σαλόνι το περνάνε στην Ελλάδα, μετά την άφιξη του α/κ. Τώρα, αν το δίνουν σε αξειδικευμένη εταιρία ή το περνάνε οι ίδιοι, δεν το διευκρίνησε, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας, γιατί με το που είδαμε περί τίνος πρόκειται, μας πέσαν τα σαγόνια και την κάναμε αμέσως.
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!
Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!!Εγω νόμιζα ότι μου ειχαν πει ότι ειναι και καλης μάρκας....
Μια χαρά μου φάνηκε.... Γιατι το λες αυτό? Εχει παρει κανενας γνωστός σου? Ειναι σίγουρα της αντιπροσωπείας ή του ντηλερ δώρο?Eνδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά SUV (απαραίτητο το δέρμα), και έτσι επισκεφτήκαμε αρκετές επίσημες αντιπροσωπείες. Ο πωλητής στο Σαρακάκη μας είπε ότι το δερμάτινο σαλόνι το περνάνε στην Ελλάδα, μετά την άφιξη του α/κ. Τώρα, αν το δίνουν σε αξειδικευμένη εταιρία ή το περνάνε οι ίδιοι, δεν το διευκρίνησε, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας, γιατί με το που είδαμε περί τίνος πρόκειται, μας πέσαν τα σαγόνια και την κάναμε αμέσως.
εγω ειδα σαλονι απο monaco και μου φανηκε κανονικο.... τελος παντως
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Eνδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά SUV (απαραίτητο το δέρμα), και έτσι επισκεφτήκαμε αρκετές επίσημες αντιπροσωπείες. Ο πωλητής στο Σαρακάκη μας είπε ότι το δερμάτινο σαλόνι το περνάνε στην Ελλάδα, μετά την άφιξη του α/κ. Τώρα, αν το δίνουν σε αξειδικευμένη εταιρία ή το περνάνε οι ίδιοι, δεν το διευκρίνησε, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας, γιατί με το που είδαμε περί τίνος πρόκειται, μας πέσαν τα σαγόνια και την κάναμε αμέσως.Ήταν καλό ή απαράδεκτο ? Δεν καταλαβα.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Eνδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά SUV (απαραίτητο το δέρμα), και έτσι επισκεφτήκαμε αρκετές επίσημες αντιπροσωπείες. Ο πωλητής στο Σαρακάκη μας είπε ότι το δερμάτινο σαλόνι το περνάνε στην Ελλάδα, μετά την άφιξη του α/κ. Τώρα, αν το δίνουν σε αξειδικευμένη εταιρία ή το περνάνε οι ίδιοι, δεν το διευκρίνησε, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας, γιατί με το που είδαμε περί τίνος πρόκειται, μας πέσαν τα σαγόνια και την κάναμε αμέσως.
Ήταν καλό ή απαράδεκτο ? Δεν καταλαβα.
προφανως εννοει πολυ κακό.
παντως αυτό ειναι ενα θέμα με τις προσφορές. Οταν υπάρχει προσφορά σε καποιο αμάξι (δωρεάν το τάδε πχ. ή πολυ φτηνότερα) τότε το βάζουν στην Ελλάδα, νομίζω όλες οι μάρκες.
Για την Honda συγκεκριμένα έγω αυτό που είδα στο jazz ήταν πάρα πολύ καλό και ήταν από τη μονακο που θεωρείται από τις καλές στην Ελληνικά αγορά. παλιά μου είπαν ότι ειχαν αλλη εταιρία που δεν ήταν τόσο καλή.
Για πόσο παλιά μιλάει ο φίλος μας ο DELINHO ? -
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3218&part=1
'Mitsubishi Outlander Turbo
10/06/2005Εξωτερικά, η διαφοροποίηση έναντι των απλούστερων εκδόσεων εντοπίζεται, καταρχήν, στη μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό και στις νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες, ενώ, από εκεί και πέρα, μικροαλλαγές υπάρχουν στη μάσκα, στα φώτα, στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στην απόληξη της εξάτμισης.
Το μεγαλύτερο, όμως, ενδιαφέρον εστιάζεται στον κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από το EVO VIII. Προκειμένου να ταιριάξει στο χαρακτήρα του Outlander, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στα χαρακτηριστικά απόδοσής του, με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη να ανέρχεται πλέον στους 202 ίππους στις 5.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή των 30,9 χλγμ. να αποδίδεται στις 3.500 σ.α.λ. Στην πράξη, το «σκαλοπάτι» στην απόδοση μεταξύ 3.000 και 3.500 σ.α.λ. γίνεται αντιληπτό, αλλά, από εκεί και πέρα, η παροχή της δύναμης είναι απόλυτα ικανοποιητική. Όλα αυτά μεταφράζονται σε 7,7 δλ. (τιμές κατασκευαστή) για την επιτάχυνση από στάση και σε μέγιστη ταχύτητα που φτάνει στα 220 χλμ./ώρα.
Στο δρόμο, τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Outlander έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτα, ενώ, σε μια σύντομη εκτός δρόμου διαδρομή σε σχετικά ομαλούς χωματόδρομους, το αυτοκίνητο δεν έδειξε να προβληματίζεται.
Τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η αρκετά ανταγωνιστική τιμή των 36.490 ευρώ, με τον εξοπλισμό της μίας και μοναδικής διαθέσιμης έκδοσης να συμπεριλαμβάνει, πέρα από όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), διπλή ηλιοροφή, 4 αερόσακους, ABS, κλιματισμό, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα._Σ.Τ'
ΠΟΣΟ???
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......
Η Mitsubishi εκανε την κινηση ματ μαλλον....
Μπραβο τους -
Η τιμή του τούρμπο Outlander δεν είναι κακή!
Το δε 'απλό' Outlander το δίνει με 50% προκαταβολή και 72 άτοκες δόσεις... -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3218&part=1'Mitsubishi Outlander Turbo
10/06/2005Εξωτερικά, η διαφοροποίηση έναντι των απλούστερων εκδόσεων εντοπίζεται, καταρχήν, στη μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό και στις νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες, ενώ, από εκεί και πέρα, μικροαλλαγές υπάρχουν στη μάσκα, στα φώτα, στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στην απόληξη της εξάτμισης.
Το μεγαλύτερο, όμως, ενδιαφέρον εστιάζεται στον κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από το EVO VIII. Προκειμένου να ταιριάξει στο χαρακτήρα του Outlander, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στα χαρακτηριστικά απόδοσής του, με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη να ανέρχεται πλέον στους 202 ίππους στις 5.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή των 30,9 χλγμ. να αποδίδεται στις 3.500 σ.α.λ. Στην πράξη, το «σκαλοπάτι» στην απόδοση μεταξύ 3.000 και 3.500 σ.α.λ. γίνεται αντιληπτό, αλλά, από εκεί και πέρα, η παροχή της δύναμης είναι απόλυτα ικανοποιητική. Όλα αυτά μεταφράζονται σε 7,7 δλ. (τιμές κατασκευαστή) για την επιτάχυνση από στάση και σε μέγιστη ταχύτητα που φτάνει στα 220 χλμ./ώρα.
Στο δρόμο, τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Outlander έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτα, ενώ, σε μια σύντομη εκτός δρόμου διαδρομή σε σχετικά ομαλούς χωματόδρομους, το αυτοκίνητο δεν έδειξε να προβληματίζεται.
Τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η αρκετά ανταγωνιστική τιμή των 36.490 ευρώ, με τον εξοπλισμό της μίας και μοναδικής διαθέσιμης έκδοσης να συμπεριλαμβάνει, πέρα από όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), διπλή ηλιοροφή, 4 αερόσακους, ABS, κλιματισμό, ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα._Σ.Τ'
ΠΟΣΟ???
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......
Η Mitsubishi εκανε την κινηση ματ μαλλον....
Μπραβο τουςΞέχασες +800€ τη μπαγαζιέρα οροφής.
Πάντως η τιμή είναι άκρως ανταγωνιστική με το Forester 2.0XT, το πλούσιο.
Αν υπήρχε και μια πιο φτηνή έκδοση χωρις τα περιττά θα 'τσιμπούσε' αγοραστές απο τα SUV των 32000+€. Αντε να δοκιμαστεί, να κάνουμε και test drive και τα ξαναλέμε. -
Το κακό με τη mitsu ειναι ότι το μοντέλο εχει πεθάνει στη Ελλάδα
Ερχεται τωρα το γρήγορο με τα 200 άλογα που αλλαζει .....
αλλά ήδη η συνείδηση του κόσμου, λέει όχι σε αυτό το μοντέλο εδω και καιρό (γι αυτό και δε πουλάει)Καλό ειναι αλλα σαν αμάξι όταν το απλό δε πουλάει ΄δυστηχώς δε θα πουλήσει και του Turbo
Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για να εχει σε 6 μήνες το παλιό?
Ειμαι περίεργος να δώ αλλα πιστεύω ότι δε θα πάει πολύ καλά... και λυπάμαι γιατί ήρθε αργά και περιμένουμε το lifting όπως ειδα στα νέα μοντέλα στο Φορουμ
Η Σουμπαρού τα ειχε μαζί με το καλημέρα και πήγε καλύτερα
Αντε να δούμε -
Συμφωνούμε coyote και πιστεύω ότι το Outlander εξακολουθεί να είναι μοντέλο που αξίζει στην ελληνική αγορά...
Το καινούριο για να έρθει στην Ευρώπη και δει στη Ελλάδα θα κάνει σχεδόν σίγουρα 1-2-... χρόνια, όπως άλλωστε συνέβει και με το τρέχον Outlander...
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Συμφωνούμε coyote και πιστεύω ότι το Outlander εξακολουθεί να είναι μοντέλο που αξίζει στην ελληνική αγορά...Το καινούριο για να έρθει στην Ευρώπη και δει στη Ελλάδα θα κάνει σχεδόν σίγουρα 1-2-... χρόνια, όπως άλλωστε συνέβει και με το τρέχον Outlander...
αμα ειναι να κάνει 1-2 χρόνια τότε είναι που πηρε καικε τελείως....
-
Τι άκουσα εδώ μέσα για το Cherokee.. Τι να πώ εμπάθεια ρε παιδιά... Οδηγώ το 2.8 CRD 2 χρόνια, άκουσα 500,000 φορές πριν το αγοράσω οτι θα έχει πρόβλημα με το νοθευμένο πετρέλαιο, οτι θα χαλάσει η αντλία και λοιπά...Μέχρι στιγμής και μετά απο 52,000 km τι έχω να πώ....Το αμάξι απλά δεν παίζεται off-road. Χαιδέυεις το γκάζι και περνάει σχεδόν κάθε εμπόδιο. Ανέβηκα χωρίς αλυσίδες εντελώς παγωμένο δρόμο σε βουνό...¨οταν κόλλησε αποφάσισα να ανοίξω την πόρτα να δω τι γίνεται...Με το που κατεβαίνω γλιστράω και αρχίζω να γλιστράω πίσω...ναι ναι, το αμάξι κόλλησε εκεί που εγώ απλά δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Κ
Κατανάλωση....Μέσα στην πόλη με full τετρακίνηση πάντα , λόγω της τεράστιας ροπής που με το αγγιγμα του γκαζιου σπιναρουν οι πισω ροδες είναι 12 λτ/100. Εκτός στη διαδρομή αθήνα κόρινθος στα 110 km/h είμαι στα 9 λτ...
Σε σχέση με το 3.7 απλά δεν συγκρίνεται στις ρεπρίζ και είναι και πιό διασκεδαστικό όταν παίζεις με την τουρμπίνα.. Να θυμίσω ότι η ελκτική του δυνατότητα είνα συγκρίσιμη μόνο με ενός hummer h2Σε αυτοκινητόδρομο, πρέπει σίγουρα να έχεις σταθερό χέρι στις στροφές και καλύτερα να εισαι με τετρακίνηση...Και να μην κάνεις απότομους ελιγμούς..Και φτάνεις στα 180 και km/h... Αλλά το αμάξι αυτό δεν το παίρνεις για να κάνεις αγώνες δρόμου, όπως δεν παίρνεις ενα RX-8 για offroad.. Ακόμα κι έτσι όμως φεύγει πρώτο απο το 90% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. Αν βάλετε και tuning kit, που κάνει γύρω στα 500 ευρώ
έχετε και extra 30-35 αλογάκια και ροπή 435Nm.... Any comments:) -
Ο χρήστης s4ris4 έγραψε:
Τι άκουσα εδώ μέσα για το Cherokee.. Τι να πώ εμπάθεια ρε παιδιά... Οδηγώ το 2.8 CRD 2 χρόνια, άκουσα 500,000 φορές πριν το αγοράσω οτι θα έχει πρόβλημα με το νοθευμένο πετρέλαιο, οτι θα χαλάσει η αντλία και λοιπά...Μέχρι στιγμής και μετά απο 52,000 km τι έχω να πώ....Το αμάξι απλά δεν παίζεται off-road. Χαιδέυεις το γκάζι και περνάει σχεδόν κάθε εμπόδιο. Ανέβηκα χωρίς αλυσίδες εντελώς παγωμένο δρόμο σε βουνό...¨οταν κόλλησε αποφάσισα να ανοίξω την πόρτα να δω τι γίνεται...Με το που κατεβαίνω γλιστράω και αρχίζω να γλιστράω πίσω...ναι ναι, το αμάξι κόλλησε εκεί που εγώ απλά δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. ΚΚατανάλωση....Μέσα στην πόλη με full τετρακίνηση πάντα , λόγω της τεράστιας ροπής που με το αγγιγμα του γκαζιου σπιναρουν οι πισω ροδες είναι 12 λτ/100. Εκτός στη διαδρομή αθήνα κόρινθος στα 110 km/h είμαι στα 9 λτ...
Σε σχέση με το 3.7 απλά δεν συγκρίνεται στις ρεπρίζ και είναι και πιό διασκεδαστικό όταν παίζεις με την τουρμπίνα.. Να θυμίσω ότι η ελκτική του δυνατότητα είνα συγκρίσιμη μόνο με ενός hummer h2Σε αυτοκινητόδρομο, πρέπει σίγουρα να έχεις σταθερό χέρι στις στροφές και καλύτερα να εισαι με τετρακίνηση...Και να μην κάνεις απότομους ελιγμούς..Και φτάνεις στα 180 και km/h... Αλλά το αμάξι αυτό δεν το παίρνεις για να κάνεις αγώνες δρόμου, όπως δεν παίρνεις ενα RX-8 για offroad.. Ακόμα κι έτσι όμως φεύγει πρώτο απο το 90% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν. Αν βάλετε και tuning kit, που κάνει γύρω στα 500 ευρώ
έχετε και extra 30-35 αλογάκια και ροπή 435Nm.... Any comments:)κοιταξε να δεις και κατσε να ακουσεις!!! εχεις το πιο καλο οφροουντ αυτοκινητο...αλλα το ντιζελ στην Αθηνα το φοβαμαι να το παρω,,,οταν ομως το επιτρεψουν πραγμα πολυ συντομο απο οτι ακουγεται,,τοτε με βλεπω και εμενα να παιρνω ενα κομαντερ πετρελαιο η ενα βολβο εξσι 90 πετρελαιο....
-
@s4ris4
Ζηλεύω! -
Ο χρήστης s4ris4 έγραψε:
Τι άκουσα εδώ μέσα για το Cherokee.. Τι να πώ εμπάθεια ρε παιδιά... Οδηγώ το 2.8 CRD 2 χρόνια, άκουσα 500,000 φορές πριν το αγοράσω οτι θα έχει πρόβλημα με το νοθευμένο πετρέλαιο, οτι θα χαλάσει η αντλία και λοιπά...Μέχρι στιγμής και μετά απο 52,000 km τι έχω να πώ....Το αμάξι απλά δεν παίζεται off-road. Χαιδέυεις το γκάζι και περνάει σχεδόν κάθε εμπόδιο. Ανέβηκα χωρίς αλυσίδες εντελώς παγωμένο δρόμο σε βουνό...¨οταν κόλλησε αποφάσισα να ανοίξω την πόρτα να δω τι γίνεται...Με το που κατεβαίνω γλιστράω και αρχίζω να γλιστράω πίσω...ναι ναι, το αμάξι κόλλησε εκεί που εγώ απλά δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. ΚΚατανάλωση....Μέσα στην πόλη με full τετρακίνηση πάντα , λόγω της τεράστιας ροπής που με το αγγιγμα του γκαζιου σπιναρουν οι πισω ροδες είναι 12 λτ/100. Εκτός στη διαδρομή αθήνα κόρινθος στα 110 km/h είμαι στα 9 λτ...
έχετε και extra 30-35 αλογάκια και ροπή 435Nm.... Any comments:)είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και το δίνουν και σε πολύ καλή τιμή: 37000€
-
Και εδω τιθεται το ερωτημα GV 2.0 full extra με αυτοματο κιβωτιο στα 36.600 ή Cherokee 2.8crd με 37.000 ???
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Και εδω τιθεται το ερωτημα GV 2.0 full extra με αυτοματο κιβωτιο στα 36.600 ή Cherokee 2.8crd με 37.000 ???ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ,,,,,,ΤΣΕΡΟΚΙ 2.8 ΣΤΙΣ 40.000 ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ
-
diesel είναι αυτό?
-
To GV2.0 είναι πολύ καλύτερο εντός δρόμου, με παρόμοιες δυνατότητες εκτός, έχει παρόμοιες επιδόσεις και καίει **λιγότερο **απο το cherokee 2.8crd. Γλυτώνεις και απο το μπλέξιμο του ντίζελ, ενώ είναι και φθηνότερο σε ασφάλεια/τέλη.
Εμένα μου φαίνεται μονόδρομος το GV...
-
ΙΚΕ ξεχνάς το Prestige του Cherokee
-
Και εγώ θα προτιμούσα το GV αλλά το άλλο έχει και καλύτερους χώρους που για κάποιους έχει σημασία.
Αγορά SUV!