-
Οι ερπύστριες αυτές της Tatou είναι bolt-on και μπαίνουν σχεδόν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή quad.
Εδώ σε ένα arctic cat:
-
Πρέπει να είναι 4κίνητο;
-
Δε νομίζω να ειναι απαράιτητο να ειναι τετρακίνητο, άλλωστε και το Panda σαν προσθιοκίνητο δουλεύει συνήθως, ειδικά με τις ερπύστριες όπου το σπινάρισμα είναι πολύ δύσκολο.
-
Κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει και άλλες εταιρείες όπως η Toyota σε landcruiser...
-
Μα δεν χρειάζεται να κάνει η εταιρία κάτι, απλώς αγοράζει το κιτ και το τοποθετεί. Είναι σα να αλλάζεις ζαντολάστιχα.
-
παντος θελουν κοψιμο οι προφυλακτηρες. ισως στο απλο να μην μπαινουν λογο που ειναι κοντιτερα τα αμορτισερ.
-
Η αντίσταση κύλισης απο τις ερπύστριες ειναι πάρα πολύ μεγάλη
οπότε νομίζω οτί ειναι απαραίτητο να είναι τετρακίνητο.To όχημα στην φωτό είναι το Panda Cross 4x4 με 1.3 Μultijet
που έχει στάνταρντ μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα -
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΔΑ ΑΕ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ PANDA 4X4 MULTIJET ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ
ΗΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ DVD
ΦΙΛΕ giorgosm ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΣ /ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 200 ΧΙΛ. ΤΑ ΠΗΓΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 80-100 ΧΙΛ.ΤΗΝ ΩΡΑ
ΚΑΙ ΜΕ 2500-2800 ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,Α ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΡΚΕΤΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΣΧΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΑΤ
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ TRIP COMPUTER ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΑΣΑ .ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ BRIGESTONE ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΓΑΛΑΖΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ELD ΠΙΣΩ
ΑΥΤΑ
-
Καλορίζικο φίλε cambof.
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ TRIP COMPUTER ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΑΣΑ .
ΑΥΤΑΜέση ταχύτητα δείχνει
-
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΨΙΛΟΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ,
1 ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ?
2 ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ?
3 ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ 2,3,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ? -
πρωτα απο ολα μεγιες .
τωρα για το στρωσιμο εγω αυτο ποου ακολουθησαν ήταν σταθερες επιταχυνσεις χωρις να ζορίζω την τουρμπίνα. οχι πολες στροφες. αυτα για κανα 2000 χιλιόμετρα. καλα 8α ήταν να κανεις μια αλλαγή λαδίών καποια στιγμή (εγω καθηστερισα αρκετα και εκανα τα 5000 χιλιόμετρα).
και καποια πραγματα για την σωστή χρήση. στο ξεκίνημα ασε λιγο χρόνο για να ανεβουν τα λαδια, και στο σβήσιμο του κινητήρα ασε λιγο να κρυωει η τουρμπίνα. οταν ανεβεις γιαννενα πες. ισως μας πετυχεις σε καμία εκδρομουλα αν ειναι Σ/Κ. -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,
Καταρχήν:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε Cambof.
Τα χιλιόμετρα στο Climbing κοντεύουν τις 7000. Τελευταία προσθήκη στο αυτοκίνητο ήταν η τάπα του ρεζερβουάρ ασφαλείας με κλειδαριά, καθώς η μαμά τάπα δυστυχώς (και ανεπίτρεπτα) δεν κλειδώνει. Κόστος 26 Ευρώ.
Ακόμα (εδώ και 3 εβδομάδες) αδυνατώ να βρώ 1 ελαστικό PIRELLI SNOWCONTROL για να αντικαταστήσω αυτό που μου σκίστηκε στα Άγραφα. Έχω ρωτήσει σε ένα μεγάλο έμπορο ελαστικών στη Λαμία και σε ένα από τους μεγαλύτερους λαστιχάδες της Αθήνας, αλλά ακόμη τίποτε. Από ότι φαίνεται η PIRELLI στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δυσκίνητη.
Κατά τα άλλα ευελπιστώ κάποια στιγμή να αλλάξει ο καιρός και να χιονίσει, ώστε να χαρεί και το Pandaκι.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ALEXCLIORS
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
http://www.elastika-online.gr/
ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΨΑΞΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ -
Ευχαριστώ φίλε Cambof.
Το εν λόγω site το έχω υπόψιν μου αλλά από όσο βλέπω οι παραγγελίες αφορούν μόνο τετράδα ελαστικών, ενώ εγώ θέλω μόνο 1 κομμάτι.
Από την άλλη, καθώς έχω παραγγείλει το ελαστικό σε πολύ φίλο λαστιχά, και έχοντας προς το παρόν στο αυτοκίνητο ένα άλλο χιονολάστιχο στην ίδια διάσταση (αντί για την ρεζέρβα ασφαλείας), θα περιμένω λίγο καιρό ακόμη.
-
Ο χρήστης alexcliors έγραψε:
. Τελευταία προσθήκη στο αυτοκίνητο ήταν η τάπα του ρεζερβουάρ ασφαλείας με κλειδαριά, καθώς η μαμά τάπα δυστυχώς (και ανεπίτρεπτα) δεν κλειδώνει. Κόστος 26 Ευρώ.σωστα τα λες. ο τσιγκουνης ο Ιταλος... τα ίδια εκανα και γω.
υ.γ. ατιμη φυτευτή ελληνική πέτρα -
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
http://shophost.net/shop_n/catalog/defa ... 1546055744 -
Καλως ήρθες φίλε cambof στην οικογένεια των πετρελαιάδων. Πρέπει να βρεθούμε κάποια στιγμή...
Μην ανησυχείς για θερμοκρασία. Πράγματι αργά ζεστένεται στο μποτιλιάρισμα αλλά αν το βγάλεις στο δρόμο δεν αργεί.Επίσης το τουρμπάκι του δεν έχει ανάγκη από turbo timer μιας και ΔΕΝ αναπτύσει θερμοκρασίες. Τα λαδάκια θα τα αλλάξεις φυσικά σύντομα ή τουλάχιστον στα 7500χλμ και δεν θα τηρήσεις αυτό που λέει το βιβλίο για 20000χλμ.
Τώρα κάτι άλλο δεν έχει να προσέξεις παρα μόνο να ελέγξεις το φίλτρο πετρελαίου που ταυτόχρονα είναι και νεροπαγίδα. Σε κάποιο σημείο έχει ένα βανάκι που μπαίνει κατσαβίδι σταυρωτό. Στο ταμπλό έχει ένα λαμπάκι που δείχνει νερά στο φίλτρο πετρελαίου. Αν ανάψει εκείνο σταματάς και ανοίγεις το βανάκι να φύγουν τα νερά. Δεν νομίζω ποτέ να σου τύχει, αλλά καλό είναι να το ξέρεις.
Θα σου κάνει εντύπωση που μπορεί να πηγαίνει μόνο του στο ρελαντί και μάλιστα με πολλή δύναμη.Το έχω δοκιμάσει και σε ανηφόρα με δευτέρα και ανέβαινε χωρίς να πατάω γκάζι. Έτσι όταν θα ψάχνεις στα στενά για να παρκάρεις θα έχεις αυτόματο πιλότο. Το τούρμπο μπαίνει μετά τις 2000στροφές και δίνει επαρκή δύναμη για άνετο προσπέρασμα.Θα προτιμούσαμε βέβαια να έχει το τουρμπάκι μεταβλητής που έχουν όλα τα άλλα αυτοκίνητα που έχουν αυτή τη μηχανούλα, αλλά ΤΕΣΠΑ...(μπορεί να το βάλουμε μετά!!!)
Το τιμόνι αν και ηλεκτρικό έχει σωστό feedback και καταλαβαίνεις τι κάνουν οι τροχοί σου.
Έχει έξυπνα πραγματάκια όπως πχ αν έχεις τους γυαλοκαθαριστήρες μπροστά σε λειτουργία και βάλεις όπισθεν αυτόματα μπαίνουν και οι πίσω. Έχει φώτα πάρκιγκ που ανάβουν ταυτόχρονα αλλά και ξεχωριστά από κάθε μεριά με τα φλάς και επίσης αυτό που δεν περίμενα ποτέ για μικρό αμαξάκι: Φώτα Follow me home. Ορίζεις εσύ την διάρκεια που θέλεις κάνοντας την μεγάλη σκάλα και όταν βγάζεις το κλειδί παραμένουν αναμένα για να σε βοηθήσουν...Μπορείς κάλλιστα να ονομάσεις το νέο σου απόκτημα Juliette ή Τζούλη μιας και αν αναγραμματίσεις το Multijet αυτό το όνομα θα βγει και είναι γλύκα!
-
Το πιο σημαντικό όμως ξέχασα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Επίσης κροταλίζει λιγάκι όταν είναι κρύο αλλά ησυχάζει όταν ζεσταίνεται. Δεν ακούγεται μέσα αλλά μόνο αν ανοίξεις παράθυρο.
Αντέ να βρεθούμε κάποια στιγμή...
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Τα λαδάκια θα τα αλλάξεις φυσικά σύντομα ή τουλάχιστον στα 7500χλμ και δεν θα τηρήσεις αυτό που λέει το βιβλίο για 20000χλμ.Γιατί αυτό?
NEO FIAT PANDA 4X4