-
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Συγνώμη τώρα, αλλά βάζετε φωτογραφίες από ουσιαστικά καινούργια αυτοκίνητα, για να δείξετε «γυαλάδα»;
Είναι σαν να παίζετε CS με Aim Bot...Τέλος πάντων, εκτός από το απεσταγμένο νερό, έχετε βρει κάποιο τρόπο να μην μένουν στίγματα μετά το ξέβγαλμα;
Έχω αυτό το κλασικό φίλτρο με τις πέτρες στην κεντρική παροχή, αλλά δεν κάνει τίποτα.
Έχω και ένα κάνιστρο με άμμο, αλλά πριν χρόνια που το έβαζα όταν έπλενα δεν έκανε ούτε αυτό κάτι.Λύσεις.. Να το στεγνώνεις γρήγορα. Αν δε προλαβαίνεις πλένε το μισό - μισό, ειδικά το καλοκαίρι.
Άλλη λύση να το φυσας με αέρα αν έχεις τη δυνατότητα και να παίρνεις τα τελευταία με ενα πανί.
Αν μείνουν άλατα υπάρχει ένα αφαλατικό quick detailer της koch chemie το fse.
Σκεφτόμουν και εγώ φίλτρο στην παροχή αλλά είναι μπελαλίδικο και ακριβό αν κρίνω από αυτά που έχω δει στο YouTube
-
Συγνώμη τώρα, αλλά βάζετε φωτογραφίες από ουσιαστικά καινούργια αυτοκίνητα, για να δείξετε «γυαλάδα»;
Είναι σαν να παίζετε CS με Aim Bot...Μην μας κόβεις την χαρά ρε φίλε αν δεν χαρούμε τώρα και κάνουμε σαν παιδιά ποτέ θα το κάνουμε? Αλλωστε το τοπικ δεν μιλά για μτχ.Τις επόμενες μέρες θα σου ανεβάσω και από 16 χρόνων αυτοκίνητο.
-
Είναι σαν να παίζετε CS με Aim Bot...Τέλος πάντων, εκτός από το απεσταγμένο νερό, έχετε βρει κάποιο τρόπο να μην μένουν στίγματα μετά το ξέβγαλμα;
Έχω αυτό το κλασικό φίλτρο με τις πέτρες στην κεντρική παροχή, αλλά δεν κάνει τίποτα.
Έχω και ένα κάνιστρο με άμμο, αλλά πριν χρόνια που το έβαζα όταν έπλενα δεν έκανε ούτε αυτό κάτι.Τώρα μας βάζεις ένα challenge. Από πόσα έτη και πάνω θέλεις να είναι το αυτοκίνητο για να ικανοποιηθείς;
-
Παιδιά να το βάλω αυτό στον αφροποιητή ή δεν κάνει;
-
@vagkirk said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Παιδιά να το βάλω αυτό στον αφροποιητή ή δεν κάνει;
Δοκίμασε το αλλά με μεγαλύτερη αραίωση και δες αν κάνει αφρό. Δεν χάνεις κάτι εκτός από λίγο προϊόν
-
όλα κάνουν , κανένα δεν θα σου χαλάσει τον αφροποιητή , απλά ίσως δεν κάνουν πλούσιο αφρό!
Πειραματιστείτε ελεύθερα -
Δοκιμή και σφάλμα, βάλτο δεν χάνεις τίποτα συνήθως δεν κάνει πολύ αφρό γιατί έχει κερί, οπότε θα πρέπει να βάλεις μεγαλύτερη ποσότητα στον αφροποιητή. Πάντως δεν κάνει καμιά ιδιαίτερη δουλειά στην αφαίρεση ρύπων κάθε είδους από το αμάξωμα π.χ. κουτσουλιές, ρετσίνι, τακόσκονη κλπ. Στα θετικά που βρήκα ότι ξεπλένεται εύκολα, αλλά δεν θα το ξανάπαιρνα αν και οικονομικό. Μην παρασυρόμαστε από κριτικές στο skroutz, δυστυχώς οι πιο πολλοί είναι "όσα βλέπει η πεθερά" και αγοράζουν "ντουγρού" τα προϊόντα με τις περισσότερες θετικές. Την Παρασκευή δοκίμασα το σαμπουάν Κoch Chemie AS (ΑutoShampoo), στον αφροποιητή σε αραίωση 1:20 (στις οδηγίες γράφουν 1:10) και στον κουβά για πλύσιμο επαφής 1:150. Έκανε μεν δουλειά σε δύσκολους ξεραμένους ρύπους από τον ήλιο αλλά είχα περισσότερες προσδοκίες αφού χρειάστηκε δεύτερο πέρασμα ή έπρεπε να βάλω πιο έντονη τριβή με το γάντι, ίσως την άλλη φορά να αυξήσω την δοσολογία και να δοκιμάσω ψέκασμα με κάποιο APC πρώτα στα δύσκολα σημεία και κατόπιν αφρό-πλύσιμο επαφής.
Υ.Γ. Προσοχή λουόμενοι στην παραλία οι κλέφτες αυτοκινήτων δεν πάνε για μπάνιο αλλά ψάχνουν αυτοκίνητα χωμένα κάτω από δένδρα για ίσκιο ή σε ερημικά σημεία μακριά από τους λουόμενους. Σπάνε την κλειδαριά ή το μικρό τζαμάκι και ψάχνουν το ντουλαπάκι. Το είδα σήμερα στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο, κρίμα τη ζημιά που τους έκαναν αφού δεν είχαν τίποτα αξίας.
-
Λοιπόν και για τον φίλο που παραπονέθηκε για τα καινουργια αυτοκινητα, καθάρισα λίγο για πλάκα μέσα το corolla 16χρονων =16χρονια κάπνισμα μέσα, ζητώ συγνώμη γιατί δεν τράβηξα φώτο πως ήταν πριν (ξέχασα) αλλά τράβηξα πως είναι η μεσαία κολώνα που ήταν ακριβώς η ίδια βρώμα μην σας πω χειρότερα αυτά που καθάρισα. 2 με 3 ψεκασματα λίγο τριψιμο με πινελο(σόρυ δάσκαλε ) και μετά πέρασμα με πανί.
Αν έχω χρόνο αύριο θα κάνω και τις μεσαίες να σας δείξω φώτο. -
Παλιό αυτοκίνητο που πριν κανα μήνα το είχα περάσει με ενα παλιό προϊόν της meguiars που το είχα ξεχασμένο απο το 2008 , θα το βγάλω φωτο , τεχνική wax on wax off ,ιδρώωωτας...
-
@monman2 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Παλιό αυτοκίνητο που πριν κανα μήνα το είχα περάσει με ενα παλιό προϊόν της meguiars που το είχα ξεχασμένο απο το 2008 , θα το βγάλω φωτο , τεχνική wax on wax off ,ιδρώωωτας...
Τελειοοοοο
-
Πινέλο Άλεξ? Τέτοια μπίχλα bro θα το έπιανα με μπαντανόβουρτσα να κανω και οροφή και γενικά τα πάντα όλα στην καμπίνα.. Παίζει να το ξέπλενα και με λάστιχο στο τέλος
Όπως και να έχει, άξιος
Μπράβο monman γιατί είσαι μερακλής και έχεις και αγωνιστική κόκκινη δαγκάνα στο κτήνος!
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πινέλο Άλεξ? Τέτοια μπίχλα bro θα το έπιανα με μπαντανόβουρτσα να κανω και οροφή και γενικά τα πάντα όλα στην καμπίνα.. Παίζει να το ξέπλενα και με λάστιχο στο τέλος
Όπως και να έχει, άξιος
Μπράβο monman γιατί είσαι μερακλής και έχεις και αγωνιστική κόκκινη δαγκάνα στο κτήνος!
Φιλε όντως μπιχλα αφού το πανάκι το πέταξα.
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τώρα μας βάζεις ένα challenge. Από πόσα έτη και πάνω θέλεις να είναι το αυτοκίνητο για να ικανοποιηθείς;
12 έτη παρακαλώ, το μίνιμουμ.
Ευχαριστώ. -
@tesa54 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Υ.Γ. Προσοχή λουόμενοι στην παραλία οι κλέφτες αυτοκινήτων δεν πάνε για μπάνιο αλλά ψάχνουν αυτοκίνητα χωμένα κάτω από δένδρα για ίσκιο ή σε ερημικά σημεία μακριά από τους λουόμενους. Σπάνε την κλειδαριά ή το μικρό τζαμάκι και ψάχνουν το ντουλαπάκι. Το είδα σήμερα στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο, κρίμα τη ζημιά που τους έκαναν αφού δεν είχαν τίποτα αξίας.
Ήσουν στα λημέρια μου.. Δυστυχώς συμβαίνει κάθε καλοκαίρι και την πατάνε και οι "ντόπιοι". Θέλει προσοχή και επιμονή για να βρεις ασφαλή θέση πάρκινγκ.
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τώρα μας βάζεις ένα challenge. Από πόσα έτη και πάνω θέλεις να είναι το αυτοκίνητο για να ικανοποιηθείς;
12 έτη παρακαλώ, το μίνιμουμ.
Ευχαριστώ.Ok Θα κάνω το ford fiesta του 2004 της θείας μου μία εκ των ημερών και θα στείλω φωτο.
-
Άλεξ από το τσιγάρο ειναι αυτό;;;
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Άλεξ από το τσιγάρο ειναι αυτό;;;
Ναι, το ξέρω το ξέρω είμαι αδικαιολογητος
-
Αμάν ρε συ!
Απελπισία με έπιασε μόλις το είδα. Ότι λέει ο μάστορας να κανεις.
Κατευθείαν σε ρεπό σου να το καθαρίσεις. Μη μάθουμε πως πηγές για μπανάκι στη θάλασσα
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αμάν ρε συ!
Απελπισία με έπιασε μόλις το είδα. Ότι λέει ο μάστορας να κανεις.
Κατευθείαν σε ρεπό σου να το καθαρίσεις. Μη μάθουμε πως πηγές για μπανάκι στη θάλασσα
Χαχα είμαι σε άδεια και κάνω ήδη μπανακι.
Υ. Γ Δεν μιλάμε για το xceed εκεί απαγορευεται -
Αααα πουλάκι μου.... Καλά να περνάς και να βάζεις μόνο από επιδοτούμενες αντλίες.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ