-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αν θέλεις ανοιχτές, καλές και νόμιμες (για τα μπροστά), τότε θα πρότεινα τις WinCos90 και 70 της Madico. H 90αρα είναι σχεδόν διάφανη, ενώ και η 70αρα είναι θεωρητικά νόμιμη ακόμα και για τα μπροστά. Αν δεν τις θες άμεσα, συνήθως η Carglass βγάζει προσφορά γύρω στα μέσα/τέλη Απριλίου με 135€ αλλά με WinCos μόνο μπροστά (που είναι η ακριβή σειρά) και Onyx πίσω. Ίσως να μπορείς με κάποιο μικρό επιπλέον ποσό να βάλεις παντού WinCos, ώστε να πετύχεις αυτό που έχεις κατά νου....
Αυτές οι WinCos είναι καλές; Εγώ ήξερα 3M ΚΑΙ LUMAR μέχρι εκεί. Επειδή θα βάλω στα μπροστά μόνο (τα πίσω είναι σκούρα στο Kuga από το εργοστάσιο) να υποθέσω την προτείνεις για καλύτερη;
-
Οι Wincos (τύπος είναι, όχι μάρκα) είναι της MADICO, η οποία είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο, εφάμιλλη της 3Μ. Αμφότερες είναι καλύτερες από την Llumar. Και εγώ θα βάλω μια εκ των 3 εταιρειών: Madico, 3M ή ASWF.
-
Από όσο ξέρω και γνωρίζω, τα τελευταία ~20 χρόνια, αυτές οι τρεις (3M, Llumar, Madico) είναι οι πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο. Το πόσο καλές ή καλύτερες είναι η μία από την άλλη, δεν ξέρω να σου πω, εγώ προσωπικά βάζω Madico από το 2002, 2003 ? περίπου σε όλα τα αυτοκίνητά μου, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, και έκαναν αυτό που υπόσχονταν.
Η WinCos σειρά είναι από τις καλύτερες της Madico, εξ'ου και η υψηλότερη τιμή της. Ξεκινάει από 90% διαπερατότητα, και η επόμενη με 75% φωτοδιαπερατότητα είναι επίσης νόμιμη. Επιτυγχάνει όμως όλα τα υπόλοιπα (UV, θερμότητα κλπ). Σε διαφορετική περίπτωση, που θες μείωση ακτινοβολίας και θερμοκρασίας, πας σε πολύ ακριβές σειρές και στις τρεις εταιρείες.
-
Και εγώ από της Madico (σε 2 αυτοκίνητα) ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Από τις v-kool (που υποτίθεται ότι είναι η κορυφή στις μεμβράνες) δεν έμεινα και τόσο ευχαριστημένος, ειδικά σε σχέση με το κόστος τους. Επίσης είχα τοποθετήσει και μια φορά (στην Ζ4) της ASWF (American Standard Window Film) και επίσης ήμουν ευχαριστημένος (νομίζω μισώ κλικ κάτω από Madico).
-
Έβαλα σήμερα τις madico (onyx) στο Γιαννικελη στο Γέρακα. 35αρες μπροστά και 20αρες πίσω.
Μπορεί να βάλω μελλοντικά και διαφανή wincos (οι wincos ειναι η σειρά για τς παρμπρίζ) στο μπροστινό παρμπρίζ γιατί κόβει πολύ τη ζέστη.
Άριστη δουλειά και εξυπηρέτηση. -
Καλορίζικες Στέφανε.
Γνωρίζουμε κανέναν που να περνάει Madico στην Θεσσαλονίκη εκτός από την Carglass;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικες Στέφανε.Γνωρίζουμε κανέναν που να περνάει Madico στην Θεσσαλονίκη εκτός από την Carglass;
Μίλα με τον αντιπρόσωπο που τις εισάγει στο madico.gr
-
Madico είχα βάλει στο Pajero Pinin.
Οι μεμβράνες είναι υψηλής ποιότητας όπως και οι LLUMAR.
Ρόλο παίζει ο τοποθετητής, γιατί το pajero μου το 'έσκισαν' λιγάκι. Έκαναν μικροζημιές (χαρακιές σε πλαστικά) και έσπασαν και κλιπάκια στα πάνελ των θυρών. Πήγα με φίλο με Golf και σε αυτόν τα ίδια. Του το έσκισαν το Golf.3Μ είχα στο Peugeot 206. Πολύ καλές και αυτές, αλλά και εκεί ο τοποθετητής ήταν απρόσεκτος. Σε κάποια σημεία δεν έκοψε σωστά τις μεμβράνες... Πιωμένος θα ήταν...
LLUMAR σε 5 αυτοκίνητα. Μακράν οι καλύτεροι τοποθετητές (Περιστέρι και Μαρούσι).
-
Εγώ είχα βάλει LLUMAR αλλά δυστυχώς δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και απο ποιότητα και από τοποθέτηση... Η μια μεμβράνη εμφάνισε κιτρινίλα σε ένα σημείο και στις 2 κάτω γωνίες ξεκόλλησε σχηματίζοντας διαγώνιες γραμμές μήκους 15-20 εκατοστών.. Η άλλη μεμβράνη εμφάνισε πρόσφατα φυσαλλίδες σε διάφορα σημεία που παλιά δεν είχε... άρχισε και αυτή να ξεκολλάει... Όσο για την γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής που έχουν, ο τοποθετητής τα μασάει... να δούμε.. και τι θα πει η εταιρεία... μπορώ να πάω σε άλλον τοποθετητή που βάζει llumar ή πρέπει να τις αντικαταστήσει ο ίδιος που τις έβαλε;
-
Είναι εξουσιοδοτημένος τοποθετητής;
Αν είναι, μίλα με τα κεντρικά της LLUMAR και αυτοί θα φροντίσουν να επιλυθεί το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είναι εξουσιοδοτημένος τοποθετητής;Αν είναι, μίλα με τα κεντρικά της LLUMAR και αυτοί θα φροντίσουν να επιλυθεί το πρόβλημα.
Νομίζω ήταν τότε, τώρα δεν τον βλεπω σε δίκτυο τους. Έστειλα μαιλ και αναμένω...
-
Εγώ στο mx-5 είχα βάλει στον ΒΑΓΙΑΝΝΑΚΗ στη Θηβών 3Μ. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, και από την τοποθέτηση και από την ποιότητα της μεμβράνης.
-
Τελικά Madico στην Θεσσαλονίκη βάζει μόνο η Carglass.
Επειδή δεν θέλω πολύ σκούρα, με 40 πίσω 70 μπροστά, πιστεύετε πως θα είμαι ΟΚ; Αρκετοί από τους εγκαταστάτες με έχουν φάει να βάλω σκούρα 20/30 κλπ. Από την Carglass (προς τιμήν τους) μου είπαν ότι μόνο 70άρι μπορούν να βάλουν μπροστά. -
Επειδή δεν θέλω πολύ σκούρα, με 40 πίσω 70 μπροστά, πιστεύετε πως θα είμαι ΟΚ; Αρκετοί από τους εγκαταστάτες με έχουν φάει να βάλω σκούρα 20/30 κλπ. Από την Carglass (προς τιμήν τους) μου είπαν ότι μόνο 70άρι μπορούν να βάλουν μπροστά.Από προσωπική εμπειρία, οτιδήποτε κάτω από 50% αρχίζει και σκουραίνει πολύ και άρα γίνεται επικίνδυνο για την οδήγηση, ειδικά τη νύχτα. Η Carglass βάζει μόνο 90 ή 70, για να είναι απολύτως νόμιμοι και να σου δώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Θεωρώ ότι το 70/50 που προτείνουν ως καλύτερη λύση (μπρος/πίσω) είναι ο βέλτιστος συνδυασμός, νόμιμο και απόλυτα λειτουργικό.
-
Καλησπέρα.
Ήρθε η ώρα για μεμβράνες στο Honda Insight της συζύγου. Έχω απόλυτα θετική εμπειρία μόνο απο τις δικές μου που είναι 3Μ και τοποθετήθηκαν σε εγκαταστάτη που εδώ και χρόνια έχει κλείσει (πιθανότατα λόγω κρίσης).
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον σοβαρό και ταυτόχρονα οικονομικό εγκαταστάτη οπουδήποτε στην Αθήνα; To βασικό ζητούμενο είναι η ευκρίνια της μεμβράνης, η **σωστή τοποθέτηση **και η απορρόφηση UV. H μάρκα της μεμβράνης δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά δεν επιθυμώ κάτι no-name.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Ειχα βαλει στο Polo μεμβρανες στη Llumar Βουλιαγμενης, η εφαρμογη ηταν τελεια χωρις το παραμικρο ψεγαδι και δεν ετριξε κανενα πλαστικο στο αυτοκινητο μετα την τοποθετηση. Με βαση τη δικη μου εμπειρια τον προτεινω ανεπιφυλακτα.
-
Γενικά τα εξουσιοδοτημένα από llumar όπως αντίστοιχα ένα στην Πεντέλης στο Μαρούσι είναι καλά αλλά ακριβά. Από το τελευταίο είχα πάρει προσφορές για 2-3 αμάξια και πάντα έβγαιναν πολλά μέχρι που στο Yaris hybrid μας τα έβαλε σε ειδική τιμή από αυτόν η εμπορία και έτσι βάλαμε και είναι πολύ καλές και παρότι σκούρες απέξω ποτέ δεν είδαμε θέμα ορατότητας από μέσα.
-
Κάπου εκεί προσανατολιζόμουν: llumar εξουσιοδοτημένο. Θα δοκιμάσω αυτο της βουλιαγμένης λοιπόν. (Κάτι που δεν μου άρεσε πολύ στη llumar ειναι το πολύ σκουρο χρώμα απέξω αλλά μαλλον θα το προσπεράσω... πιθανόν επιλέγοντας ανοιχτοτερη απόχρωση)
Ελπίζω η τιμή να κυμανθεί κοντά στα 150...
Για τις 3Μ ειχα πληρώσει 200 σε golf GT πριν μερικά χρόνια... -
Αν σας φαίνεται ακριβή τώρα η LLUMAR, τότε πριν 20 χρόνια θα σας φαινόταν απλησίαστη...
Είχα βάλει το 1998 LLUMAR στο ένα και μοναδικό μαγαζί στο Περιστέρι και με είχαν 'ξεβρακώσει' ...
Αν θυμάμαι καλά μου είχαν πάρει τότε 150000δρχ (440euro).Ποιο μετά έφτιαξαν και site και έβαλαν και τιμές για κάθε μοντέλο ξεχωριστά γιατί έπαιζε ρόλο η ποσότητα της αντιηλιακής. Για μεγάλο διάστημα η LLUMAR μονοπωλούσε το χώρο.
Ευτυχώς που ήρθαν και άλλες εταιρείες, εξαπλώθηκε η μόδα της αντιηλιακής και οι τιμές έπεσαν...
-
Επειδή δεν θέλω πολύ σκούρα, με 40 πίσω 70 μπροστά, πιστεύετε πως θα είμαι ΟΚ; Αρκετοί από τους εγκαταστάτες με έχουν φάει να βάλω σκούρα 20/30 κλπ. Από την Carglass (προς τιμήν τους) μου είπαν ότι μόνο 70άρι μπορούν να βάλουν μπροστά.50% μπρος-πισω, μου ειχαν βαλει με την αγορα απο την αντιπροσωπεια.llumar....εντοπισα βεβαια καποια 'σημαδακια'στις μεμβρανες και οταν τους το ανεφερα μου ειπαν οτι δικαιολογουνται καποιος μικρος αριθμος απο αυτα.... ....
....γενικα κανουν δουλεια!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ