-
Α γειά σου.
-
Στον βιολογικο καθαρισμο,βγαινουν τα καθισματα για να μπει σκουπα στη μοκετα και κατω απο τον χωρο των καθισματων? Ρωταω αυτο,γιατι προσφατως εκανα εναν βιολογικο καθαρισμο,με καποιο κουπονακι που βρηκα προσφορας,στο παλιο αυτοκινητο και διαπιστωσα πως δεν ειχε μπει σκουπα κατω,ουτε ειχαν βγει τα καθισματα,οποτε υπηρχε βρωμια,σε ερωτηση μου στο μαστορα πηρα την κατωθι απαντηση:
O βιολογικός καθαρισμός προς ενημέρωση σας εφαρμόζεται στα υφάσματα του σαλονιού καθώς και τις ταπετσαρίες. Η αφαίρεση των καθισμάτων πραγματοποιείτε , σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η χρήση των μηχανημάτων μας, με σκοπό τον καθαρισμό της μοκέτας του αυτοκινήτου.
Mαλλον για αρπαχτη το κοβω,ενταξει οχι οτι περιμενα και βιολογικο τοπ κλας με κουπονακι,ας ειμαστε σοβαροι.
-
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Στον βιολογικο καθαρισμο,βγαινουν τα καθισματα για να μπει σκουπα στη μοκετα και κατω απο τον χωρο των καθισματων? Ρωταω αυτο,γιατι προσφατως εκανα εναν βιολογικο καθαρισμο,με καποιο κουπονακι που βρηκα προσφορας,στο παλιο αυτοκινητο και διαπιστωσα πως δεν ειχε μπει σκουπα κατω,ουτε ειχαν βγει τα καθισματα,οποτε υπηρχε βρωμια,σε ερωτηση μου στο μαστορα πηρα την κατωθι απαντηση:
O βιολογικός καθαρισμός προς ενημέρωση σας εφαρμόζεται στα υφάσματα του σαλονιού καθώς και τις ταπετσαρίες. Η αφαίρεση των καθισμάτων πραγματοποιείτε , σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η χρήση των μηχανημάτων μας, με σκοπό τον καθαρισμό της μοκέτας του αυτοκινήτου.
Mαλλον για αρπαχτη το κοβω,ενταξει οχι οτι περιμενα και βιολογικο τοπ κλας με κουπονακι,ας ειμαστε σοβαροι.
Σου έκαναν τον βιολογικό της Ελληνίδας νοικοκυράς, όπου βλέπει η πεθερά δηλαδή…
-
Δυστυχώς έπεσες στον τυπικό εξυπνάκια επιχειρηματία Ελληνάρα .
Αντί να σκεφτεί ότι με τα κουπόνια θα βάλω 100 άτομα μέσα στο μαγαζί μου και μπορεί να μου μείνουν 20 πελάτες και να ξανάρθουν , αυτοί προσπαθούν να βγάλουν κακό όνομα στο μαγαζί τους !Στον σωστό βιολογικό βγαίνουν τα καθίσματα και καθαρίζονται ΚΑΙ απο κάτω , και για να καθαριστεί σωστά η μοκέτα που συνήθως βγαίνει και αυτή .
Επίσης καθαρίζεται η οροφή σε όλα εκτός απο VAG ΚΑΙ εννοείται οι αεραγωγοί του κλιματισμού και οι ζώνες . -
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Δυστυχώς έπεσες στον τυπικό εξυπνάκια επιχειρηματία Ελληνάρα .
Αντί να σκεφτεί ότι με τα κουπόνια θα βάλω 100 άτομα μέσα στο μαγαζί μου και μπορεί να μου μείνουν 20 πελάτες και να ξανάρθουν , αυτοί προσπαθούν να βγάλουν κακό όνομα στο μαγαζί τους !Στον σωστό βιολογικό βγαίνουν τα καθίσματα και καθαρίζονται ΚΑΙ απο κάτω , και για να καθαριστεί σωστά η μοκέτα που συνήθως βγαίνει και αυτή .
Επίσης καθαρίζεται η οροφή σε όλα εκτός απο VAG ΚΑΙ εννοείται οι αεραγωγοί του κλιματισμού και οι ζώνες .Έκανα σε εξαιρετικό επαγγελματία βιολογικό στο c4 και το κράτησε 3 μέρες….τα ξήλωσε όλα και μου το παρέδωσε καλύτερο από καινούργιο….250 ευρώ…
-
@kkostask said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έκανα σε εξαιρετικό επαγγελματία βιολογικό στο c4 και το κράτησε 3 μέρες….τα ξήλωσε όλα και μου το παρέδωσε καλύτερο από καινούργιο….250 ευρώ…
Ο συνοικιακός μου θέλει 120-140ε και 2 μέρες , αλλά δεν έχει τσαπατσουλιές . Έχω κάνει σε 3-4 αυτοκίνητα και μπορώ να πω αρκετά τίμιος .
-
@kkostask said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έκανα σε εξαιρετικό επαγγελματία βιολογικό στο c4 και το κράτησε 3 μέρες….τα ξήλωσε όλα και μου το παρέδωσε καλύτερο από καινούργιο….250 ευρώ…
Ο συνοικιακός μου θέλει 120-140ε και 2 μέρες , αλλά δεν έχει τσαπατσουλιές . Έχω κάνει σε 3-4 αυτοκίνητα και μπορώ να πω αρκετά τίμιος .
Καλή τιμή….απλά στο δικό μου δεν είχα κάνει για 6 χρόνια και έφριξε ο άνθρωπος….
-
Εγώ σε ένα είχα 15 χρόνια να κάνω βιολογικό καθαρισμό και ήταν σαν καινούργιο.Μονο σκούπα στην μοκέτα Εσείς τι κάνετε; Τρώτε στο αυτοκίνητο;
-
Στο Focus έκανα τα πάντα απο τεκνοποίηση - κόψιμο νυχιών - φαγητό , τα πάντα όλα !
-
Γέννα;
-
μπορεί και την σύλληψη ...δεν ξέρω , δεν μέτραγα τις μέρες
-
-
Στο Focus έκανα τα πάντα απο τεκνοποίηση - κόψιμο νυχιών - φαγητό , τα πάντα όλα !
Μόνο η τεκνοποίηση δικαιολογείται... Άντε και οι τσαπατσουλιές των απογόνων
-
Μπα! εγώ δικαιολογώ το κόψιμο νυχιών. Εννοείται με το στόμα και φτύσιμο στο διπλανό κάθισμα.
Και αν κάθετε την ώρα εκείνη κάποιος στο κάθισμα, τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή.
-
Προτείνετε κάποια opc για καλό πλύσιμο εσωτερικού, ταμπλό /πόρτες /δερματίνη κτλ.
Θέλω να έχει Άρωμα αν γίνετε και να είναι φιλικό στα αφρατα πλαστικά μου. -
Προτείνετε κάποια opc για καλό πλύσιμο εσωτερικού, ταμπλό /πόρτες /δερματίνη κτλ.
Θέλω να έχει Άρωμα αν γίνετε και να είναι φιλικό στα αφρατα πλαστικά μου.Opc μόνο σε Opel κοιτα
-
Για apc εγώ έχω της auto finesse. Έχει οδηγίες για διάλυση ανάλογα το τι θες να καθαρίσεις.
-
@mastoras78 said in [Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια
Opc μόνο σε Opel κοιτα
Αχαχαχαχαχα
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Θέλω να έχει Άρωμα αν γίνετε και να είναι φιλικό στα αφρατα πλαστικά μου.Opc μόνο σε Opel κοιτα
Ντάξει μην βαράς , στα προφορικά ολλ ακούγετε
χααχαχχαχαχχ -
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
auto finesse
https://www.glaze.gr/verso-1l-autofinesse.html
Αυτό λες?
ψέκασμα - τρίψιμο με βούρτσα και καθάρισμα με μικροϊνες ?
Αντί για πινέλο μπορούμε να τρίψουμε με σφουγγαράκι μικροϊνών γιατί έχω τελειώσει τα παλιά πινέλα της γυναίκας και τις έχουν μείνει κάτι καλά λέει της mac απο τρίχες παρθένας και δεν μου τα δίνει λέει !
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ