-
Το μωρό μου!!!!
12κύλινδρος μπόξερ με διαδρομή εμβόλου 54mm εν έτει 1940!!! Τότε που η Πόρσε ήταν στο αυγό της.....
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Giati eiste toso kolimenoi me sygekrimenes markes? Den mporw pragmatika na to katalabaw?!Den yparxei periptwsh arketes markes na exoun kala autokinita se mia h' kai perissoteres kathgories?
Einai dedomeno oti se kapoies 8a yperteroun oi men kai se alles oi de...
Opws mporeite na deite thn ypografh mou,exw (eixa) sthn katoxh mou tria autokinita apo diaforetikes xwres, opws epishs exw er8ei se epafh kai me polla akoma, sthn oikegeneia mou exoun perasei epishs Gallika, Italika, Germanika autokinita! Auto pou exw na pw einai oti ola exoun arnhtika alla kai 8etika xaraktiristika! Gia paradeigma h Alfa 33 1.7 16v kai to Golf GTi mk2. To ena eixe anepanalipto hxo, poly dynamh meta tis 4000rpm kai poly wraio design sto eswteriko tou... To allo eixe kalyteri roph, estribe kalytera kai eixw poio poiotiko eswteriko! Den 8a anafer8w gia f8ores kai zhmies giati den 8elw na me kra3ete kai emena , mporei apla na etyxe sto sygekrimeno autokinito...
Oson afora thn a3iopistia, paizei rolo perissotero to poso kafros eisai alla kai poso synthreis to autokinito sou para h xwra kataskeuhs tou...
Sas para8etw merika autokinita pou exw kapsei h' exoun kaei (filwn)!
Italia:
Fiati Punto GT
Fiat Uno turbo
Fiat Cinque
Alfa 145 1.7 16v
Alfa 145 1.4Gallia:
Peugeot 106 1.3lt
Peugeot 106 16v
Citroen Saxo VTs
Citroen Xsara 1.4Germania:
VW Golf mk2,mk3,mk4 GTi, G60
VW Polo
VW Coarrado
BMW 318isIapwnia:
Honda Civic VTi
HonadaCRX
Honda S2000
Toyota Corolla 1.6 Si
Toyota Corolla 1.3ltLoipon ti exete na peite? Ola auta ta autokinita einai gia petama??
Ναι
-
Πωπω αισθανομενο θιγμενος τα μαλα κυριοι... ως ιδιοκτητης και γερμανικου και ιταλικου. Το τι βρισιμο εχω δεχτει απο τους Γερμανοφιλους για το ιταλικο μου, και απο τους Ιταλοφιλους για το Γερμανικο μου δεν περιγραφεται!!!
Πφφφ... θα τα πουλησω και θα παρω ΚΙΑ... αμα ποια... με σκασατε!
Παντως και Tifosi και Γερμανοτσολιαδες λετε απιστευτες υπερβολες ο ενας για τον αλλο (γι αυτο σας παω ) Εγω το μονο που θα σας πω απο την δικη μου εμπειρια ειναι πως και απο τις 2 'σχολες' ειμαι ευχαριστημενος.
-
a σε παρακαλώ! εδώ θα το πάρεις απόφαση και θα διαλέξεις ένα. Τζάμπα ξελαρυγγιάζονται τα παιδιά;
κι εμείς στην οικογένεια είχαμε/έχουμε bmw, mercedes και renault. Και πολύ καλές οι εντυπώσεις από την alfa που οδηγώ τώρα και από τον πατέρα μου. Βέβαια άλλη φάση οι alfa και bmw, κι άλλο αυτό το πράγμα η merc στο δρόμο. Μόνο η ηχομόνωση και η ποιότητα κατασκευής λένε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για τον τίτλο Γίαννης ( ή μάλλον Μάκης ) κερνά Γίαννης πίνει
ΓουστάρωΠαντως καλυτερο απ το xxx που επελεξε ο αρμοδιος mods
Ίσως και το XXX να ήταν καλός τίτλος αφού οι περισσότερες δημοσιεύσεις είναι XXX rated!
To 'πιασες mirage... Εκείνος ο τίτλος ήταν περισσότερο ευφάνταστος από τον παρόντα...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Βέβαια άλλη φάση οι alfa και bmw, κι άλλο αυτό το πράγμα η merc στο δρόμο. Μόνο η ηχομόνωση και η ποιότητα κατασκευής λένε.Aσφαλώς...άλλωστε, αν τα πρόσφερε όλα μια εταιρεία, δεν θα μπαίναμε και σε δίλημμα ποιό να διαλέξουμε.
Εγώ έχω εμειρία από alfa 75 του '90, audi 80 του '90 και mercedes E 200 του '92.
Δύσκολοι καιροί για παλαιά αυτοκίνητα. -
AlfaRomeo και G60POWER, τι να πω; Κάνατε σχολιασμό πάνω σε ποστ μου (σχετικά με το Λεόν και την κατανάλωσή του), το οποίο τεκμηριώνεται από τους 4Τ (G60 θες να σου πω σελίδα;) και αφορά ΠΙΣΤΑ (AlfaRomeo, ΟΛΑ τα αυτοκίνητα καίνε αν τρέχουν σαν παλαβά σε πίστα, είτε είναι ιταλικά είτε είναι γερμανικά).
Για την ιστορία, ούτε οπαδός της γερμανικής ούτε της ιταλικής ούτε της γαλλικής ούτε της ιαπωνικής σχολής είμαι. Είμαι οπαδός των καλών αυτοκινήτων. Όπως και ο corsair, o gmak, o bill33, ο...
Το ζήτημα είναι ότι σας παρακολουθώ στα άλλα ποστ σας και έχετε ΠΑΡΑ πολλές γνώσεις. Δεν μας τις μεταδίδετε και σε εμάς που δεν τις έχουμε, αντί να μαλώνετε με επιχειρήματα; -
Εεεε... κύριοι, να σας πω κάτι που μάλλον δεν το έχετε καταλάβει:
Ο G60 και ο AlfaRomeo κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Να το ξαναπώ:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!
Μην αρπάζεστε λοιπόν και μη δυσανασχετείτε.
-
Mprabo Kwsta!!!!!!!
Sav va exeis dikio!!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εεεε... κύριοι, να σας πω κάτι που μάλλον δεν το έχετε καταλάβει:Ο G60 και ο AlfaRomeo κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Να το ξαναπώ:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!
Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο. Αν το δεις καλύτερα θα καταλάβεις ότι ο τόνος που μιλάμε δείχνει ότι είμαστε φιλαράκια...
Αλλά από την άλλη....ε, όχι και οπαδός της VW ρε παιδιά!!! Πού τη βρήκε; Αυτός πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!
Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο. Αν το δεις καλύτερα θα καταλάβεις ότι ο τόνος που μιλάμε δείχνει ότι είμαστε φιλαράκια...
Αλλά από την άλλη....ε, όχι και οπαδός της VW ρε παιδιά!!! Πού τη βρήκε; Αυτός πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες!!!
O ερωτας δεν εχει ματια φιλε μου.....
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!
**O ερωτας δεν εχει ματια φιλε μου..... **:D
Σωστά, αλλά προυποθέτει συναίσθημα...
-
Σε ποιό λεπτό άλλαξε το σκόρ και δεν πήρα χαμπάρι ;;;
-
αν και δεν συμμετέχω συνήθως σε τέτοιες αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς και μόνο λόγους ... έχω να πω ένα πράγμα μόνο..
κατάρα κατάρα στην Ιταλία και στο Gruppo και στην παλιοοικογένεια που συντηρεί οικονομικά αυτό και τη Juventus..
τα είπα και ηρέμησα..ευχαριστώ
-
G60...., τα λόγια και οι τίτλοι δεν αλλάζουν την ιστορία...όσο και αν το ελπίζεις.... Και στην περίπτωσή μας το ρόλο του Ολυμπιακού παίζει η Γερμανία.....χρόνια τώρα.....
-
Ξεκινησε το EURO 2004 και δεν το πηρα χαμπαρι???
-
Παιδιά κατ'αρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους για το ότι τόσο καιρό κατακρίνω την Πόρσε η οποία παρά τη διαφορετική πορεία της, σήμερα για οικονομικιύς λόγους βγάζει ένα έκτρωμα σαν την Καγιέν. Όχι, δεν παίρνω πίσω τη λέξη έκτρωμα. Αυτό είναι ολοφάνερο.
Απλά θα ήθελα να σημειώσω πως η Πόρσε έχει λαμπρή ιστορία στην κατασκευή οχημάτων του είδους αυτού. Για κοιτάξτε την παρακάτω φωτό:Άρε Πόρσε αθάνατη!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Παιδιά κατ'αρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους για το ότι τόσο καιρό κατακρίνω την Πόρσε η οποία παρά τη διαφορετική πορεία της, σήμερα για οικονομικιύς λόγους βγάζει ένα έκτρωμα σαν την Καγιέν. Όχι, δεν παίρνω πίσω τη λέξη έκτρωμα. Αυτό είναι ολοφάνερο.
Απλά θα ήθελα να σημειώσω πως η Πόρσε έχει λαμπρή ιστορία στην κατασκευή οχημάτων του είδους αυτού. Για κοιτάξτε την παρακάτω φωτό:Άρε Πόρσε αθάνατη!!!
χμμμ..έχει και carbon δισκόπλακες?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πωπω αισθανομενο θιγμενος τα μαλα κυριοι... ως ιδιοκτητης και γερμανικου και ιταλικου. Το τι βρισιμο εχω δεχτει απο τους Γερμανοφιλους για το ιταλικο μου, και απο τους Ιταλοφιλους για το Γερμανικο μου δεν περιγραφεται!!!Πφφφ... θα τα πουλησω και θα παρω ΚΙΑ... αμα ποια... με σκασατε!
Παντως και Tifosi και Γερμανοτσολιαδες λετε απιστευτες υπερβολες ο ενας για τον αλλο (γι αυτο σας παω ) Εγω το μονο που θα σας πω απο την δικη μου εμπειρια ειναι πως και απο τις 2 'σχολες' ειμαι ευχαριστημενος.
Σωστός λές και εγώ να κάνω το ίδιο? Εχω ένα punto Gt και ένα opel corsa.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
χμμμ..έχει και carbon δισκόπλακες?
Δεν είμαι σίγουρος. Ανάλογα με τη μελέτη που διεξήγαγε ο Φέρι Πόρσε...
Γερμανια-Ιταλια 1-0