-
Και εγώ θα βάλω. Μάλλον με βλέπω στην LLUMAR για άλλη μία φορά. Δεν εμπιστεύομαι και πολύ άλλους εγκαταστάτες. Ειδικά κάποιους που έχουν μαγαζιά ηχητικών και μαζί βάζουν και μεμβράνες.
-
Μεμβράνες πια βάζουν και τα βενζινάδικα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για ειδικά μαγαζιά για κάθε δουλειά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εγώ θα βάλω. Μάλλον με βλέπω στην LLUMAR για άλλη μία φορά. Δεν εμπιστεύομαι και πολύ άλλους εγκαταστάτες. Ειδικά κάποιους που έχουν μαγαζιά ηχητικών και μαζί βάζουν και μεμβράνες.Κάποτε και η 3Μ ήταν καλή. Δεν είναι τώρα όπως παλιά;
-
Δεν είναι το μέγεθος της μεμβράνης που μετράει περισσότερο αλλά ποιος την βαζει
-
Αυτό είναι το θέμα. Ο εγκαταστάτης.
Κάποτε τόλμησα μαζί με ένα φίλο και βάλαμε ταυτόχρονα σε δύο αυτοκίνητα Madico σε ένα μαγαζί στην Ηλιούπολη. Στο αυτοκίνητο του φίλου (VW Golf) του έκαναν αρκετές ζημιές. Το δικό μου ευτυχώς βγήκε αλώβητο.
Κατάλαβα ότι οι ζημιές έγιναν επειδή έκαναν πρώτο το δικό μου στο χαλαρό και με προσοχή και μετά πλακώθηκαν να τελειώσουν το Golf αφού ήδη περίμεναν και άλλοι πελάτες (4 αυτοκίνητα περίμεναν).
-
Και η ποιότητα της μεμβράνης παίζει ρόλο (δεν είναι όλες οι ίδιες) και ο εγκαταστατης
-
Καποιον καλο και φτηνο στη Πατρα εχουμε που εχω χασει επεισοδια τον τελευταιο 1,5 χρονο?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και η ποιότητα της μεμβράνης παίζει ρόλο (δεν είναι όλες οι ίδιες) και ο εγκαταστατηςΠλέον όλες οι επώνυμες πάνω κάτω ίδιες. Lumar, 3M, Madico, AWSF δεν καταλαβαίνεις διαφορά στην τοποθέτηση.
-
Κυκλοφορούν και κατι απίθανες όμως
-
Ε αμα βαζει ο αλλος Lidl παει γυρευοντας..
Μετα απο 6 χρονια με AWSF δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος παντως. Σαν καινουργιες κυριολεκτικα. -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Η επιλογή μου μέχρι και το Kuga ήταν πάντα Madico, και συγκεκριμένα τη WinCos (και πάντα με την προσφορά της Carglass ), αλλά στο Kuga πήρα τις 3Μ ως προσφορά από την αντιπροσωπεία. Με τις Madico έχω εμπειρία 15+ χρόνια σε 4 αυτοκίνητα, δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης μια φορά έβαλα ASWF, εκεί χρειάστηκε να ξαναπεράσω από το μαγαζί για να τις ισιώσουν/πατήσουν λίγο, και να αλλάξουν ένα τζάμι. Πιστεύω ότι και με τις 3Μ θα είμαι μια χαρά, ακούω μόνο τα καλύτερα και για αυτές.Καλησπέρα. Μιας και γνωστής ποσό περίπου σου στοίχισαν οι μεμβράνες για το mugs αν επιτρέπεται. Επίσης σου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το παρμπρίζ με τις αντιστάσεις ή γενικότερα κάποιο άλλο. Τελευταία ερώτηση. Στο st-line που πίσω είναι ήδη φιμέ χρειάζεται να μπούν μεμβράνες και τέλος εάν υπάρχει κανένα θέμα με τις εγγυήσεις εφόσον δεν τις βάζεις στη ford
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Καλησπέρα. Μιας και γνωστής ποσό περίπου σου στοίχισαν οι μεμβράνες για το mugs αν επιτρέπεται. Επίσης σου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το παρμπρίζ με τις αντιστάσεις ή γενικότερα κάποιο άλλο. Τελευταία ερώτηση. Στο st-line που πίσω είναι ήδη φιμέ χρειάζεται να μπούν μεμβράνες και τέλος εάν υπάρχει κανένα θέμα με τις εγγυήσεις εφόσον δεν τις βάζεις στη fordSent from my iPhone using Tapatalk
Το Τ9 σε τσάκισε βλέπω....
Στο Kuga τις έβαλα τζάμπα (δώρο), στα προηγούμενα αυτοκίνητά μου ήταν πάντα με προσφορά, είτε 139€ σε μικρό είτε 159€ σε μεγάλο. Μπροστά δεν έχω βάλει σε κανένα ακόμα, το σκέφτομαι για το Kuga. Τα πίσω είναι σκέτο φυμέ (δεν έχουν προστασία), άρα πρέπει να μπουν. Εγγύηση τι εννοείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία εγγύηση, όπου και να τις βάλεις. Αφού τις έβαλα στη Βελμάρ, αν έχω πρόβλημα θα πάω σε αυτούς, στο Fiesta που τις έβαλα στη Carglass, θα πάω σε αυτούς
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Καλησπέρα. Μιας και γνωστής ποσό περίπου σου στοίχισαν οι μεμβράνες για το mugs αν επιτρέπεται. Επίσης σου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το παρμπρίζ με τις αντιστάσεις ή γενικότερα κάποιο άλλο. Τελευταία ερώτηση. Στο st-line που πίσω είναι ήδη φιμέ χρειάζεται να μπούν μεμβράνες και τέλος εάν υπάρχει κανένα θέμα με τις εγγυήσεις εφόσον δεν τις βάζεις στη ford
Το Τ9 σε τσάκισε βλέπω....
Στο Kuga τις έβαλα τζάμπα (δώρο), στα προηγούμενα αυτοκίνητά μου ήταν πάντα με προσφορά, είτε 139€ σε μικρό είτε 159€ σε μεγάλο. Μπροστά δεν έχω βάλει σε κανένα ακόμα, το σκέφτομαι για το Kuga. Τα πίσω είναι σκέτο φυμέ (δεν έχουν προστασία), άρα πρέπει να μπουν. Εγγύηση τι εννοείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία εγγύηση, όπου και να τις βάλεις. Αφού τις έβαλα στη Βελμάρ, αν έχω πρόβλημα θα πάω σε αυτούς, στο Fiesta που τις έβαλα στη Carglass, θα πάω σε αυτούς
Άτιμο πράγμα το t9 χαχαχα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
-
Έχει κανείς εμπειρία μεταξύ Madico-Sungard Desert και Madico Onyx;
Μου πρότειναν να βάλω τις πρώτες για πίσω σε καλή τιμή (αν και αρχικά σκεφτόμουν τις Onyx) αλλά κόλλησα γιατί έμαθα αργότερα από αλλού οτί οι Desert είναι πολύ υποδεέστερες ποιοτικά και σε απόδοση σε σχέση με τις Onyx... -
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία μεταξύ Madico-Sungard Desert και Madico Onyx;
Μου πρότειναν να βάλω τις πρώτες για πίσω σε καλή τιμή (αν και αρχικά σκεφτόμουν τις Onyx) αλλά κόλλησα γιατί έμαθα αργότερα από αλλού οτί οι Desert είναι πολύ υποδεέστερες ποιοτικά και σε απόδοση σε σχέση με τις Onyx...Ναι είναι υποδεέστερες από τις Onyx. Είχα πολύ μέγάλη κουβέντα με την Madico Αμερικής και ήταν ευγενέστατοι, κατατοπιστικότατοι και μου έστειλαν και τις προδιαγραφές.
-
Στα νούμερα έχω δει και εγώ διαφορές...
Επίσης είδα οτί η onyx δίνει και εγγήση για αποχρωματισμό ενώ η desert όχι!
Το θέμα μου είναι στην πράξη αν είναι αισθητές διαφορές και αν αξίζει τα σχεδόν διπλάσια χρήματα που κοστίζει η onyx να μπεί σε σχέση με την desert (με βάση την προσφορά που μου δίνουν)... -
Γνώμη από έμπειρους μεμβρανίστες: Performer της ASWF τοποθετημένες φουλ σετ τελική τιμή 100 ευρώ ή Black Pearl Nano Ceramic της Madico (μπρος) και Μadico onyx (πισω) - προσφορά carglass - στα 177 ευρώ. Τι λέτε αξίζει η διαφορά; Μόλις πήρα ένα skoda kodiaq και δεν έχω βάλει ποτέ μεμβράνη στο παρελθόν.
-
Ο χρήστης giannisT έγραψε:
Γνώμη από έμπειρους μεμβρανίστες: Performer της ASWF τοποθετημένες φουλ σετ τελική τιμή 100 ευρώ ή Black Pearl Nano Ceramic της Madico (μπρος) και Μadico onyx (πισω) - προσφορά carglass - στα 177 ευρώ. Τι λέτε αξίζει η διαφορά; Μόλις πήρα ένα skoda kodiaq και δεν έχω βάλει ποτέ μεμβράνη στο παρελθόν.Γιατί BlackPearl και όχι WinCos (που είναι καλύτερη σειρά) ? Την Performer της ASWF δεν την ξέρω, αλλά (α) δεν είναι νόμιμη για μπροστά) και (β) έχει ελαφρώς χειρότερα specs από την WinCos. Επίσης αν σκέφτεσαι για CarGlass θα έλεγα να περιμένεις την καθιερωμένη ετήσια προσφορά τους εκεί τριγύρω στον Απρίλιο, συνήθως τα SUV πάνε στα 159€ (με WinCos, που είναι η πιο ακριβή σειρά της MADICO). Και η WinCos είναι η μοναδική που είναι απολύτως νόμιμη για μπροστινά, ενώ η BlackPearl, όπως και οι περισσότερες άλλες, δεν είναι.
Μεμβράνες συνήθως βάζουμε μια φορά στα αυτοκίνητά μας, ας είναι το καλύτερο που μπορούμε να φτάσουμε οικονομικά
-
Τόσο στην αντιπροσωπεία της MADICO όσο και στην carglass μου είπαν ότι η σειρά blackpearl Nano Ceramic r75 είναι η νέα σειρά που θα αντικαταστήσει την wincos (και θα είναι επίσης απολύτως νόμιμη). Ήθελα να δω αν πράγματι ισχύει αυτό γιατί δεν μπόρεσα να βρω tech specification sheet να συγκρίνω χαρακτηριστικά..Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό;
-
Νομιμότητα
Το yaris πέρασε ΚΤΕΟ πριν λίγες μέρες με φουλ μεβράνες 3Μ που είχαν επιλεγεί για να κόβουν ζέστη (πανάκριβες) και στο παρμπρίζ (μόνο αυτή είχε 150€), παρόλο που είχαν όλες τις σφραγίδες και τα πιστοποιητικά νόμιμες δεν ήταν, στα όρια της προκλητικότητας θα έλεγα γιατί και η τροχαία όποτε με σταμάτησε δεν είπε τίποτα.
Στο ΚΤΕΟ με το μάτι ο έλεγχος ,΄''έχουμε δεί και χειρότερα ,ωραίο αυτοκίνητο , του πάνε'' και τέτοια , το κορυφαίο να το βάλουμε στον 3ο διάδρομο που έχει ήλιο να βγει σωστή η φωτογραφία για το υπουργείο
που είναι οι εποχές που είχα πάει στο κρατικό ΚΤΕΟ το 2007 για να εγκρίνουν το υγραέριο και με έκοψαν ...για φιμέ
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ