-
Καλορίζικη και καλογκάζωτη πάνω απ' όλα.Επίσης καλό κουράγιο μέχρι τον Οκτώβρη.Υπομονή!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
gri stromboli-μπορτνω δερμα-17R Ακτινωτη-navigator.Tελεια!!!
Καλοριζικη κ να την χαρεις! -
Αντε με το καλο τοτε...
-
sakiss
Δεν εχεις γραψει τι μοντελο παραγγειλες, αλλα προυποθετω το 3.2, ετσι;
Σπυρος -
Πολλα γρηγορα, απροβληματιστα και στριφτερα χιλιομετρα !!!
-
Oxi re τι διλιτρη πηρα.Η 3.2 θελει φραγκα και για να την παρεις αλλα και για να την κυκλοφορησεις.Το θεμα ειναι οτι ειχα αποφασισει να την παρω γκρι και σκαει το πρωι μυτη μια μαυρη με μπορντω δερμα και επαθα την πλακα μου.Την παρειγγειλα σε μαυρη τελικα.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ?
-
το χρωμα αυτο ειναι καταπληκτικο!
Ημουν μεσα σε ενα τετοιο σε δοκιμη στην Δανια!Αυτος που το οδηγουσε μονο παραπονα εκανε, εκτος το τιμονι του!
Αλλα, οδηγαει Μοντρεαλ καθημερινα, ισως για αυτο!
Μην νομιζεις οτι θα βαζεις φωτια στην ασφαλτο!Τοτε η 3.2 θα σε ικανοποιησει ποιο πολυ!
Παντως εγω καθομουν πισω και σε πολυ αποτομα στεψηματα του τιμονιου, για να δουμε την αντιδραση του αυτοκινητου, συμπεριφεροταν αψογα!Δεν ενοιωθα το πισω μερος να φευγει καθολου και το λαμπακι των ηλεκτρονικων δεν αναψε ουτε μια φορα!
Σπυρος -
Me το θεμα του vdc ειναι προβληματισμενος και ο αντιπροσωπος.Εχει παρει πολλες κοφτες στροφες με πανω απο 100χλμ αλλα ποτε δεν εχει μπει σε λειτουργια το vdc.Αναρωτιεται αν οντως υπαρχει
Το χρωμα που την πηρα σας αρεσει?
-
Ναι, δουλευει, μην ανησυχεις για αυτο, μια βροχερη μερα θα το δεις να αναψει!
Το χρωμα κορυφαιο!
Ταιριαζει σε ολα τα καινουργια Αλφα!
Εκανες την καλυτερη επιλογη sakiss
Ειναι δραματικα ομορφο αυτοκινητο, μια συνεχεια απο τα Giulietta sprint στα φτωχα μου ματια!
Σπυρος -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ?Για να το πάρεις σημαίνει ότι σε κέρδισε. Ναι λερώνεται, ναι ζεσταίνεται με τον ήλιο κλπ αλλά όταν το έχεις καθαρό (καλύτερα και κερωμένο) είναι μοναδικό. Οπότε δεν φαντάζομαι να το μετανιώσεις!
Έχει περισσότερες πιθανότητες να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας όχι με 100 αλλά σε χαμηλότερες ταχύτητες πχ με 2α σε άτσαλη στροφή και πολύ γκάζι ή απότομο άφημα συμπλέκτη......ή απλά σε μια αλάνα ή σε ένα πάρκινγκ με 1η και τέρμα τιμόνι πάτα γκάζι μέχρι να γίνει κάτι!
-
Αληθεια εχετε να μου προτεινεται μερικα tips για το μαυρο χρωμα?
Ποσες φορες κερωμα το χρονο?
Να χρησιμοποιω αντιστατικα ξεσκονοπανα για να απομακρυνω τη σκονη η γδερνεται το αμαξωμα. -
artistic photos
http://www.alfaowner.com/Forum/attachme ... entid=2462
http://www.alfaowner.com/Forum/attachme ... entid=2463
http://www.alfaowner.com/Forum/attachme ... entid=2464
http://www.alfaowner.com/Forum/attachme ... entid=2465[/img] -
Ρε συνονόματε είπαμε δεν την γουστάρει την σκόνη το μαύρο αλλά όχι οτι είναι και αλλεργικό στην σκόνη .
Για το κέρωμα καλό είναι να γίνεται 2 φορές τουλάχιστον το χρόνο και επίσης οταν πλένεται το αμάξι να χρησιμοποιείς σαμπουάν με κερί μέσα. Και το στεγνώνεις πιο εύκολα και κρατά την λάμψη πιο πολύ.
Τώρα για αντιστατικά πανάκια δεν ξέρω να σου πώ δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω να γρατσουνάνε το χρώμα.
Περισσότερα για την περιποίηση του αυτοκινήτου στο http://www.autoglym.co.uk -
Μόλις χθες το βράδυ είδα διαφήμηση ότι ξεκινά η διάθεση της GT με τον 1.8TS κινητήρα. Εχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες?
-
Η διαθεση των 1.8 εχει ξεκινησει(KOSTIZEI PERIPOY 3000 euro φθηνοτερα της διλιτρης).Το θεμα ειναι οτι επειδη υπαρχει μεγαλη ζητηση στην ευρωπη για την GT kai επειδη το εργοστασιο σταματαει τις εργασιες για αυγουστο οποιος παραγγειλει τωρα gt θα του ερθει το νωριτερο τελη σεπτεμβρη.
-
για το χρώμα πιστευω οτι εαν κάποιος καταλήξει σε 2-3 χρώματα που του αρέσουν όποιο και να πάρει ευχαριστημένος θα είναι
Μην ξεχνάτε οτι τις περισότερες ώρες τις περνάμε ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο και όχι έξω κοιτάζοντάς το.
Επειδή μας ενδιαφέρει όμως και η μόστρα του τουτού μας στους άλλους διαλέγουμε ενα εντυπωσιακό χρώμα. Που και αυτό όμως σε αλλους (θεατές) θα αρέσει πολύ σε άλλους λιγότερο.
Απο εκεί και πέρα όμως παίζει σημαντικότατο ρόλο στην επιλογή και η χρηστικότητα του χρώματος.Εάν δηλ σου αρέσουν πολύ 2 χρώματα πχ το μαύρο και το ασημομολυβί όπως στην δική μου περίπτωση στην GT λογικό είναι να παίξει ρόλο στην επιλογή και το οτι το μαυρο λερώνει εύκολα και ρουφάει ήλιο.Ειδικά οταν δεν το πλένει κάποιος συχνά όπως εγω.
Εγώ λοιπον που είχα καταλήξει στα 2 χρώματα επέλεξα τελικά το 'stroboli' για την GT μου παρόλο που το μαυρο μου άρεσε λιιιιιγο περισότερο.Όποιο και να διάλεγα όμως σίγουρα δεν θα το μετανοιώσω.Όπως και ο Σάκης δεν θα το μετανοιώσει πιστεύω. -
Re χριστο μολις τωρα γυρισα απο την αντιπροσωπεια.Την εχουν μαυρη μαυρη μπροστα καλογυαλισμενη με την 17αρα ακτινωτη ζαντα.Δεν θα ανεχτω ουτε κοκο σκονης να χαλασει την λαμπαδα της.Θα την πλενω καθε μερα
-
Σάκη καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσεις αντιστατικά πανιά,γιατί αν έχεις λόξα με το χρώμα που θα 'χεις καινούργιο αμάξι είναι αυτό θα σε χαλάσουν πολύ αυτοί οι κύκλοι που θα κάνει από το πανί.Καλύτερα πλύσιμο όποτε μπορείς και κέρωμα μετά απο έξι μήνες με ένα χρόνο με μια καλή αλοιφή π.χ.Eagle F1.
Φιλικά,
Ένας 147ακιας
-
Για κατι πιο ασφαλες αν βαριεμαι να την πλυνω μου ειπαν να την βρεξω με νερο και οταν στραγγισει να την σκουπισω με πετσι και ετσι γλιτωνω τις πιθανες γρατσουνιες του αντιστατικου πανιου και την φασαρια του πλυσιματος.
-
Sakiss
Πιστεύω ό,τι είναι μια η άλλη εννοώ σε σχέση με τα αντιστατικά πανιά.Στην δικιά μου δεν έχω ρισκάρει κάτι αντίστοιχο αν και το έχω ακούσει αυτό που μου λες.
Alfa Romeo GT