-
Οταν λεμε Αθηνα εννουμε το Λεκανοπαιδιο η το δακτυλιο; (Μικρο η μεγαλο;)
Νικος
-
Τι σχέση έχει το που μένεις ή που έχεις (και αν έχεις) επιχείρηση?
Αυτοκίνητο diesel μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε οπουδήποτε νόμιμα 100%. Η κυκλοφορία του όμως απαγορεύεται εντός Αθήνας/Θεσσαλονίκης.
-
Το πολεοδομικό συγκρότημα που ορίζεται από συγκεκριμένους δρόμους. Χονδρικά σε όλη την πόλη, στα περίχωρα (π.χ. Ν. Μάκρη) επιτρέπεται.
@ΙΚΕ: Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα, αλλά μέχρι πρότεινος έπρεπε να δηλώσεις διεύθυνση εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος για να βγάλεις άδεια πετρελαιοκίνητου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@ΙΚΕ: Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα, αλλά μέχρι πρότεινος έπρεπε να δηλώσεις διεύθυνση εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος για να βγάλεις άδεια πετρελαιοκίνητου.Ποιος το λέει αυτό? Άλλο το 'έπρεπε' και άλλο το 'νόμιζα πως έπρεπε' κλπ Μη μπερδεύεις το που απαγορεύεται η κυκλοφορία με το αν απαγορεύεται και η αγορά εκει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν εκδίδεται άδεια σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Γι΄αυτό και σαν διεύθυνση στην άδεια μπαίνει η διεύθυνση του εξοχικού .Μη τα λες σε μένα Γιώργο... στον ΙΚΕ που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα πες τα...
-
Μη τα λες σε μένα Γιώργο... στον ΙΚΕ που [spoiler:234s0e4m]νομίζει ότι[/spoiler:234s0e4m] ξέρει τα πάντα πες τα...fixed
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν εκδίδεται άδεια σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Γι΄αυτό και σαν διεύθυνση στην άδεια μπαίνει η διεύθυνση του εξοχικού .
Μη τα λες σε μένα Γιώργο... στον ΙΚΕ που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα πες τα...
Γι΄αυτό και όλα τα diesel Range Rover,Cayenne,Q7,Grand Cherokee,Land Cruiser του κέντρου της Θεσσαλονίκης έχουν πινακίδες Χαλκιδικής .
Εγώ γνωρίζω ότι διεύθυνση άνωθεν του περιφεριακού της πόλης, βγάζει άδεια πετρελαιοκίνητου. Δλδ. ήμουν μπροστά σε μια τέτοια περίπτωση, όπου ο άνθρωπος κατοικούσε στα Πεύκα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δεν εκδίδεται άδεια σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Γι΄αυτό και σαν διεύθυνση στην άδεια μπαίνει η διεύθυνση του εξοχικού .
Μη τα λες σε μένα Γιώργο... στον ΙΚΕ που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα πες τα...
Γι΄αυτό και όλα τα diesel Range Rover,Cayenne,Q7,Grand Cherokee,Land Cruiser του κέντρου της Θεσσαλονίκης έχουν πινακίδες Χαλκιδικής .
Εγώ γνωρίζω ότι διεύθυνση άνωθεν του περιφεριακού της πόλης, βγάζει άδεια πετρελαιοκίνητου. Δλδ. ήμουν μπροστά σε μια τέτοια περίπτωση, όπου ο άνθρωπος κατοικούσε στα Πεύκα.
εγω εβγαλα αδεια στο ωραιοκαστρο, αφου ρωτησα γειτονες που ειχαν diesel και την ειχαν βγαλει κανονικα την αδεια
-
Ναι ρε παιδιά, ο Περιφερειακός είναι το βόρειο όριο. Και στα Πεύκα και στο Ωραιόκαστρο και στην Περαία μπορείς να πάρεις πετρέλαιο.
-
Ναι ρε παιδιά, ο Περιφερειακός είναι το βόρειο όριο. Και στα Πεύκα και στο Ωραιόκαστρο και στην Περαία μπορείς να πάρεις πετρέλαιο.το ανατολικο και το δυτικο οριο ποιο ειναι?
-
Ολες οι περιοχες εκτος περιφεριακου επιτρεπονται. Για αυτο και γω πηρα Caddy tdi και με 75 € κανω 900 χλμ. Την αδεια την εβγαλα στο πατρικο μου στο Ωραιοκαστρο
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Ναι ρε παιδιά, ο Περιφερειακός είναι το βόρειο όριο. Και στα Πεύκα και στο Ωραιόκαστρο και στην Περαία μπορείς να πάρεις πετρέλαιο.
το ανατολικο και το δυτικο οριο ποιο ειναι?
Οριοθετείται από συγκεκριμένες οδούς, που αποτελούν και τα όρια απαγόρευσης κίνησης των πετρελαιοκίνητων ΙΧ. Θα τα βρεις στο site του υπουργείου συγκοινωνιών αν δε κάνω λάθος.
-
Μπορεί κάποιος να δηλώσει διεύθυνση σε περιοχή που επιτρέπεται (συγγγενή, φίλου κλπ), να εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας και στη συνέχεια να αλλαχθεί με την κανονική διέθυνση (δεν απαγορεύεται να μετακομίζει κανείς)
-
Δεν δηλώνεις απλώς, την αποδεικνύεις με κάποια χαρτιά. Αλλιώς θα πήγαιναν όλοι και θα δήλωναν ένα οικόπεδο για έδρα.
-
Πάντως, δεν θα με χάλαγε κάνα τέτοιο για οικογενειακό αργότερα...
(άδεια επαγγελματικού diesel βγάζω πολύ εύκολα, λόγω του γραφείου μου που έχει έδρα Ιωαννίνων... )To συγκεκριμένο, λόγω προδιαγραφών και εσωτερικού, θα μπορούσε να είναι ένα συμπαθέστατο οικογενειακό, ενώ συμφέρει και για...φορολογικούς λόγους...
Το πρόβλημα είναι το μοτέρ, που φαίνεται πως είναι λίγο οριακό (αν και είναι το οικονομικότερο... καθότι δίλιτρο-διτούρμπινο... ).
-
Δεν ειμαι σιγουρος για τα επιβατικα, αλλα τα ελαφρα επαγγελματικα ταξινομουνται ασχετως εδρας. Εχω δει μαλιστα σε κλουβακι diesel να απουσιαζει η σχετικη απαγορευση απο την αδεια κυκλοφοριας (τον τροπο τον αγνοω).
-
Για να καταλαβω, τα χαρτια μου (εκλογικα δικαιωματα) τα εχω στο χωριο, η ταυτοτητα πανω λεει Δημος ταδε ενω εγω μενω Αθηνα. Τι χρειαζεται για να παρω ντιζελαμαξο???
Συμπληρωνω απλα μια αιτηση οτι και καλα μενω στο κουτσοχωρι, διευθυνση 3 ελατο δεξια??? -
Οικογενειακο αυτο;Εισαι σιγουρος ΗΦ
-
Diesel ψορβετ;;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οικογενειακο αυτο;Εισαι σιγουρος ΗΦΜε leasing και diesel και αυτόματο και ένα κάλυμμα στην καρότσα. Μια χαρά!
Και πολλά από τα έξοδα στο βιβλίο...
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;