-
Να σου ζήσει Αριστοτέλη να να τον χαιρόσαστε, άψογος ο μικρός!!!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
sakiss συγγνωμη που εξαφανιστηκα αυτον τον καιρο αλλα υπηρχε σημαντηκοτατος λογος...
Γεννη8ηκε ο Αχιλεας! 3,5κιλα 52 εκατοστα! Παιδαρος! Η μαμα και ο γιος ειναι μια χαρα και γυρισαμε πλεον σπτι ευτηχεις (και ηδη νυσταγμενοι αλλα δεν πειραζει )Μιας και είναι alfisti, τί κατανάλωση έχει τώρα ο μικρός;;;
Να σου ζήσει, και παραδόξως για αγόρι και επιτρέποντος της Ιταλικής παράδοσης, σου εύχομαι να τον δούμε σύντομα ντυμένο στα κόκκινα!!
Επίσης περιμένουμε να δούμε και το μπιμπερό του με το αυτοκόλλητο της Αλφα....
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Επίσης περιμένουμε να δούμε και το μπιμπερό του με το αυτοκόλλητο της Αλφα....Και γεμάτο με ...λάδι Selenia?!
-
Να σου ζήσει ρε φίλε και να τον δεις όπως επιθυμείς.
-
Nα σου ζήσει ρε Άρη, αλλά... μήπως έπρεπε να τον βγάλεις Ποσειδώνα;
-
χαχαχα ναστε καλα παιδια ευχαριστω για τις ευχες!
cavallino μην του βαζεις ιδεες και μου ζηταει καμια ghibli αντι για την Μ3
-
Τελικα εχεις δικιο αριστοτελη.
Diesel Car of the year: Alfa GT!
http://car.kak.net/modules.php?op=modlo ... =0&thold=0
-
την οδήγησα σήμερα σε test drive. κρίμα που είχε κίνηση στην Μεσογείων και δεν μπορεσα να δώ καλά την απόδοση του κινητήρα. Πάντος σε επιτάχυνση με 2η μου σπινιάρησε αρκετές φορές. Είδα μια μικρή αδυναμία του κινητήρα στις χαμηλές στροφές αλλα πάνω απο τις 3000 δεν κρατιότανε
Κατα τα άλλα μου άρεσε η άνεση και το πάτημά της στον δρόμο.την περίμενα πιο σκληρή για σπορ κουπε. Και μάλιστα είχα κατέβει πριν λίγη ώρα απο Xantia
Απο φρένα πάλι σκίζει. ενα μικρό πάτημα στο πενταλ μπορει να ακινητοποιήσει την GT.
Όσο για το χρώμα.....Μαύρο.μου άρεσε πολυ. Βεβαια συμφωνήσαμε με τον πωλητη οτι το μαυρο δεν τονίζει πολυ τα νευρα στο πλάι αλλα κατα την γνώμη μου αυτο μάλλον καλό είναι παρα κακο γιατι ουτως ή άλλως δεν μου πολυαρέσουν αυτές οι γραμμές. Άσε που σε μαυρο ή κόκινο γλιτώνεις και 750 ευρω -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Πάντος σε επιτάχυνση με 2η μου σπινιάρησε αρκετές φορές. Είδα μια μικρή αδυναμία του κινητήρα στις χαμηλές στροφές αλλα πάνω απο τις 3000 δεν κρατιότανεΤι κινητηρα δοκιμασες... καλα τι λεω..., δεν εχει σχεση... ζητω η ελληνικη ασφαλτος!
-
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ τι εγινε δοκιμασες τον jts?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Πάντος σε επιτάχυνση με 2η μου σπινιάρησε αρκετές φορές. Είδα μια μικρή αδυναμία του κινητήρα στις χαμηλές στροφές αλλα πάνω απο τις 3000 δεν κρατιότανε
Τι κινητηρα δοκιμασες... καλα τι λεω..., δεν εχει σχεση... ζητω η ελληνικη ασφαλτος!
τον 2λιτρο jts φορούσε.Αλλα δεν μπόρεσα να τον δω πάνω απο τις 4000 στροφές με 2η με την κίνηση που είχε. Παρασκηνιακά το αυτοκίνητο της δοκιμής είχε καπου 6000χλμ για μια μικρή απόσταση δοκιμών.Και μου είπε ο τύπος οτι το παίρνουν οι υπάλληλοι και το 'σκίζουν' τα Σαββατοκύριακο.
-
Μήπως κάποιος γνωρίζει πότε΄έρχετε η GT με τον 1.8 TS κινητήρα και από που θα ξεκινά σε τιμή?
-
PΕ παιδια πως επιασε τελικη με 2.0jts 239 ο παλιογερμανος?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
PΕ παιδια πως επιασε τελικη με 2.0jts 239 ο παλιογερμανος?
Photoshop?
-
κατηφορα......
μεσα στο γκαραζ πανω σε τακους....
Εβαλε βεμπερ καρμπυρατερ.....
Εβαλε μια μηχανη απο χοντα.....
Σπυρος -
Έβακε τροχούς μικρότερης διαμέτρου για να ξεγελάσει το ταχύμετρο;
-
Παιδιά, γίνεται εύκολα...
Λίγο το σφάλμα του ταχύμετρου λίγο η κατηφόρα και να'το το αποτέλεσμα.
Εδώ εγώ είδα μια φορά με το Golf μου σε κατηφόρα, 190!!!
Υπόψιν ότι σε ευθεία, βλέπω με το ζόρι 170.
Μάλιστα αν η συγκεκριμένη κατηφόρα είχε 100-200 μέτρα ακόμα ευθείας, πιθανόν, να 'έβλεπα' και παραπάνω. -
Τον ειχα δεσει απο πισω και τον τραβαγα .
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παιδιά, γίνεται εύκολα...
Λίγο το σφάλμα του ταχύμετρου λίγο η κατηφόρα και να'το το αποτέλεσμα.
Εδώ εγώ είδα μια φορά με το Golf μου σε κατηφόρα, 190!!!
Υπόψιν ότι σε ευθεία, βλέπω με το ζόρι 170.
Μάλιστα αν η συγκεκριμένη κατηφόρα είχε 100-200 μέτρα ακόμα ευθείας, πιθανόν, να 'έβλεπα' και παραπάνω.Ετσι είναι. Εξάλλου, εγώ έχω δεί 225 με την 'αργή' SLK των 136ΗΡ. Νομίζω ότι με μιά διόλου απίθανη απόκλιση 4%, η πραγματική μου ταχύτητα θα ήταν περ.215χ/ω.
Πάντως, ακόμα και σε αυτή την ταχύτητα...στο αυτοκίνητο επικρατούσε σχετική ησυχία
-
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ
Απο αυριο ειμαι και επισημος για πρωτη φορα alfisti.Mολις λαλησει ο πετεινος θα στειθω εξω απο την αντιπροσωπεια περιμενοντας να την παραγγειλω.Δυστυχως λογω μεγαλης ζητησης θα ερθει αρχες οκτωβρη αλλα το καλο πραγμα αργει να γινει.Η μεγαλη αναμονη ωφειλεται εκτος της ζητησης και στο γεγονος οτι το εργοστασιο θα παραμεινει κλειστο για 20 μερες τον αυγουστο.Επισης ενημερωνω τους μελλοντικους αγοραστες της GT οτι απο 18/6 η τιμη θα αυξηθει κατα 1500 ευρωπουλα.Τι αλλο να πω ειμαι πολυ χαρουμενος και σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.Η τελικη μου επιλογη-gri stromboli-μπορτνω δερμα-17R Ακτινωτη-navigator.Xristara μην περιμενεις πηγαινε παρειγκειλε την γιατι σε δυο μερες θα αυξηθει η τιμη.Δεν αξιζει να χασεις 500 χηνες.
Alfa Romeo GT