Jan 3, 2008, 11:03 AM

Ο χρήστης zorz έγραψε:

Και εγώ έτσι. Δεν αντέχω - να με υποχρεώνουν κι' όλας στην περιουσία μου - να κολλάω ένα κάρο πράγματα. Τα έχω ; Είμαι ΟΚ. Δεν τα έχω ; Γράψε με.

Κορόιδο! Θα μπορούσες να πάρεις μόνο το ένα σήμα (της μηχανής που κατά πάσα πιθανότητα είναι φτηνότερο), να το έχεις μόνιμα στο πορτοφόλι μαζί με το δίπλωμα και όποτε σε σταματάνε, με οποιοδήποτε όχημα, να το δείχνεις. Αφού το έχεις, θα είσαι ΟΚ.

Καταλαβαίνεις τώρα το σκεπτικό της υποχρέωσης να κολληθεί το σήμα στο όχημα, έ;

Όχι. Το σήμα βγαίνει μαζί με τα αντίστοιχο χαρτάκι για επικόλληση στο αντίστοιχο παραθυράκι. Αυτό το χαρτάκι με τα στοιχεία της πινακίδος σου ( και όχι το όποιο κόλλημα στο παράθυρο ) είναι που ταυτοποιεί το σήμα με το όχημα. Από το παράθυρο μπορείς να το ξεκολλάς ( εφ' όσον αυτός είναι ο σκοπός σου , η απάτη ) όποτε θες και να το κουβαλάς σε όποιο αμάξι είσαι. Τα χαρτάκι με τον αριθμό κυκλοφορίας σου όμως δεν μπορείς να το ξεκολλάς. Χώρια που με έναν καλό εκτυπωτή σου φτιάχνω όσα σηματάκια τελών θες. Άρα το να το έχω κολλημένο και να το βλέπει ο τροχαίος όταν περνάω από τα διόδια ή όταν έχω παρκάρει το όχημα κάπου δεν βοηθά κανέναν. Ο έλεγχος λύνει όλα τα προβλήματα. Και τελικά θεωρώ πως πρέπει να έχω το δικαίωμα να μην θέλω να φθείρω , να αυτοδιαθέτω ή ό,τι την προσωπική μου περιουσία.