-
ειχα καθαρισει στο δικο μου, ακριβως ετσι μπογια απο πλαστικο κ τσιμουχα με βαμβακι κ αλκοολη
-
Καλησπέρα κι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όταν λες αλκοόλη, εννοείς πχ το μπλε φωτιστικό οινόπνευμα που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ;
-
ναι βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ ειναι διαφανη τη χρησιμοποιω για να καθαρισω κινητο-ποντικι-πληκτρολογιο
-
καλησπερα στο φορουμ.λοιπον μια μερα παρκαρε ο πατερας μου το αμαξι καπου (δεν ξερω που) και γεμισε ολο με μικρα κοκκινα στιγματα (σαν ξεραμενο ρετζινι) σκληρα που δεν βγαινουν ουτε με νυχι (δυσκολα) και αν βγουν αφηνουν ενα κιτρινο στιγμα .με τι μπορω να τα βγαλω χωρις να παθει ζημια το χρωμα. και τι μπορει να ειναι αυτα
-
Βαλε φωτογραφια
-
-
Θα σου ελεγα να δοκίμαζες πηλό (clay) Τα μικρά σιγουρα θα τα βγάλει με ασφάλεια τωρα για τα μεγάλα μπορεις να δοκιμασεις να τα αφηνεις σφουγγαρι με σαπούνι να μουλίασουν και μετα ΟΧΙ απευθειας με τον νυχι αλλα με το σφουγγαρι για ασφάλεια να τα βγαζεις ενα ενα
-
Θα προσπαθησω να τα μουλιασω αρκετα για αρχη..
-
Γεια σας. Είμαι νέο μέλος και δεν γνωρίζω αν εδω πρέπει να γράψω την ερώτησή μου. Θέλω να επισκευάσω μόνος μου το ύφασμα της μπροστινής θέσης του αυτοκινήτου μου. Είναι το Superb της Skoda μοντέλο 2003, 150 hp το 3u4. Μόνο το ύφασμα της πλάτης.
- Αφαιρείται χωρίς να χρειαστεί αφαίρεση του καθίσματος; Βρήκα πως αφαιρείται το κάθισμα και δεν μου φάνηκε δύσκολο, όμως αν δεν χρειάζεται και μπορώ να βγάλω το ύφασμα και να το ξαναβάλω διορθωμένο, δεν χρειάζεται επιπλέον δουλειά.
- Πως αφαιρείται το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου (για ένα γενικό καθάρισμα); Αν είναι δυνατόν η απάντηση να είναι βήμα βήμα (με εικόνες θα ήταν τέλειο).
Σας ευχαριστώ.
-
Τα ηλεκτρικα σκουπακια που συνδεονται στο ρευματοδοτη του αναπτηρα κανουν δουλεια για απορροφηση υγρων και στερεων η ειναι απατη και στα ποσα watt ειναι επαρκη η δυναμη τους?
-
Για υγρά δύσκολο. Θες πάνω από 18V
-
Γνωρίζετε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων που να μην κάνει την παραμικρή ζημιά στα αυτοκίνητα;
Κάποια πλυντήρια γρατζουνάνε τις ζάντες επειδή τα βάζουν σε μεταλλικές ράγες. Αλλά πλυντήρια κάνουν γρατζουνιές στο χρώμα επειδή τα πλένουν με ακατάλληλα σφουγγάρια ή με σκούπες!
Υπάρχει κανένα σοβαρό πλυντήριο να προτείνετε; -
Ψάξε να βρεις πλυντήρια που πλένουν στο χέρι με ατμό. Στην Αθήνα υπάρχουν.
Η πλυντήρια self service, που τα πλένεις μόνος σου με πιεστικό. Από αυτά υπάρχουν αρκετά.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Γνωρίζετε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων που να μην κάνει την παραμικρή ζημιά στα αυτοκίνητα;
Κάποια πλυντήρια γρατζουνάνε τις ζάντες επειδή τα βάζουν σε μεταλλικές ράγες. Αλλά πλυντήρια κάνουν γρατζουνιές στο χρώμα επειδή τα πλένουν με ακατάλληλα σφουγγάρια ή με σκούπες!
Υπάρχει κανένα σοβαρό πλυντήριο να προτείνετε;Σε ποια περιοχή είσαι;
-
Υπάρχει κανένα σοβαρό πλυντήριο να προτείνετε;Καλύτερα απο τον ιδιοκτήτη δεν θα το πλύνει κανένα πλυντήριο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αθήνα
-
Όταν λες παραμικρή ζημιά; Εννοείς να μην κάνουν ζημιές του στυλ να σπάνε κεραίες πχ;
-
Αθήνα
Βόρεια, Νότια .....;;;
-
Ζημιές εννοώ γρατζουνιές στο χρώμα και στις ζάντες.
Αθήνα βόρεια ή νότια προάστια. -
Ζημιές εννοώ γρατζουνιές στο χρώμα και στις ζάντες.
Αθήνα βόρεια ή νότια προάστια.Eγω παω στο iWash και το κανω μονο με το πιεστικο. Δεν ακουμπαω καθολου το αμαξι. Πολυ καλα μηχανηματα.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ